Gratulerer fremadstormende XXL med nyåpning idag!

Slettet bruker
XXL 04.09.2018 kl 13:53 3081

XXL Sport og utendørs åpner i kjøpesenteret Seiersberg
OLN NEWS,
TRADE
| 09/03/2018
Fjerde gren av sportsforretningen i Østerrike.

https://www.leadersnet.at/news/32788,xxl-sports-outdoor-eroeffnet-in-der-shoppingcity-seiersberg.html

*Ta hensyn til at artikkelen er direkte oversatt av google translate.

Den 4. september åpner XXL Sports & Outdoor-butikken i ShoppingCity Seiersberg klokken 7 på nesten 4000 kvadratmeter. I tillegg til butikkene i Shopping City Süd i Vösendorf, i Donau Zentrum i Wien og i PlusCity nær Linz, er det nå en fjerde XXL butikk i Østerrike. Et verksted for ski- og sykkelmontering, skøyter og klatretrekk fullfører tilbudet, i tillegg til et bredt utvalg av sportsartikler av de mest kjente merkevarene fra
Lav andel av egne merker.

Verdens raskest voksende sportsvarehandler, som ble grunnlagt i 2000 og har sitt hovedkontor i Oslo, driver mer enn 80 butikker i Norge, Sverige, Finland og, siden 2017, Østerrike. XXL Sports & Outdoor tilbyr syv spesialbutikker under ett tak: Ski & Bike, Sport Elektronikk, Sport og Fitness (Fotball, Tennis, Golf, Hockey etc.), Sportswear, Sko, Utendørs og Jakt. I følge egne uttalelser har XXL en svært lav andel private etiketter på seks prosent og konsentrerer seg om hip, kjente sportsmerker.

"Unikt i Østerrike er kombinasjonen av butikk og nettbutikk med et stort utvalg av sportsartikler og de samme, beste prisene på alle kanaler," sa XXL Sports & Outdoor i en pressemelding i anledning av åpningen av den nye butikken i Seiersberg. I tillegg tilbyr selskapet en "30-dagers prisgaranti". Hvis en kunde finner det samme produktet til en lavere pris innen 30 dager fra kjøpsdatoen til en annen østerriksk leverandør, vil han motta prisforskjellen tilbake.

Vinn alt du kan bære
Som med tidligere åpninger, på åpningsdagen på Shoppingcity Seiersberg vil det igjen være XXL Store Run, hvor vinnerne vil kunne kjøre gjennom den nye butikken i et minutt, vinne alt de kan bære. Den nye XXL Sports & Outdoor-butikken vil være åpen på åpningsdagen fra 07:00 til 21:00. (Red)
www.xxlsports.at
abbos
04.09.2018 kl 16:04 2969

Er alt det negative som Nordnet guruen skriver idag tatt ut i kursen allerede både for Xxl og Epr ? ?
Allesyndling
04.09.2018 kl 16:51 2902

Kursmål 80 kr fra nordea og innsidere som har kjøpt for mange millioner rundt 50 kr, men likevell faller den. Noe jeg ikke har fått med meg?
Slettet bruker
04.09.2018 kl 18:17 2811

”Vi har fått ett otroligt fint bemötande här. Människor köade i fem timmar för att komma in”, säger Anders Kjellén, retail director på XXL.


https://www.market.se/nyhet/fjarde-varuhuset-for-xxl-i-osterrike-vi-ser-oss-definitivt-om-efter-fler-lander