Nazister som har overtatt politi i USA? - med brunskjorte over?

CS_invest
03.06.2020 kl 21:43 1599

Mye kan diskuteres, begrensning i demonstrasjoner kan være på plass. Det er IKKE på plass når lovmakten BEVIST slår til (identifiserte) pressemedlemmer, skyter på de, eller at de arresteres for at gjere jobben sin.

Slikt er IKKE demokrati - det er FASCISME og en forløper for DIKTATUR.

Er ikke slike allierte som vi trenger i denne verden!
Fjordgubben
04.06.2020 kl 20:46 532

De med dårligst IQ, de med dårligst utdanning etc må ta de dårligst betalte jobbene, slik er det i alle samfunn, Japan, Sør-Korea, Australia, Norge, USA ja faktisk alle land utenom kommunistland men det er jo slik i de landene også.

Hudfarge og slikt spiller ikke noen rolle i vestlige land.
Heks
04.06.2020 kl 21:07 526

«De med dårligst IQ, de med dårligst utdanning etc må ta de dårligst betalte jobbene, slik er det i alle samfunn» skriver Fjordgubben (mot bedre viten eller vil han bare ikke vite bedre?)
Virkeligheten er denne:
Når du har feil hudfarge eller religion i Norge (og mange andre rike land i verden)
67 % av innvandrerne som var vært i kontakt med nettverket har høyere utdanning, men sliter med å få seg jobb. Det er alt ifra ingeniører, leger, profesjonelle musikere og fysioterapeuter forteller hun.
Heks
04.06.2020 kl 21:15 522

Ingeniører som kjører drosje. Leger som jobber på lager. Jurister som gjør rent. Historiene om godt utdannede innvandrere i yrker de er overkvalifisert for, er mange. Nye data bekrefter at overkvalifisering rammer innvandrere i større grad enn gjennomsnittsnordmannen, også innvandrere som har sin utdanning fra Norge.
Fjordgubben
04.06.2020 kl 21:15 521

Alle som flytter til andre land sliter med å få jobb på like vilkår, som norsk, prøv å lær deg tysk så godt du kan, reis til Tyskland eller Østerrike å forsøk å få deg en like bra jobb du har i Norge, akkurat det er ikke lett nei. Har ikke noe med hudfarge å gjøre.
Heks
04.06.2020 kl 21:23 512

Latterlig bla, bla.
Når du som nordmann flytter på deg til Østerrike eller Tyskland med høy utdanning gjør det ikke før du har en fast stilling der, ellers så får du ganske fort en ny jobb som tilsvarer din utdanning. Hiv ikke rund med tullet ditt. Jeg har erfaring akkurat med disse landene du nevner. Spar oss.
Fjordgubben
04.06.2020 kl 21:38 504

Du tar feil, i alle land vil man foretrekke folk man kjenner til framfor folk man ikke kjenner til/kjenner kulturen til. Muligens dårlig eksempel med Tyskland da norsk og tysk kultur er relativt lik, men en nordmann vil selvsagt ha like store problemer med å skaffe seg jobb i veldig ulike kulturer som en afrikaner eller asiat har det i Norge, det handler ikke om hudfarge men om kultur.

Dette er jo ikke vanskelig, skal man ansette en person i en jobb og har 10 søkere der 8 er innvandrere med gebrokkent norsk og en noe tåkete bakgrunn men man har to norske der den ene har like god utdanning som den beste innvandreren så er saken grei for de fleste, og man ansetter den etniske nordmannen hver gang, slik er den virklige verden.

Jeg kjenner jo veldig mange med annen hudfarge enn hvit som har vokst opp i UK, Norge, Sverige etc og de har absolutt ikke noe problem med å skaffe seg jobb, for de snakker språket perfekt, er blitt en del av kulturen etc.

Det er de som ikke vil integrere seg som har problemer, alle som ser disse folkene vet hva jeg mener, de har selv skyld i de problemene de klager på at de har.

Har og har hatt uatllige venner og kollegaer med annen hudfarge enn meg selv, de fleste, men langtfra alle har fungert helt supert i alle sammehenger, den første gangen man møter disse legger man jo merke til hva slags hudfarge de har, som en observasjon, men det glemmer man fort, og man ser kun den personen de er, og ikke noe annet, så hudfarge betyr null og nix i den sammenhengen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har behandlet noen urettferdig eller rasistisk pga utseende.
Redigert 04.06.2020 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Nuka
04.06.2020 kl 22:41 488

Det er bare det, at under det amerikanske systemet, så vil de fattige forbli fattige i flere generasjoner. Om ikke dine foreldre har råd til å gi deg en god utdannelse, så vil du forbli en fattg fan. Og det samme vil dine barn og barnebarn. Trump arva 430 mill. dollar fra si far og klarte ved hjelp av skattesvindel og kjeltringstreker, og bli mangemilliardær. Hvor mange svarte har slike muligheter ? Amerika er et rottereir. 10 % av befolkninga eier 90 % av verdiene i landet, og værre kommer det til å bli. Og det er ikke bar de svarte som sliter. Men en dag kommer opprøret, og det blir voldsomt.
Slettet bruker
04.06.2020 kl 22:52 483

Noen må være fattige for at andre kan være rike. Slik er det overalt og slik har det vært så lenge mennesker har vandret på jorda.Alle kan ikke være rike. Man trenger ikke like det, men sånn er det.Gamle Sovjetunionen prøvde på en utjevning ved at staten bestemte hvor mye du kunne eie. Det som skjedde der at det var en liten elite blant kommunisttoppene som levde i sus og dus, mens resten av befolkningen levde i fattigdom.
Redigert 04.06.2020 kl 22:52 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
04.06.2020 kl 23:00 477

Nettopp, kommunister som nuka begriper ikke at det kapitalistiske systemet bygger på at man IKKE bare kan forsyne seg av overskuddet til de som har hatt suksess, det høres flott ut at alle skal få like sjanser, men for å få til det drar man teppet under hele drivkraften i samfunnet slik at resultatet blir falitt.

Og til de som syns at man ikke skal arve så husk på at folk ikke bare jobber for seg selv, men for sine barn og barnebarn, og deres barn altså fremtidige generasjoner, vi står alle på våre forfedres skuldre, selv om noen arver mer enn andre så nyter ALLE godt av tidligere generasjoners slit, om ikke direkte så indirekte, så også de som ikke arver fem øre.
Slettet bruker
05.06.2020 kl 05:53 464

« Om ikke dine foreldre har råd til å gi deg en god utdannelse, så vil du forbli en fattg fan. Og det samme vil dine barn og barnebarn.»

Dette er ikke sant. Det er ren sosialist-propaganda som benyttes for å tråkke på befolkningen (hvorfor skal alle begrense seg til å bli ansatte?). Dette handler kun om å flytte makt og midler fra folket til staten, som deretter kan dele ut midler til dem statsmakten måtte ønske å dele ut til (men mesteparten forsvinner selvsagt i administrasjonen).

Se på noen av Norges rikeste som kun har grunnskole. De trengte ingen statlig utdannelse. Det eneste de trengte var at staten lot dem være i fred, slik at de kunne bruke all energien sin på å jobbe og skape verdier og arbeidsplasser, og ikke hele tiden ble plaget med masse unødvendig byråkrati, kontroller, dokumentasjonskrav, urettferdig beskatning, og ustabile rammevilkår.

Dessuten er det veldig provoserende at dere som hevder å være aller mest liberale overhodet ikke klarer å respektere at folk er forskjellige, og faktisk er villige til å bruke tvang for å oppnå en helt unaturlig «likhet» blant folk. Hvorfor kan dere ikke bare respektere at folk er forskjellige og la dem få være i fred?

Er dere virkelig så maktsyke og ondskapsfulle som dere fremstår, eller har dere bare ikke tenkt grundig nok gjennom det dere egentlig står for?

Selv om dere skulle vinne frem med deres kommunistiske utopia, og beslaglegger alle private verdier, og tvinger alle til å jobbe like mange timer i uka på den samme statlige fabrikken, så vil resultatet etter ti år være at den ene arbeideren sitter med hus, bil, båt, og sparepenger, mens den andre sitter med en bunke inkassokrav i en leilighet han skylder leie på. Hva gjør dere da for å rette opp i denne «urettferdigheten«?

Skal dere forby privateide boliger, båter, biler, osv.?

Hvordan skal dere isåfall da forhindre at folk forsøker å rømme fra dette «likhets-paradiset» deres, skal dere bygge en stor mur rundt landet og utplassere væpnede vakter på muren med ordre om å skyte alle som prøver å klatre over den?

Hvordan skal dere i såfall da unngå at folk rømmer fra «paradiset» ved å begå selvmord?

Skal dere tilby dem en midlertidig virkelighetsflukt gjennom billig vodka?
Redigert 05.06.2020 kl 06:08 Du må logge inn for å svare
atnorhe
05.06.2020 kl 11:11 452

Som jeg tenkte. Du raser over fakta og kommer med pompøse nedsettende kommentarer om rødming.
«Den dype refleksjonen» som akademikerne du er opptatt av,har ikke gitt noen resultater hittil, men det holder dem sysselsatt.

Jag gjentar fakta uten at jeg tror det hjelper: Afrikanske kulturer har en annenmann innstilling til arbeid og langsiktig planlegging..

Det har ingen ting med « hat og rasisme» å gjøre.

Det finnes tonn av analyser over Afrikas mangel på fremgang, så slå opp,
Fjordgubben
05.06.2020 kl 11:42 446

Godt innlegg av 777, igjen, du er en meget intelligent og reflektert person, en ren nytelse å lese dine innlegg.

Det har ofte slått meg at joda, å arve mye kan være veldig positivt for de aller fleste, selv om vi alle kjenner noen som har arvet mye, sløst det bort på fest, morro og dødfødte prosjekter slik at man ender opp som en slags klovn. Men dette er en del av helheten, man får mange ulike resultater og man husker som regel kun de mest ekstreme utslagene, selv om det som regel er positivt for de aller fleste å arve penger. Som regel kommer arven etter at man har betalt ned huslån og slikt slik at man virkelig kan nyte godt av økonomisk handlefrihet de siste 20-30 årene i livet, enten det dreier seg om å reise mer, hjelpe barn og barnebarn eller hva det måtte være.

Men det har ofte slått meg at de som har gjort den aller største suksessen er de som ikke har arvet noe som helst, ofte det motsatte, så de går gjennom livet med en sult som de aldri får tilfredsstille og tjener seg søkkrike, nesten alle gründere kommer i denne kategorien, og som regel har de også lite utdannelse.

Dette viser at systemet fungerer.

På den annen side viser historien at alle forsøk på å jevne ut forskjeller ved å skatte arv, inntekt og annet maximalt slår feil hver eneste gang.
Redigert 05.06.2020 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.06.2020 kl 16:48 437

Tja, hva slags svar er det du er ute etter da ? Finner lite i dine innlegg som egentlig fordrer til annet enn noen muntre tilsvar "med tom kritikk uten innhold". Registrer også at du ikke motsier meg på mitt spørsmål ad ulike rasers intellekt. Er du forresten Fjordmann som har blitt en surere gammel gubbe ?
Fjordgubben
05.06.2020 kl 16:50 434

"Hva slags svar"?

Hva med å komme med et svar for eksempel?

Du kommer ikke med noe svar, kun kritikk av andre.

Det eneste du kommer med for å forklare å at alle land i Afrika er fattige er at det har vært kolonier der for mange år siden, er det den ENESTE årsaken?

Det tror du ikke på selv engang.
Redigert 05.06.2020 kl 16:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.06.2020 kl 18:16 422

Neida. Jeg kommer ikke med kritikk. Bare gjør som du, påpeker fakta. Masse stoff tilgjengelig om det afrikanske kontinent, bare å lese. Skylder deg å si at for meg er Dagens tema bare underholdning. Jeg har jobb, hund, kone, barn, hus, biler og hytte, jepp kapitalist, og dermed ikke anledning til å bruke timer for å argumentere med folk som egentlig allerede har bestemt seg for fasit. Og når noen gidder å bruke tid på å diskutere med hovedgruppen av skribenter her så blir man fort møtt med ; kommunist, ytrevenstreberme, hjernevasket og av og til noen velmente ønsker om et liv med dårlig helbred. Dette sier jo litt. Rent politisk, i norsk målestokk, så virker det som de fleste som tar til motmæle befinner seg i Høyre-AP segmentet. Men er man laaaaaangt til hoire er man vel da som kommunist å regne. Stå på !
Fjordgubben
05.06.2020 kl 18:39 419

Ok, bortsett fra at det har vært kolonier og at dette er et problem for Afrika den dag i dag har jeg ikke funnet noe annet som kan indikere hvorfor de er så fattige, siden du er så flink til å finne denne informasjonen kanskje du kan være så snill å opplyse meg?