NANO: avgBEARDARKCLOUDCOV+spekSALG3ukersDT m formert5dHS i2.top


FUNDAMENTALT:

Det foregår et par interessante tråddiskusjoner nå.

Den ene går på hva vi kan komme til å oppleve av endringer/ny info/guiding fra selskapet som ikke tidligere er guidet. Men med fokus på positivt utslag, og ikke negativt slik vi tidligere har erfart. Nå har jo selskapet/behandlede pasienter hatt mye tid på seg i 2017 og 2018. Det kan gi overraskende gode utslag, med indikasjoner allerede 1. november for abstractet til ASH i desember. I midten av oktober har vi en annen konferanse hvor NANO pleier å delta. Der kan det komme DLBCL-resultater. I tilleg har det blitt funnet en nylig publisert artikkel i journal, flere kan komme.

Den andre tråddiskusjonen tar opp igjen Betalatuins gode effekt- og bivirkningsprofil, samt enkelheten i bruk - sammenlignet med andre medisiner. Det gjør Betalutin godt egent til singel agent medisin og i kombinasjon med flere andre medisiner enn tidligere antatt.


TEKNISK:
kvarterchart: https://imgur.com/a/k7UrfVm
- stigende trend i kurs og rsi
- har brudt 4 dagers fallende topplinje

dagchart: https://invst.ly/8iz9u
- støtte i 100dagers snitt
- støtte i bunn av 5mnd stigende trendkanal
- støtte i fallende blåstiplet sentrallinje i den fallende trendkanalen fra ATH des. 2016
- har en etablert dagBULL HARAMI på støttene over

Har kjøpt 5 kassetter i det siste.
Redigert 02.12.2018 kl 12:59 Du må logge inn for å svare

Det vilrker som NANO har ristet av seg tungsinnet nå, og er klar for ny oppgang. Og det stemmer forsåvidt godt med det jeg har fått vite fra meglerhold om at mange sitter på gjerdet og venter på å slå til.
Hugoil
06.09.2018 kl 08:44 25342

Det er torsdag i dag. I ukechartet ligger vi inne med en BULL HARAMI.
--
Dagchartet viser også en DB i RSI. Lave RSIer i alle periodechart.
Redigert 06.09.2018 kl 08:57 Du må logge inn for å svare
Springer
06.09.2018 kl 11:05 25086

Aksje-ekspert skrev Innlegget er slettet
Har du sittet i hele dag og ventet på en dipp under null for å skrive dette? Patetisk
Nå er vi i pluss igjen.
Hugoil
06.09.2018 kl 22:19 24849

Fikk BULL HARAMI CROSS i dagchartet i dag, med det forutgående BULL HAMMER fortsatt liggende for avgivelse.
CROSSet er en doji, som ligger på støttene 100dsnitt og gulvet i 5mnd stigende trendkanal.
Hugoil
06.09.2018 kl 22:33 24810

ukeschart: https://invst.ly/8jio7
- ligger inne med BULL HARAMI
- støtte i 50ukerssnitt
--
OSEBX formerte dagBULL HARAMI i dag.
Redigert 06.09.2018 kl 22:34 Du må logge inn for å svare
Merlin
07.09.2018 kl 00:05 24662

De som har hørt Jonas E i siste podcast (55) bør ikke være i mye tvil! Archer-1 kan benyttes med en gang det foreligger Betalutin CA (Conditional (market) Approval). Dvs. betinget markedsgodkjennelse. Dette selvfølgelig basert på at Archer-1 viser Proof of Concept.

Vi VET at Betalutin virker - bedre enn alle andre behandlinger mot 3FL.

Resten er kun et spørsmål om tid før kursen er minst 400 kr. Potensialet bare for 3FL er kanskje mange ganger det ved ytterligere godkjennelser. Mye tyder på at Betalutin kan brukes direkte også som kombo for 2FL. Da viser beregninger langt høyere kurs enn ved 3FL alene!

Så hva skal vi som investorer gjøre: Svaret er gitt. Last opp det du kan! Belån hus, hytte og bil! Du kan regne med ca. 8 gangers fortjeneste bare i løpet av noen måneder, og mye mer etter hvert.

Ikke glem at Rituximab er et av verdens mest solgte medikamenter med ca 75mrd kr pr år. La oss si at 50 mrd. av det gjelder NHL og at Betalutin på sikt tar halvparten av det med 25 mrd kr. Det gir Nano en bruttofortjeneste på si 20 mrd. kr. pa. La oss si Nano verdsettes til 10x det. Dvs. 4000 kr. aksjen og dermed en ca 70 dobling av dagens aksjekurs. Noen mener vel dette er hinsides, men sjekk tallene selv.

Dette er faktisk ikke "tenk på et tall" lek, men en seriøs beregning. NHL og relaterte sykdommer er et enormt behandlingsområde, der store tall gjelder. Det gjør Betalutin og Nano til en mulig meget stor leverandør innen området. Nå må flere enn noen få på HO begynne å forstå dette! La dere i hvert fall ikke avspore av idiotbaissere!
Redigert 07.09.2018 kl 01:07 Du må logge inn for å svare
Merlin
07.09.2018 kl 01:21 24553

Nano har en enormt god forskningsledelse. Lisa Roekjaer er en person med svært høy kompetanse. Eduardo Bravo overbeviste på siste Q-presentasjon og kommer til å levere som ny CEO! Nano vil bli Oslo Børs beste selskap de neste årene og slå alt annet ned i støvlene! Det aller beste er at det samtidig er et selskap som vil redde mengder av mennesker.

Nesten ufattelig at norske skatteregler er så investorfiendtlige at Nano ikke kan reise kapital direkte til å funde Humalutin. Vi har de siste dagene nettopp fått det bekreftet ved at et så lovende og veldrevet selskap som PCIB Fikk et enormt fall i aksjekursen. Til rmtross for en lav emisjon

ERNA HVOR ER DU, ER DU GÅTT VILL?

Legg ned det makabre Innovation Norge, som bruker like mye penger på administrasjon som på tilskudd. Fjern formuesskatt opp til 300 mill. Over det kan den heller være progressiv. Ingen grunn til at slike som NorgesGruppen på grunn av eventyrlig gode rammebetingelser ikke skal betale ordentlig tilbake til samfunnet for det. Når norske matvarepriser er alt for høye grunnet lav konkurranse, så værsågod betal det tilbake via høy skatt.

De alt for høye matvareprisene vi har betalt, hentes dermed inn igjen til storsamfunnet. Vi som enkeltborgere får dermed ekstrabetalingene til matbransjen tilbake via det offentlige, dersom det drives effektivt. Dog har jeg mine tvil, ikke minst etter at politikerne ENSTEMMIG gravde ned 2,3 mrd kr. til ingen nytte utenfor Stortinget nylig. Fantastisk! Hver og en stortingspolitiker burde betalt fadesen! Det er jo ikke mer enn 13mill på hver. Pytt-Pytt!!
Redigert 07.09.2018 kl 01:58 Du må logge inn for å svare
07.09.2018 kl 08:00 24359

@Merlin

Her fordreies hva som er sagt av Jonas Einarson.
Og han sier også at det er bare hans teori. Mens denne skribenten tar det til at det ikke kan være tvil.
Jonas prater om bruk i 3FL, mens skribenten påstår det er til bruk i 2FL. på kun et proof of concept studie. Noe som har vært påpekt flere ganger er mest sannsynelig feil. Registreringsstudiet trenger å være på plass før en signifikant markedsandel i en linje kan forventes å være på plass.
Her påstår Merlin at det er bare måneder igjen. Selskapet selv har guidet H12020.
Det er fullstendig søkt å prate om 4000 kr aksjen når en husker begrensningene jeg har påpekt nå.
For alle produkter i salg på markedet, med høye markedsandeler er det teoretisk mulig. Det er langt frem, og usannsynelig på mange måter.
Han gjør det i forlengelsen av å anbefale personer å belåne hus, hytte og bil... Noe som er årsak til at jeg rapporterer.

--Sitat av rapport slutt.
Det er lovbrudd hva du gjør der. At du formulerer deg bedre enn de værste baisserne, gjør ikke det bedre. Du fordreier tolkninger i særdeles positive retninger, samt insinuerer tidslinje mye raskere enn selskapet guider. Og fortsetter med å be folk belåne som konklusjon på dine egne usannheter.
Er mange årsaker til å gå inn i NANO, men du skriver som noen som er besatt på å komme seg ut fortest mulig.
Hugoil
07.09.2018 kl 08:15 24306

Stud: Når vi ikke vet helt sikkert, og det vil jeg si vi ikke gjør om bet+rit i 2.linje trenger reg.studie eller ikke, så kan vi anta at det er en viss % for (merlin) og en viss % mot (stud). La oss slå oss til ro med det og evt. heller disk &ene. Disk. på TekInv. om dette roet seg med en konkl. i lufta om at det ikke er føringer/regler på hvorhen i sykdomsforløpet en godkjetn medisin kan brukes, ligeså om hva det kan brukes i komb. med. Dette er det opp tiul pasientens lege å bestemme - vil jeg tro.
--
Kan også være nyttig å vurdere i denne sammenheng den lave N=20-25 for Archer?
--
Ellers enig i at Merlin kan roe ned farten og knebøyen på surfbrettet sitt og tenke litt på at det er ikke alle som er like god til å surfe, og som må regne med å både falle i vannet flere ganger, slå seg på masten og langt fra komme først i mål - om de kommer i mål. Han bør roe ned dette, da det bare ekslaerer buzzingen fra fluene.
--
.., men det er klart - noen ser puslebitene, tegninga og den lovmessige fysikalske kjemien bedre enn andre. Hjelper med erfaring og mange års trening.
Redigert 07.09.2018 kl 08:27 Du må logge inn for å svare

Stratosfæriske kursmål basert på hypotetiske "best case scenario" får man ta for det det er, og kan ikke se hvorfor det gir grunn for rapportering. Kursmål basert på ganske så usannsynlige worst case scenario får vi servert hele tiden. På PHO-trådene inneholder vel nesten annethvert innlegg stratosfæriske kursmål basert på at man erobrer hele markedet. "Fair enough" uten at jeg kjøper det.

Jeg husker tidene da Merlin solgte Nano aksjer og bekreftet dette på det gamle forumet.

Jeg husker også tidene da en ble beskrevet som baiser om en ville solgt Nano for 400kr per aksje.
Men nå har dette myknet opp, heldigvis.
Hold begge beina på jordet folkens.

Her støtter jeg Studenten for rapportering av Merlin.
Korsar
07.09.2018 kl 09:08 24156

studenten86,
nå ble jeg ærlig og oppriktig imponert av deg. Du beviser at flere enn meg kan være positive til NANOs utviklingsmuligheter, og samtidig føle behov for å slå ned på halsløs haussing. Kred herfra.
1mattis1
07.09.2018 kl 09:16 24050

Thumb up, Studenten :)
Korsar
07.09.2018 kl 09:26 24007

Merlin har altså økt fra 3340+ til til 4000+ nå, samt egenhendig avskaffet formalhindre fram dit, som bl.a. studenten86 har reagert på.
Faktisk kurs nå: 57,30, i fallende trend.
Jeg opprettholder vårens spådom at aksjen vil bevege seg i sjiktet 50-65 i høst og til slutt ende på rundt 60 ved årsslutt.
Det er slett ikke en dårlig kurs forventet ventetid tatt i betraktning.

Vi får satse på at selskapet melder bra samsvar med guiding utover høsten, slik at kursen kan gjøre min spådom til skamme. Da kan vi fort være over 70 ved årsslutt.

Redigert 07.09.2018 kl 09:27 Du må logge inn for å svare

23000 aksjer til salgs på 57.30!
Idag ryker 57 støtten, nesten garantert altså.
Fest setebeltene!
Korsar
07.09.2018 kl 10:23 23772

Vel, vi var en tur nedom 56-tallet, ja. Men jeg vil tro at man klarer å støttekjøpe den til å holde 57-tallet utover dagen. Ender den likevel på 56-tallet i dag vil det være trendmessig urovekkende.

Man må her selvsagt se helt bort fra Hugoils åpningsinnlegg her, der han på basis av 1 (en!) dags stigning (fra 4. til 5. sept.) fastslo at selskapet hadde brutt "4 dagers fallende topplinje". Som "teknisk analyse" er dette selvsagt meningsløst. Minste gjeldende trend i dagens mønster er siste 30 dg glidende gjennomsnitt, og der er aksjen ned nesten 12%. Det er det nøytrale observatører forholder seg til.
Redigert 07.09.2018 kl 10:24 Du må logge inn for å svare
Kappa3278
07.09.2018 kl 10:24 23662

Korsar, ja vi får håpe på positive meldinger når det nærmer seg nyåret.
Dine spådommer har vært riktige så langt, selv om det ikke har falt i god jord blant enkelte her på HO.
Ledelsen har vært flinke til å berike seg med gunstige opsjoner, når er det på tide at de leverer varen til aksjonærene.
Redigert 07.09.2018 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
Lotepus
07.09.2018 kl 10:48 23593

Alt som normalt i Nano . Merlin med sin sanseløse hausing når han vil ut , Hugoil er bull da synker selvfølgelig kursen . Mangler bare at Londonmannen igjen kommer inn som en valiumskur for Nano aksjonærene. I 2021-2022 kan eb begynne å snakke om kurser opp mot 300-400 om Betalutin blir veldig vellykket
Kappa3278
07.09.2018 kl 10:59 23536

Om ikke nano leverer varene rimelig kjapt er 40 mere sannsynlig en 400.
Hugoil
07.09.2018 kl 11:04 23516

Olja tok et fall, men indeksen reagerte ikke på det. Alle indekser + us fut er nå nede på støttenivåer.

Har foremrt bull in-neck i kvarter og bull harami cross i times for nano.
Lotepus
07.09.2018 kl 11:07 23486

Korsar
Litt uten for Nano, men det går vel
Som forumets trader konge er det litt rart ikke har sett noe til deg på IOX trådene . Må jo ha vært en av børsens beste trader aksjer siste 2 mnd.
Tips , følg med når Vikingo kommer i drift igjen etter pumpebytte. Kommer hva dag som helst nå . Fyker fort 15% intradag da på høyt volum . Der kan du hente kjappe kr.

Nå er jo ikke dette en loddtrekning hvor loddtrekningen vil finne sted i 2022. Det kommer mange små drypp (og kanskje også noen store) underveis, og skal man ikke risikere å miste store deler av oppgangen så bør man nok være inne det meste av tiden. Ser man på NAS så ser man at de som hadde tatt en pause fra aksjen i begynnelsen av april fikk en ubehagelig overraskelse. For de mer trofaste aksjonærene var den behagelig. I NANO var det nok mange som tenkte at "nok får være nok" og kvittet seg med aksjen på 40 kr - eller trodde at de skulle få kjøpt den tilbake på 30 kr. Fra aksjen toppet seg på 129 kr og frem til nå har det absolutt vært mest lønnsomt å være utenfor aksjen, eller eventuelt trade den, men hvor lenge det vil fortsette slik kan ingen vite det. Skal aksjen være verdt mange hundre kroner en gang etter 2020 så er det ganske opplagt at oppgangen er nødt til å komme på et eller annet tidspunkt, men uvisst når. Om ikke før så tipper jeg at fremleggelsen av abstraktet vil gi aksjen en velfortjent dytt.
jorove
07.09.2018 kl 11:09 23447

Har ikke Nano levert varene siden revidering av tidslinjer i vår?
Kappa3278
07.09.2018 kl 11:24 23366

jorove, "varen" som er levert fra nano så langt har blitt mottatt med et gjesp og et skuldertrekk av markedet.
Dette er fakta, om det blir noe bedre i fremtiden vil jo tiden vise.
Hugoil
07.09.2018 kl 11:25 23346

Olja tar støtte i mndslang stigende trendkanal, så comfrot for indeksene.
Korsar
07.09.2018 kl 11:33 23311

Forsøkene på støttekjøp fra mikroaksjonærer (med noen titalls aksjepotensiale) raknet dessverre straks det ble litt volum i aksjen, da inntrer det faktiske sentiment, som er fallende trend. Dermed nå: 55,55

PS: Man bør neppe dramatisere dette fallet for mye; vi er fremdeles i trendkanal 55-60, selv om (den nokså solide) støtten på 55 utfordres akkurat nå. Fallet på dette relativt lave volumet skyldes nok i hovedsak stoploss-tabber fra uerfarne småaksjonærer. Foreliggende støtter og motstand tilsier fremdeles at aksjen vil bevege seg i sjiktet 50-65 lenge ennå.


Redigert 07.09.2018 kl 11:39 Du må logge inn for å svare

August var en begredelig måned for NANO, og september har ikke startet bedre akkurat. PCIB har opplevd enda større fall. I begge tilfellene tror jeg nok at noe av forklaringen er at mange små og middel store aksjonærer i disse selskapene har flyttet midler over til PHO hvor de forventer at oppgangen vil komme tidligere. Leser man PHO-topicene så florerer det jo med skribenter som forteller om stadig flere PHO-aksjer og stadig færre NANO-aksjer, og mange har i likhet med Londonmannen solgt seg helt ut. Det ville vært underlig om dette ikke ga seg utslag i et balansen mellom kjøpere og selgere i NANO (og PCIB) ble betydelig forrykket.

Helt riktig doktore.
All eyez on PHO.

Jeg har handlet mer idag!
Hva med deg Jimmi?

Siden jeg selv begynner å nærme meg like store verdier i PHO som i NANO så er det selvsagt ikke den mest nedslående forklaringen på nedgangen, men det er vel noe man må regne med når man har alt fordelt innenfor en og samme sektor.
Hugoil
07.09.2018 kl 12:16 23013

Kors på halsen: Hva er dette for noe?:

"Jeg opprettholder vårens spådom at aksjen vil bevege seg i sjiktet 50-65 i høst og til slutt ende på rundt 60 ved årsslutt.
Det er slett ikke en dårlig kurs forventet ventetid tatt i betraktning.

Vi får satse på at selskapet melder bra samsvar med guiding utover høsten, slik at kursen kan gjøre min spådom til skamme. Da kan vi fort være over 70 ved årsslutt."

Det er jo bare egent for at du senere kan si hva var det jeg sa (og for en gangs skyld kunne vise til en konkret tekst:)

Trump: Kan ikke huske å ha reg. at Merlin har sagt at han har solgt noen gang.

p p presisjon
bateman
07.09.2018 kl 12:18 22981

Noen tanker om hvorfor kursen har falt så kraftig siste tiden?
NanoVekter
07.09.2018 kl 12:27 22914

Kanskje det faktum at teknologien ikke er bra nok... Hva ellers skulle det være? Seriøst, hva ellers?
Merlin
07.09.2018 kl 12:28 22904

Jeg legger frem tallberegninger. Folk FÅR selv bedømme regnestykkene.
Rituximab inkl. generica selges for 75 mrd. kr. Jeg forsøker å vise hvor stort marked det egentlig er snakk om.
Hvis Betalutin benyttes sammen med Rituximab innen NHL, kan vi forvente en stor markedsandel for Betalutin.
Tidsplan: Her må vi huske at FDA, om de ønsker rask intro av Betalutin, kan komme til å gi CA lenge før guidingen til Nano.

Jeg viser til Einarson. Da er det klart at de forbehold han tar ikke behøver gjentas. Det forventes at leserne kjenner JEs uttalelse på siste podcast. Jeg viser heller til at han er kompetent og derfor bør anta at det er stor sannsynlighet for at han får rett.

Det er Nano som forventer Archer-1 i 2FL. Jeg forventer at FDA fort kan gi Betalutin adgang for Betalutin innen 2 FL.

Hvis det er slik at folk begynner å rapportere beregninger som bygger på et resonnement som er lagt frem med begrunnelse blir det skivebom. Kom heller med egne beregninger og begrunn gjerne det dere mener er feil. Men rapportering som tas til følge vil stoppe debatten. Det er vel ingen tjent med.
bateman
07.09.2018 kl 12:32 22860

Noen seriøse tanker om hvorfor kursen har falt så kraftig siste tiden?
Merlin
07.09.2018 kl 12:39 22816

2FL og 3 FL er i prinsippet to stadier av samme sykdommer. Om komboen R+B viser svært gode takter innen 3FL bør det være mulig for FDA og be om at den også anvendes innen 2FL. Graden av forsøk kan vel fort også da kun bli på Proof of Concept-nivå. Vi vet at FDA arbeider på en helt annen måte enn tidligere, og gir raskere betinget bruksadgang nå. Hvis noen er uenige, gjerne for min del, men jeg synes det er riktig å påpeke muligheten.
Hugoil
07.09.2018 kl 12:44 22771

NVekter: Denne var morsom:)

"Kanskje det faktum at teknologien ikke er bra nok... Hva ellers skulle det være? Seriøst, hva ellers?"
Du er jo vår manusforfatter for filmene.

bate: generell markedsnedgang fra 28. aug. Ihht. den samlede modellen er det en oppgangsuke neste uke som henter inn noe.
--
Har en avgitt bull harami i kvarter og ligger inne med bull doji i times.
Redigert 07.09.2018 kl 12:47 Du må logge inn for å svare

bateman
I dag kl 12:32
77
Noen seriøse tanker om hvorfor kursen har falt så kraftig siste tiden?

-------------------------------------

Er ikke du en av dem som har redusert i NANO for å kunne øke i PHO? Vel, om du ikke er det så er det som nevnt ovenfor veldig mange som har gjort nettopp det, og jeg tror det forklarer mye.
bateman
07.09.2018 kl 12:52 22710

Jo, det kan være en naturlig forklaring dr Stockman.