Så var det VENSTRESIDEN som skulle ta knekken på dugnaden

Slettet bruker
CORONA 05.06.2020 kl 19:30 1771

Hele Norge har jobbet seg gjennom en nasjonal dugnad i 3 måneder for å stanse coronaviruset.

Men så er det raddisene og venstresiden som gir blaffen i hele dugnaden og samler seg i tusentalls i demonstrasjoner.
Dermed øker smittefaren og kan i verste fall true helsa til resten av befolkningen om kort tid.

Så LITE betyr altså solidaritet, omsorg og dugnad for sosialistene.

Vi får følge med om et par uker om coronasmitten blusser opp igjen her til lands.
Da vet vi alle hvem som bærer hovedansvaret.
Redigert 05.06.2020 kl 20:15 Du må logge inn for å svare
balder72
07.06.2020 kl 11:53 518

På en måte håper jeg covid-19 tar seg opp igjen og at dette da kan spores tilbake til demonstrasjonen i Oslo. Da kan man peke på Erna Solberg å gi henne personlig ansvar for døde. Tilpass for henne. Det må få harde konsekvenser når regjeringen med åpne øye lot denne demonstrasjonen gjennomføres. Det virker som globalister og venstresiden har mistet all forstand.
Slettet bruker
07.06.2020 kl 12:14 516

Selvsagt har også andre møtt opp på demonstrasjonen, men den er iverksatt av de vanlige yrkesdemonstrantene fra ekstremvenstre. Statsstøttede NGOer i samarbeid med de radikale ungdomspartiene.

Som regel er det jo omtrent bare disse som møter opp når de arrangerer demonstrerer, og de er så mange at det fremstår som reelle demonstrasjoner for de som ikke er kjent med opplegget. Dette er altså personer med økonomiske motiver, som i dette tilfellet lever av rasisme.

Min mening er at all statsstøtte til NGOer, journalister, religiøse og livssynsorganisasjoner skulle ha vært forbudt. Det er jo nettop opprettelsen av den slags organisasjoner i Vesten KGB jobbet aller mest med under den kalde krigen. De brukte nærmere 90% av budsjettet på å infiltrere Vesten med særinteresseorganisasjoner som alle skulle jobbe for hver sin (i det store bildet) snevre sak, dette for å splitte samfunnet mest mulig. Som eksempel;

Kvinnesaksorganisasjoner som splitter mannen og kvinnen, arbeidstakerorganisasjoner som splitter arbeidstaker og arbeidsgiver, andre livssynsorganisasjoner enn statsreligionen var kanskje det aller viktigste, og anti-rasistiske organisasjoner som splitter folk etter hudfarge.

Og det var jo nettop en anti-rasistisk organisasjon som arrangerte denne demonstrasjonen...

Putin har uttalt seg om disse demonstrasjonene, han sa at han ikke kommer til å tillate sånne demonstrasjoner i Russland. Han er en gammel KGB mann og kjenner til strategiene deres, hentet fra «The Art Of War», som forøvrig ble utdelt med beskjed om å pugge den til alle militære i Sovjet, han tillater derfor ikke at samme strategi blir benyttet mot dem selv.
Redigert 07.06.2020 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2020 kl 13:08 500

Ansatte i OBOS må nå rett i karantene dersom de har deltatt i demonstrasjonene. Meget bra.
Ledelsen sier at dette er et kraftig brudd på smittevernreglene og at de som deltok må selv ta konsekvensene.

Håper alle arbeidsgivere er våkne og tar samme grep.

Egentlig burde dette fått konsekvenser for arbeidsforholdet til den ansatte.
Når ansatte med åpne øyne påfører seg selv karantene og fravær fra jobben, så burde jobben hengt i en tynn tråd.

Spesielt når det er ansatte som gir blaffen i nasjonale smittevernregler i en krisetid.
Fluefiskeren
07.06.2020 kl 16:21 480

Da er det kommet fram er navn på en som deltok på. demonstrasjonen:

«Statssekretær for Høyre i arbeids- og sosialdepartementet, Saida Begum, deltok på fredagens demonstrasjon i Oslo sentrum. «

https://www.tv2.no/nyheter/11485813/

Vupps. Var ikke fra venstresiden gitt.


Selv tar hun ikke snev av selvkritikk og sier dette:

«Saida Begum forsvarer deltakelsen i demonstrasjonen.

– Jeg deltok i demonstrasjonen til støtte for George Floyd fordi det er vår fordømte plikt å si ifra når vi ser rasisme. Enten det rammer oss eller andre. Enten det er systematisk rasisme eller hverdagsrasisme. Enten det er i USA eller her i Norge. Mitt håp er at ingen skal trenge å være alene i møte med rasismen, skriver hun i en SMS til TV 2.»

Og hun får Ernas støtte........


Redigert 07.06.2020 kl 16:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2020 kl 16:31 473

Statssekretær for Høyre i arbeids- og sosialdepartementet, Saida Begum. Du mener denne personen ikke tilhører venstresiden..? Høyre er jo et sosialistisk venstrevridd parti. Mer til venstre enn høyre.

Liberalistene er et storkællete ekte høyreparti.
Fluefiskeren
07.06.2020 kl 16:38 470

Ja. Da så..... De er sikkert marxister også.
Slettet bruker
07.06.2020 kl 17:46 450

Fluefiskeren,

Jeg skrev jo at du sikkert ville finne unntak - men det er å bli unntak.
I det hele og store er demonstrasjonen folk fra venstresiden. Et overveldende flertall.

Dette er venstresidens demonstrasjoner.
Slettet bruker
07.06.2020 kl 17:46 450

Liberalistene er Norges eneste høyreparti. Hvor mange er det som stemmer på dem, rundt 1% kanskje?

Demokratiet er jo sånn sett bare et teater, det blir samme resultat uansett hva man stemmer på. Større stat, mer byråkrati, høyere skatt, og mindre frihet.
Londonmannen
07.06.2020 kl 23:37 425

Munnbind gir liten beskyttelse mot å bli smittet, men gir en viss beskyttelse mot å smitte andre.
Problemet er at åndedrettet ditt vil gjøre munnbindet fuktig etter kort tids bruk. Så dersom munnbind skal gi deg beskyttelse mot smitte, så må det brukes over en kort tidsperiode og skiftes med relativt korte mellomrom. Men når du bruker munnbind over en lengre periode, slik som skjer dersom du bærer det på en bytur, en demonstrasjon eller en konsert, så vil munnbindet miste mye av sin beskyttende effekt når det er blitt fuktig av din åndedrett. Følgelig vil det gi deg en falsk beskyttelse og du kan komme til å stå nærmere personer enn du burde gjøre.

Ja, et fuktig munnbind kan gi en viss beskyttelse mot at du smitter andre. Men det er alt for mange som har en feilaktig oppfatning om hva et munnbind kan bidra med.

I disse tider bør man følge myndighetene sin anbefalinger. Og når man nå etter tre måneder med covid-19 i samfunnet, så burde enhver som oppsøker demonstarsjoner eller andre ansamlinger som overstiger de grensene myndighetene har satt, ta fullt og helt ansvar for sine handlinger og bli satt i karantene, som de må betale for selv. Hvorfor skal arbeidsgivere eller staten betale for personer som setter seg selv i en slik risiko? Helt greit at man er imot rasisme, men dette er ikke rett tid å bryte smittevernsregler, uansett hva man ønsker å demonstrere for.
Slettet bruker
08.06.2020 kl 02:02 415

Noen sykehjem har i dag sendt ut meldinger til ansatte om at de må i 14 dagers karantene hvis de deltok i demonstrasjonen.
Slettet bruker
08.06.2020 kl 08:55 390

Skulle da også bare mangle. Burde være obligatorisk. Hvis det var et par tre superspredere i den demonstrasjonen vil det nok bli en del flere smittetilfeller.
Fluefiskeren
08.06.2020 kl 11:15 373

Ja, jeg vet at det du hevder har vært politikken fra FHI sin side, men er ikke så sikker på at det er riktig når vi ser st det i utlandet benyttes mye mer enn her. Vi så f.eks. fra demonstrasjonen i Washington at «alle» brukte det. Vi ser også i nesten alle andre land. Det at filteret mister mye av beskyttelsen når det blir vått virker litt rart. Da kan det ikke benyttes i dårlig vær. Ellers er det vil innsiden som blir våtest av pusten. FHI brukte vel først og fremst begrunnelsen med at mange ikke bruker det riktig. Bl. a at de stadig er oppe og skal rette på det.

Jeg har brukt det tre ganger. En gang i en trang butikk her jeg bor. En gang på bussen og en gang hos frisøren. Ellers ikke.

Ellers helt riktig med idiotien med denne demonstrasjonen, men jeg tror det er veldig lite sannsynlig at man kan ha oversikten over alle som var der. Man melder neppe ifra dersom det betyr tapte inntekter i to uker.
Redigert 08.06.2020 kl 11:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.06.2020 kl 12:54 355

Klart munnbind har en effekt. Ikke slik at den enkelte blir så mye tryggere av å ha det på seg og ikke at en syk helt slutter å spre sykdommen. men for samfunnet har det en veldig stor effekt. Se på smittetallene i Asia. F.eks. Japan stengte ned sent og ikke så drastisk som Europa og US og de har 17000 syke og 900 døde på 126 millioner mennesker. Og Japanerne bor tett, mye tettere en f.eks Sverige som også valgte å stenge sent og mindre dramatisk oghar 2.5 ganger så mange syke, 5 ganger så mange døde og bare 10 millioner mennesker (om Sverige var en by i Japan ville de være nummer 4). Den store forskjellen ligger i en kultur for munnbind.

Forøvrig helt enig at de hodeløse og ansvarsløse som demonstrerte i klynger bør settes i karantene.
Redigert 08.06.2020 kl 13:01 Du må logge inn for å svare