Hvor skal den hen

Akte
IOX 07.06.2020 kl 16:27 20478

Hvad forventer i for den næste uge.
Tror selv den er over 3 allerede tirsdag

Det er nok i Argentina fremtiden til IOX ligger. I hvert fall hvis det ikke kommer et forbud mot fracking. I Colombia har de holdt på i en årrekke. Med dårlige resultater må det vel være lov å si.
sacco12
29.06.2020 kl 14:26 3533

Er enig hvis du mener at dårlige resultater er pga manglende boring. Oljen er der. Da da boret Vikingo i 2017 så produserte den 744 tønner i døgnet. Det er ikke så værst. Etter den tid har selskapet brukt myyyyyyye tid på å bruke resultatene fra den brønnen til å utforske grunnen for videre boring. Jeg tror det vil pumpes opp store mengder olje hvis de bare får fingeren ut og starter.
Mdg1
30.06.2020 kl 13:01 3266

5,6 mmcf er forsvinnende lite og 8,24% av det er nesten ingenting. Det må nok være Colombia som drar selskapet opp da eierandelen i Argentina er så liten. Spørsmålet er hvor mye av eierandelen i Colombia selskapet må gi fra seg for å få inn en partner som har kapital nok til å gjennomføre boring. Iox har ikke en sjanse i havet til å klare dette på egenhånd med tom kasse og større utgifter enn inntekter.

Det er puslete i begge land. Det er jo en sannhet. Når det gjelder Argentina glemte du kjøpet fra i fjor. Her har de 80 % eierandel og er operatør. Prøvde å lime inn en tabell fra årsrapporten, men du finner den på side 8 i årsrapporten. Det gjelder 3 felt av totalt 8.

Såvidt jeg vet er det nå lov å fracke i disse områdene. Det vil jo da øke flowen ( og kostnadene ).Redigert 30.06.2020 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
Mdg1
30.06.2020 kl 22:17 3033

Men, feltene de eier 80% av produserer jo bare 40 tønneekvivalenter. Det store produktive feltet eier de 8% av. Så uansett hvor de skal øke produksjonen trenger de cash til utvikling av feltene. Kapitalen de har idag holder ikke til en halv brønn engang.

Nei, en kvart brønn er nok nærmere sannheten.
Enden er nær.
Akte
01.07.2020 kl 06:56 2895

Tålmodighed er vist ordet her.
Når de endelig får gang i boreprogrammet på LA47 skal i bare se løjer.
Kursen går højt venner
Mdg1
01.07.2020 kl 07:16 2875

Men, skal de komme igang med boring både i Argentina og Colombia bør de vel snart kjøre en solid emisjon og hente minimum 100 mill. Det er meningsløst å vente på bedre tider og høyere aksjekurs når det eneste som kan løfte aksjen er flere funn. I så fall må de få ferdig prospektet som er et krav for å notere de 56 mill aksjene fra refinansieringen. Så lenge de ikke er notert kan ikke selskapet kjøre en ny emisjon.

På Vikingo hadde de omtrent ikke borekostnader.
Hva om de gjør en lignende avtale, bare bedre i disse tider?
Mdg1
01.07.2020 kl 09:22 2725

Om Iox skal gjøre en avtale med SLS denne gangen også ender jo kostnadene til slutt hos Iox. Jeg tipper Iox skal måtte bore for ca 20-40 musd de neste åra for å få fart på selskapet. Dette er penger de må hente i markedet gjennom emisjoner da det ikke er mulig å låne mer penger.

De har vel heller brukt tid på å komme ut av avtalen med SLS og søker andre partnere og andre avtaler, men dette vet nok du best.
Så det er ikke mulig å låne mer penger nei.
Jobber du i banken som kunderådgiver for Interoil?
Mdg1
01.07.2020 kl 09:57 2641

De refinansierte fordi gjelden ikke var bærekraftig. Ville være rart om det første de gjorde var å øke gjelden med mer enn de refinansierte. Jobber i bank, det stemmer. Det er ikke noe gale med å hente penger. Om resursene er så store som dere tror har det vel ikke mye å si om det er 150 mill aksjer eller 300 mill aksjer? Emisjon er tross alt billigste måten å hente penger på.

Merkelig hvordan bankansatte kan være så mye på et nettforum i arbeidstiden.
Det må da være noe å gjøre mellom postrundene og kopiering av ark.

IOX står stort sett i ro nå, inntil vi får gode eller ikke så gode nyheter. Nye fullmakter er gitt for arbeidskapital på årets Generalforsamling. Skjer nok ingenting nå før prospectus kommer som kan gi retning videre. Faller den så kjøpes det mer 😊
qestador
02.07.2020 kl 16:55 2307

Det gjør også jeg om den synker i pris.
sacco12
03.07.2020 kl 11:26 2136

Liten interesse for IOX for tiden. Det virker også som om Ransen har gått i hi. Det vi venter på nå, er som sagt prospektet som vil vise veien videre. I tillegg til utsettelse på boreforpliktelsene på LLA-47. Det virker som om Interoil allerede vet svaret på dette siden de i Q1 rapporten skrev at neste brønn Malewo skal bores når dagens frist har gått ut. Jeg tror prospektet vil vise en massiv satsning i Colombia og boring på LLA-47. De har nå fått obligasjonseierne med videre og har sterke finansielle muskler både som eiere i selskapet og som obl.eiere. De har ved to anledninger kjøpt seg inn i det Argentinske markedet og nå står LLA-47 for tur. Topp 20 i selskapet eier 70% av aksjene. De har brukt lang tid på å tolke 3D seismikken etter Vikingo og Malewo-brønnen er lagt til etter disse undersøkelsene. De har med andre ord funnet ut hvor det lønner seg å bore videre. Gas-planten er endelig på vei, og kan bidra til gode ekstrainntekter til selskapet.
Vi venter på resultatene av brønnen Clix-1001 i Argentina hvor myndighetene i landet har satt en minstepris både på olje og gass. Dette gir stabile inntekter til IOX.
Jeg er overbevist om at produksjonen kun vil øke fremvoer da oljeprisen har doblet seg fra laveste nivå og selskapet sakte, men sikkert bygger flere bein å stå på. Kontrakten med obl.eierne varer til 2026, er vel ikke helt umulig å tro at de vet litt mer enn oss om hvilke planer selskapet har videre siden de valgte å bli med videre..
Ransen
03.07.2020 kl 12:15 2085

Ja det er ingen tvil. Produksjonen vil øke i takt med oljeprisen fremover...

De uttalte vel i en rapport nå på forsommeten at prpduksjonen er tatt ned å på vent i påvente av bedre oljepriser/tder
Ledelse tar kloke avgjørelser, til beste for oss alle.
Redigert 03.07.2020 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
Mdg1
03.07.2020 kl 12:30 2054

Obl eiere pleier å bli med videre når de ikke har noe valg. Det har de gjort både i Sdrl, Bordrl, dof, solstad osv. Alternativet til ikke å bli med på bunn er jo at alle pengene er tapt. Så er det klart at de håper at inntektene skal øke og at de får tilbake pengene. Spørsmålet blir jo om de også står klar med mer penger for å finansiere borekampanjen som kommer til å koste mer penger en de konverterte ved refinansieringen. Like spennende som når de planlegger å bore er hvordan de skal finansiere det.

Gjennom avtale med SLS som før! Hva er problemet?

Foreløpig ingen problemer, bare sommertid å stille periode. Ledelsen har landet gode avtaler før å de har også evne til å rydde opp under konflikter/ motstridende interesser. Så SLS er deres partner i dag. Nye borekampanjer er nye avtaler å muligheter.
PS: Folk som ikke eier aksjer å i tillegg skriver om aksjen uten kunnskap om den, skal man ikke vektlegge noen betydning. Ledelsen Har navigert godt til no under flere vanskelige perioder. Nå står de bra rustet for ny vekst å ny utvikling. Det tar tid, men konturene skimtes der fremme. Skritt for skritt........ Nå er dt sommer å stillstand, eller nedsalg til markedet å aktivitetene tar aeg opp, å plan for neste ateg, kommer. Det som er klart er at de trengte tiden frem til høsten, før videre boreplan kunne iverksettes. Så jeg håper at det er nå de kommer igang ? Vi får se.
Redigert 03.07.2020 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
sacco12
03.07.2020 kl 16:05 1883

En ting som er sikkert, når man ser på historikken til IOX, er at når planene om videre boring i Colombia blir meldt vil aksjen gå høyt på kort tid. Utrolig volatil aksje. Da de største eierne også historisk har vist seg å sitte rolig ved kursoppgang (med unntak av Canacol) vil det også bidra til en prosentvis meget stor oppgang. Jeg skulle dog ønske at selskapet var flinkere til å informere markedet underveis slik at det kunne bygges opp litt forventninger i stedet for denne ketchup-effekten ved nyheter. Selskapet er treige, men det er en sannhet at de bygger sten på sten for å bli et større selskap. Håper alle er klare over at satsningen i Argentina ble meldt allerede på Paretokonferansen i 2017 og at største eier i IOX , integra har hatt stor suksess i Argentina tidligere. Det som har skjedd og kommer til å skje fremover er ingen tilfeldighet. Bond-eierne kunne også slaktet selskapet tidligere i år, men valgte å satse videre.

Outlook
Fra Q1 rapport i juni. Det er denne oppdateringen jeg er spent på nå. Prospectus, sent i juli tidlig august 2020. Nedenfor ordrett sakset fra Q1 rapporten deres i vår. 🦟🐝🐝
«During the past twelve months, Interoil has made several accretive and transformational transactions in Argentina, and successfully restructured and strengthened its balance sheet through conversion of bonds.
The company is therefore in a position whereby it can carefully and diligently revisit its strategy with the aim of developing a robust plan for long-term value creation. This strategic review is currently underway. It will cover further exploration activities in Colombia and Argentina, as well as initiatives to improve recovery ratio and production in its current fields»
Redigert 05.07.2020 kl 12:07 Du må logge inn for å svare
sacco12
05.07.2020 kl 12:43 1644

Bond-eierne fikk nok forelagt en fremtidsplan vedørende både Colombia og Argentina som gjorde at de ble med på en "snill" løsning videre. Dette planen har blitt noe utsatt pga viruset, men det vil samsvare helt greit med økende oljepris og utsettelse på boreforpliktelsene på LLA-47. Interoil har jo søkt om at dagens lisens skal gå fra utforskning til produksjonslisens. Det er der søknaden om boring av 200 brønner, veinett, strøm med mer kommer inn i bildet. Dette er planer bond-eierne selvfølgelig er klar over og som de har valgt å satse videre på. Malewo-brønnen som er den neste som skal bores er et direkte resultat av 3D-seismikk og undersøkelse av grunnforholdene. Dette er noe IOX har brukt veeeeeeldig lang tid på. Jeg vil derfor tro at de treffer bra når de først borer.
Redigert 05.07.2020 kl 12:44 Du må logge inn for å svare

Forstår ikke hvorfor de har månedlige produksjonrapporter istedenfor kvartalmessige. Det er slett ikke vanlig for så små selskaper. En nedstengning av en brønn i et par uker f.eks. får altfor stor betydning når totalen er så liten. Jeg vet faktisk ikke om noen tilsvarende selskaper som gjør det, men det finnes sikkert.
Akte
08.07.2020 kl 09:42 1196

Så var der lige en som dumpede 83000 stk.
Ikke særligt klogt. Kursen går nord på inden længe.
Borestart kan være lige om hjørnet. Olien er over 43💰💰 nu og inden længe er den over 50💰💰
bæærnt
08.07.2020 kl 10:17 1150

Borestart ? Hva slags villfarelse er det ? Selskapet har jo allerede meldt at det ikke skjer noe før i 2021. Ja, faktisk først etter nåværende utløp på LLA-47. Slå den. At oljen kryper over 50 igjen kan nok tenkes, men det hjelper dessverre ikke på dette caset på kort sikt. Om noe skal hjelpe på kort sikt så er det melding om utvidet frist på LLA-47 med 12+6 måneder og noe positivt i prospektet. Prospektet kommer neppe før forlengelsen er på plass. Så du får krysse fingrene og håpe på at ANH er imøtekommende nok en gang etter +10 år uten at noe egentlig har skjedd. Historien om IOX/Colombia er jo nesten ikke til å tro på, men noen gjør altså det den dag i dag. Whos fooling who ?
qestador
08.07.2020 kl 10:32 1127

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$BRENT,P&listNum=

Ja se se selv. her er det avsatt salg på 45$ uten at jeg har fulgt med i Brent. dette er en trippel topp kjøpesignal og en av børsens sterkeste med stigene bunner.
Vi får se ?
qestador
08.07.2020 kl 10:57 1077

Beregnet oppside på den siste kjøpeformasjonen er : (5*3)+39= 54$
qestador
08.07.2020 kl 12:11 1007

Ja vi får se om dette stemmer med terrenget.
sacco12
08.07.2020 kl 14:42 914

Jeg både tror og håper at grunnen til at bondeierne ble med videre var fordi IOX nå endelig skal gjøre teori om til praksis. Husk at eiendelene i Argentina ble kjøpt av Integra for aksjer til 3.55 kr stk. Jeg tror prospektet som kommer om kort tid vil belyse mye av fremtiden til IOX. Selskapet har over lang tid (veldig lang tid) lagt noen planer og et fundament som nå endelig skal realiseres. Dette med store eiere i ryggen. Fra Q1: « This strategic review is currently underway. It will cover further exploration activities in Colombia and Argentina, as well as initiatives to improve recovery ratio and production in its current fields.»
Når dagens lisens går over til produksjonslisens er jeg ganske sikker på at det endelig skal bores mange hull i Colombia. Ref søknad om strøm, vei, og 200 brønner
Redigert 08.07.2020 kl 14:46 Du må logge inn for å svare

Ta en titt i prospektet fra forrige runde sommeren 2018. Litium og greier. Bare sprøyt.
Ulrik1
08.07.2020 kl 15:56 833

Blir bare trist av å sjekke Iox. Drittselskapet har ikke gjort noe produktivt i de tre årene jeg har sittet i hvert fall ikke noe som har gitt kroner i kassen.

Er den kommentaren din relevant med tanke på prospektet i 2020 tror du?

Relevant i den forstand at det gjenspeiler mangel på enhver form for troverdighet - eller evne til å gjennomføre om du heller foretrekker det. Er jo ellers umulig å vite hva selskapet klarer å lire av seg denne gangen, men jeg forventer mye klipp og lim fra forrige gang og nye 2-3 år i tåkeheimen.
Redigert 08.07.2020 kl 17:01 Du må logge inn for å svare

Så er det andre som forventer noe annet.
Sånn går nu dagan 😊

Triangel med flat bunn og 3 bunner viser
Tendensiøst brudd opp synes jeg nå , er ikke sikker enda men oljen har gitt kraftig kjøpesignal som jeg sa når det angår kontrakter

Fin avslutning i går. Om noen dager produskjonsrapport, å også om noen uker kan vi forvente oppdatering/prospectus.