Den brutale sannheten er at politiet i USA dreper fattigfolk.

Slettet bruker
MUMLE 06.06.2020 kl 07:42 361

Den brutale sannheten er at politiet i USA dreper fattigfolk. Dette er en ekstrem for for klassekamp fra voldsapparatet mot underklassen. Det er de fattige, segregerte områdene som blir utsatt for volden, heter det i en studie fra 2019. Og der bor det ganske riktig flere svarte enn hvite. Og der er det også mer vold generelt. Politiet dreper også mange flere menn enn kvinner. Hele 88 prosent av dem som drepes av politiet er menn.

https://steigan.no/2020/06/det-man-ikke-vil-si-politiet-i-usa-dreper-fattigfolk/
Slettet bruker
06.06.2020 kl 07:43 359

Milliardærklubben mot rasisme
Fellesorganisasjonen for verdens 1000 rikeste selskaper, World Economic Forum, kaster seg tungt inn i kampen mot rasisme i USA. Deres medlemmer står for de fleste miljøforbrytelsene i verden, de er ansvarlige for plyndring av ressurser, naturødeleggelser, krigsprofitører, de utnytter slavearbeid og barnearbeid. De tjener på private fengsler der det sitter flest svarte. Det er simpelthen de som profitterer mest på det undertrykkende og utbyttende systemet vi har i verden i dag. Men mot rasisme er de, angivelig: https://www.weforum.org/agenda/2020/06/why-the-great-reset-also-means-fighting-racism/
Redigert 06.06.2020 kl 07:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.06.2020 kl 07:45 356

Politiet i USA dreper folk med alle slags hudfarge! Faktisk dreper politiet flere hvite enn svarte, men i forhold til antallet drepes det relativt flere svarte.
atnorhe
06.06.2020 kl 08:38 333

147 law enforcement officers were killed in the line of duty in 2019.

Ikke så stort antall sammenlignet med andre grupper, men det kryr av "nesten" situasjoner. Sammenligninger med Norge uansett hva det gjelder er ikke relevant, men selv om USA er kommet til et vendepunkt, er. mitt tips er at det skjer ingen ting av praktisk betydning.

Kun masse støy i alle kanaler som holder massene i sjakk. Dette er USA. Med mindre det kommer en revolusjon (som ikke skjer) er det status quo som har skapt verdens mektigste nasjon.
Når så gårsdagens tall viser 2,5 mill nye skapte arbeidsplasser i mai, betyr det at de er begynt innhentingen, selv om det er langt igjen. Det lyser grønt over alt på børsene, og det er ledestjernen deres.
Det gir amerikanerne muligheter til å fortsette det viktigste i livet . Shopping. Kjøpe ting de ikke trenger med penger de ikke har, men skal skaffe seg når den amerikanske drømmen er oppfylt.
nabai
06.06.2020 kl 16:45 302

Hva Steigan skriver er ikke av interesse. Kommunistisk vrøvl går ikke hjem her, han burde heller snakket om 100 millioner kinesere som er drept eller 50 millioner sovjetere som også er myrdet. De svarte som drepes av politiet i USA er nesten uten unntak bevæpnet, og går til angrep på politiet. I 2019 snakker vi om 10 stykker.

Overall, there were a total of precisely 10 cases in the United States last year, according to The Washington Post, in which unarmed African- Americans were fatally shot by the police. There were nine men and one woman. Those are the facts. That is the entire list from 2019, last year -- 10 deaths. In five deaths, an officer was attacked just before the shooting occurred. That is not disputed.

One allegedly was an accident. That leaves a total of four deaths during a pursuit or in a standoff. So out of four, in two of those cases -- and fully half -- the officer was criminally charged. Is it possible that more of these officers should have been charged? Of course, it's possible. Justice is not always served, that's for sure.
Slettet bruker
07.06.2020 kl 07:14 279

Forskjellige meninger om budskapet kan alle ha, men å angripe budbringeren, det hører Neandertalere til. NB Hva som går inn hos deg, hvem bryr seg om det?