Rasistiske vitser er saker

Slettet bruker
08.06.2020 kl 13:54 6425

De beste vitsene er rasistiske eller spiller på stereotypi og religiøse skikker. Humor som ikke er stygg, aggressiv, støtende eller grotesk er ikke humor.
Slettet bruker
08.06.2020 kl 23:31 1504

Husk at bak et hvert mobbeoffer står det en som vinner og vokser på det.
vicktor
09.06.2020 kl 01:11 1493

Dette er ikke en vits, men en sann historie.
Det var ei norsk blondine som hadde vært utenlands og blitt gravid med en svart mann.
Den lille gutten de fikk, hadde blitt satt i badekaret, for å vaske seg. Mora synes det tok litt lang tid
inne på badet, så hun gikk inn for å se hvordan det gikk. Der satt den lille gutten å skrubba
den hvite såpe opp og ned på armen, så sier han " Mamma jeg blir ikke hvit jeg "
Slettet bruker
09.06.2020 kl 11:46 1465

Hvis man går spesifikt etter én person, for eksempel en handicappet, minoritet, kreftpasient eller feit og plager med stygge kommentarer relatert til deres annerledeshet for å åpenbart såre eller plage akkurat den personen så vil jeg si det er mobbing. Akkurat slik som hvis man trakasserer en hvilken som helst annen person.

Å stå på en scene og slenge ut vitser generelt om nevnte grupper er absolutt ikke mobbing, selv om man drar negervitser og oppfører seg som en sexistisk, pedofil, nazistisk blotter. Dette er mest mobbing av seg selv og ganske selvironisk. Da ser jo alle at denne storkaren har faktisk brukt tid på å tenke gjennom så åndssvakt materiale til showet sitt, noe som også er ganske morsomt. Litt som denne karen her:

https://youtu.be/RNEjQsISFos

Spol til 02:45 og opplev korrekt, støtende, flott, plagsom, jævlig unødvendig og storkællete humor som gjør at man ikke får lov til å opptre igjen. Resten av showet er en fantastisk flott fremføring av drittsekk-humor presentert av en fyr som man ellers bare ville slått ned. Slik skal det være!
Redigert 09.06.2020 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2020 kl 11:53 1457

Det er jo bra at du også har en grense. Dette var poenget mitt også. Alle bør ha en grense og det er ganske naturlig at den grensen oppfattes forskjellig for folk. I Norge kan man debattere slike ting og det fører gjerne til at normer forandrer seg og grenser flyttes.
Ellers synes jeg litt synd på deg at du har en så snever humoristisk sans at du kun synes "humor som er stygg, aggressiv, støtende eller grotes" er morsomt.
Magoo laget en topic i går om Martin Ljung og hans legendariske Fingal Olson sketch. Dette er etter min mening stor humor men om du snakket sant i TS så ler du altså ikke av slikt.

Et eksempel på grenser som har blitt flyttet er monthy Pytons "Life of Brian". Når den kom ut ble den forbudt fordi den ble regnet som blasfemi men nå er den fullt akseptabel. Kanskje vil vi se den samme grensen flyttes i fremtiden for parodi filmer om andre religioner?
Redigert 09.06.2020 kl 11:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2020 kl 12:04 1449

Monty Python er storkæll og enormt morsomt fordi humoren bar preg av repeterende tull, blasfemi, plaging, et generelt inntrykk av svekkede sjelsevner og at en av humoristene drakk seg i hjel. Monty Python er absolutt støtende, forkastelig og ondskapsfullt nok tell at je liker det.
Slettet bruker
09.06.2020 kl 12:24 1449

Så har man for eksempel Harald Eia, som aldri ble en folkekjær godgutt av en humørspreder, men har fått holde på allikevel. Med usmakelige innslag som støter på en flott måte.
Mye bruk av ordene jøde, nigger, tater og hore. Han og Bård har plaget og straffet Norge i snart 30 år, på statskanalen finansiert av skattebetalere. Det er noe som gir ekstra gnist i humorverden spør du meg. Blir aldri gammelt.
Gutteklubben Grei i NRK som har stanset andre up and coming komikere fordi de heller vil være alene om å ødelegge og straffe humor-norge med dritet sitt. Det gir det så mye ekstra humor og glede. Innslag man kan kose seg med. Blir aldri gammelt slik som all pk-humoren. Bård har jo til og med tatt over Nytt på Nytt hvor han får videreføre noe av storkælleriet sitt, selv om det ellers er ganske pk.

Et eksempel av skikkelig storkælleri er når Eia ble bedt om å lage sketsjer til Oslo Renovasjonsetat til lokal-tv, infokampanje om gjenvinningspunkt, men ødela alt i en tirade av banning og rasisme slik at det selvsagt aldri ble sendt på tv:

https://youtu.be/ZuRJQisj_dk

Slik skal man oppføre seg.
Alt av timing, finesse og finurlig gjennomtenkt humor kan en stappe opp i herjedalen. Det er ingen som ler på ekte av den slags, kun falsk-latter for å vise at man liksom skjønner det.