Trump bekymrer seg over demokratiet i Hong kong, men hva skjer i

Slettet bruker
MUMLE 31.05.2020 kl 15:23 417

i USA, hjemme hos han selv? Og for den del her i Norge..............
Slettet bruker
31.05.2020 kl 15:25 414

Trump fortalte under pressekonferansen at USA nå tar «nødvendige skritt» for å innføre sanksjoner mot myndighetspersoner i Hongkong og Kina som har vært med på å «fjerne Hongkongs selvstendighet». https://e24.no/boers-og-finans/i/vQM2Vl/wall-street-steg-etter-at-trump-tok-fra-hongkong-saerskilt-status
Slettet bruker
31.05.2020 kl 15:31 408

Politimannen som forårsaket George Floyds død, er pågrepet og siktet for drap. Floyds etterlatte ber om at de tre andre involverte politifolkene også pågripes.

Hvorfor har ikke Floyds familie i Afrika, fått familiegjenforening med Floyd i USA, slik vi praktiserer her i Norge?
Slettet bruker
31.05.2020 kl 16:32 392

haha imorra vil kina kritisere usa og den gale trumpeten

negrene vil ha egen selvstendig stat :-)

den gale trumpeten setter vel inn militæret og tar kverken på alle opprørerne hvis dette fortsetter da valget er det aller viktigeste LOL
Slettet bruker
01.06.2020 kl 08:50 360

Lovforslag i USA: USA anerkjenner Tibet som et eget land.

Innblanding i andre lands indre affærer er ikke noe nytt fra USAs side, det er slikt de driver med hele tiden. Men hvis en anerkjenner en svær region i Kina som et uavhengig land og en religiøs leder som landets statsoverhode, da er det en åpen krigserklæring.

Forslaget er ikke overlevert, men at noen tenker i slike baner er urovekkende i seg selv. Det er dessuten litt spesielt at dette skjer i et land som selv truses med oppløsning som følge av den situasjonen de selv har brakt seg i.

Men i dagens verden ser det ut til at det bare er fantasien som setter grenser for hva som er mulig.


https://www.derimot.no/lovforslag-i-usa-usa-anerkjenner-tibet-som-et-eget-land/
Slettet bruker
01.06.2020 kl 08:53 358

Norske pakkesler vil det samme.......

Under vignetten aldri mer 9. april har Kongeriket Norge de siste 30-40 år, blitt både innvandret og okkupert. Kina er beskylt og utøvd den slags i Tibet under tvang. Norge/ nordmenn har gjort det helt frivillig? http://no.wikipedia.org/wiki/Tibet
Jeg skjønner ikke oppstyret rundt denne Lama`en, han er ikke noen folkevalgt leder, men valgt av noen munker. Som pakkesler og humanetiker styrer Norge, styrte denne Lama Tibet. Det er godtatt av de fleste land at Tibet tilhører Kina så da representerer han ikke Tibet.
Slettet bruker
01.06.2020 kl 08:55 356

Pakkeselet Torbjørn Jagland «arbeidsmann her fra APe land» møter Dalai Lama! http://snl.no/lama%2Fdyreart
Tibet og Norge har mange likheter i stat og styringsform. Lama er valgt av noen munker, norske ledere velges av parti «pakkesler» utmeldte statskirke medlemmer og medlemmer i humanetisk forbund. Det er det like mange av i Norge, som det er munker i Tibet. Etter nisselua ble innført som standard tilbake fra 1812-14 gleder vi oss alle til hver eneste 17. mai. For da ifører selveste H M K kongen seg flosshatten og lar seg bejuble av alle sine egne. Tar man vekk olje, gass, kraft og fisk, fortell meg hvor i all verden, noe slikt av en stat, ville overlevd andre steder på kloden?
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/jagland-ja-jeg-skal-moete-dalai-lama/a/10122603/
Dalai Lamaer. PakkEsler og annet pakk generelt, storting og nobelkomité spesielt, eller hva det er.

Et muldyr er en hybrid etter en eselhingst og en hestehoppe. En hybrid etter en eselhoppe og hestehingst kalles et mulesel. Muldyr brukes som trekk-, laste- og ridedyr verden over. De er sterkere og hurtigere enn esler, og er samtidig tål modigere og kraftigere enn hester. De kan vanligvis bære ca. 20 % av sin egen kroppsvekt uten problemer. De finnes i alle størrelser, fra 50 og opp til 500 kg. Esler har 62 kromosomer og hester har 64.

Muldyr har 63 kromosomer og er normalt ikke forplantningsdyktige. Her kan kostnaden ved selve aborten spares inn. For i en av forelesning kåserte Hylland Eriksen over hvem som var fetter og kusiner med hvilke og hvem som endte som «hva» mellom Hester esler Lamaer pakkesler og sau-skolter på 2 og 4 bein, det være seg muldyr og ikke her mad in noway.
atnorhe
01.06.2020 kl 09:59 331

Lovforslag i USA: USA anerkjenner Tibet som et eget land.

Og historien gjentar seg. Det hjelper ikke at vi utdanner en million historikere som alle kan fortelle at « historien gjentar seg»

USA er i ferd med å gå i oppløsing. Et imperium står for fall. Vi trenger en ytre fiende som befolkningen er hjernevasket til å tro er farlig.

Nå hadde de flaks siden «fienden» som truer imperiet kommer i fra Kina som en usynlig ondskap i form av et virus de kan ikke bombe i stykker.

Opptøyene i Hong kong passer også som hånd i hanske, sammen med Tibet som noe «alle kan slutte seg til»
Alt ligger tilrette for en total renovering av dagens ordning.
Kina har nakketak på USA med sine oppkjøp av gjelden i form av obligasjoner.
USA er avhengig av en krig atter en gang, og når det mektige apparatet som styret vil ha krig, har de en gallionsfigur uten et snev av kunnskap om annet enn personlig «popularitet» som de kan «ordre» om å skive navnet sitt på et ferdig manus, og verden får en forsinket 3ww
Slettet bruker
01.06.2020 kl 11:06 320

Norge fremstår som den 51 stat i USA. Utenrikspolitikk det har vi jo ikke, sier USA hopp så hopper Norge. Kamp og angrepsfly for 100 vis av milliarder for Jens skulle bli sekretær i NATO. Norge har avsatt egne landområder og lar USA true vår mektige nabo i øst, dermed kan vi selv havne opp en en gigant konflikt. Filippinene: Duterte nekter utplassering av USA-raketter. «Det vil aldri skje fordi jeg ikke vil tillate det», sa Duterte. «Jeg vil aldri tillate noen fremmede tropper …. jeg vil ikke ha noen kamper her mot Kina». Norge derimot gjør motsatt. https://www.derimot.no/filippinene-duterte-nekter-utplassering-av-usa-raketter/
Norge gjør motsatt av hva Duterte fra Filippinene absolutt vil forhindre for å berge folk og land. Våre "ikke valgte folkevalgte" men "partivalgte" skamløs-heter her i klovneriket vårt ønsker derimot å omgjøre vårt eget hjem og fedreland til et bombemål i seg selv. Fra et naboland forsvarskamp som aldri har gjort dumme Norge noe verdens ting. Tvert imot de befridde oss under det norske klovneriket store helte-epos 1940-45 ført i pennen av våre egne Peer Gynt historikere (om emigrantstaten krigsinnsats.) Dette kjenner dere alle til. https://steigan.no/2020/05/tromso-kommune-tvunget-til-a-ta-imot-atomubater-fra-nato/
Fjordgubben
01.06.2020 kl 11:26 309

Afrikan amerikans som det heter fikk tildelt et land i Afrika som de kunne returnere til, landet heter Liberia.

Er vel et av verdens fattigste land, man skulle tro at dette landet skulle klart seg noe bedre ettersom det tross alt var befolket av mennesker som hadde bodd i USA og som derfor burde ha gode forutsetninger for å klare å organisere seg, pengestøtte fikk de vel også, bl.a store investeringer i infrastruktur etter 2.verdenskrig, men nei, landet er like mislykket som alle andre afrikanske land.

På 80 og 90-tallet brøt det ut borgerkrig, 250.000 døde og økonomien krympet med 90%, så i dag er landet lutfattig, i likhet med nesten alle andre afrikanske land.
Redigert 01.06.2020 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.06.2020 kl 12:44 291

Demonstrasjonen i USA har fått et mer anti-myndighetspreg og alt som representerer samfunnet er fritt vilt. Det gjør at også kirker, skoler, luksusbutikker plyndres og brenner. Det er lite som minner om protest og sorg.

Navnet George Floyd er blitt et mantra for å hisse hverandre opp og rettferdiggjøre vandalisering og vold.

Det er noen byer som er hardt rammet: New York, Denver, Louiseville, Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Birmingham, Atlanta, Dallas og her går det så hardt for seg at det kan virke som om hele USA brenner. Det gjør det selvsagt ikke. Det som skjer er så alvorlig at resten av Amerika ser på i horror og det er klart at lovløsheten vil få politiske konsekvenser ved høstens valg.

Donald Trump gjemmer seg ikke. Han var i Florida lørdag for å se på oppskytingen av Space-X, men vendte tilbake til Det hvite hus. En øverstkommanderende må være til stede og holde kampmoralen oppe hos de som forsvarer ham.

https://www.document.no/2020/06/01/mer-vandalisering-og-vold-forsoker-a-storme-hvite-hus/
Slettet bruker
01.06.2020 kl 12:48 289

Den amerikansk-støttede innvandringen kan sees på som en særform for kolonialisme, særlig siden innvandrene ikke prøvde å integrere seg. Det ble sosiale problemer mellom «Americans» og lokalbefolkningen, «Natives». «Americans», som stort sett holdt til ved kysten, brakte med seg amerikansk kultur til Liberia, og anså urbefolkningen som primitive. Dette resulterte blant annet i en rekke forsøk fra ameriko-liberiere på å få dominans over urbefolkningen. Denne disputten har preget liberisk historie. https://no.wikipedia.org/wiki/Liberia
Slettet bruker
01.06.2020 kl 12:51 281

Selv den ultraliberale borgermesteren i Washington DC måtte innkalle 500 medlemmer av nasjonalgarden og forsvarsdepartementet innkalte ytterligere 1.200.

Sosiale medier slår begge veier

Alt som skjer havner på «tape». Mediene står klare til å rapportere politibrutalitet. De tror som demonstrantene at de respiller 60-årenes Alabama og Vietnam-protester. Men bildene forteller noe annet.
atnorhe
01.06.2020 kl 14:33 259


På 80 og 90-tallet brøt det ut borgerkrig, 250.000 døde og økonomien krympet med 90%, så i dag er landet lutfattig, i likhet med nesten alle andre afrikanske land.

Liberia (Løslatt til frihet) er en søppeldynge, og den viktigste industrien er kriminalitet.
De kommer aldri noen vei, for de har ekte Afrikansk mentalitet som er liten vilje til anstrenge seg med arbeid.

De er imidlertid velsignet med å slippe ansvar for sin egen miserable situasjon, da den vestlige liberale inkluderende eliten i verden foretrekker å skaffe dem det høyst nødvendige.

Ingen vil stille krav til et folk som har lidd av slaveriet, og sette seg selv i et dårlig lys.

På en annen side Hva har de å selge som verden vil ha? Akkurat som mange andre AFrikanske land: Turistindustri. Alt de trenger å gjøre er å bestemme seg for å skape stabilitet, og investorer vil stå i kø.
Det var en fantasi. De vil aldri oppfylle et slikt krav.
Det finnes selvsagt de som har både evner og vilje til å få til noe, men de er i et tragisk mindretall og søker seg vekk.