NANO: avgBEARDARKCLOUDCOV+spekSALG3ukersDT m formert5dHS i2.top


FUNDAMENTALT:

Det foregår et par interessante tråddiskusjoner nå.

Den ene går på hva vi kan komme til å oppleve av endringer/ny info/guiding fra selskapet som ikke tidligere er guidet. Men med fokus på positivt utslag, og ikke negativt slik vi tidligere har erfart. Nå har jo selskapet/behandlede pasienter hatt mye tid på seg i 2017 og 2018. Det kan gi overraskende gode utslag, med indikasjoner allerede 1. november for abstractet til ASH i desember. I midten av oktober har vi en annen konferanse hvor NANO pleier å delta. Der kan det komme DLBCL-resultater. I tilleg har det blitt funnet en nylig publisert artikkel i journal, flere kan komme.

Den andre tråddiskusjonen tar opp igjen Betalatuins gode effekt- og bivirkningsprofil, samt enkelheten i bruk - sammenlignet med andre medisiner. Det gjør Betalutin godt egent til singel agent medisin og i kombinasjon med flere andre medisiner enn tidligere antatt.


TEKNISK:
kvarterchart: https://imgur.com/a/k7UrfVm
- stigende trend i kurs og rsi
- har brudt 4 dagers fallende topplinje

dagchart: https://invst.ly/8iz9u
- støtte i 100dagers snitt
- støtte i bunn av 5mnd stigende trendkanal
- støtte i fallende blåstiplet sentrallinje i den fallende trendkanalen fra ATH des. 2016
- har en etablert dagBULL HARAMI på støttene over

Har kjøpt 5 kassetter i det siste.
Redigert 02.12.2018 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.11.2018 kl 00:07 2295

https://invst.ly/9chg9
- spekulativDT
- Er vi ved en 20.10.16 eller 23.11.16? Knekker MACD bearish?
Redigert 28.11.2018 kl 00:07 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.11.2018 kl 08:14 2141

Om du trekker en linje fra ATH og til toppen i går for så å parallellforskyve den ned til bunnen april i år - så får vi en ny, bredere, mindre fallende trendkanal.
Korsar
28.11.2018 kl 08:24 2117

Hugoil,
skal vi tolke deg til at NANO faller et par kroner i dag?
Jimmi
28.11.2018 kl 08:31 2088


Flott det Hugoil! Mange av oss andre er posisjonert for ATH nå de neste ukene.
Det er tydelig at du virkelig solgte deg ut, og mistet oppturen.

Nittitallet i dag, eller i morgen!. Jeg tror selskapet kan ha flere ess i ermet disse dagene som kommer.
Spennende tider nå, det siste jeg ville gjort var å selge mine aksjer nå. Det blir akkurat som de som solgte rett før abstractene ble lagt ut, det viste seg å være lite smart.
Nå gjelder det bare å holde på aksjene, det er det dessverre ikke mange som klarer i sånne perioder. Kursen skal mulig flere hundre prosent opp det neste året, da har jeg ikke tro på å hoppe inn og ut underveis. Sitt stille, og bli rik...så enkelt er det faktisk...

Ha en fin dag:)

JimmiI den grad man kan stole på at magefølelsen er riktig kalibrert så kjenner jeg at kurven der peker oppover. Sammenlignet med for to år siden føles det mer som at denne oppgangen bygger seg opp stein for stein, mer som en pyramide enn en vaklende skyskraper.

"Sitt stille, og bli rik...så enkelt er det faktisk..."
Forutsatt at vi sitter i riktig aksje, og det gjør vi jo.
Redigert 28.11.2018 kl 08:41 Du må logge inn for å svare
Korsar
28.11.2018 kl 09:25 1984

Nå: 81,50. Ned drøyt 3%.

Man burde kanskje bli bekymret, men kan ikke se noe rasjonale for at det skulle snu nå før ASH.
Korsar
28.11.2018 kl 10:58 1886

Nei, foreløpig er det bare en traderkamp opp mot ASH-grensen, uten spesiell substansiell tilknytning.
Jeg syns ikke det er lett å spå rundt selve ASH-fremleggelsen, men jeg har ganske klare ideer om de siste par ukene før jul :-)
1mattis1
28.11.2018 kl 11:12 1864

84,- var en fin utgang, trur eg....

Nå gambler jeg på all in i trvx.
Redigert 28.11.2018 kl 11:20 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.11.2018 kl 09:40 4782

Vel-vel, da får jeg vel si at løpet er omtrent kjørt i forkant av ASH for min del som har vært ute av omtrent halvpaerten av oppgangen. Det var jo ikke helt slik jeg tenkte da jeg kvesset kniven og tenkte å ta noen kvassere kutt for å hente inn igjen litt av det tqapte nedover i høst. Det ble for lett å bli stående igjen på perrongen, selv om toget seg tilbake 3-4 ganger, mindre og mindre. Et litt dårlig børsmarked gjorde meg for usikker og også handelsmønsteret - hvor selv en spade kan være en spade selv om den ikke ligner…

Ser noen skriver at jeg solgte før oppgangen, tar alltid feil og bruker TA subjektivt for min egen posisjon. Det viktigste jeg vil si til det er at OM man skulle kunne bemerke noe bearish av enten TA, ledelse, eller aksjonærbevegelser - så tror jeg at jeg har vært ganske så i nærheten av å gjøre det på en god måte (og også rett i forkant av de nedturer som har vært). Emisjonpratet i starten er vel det som var minst hold i, bank i bordet.

Apropos det å vri TA til sin subjektive del, så kommer det selvsagt mest an på om man beskroiver formasjoner, linjer og candles riktig, selve dingsene altså - at det ikke er en ditt når det er en datt; - men også på angivelser av spek, formert, avgitt. Og der er jeg nok ryddigere en kritikereene klarer å formulere.

Har solgt en siste dært i åpningsminuttene. Kjøper ikke noe nå så kort tid før ASH da det forventningsrallyet kan gi stadig blir mindre inn mot.
Redigert 29.11.2018 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
Oregon
29.11.2018 kl 10:07 4767

Hugoil: Du skal ha for at du er oppriktig og ikke minst ærlig og går for det du trodde på. Det som overrasker meg litt er at du er faktisk en av de som har bygget opp så mye kunnskap om NANO at det er litt leit at du mistet litt toget etter å ha vært med såpass lenge. Tror nok mange av traderne og kortsiktige investorer virkelig har fått erfare den siste måneden det som mange har advart mot i mange år om at det kan gå fort opp også i biotek og NANO er nok litt der nå. Det er ikke gitt at alt kan løses og forståes gjennom børstekniske analyser og forhold og noen ganger kan markedet ikke forstå aksjen heller og dette vil da nok også til en viss grad gjenspeile seg i aktørenes handlemønster og derfor ikke alltid kunne tolkes riktig i en TA analyse.
Og plutselig kan det faktisk nå komme et oppkjøp eller markedsfordeler hvis NANO viser seg å dekke et unmet need innenfor et eller flere blodkreftsindikasjoner. Selv om dette er spekulasjoner fra min side så har jeg etter først å ha vurdert å selge etter kjapp gevinst på 60 tallet nå tenkt å bli med videre uten å tørre å trade.

Jeg angrer egentlig litt selv på at jeg ikke har tradet NANO. Kunne hatt mange flere aksjer hvis jeg hadde solgt litt på toppene og kjøpt tilbake på bunnen (selv om jeg sjelden hadde truffet den høyeste toppen eller den laveste bunnen). Men i en aksje som NANO hvor man aldri kan vite når reprisingen for alvor er på gang, eller et oppkjøpstilbud kan komme når som helst, så bør man ikke på noe tidspunkt være ute med mer enn 1/3 av aksjene som er ment å være langsiktige. Har man en solid tradingpott i tillegg så er det jo ikke noe problem.
Oregon
29.11.2018 kl 10:48 4654

Stockman, du er nok litt mer en Warren Buffet type. Men sannsynligvis finner man neppe Warren Buffet aksjer innenfor sentimentet Biotec, i hvert fall ikke på fase 1 eller fase 2 stadiet der risikoen jo for å feile fortsatt er betydelig. PHO kunne nok være innenfor siden de har klarert fase 3 og kommet så langt og kjemper for en større andel av markedet. NANO er nok i en litt spesiell situasjon og undervurdert på grunn av enkel behandling, lite bivirkninger og 90 % tumorreduserende effekt på NHL som singel agent. Hva dette kan gi av resultater innenfor kombinasjonsbehandling blir jo svært spennende. Som NANO aksjonær vil jeg nok kanskje strekke meg til å hevde at NANO kan være en WB aksje allikevel ( he,he).

Ydmykt og fint av Hugoil, og det er fair å ta veddemål underveis. Some you loose, some you win. Plukker du vinnerloddene oftere enn taperloddene, gir tradingen mening. For de som ønsker å sitte rolig i båten og høste den STORE gevinsten i enden er selvfølgelig trading meningsløst og uinteressant.

Jeg vil trekke fokuset en liten måned tilbake i tid når NANO lanserte den nye selskapspresentasjon. For meg var dette den siste brikken som falt på plass, og som egentlig verifiserte hva selskapet har på gang, uten at man trengte noen postere eller ASH for å sette to streker under svaret. Bravo er en fantastisk markedsmann, og har klart å skru sammen en strategi som møter det investorene trenger for å bli overbevist. Jeg la på de siste aksjene jeg ønsket meg på bakgrunn av den nye presentasjonen, og jeg tror at de som ønsker seg bad news på ASH og at selskapet ikke kommer til å overbevise med nye, oppdaterte tall vil bli skuffet. Presentasjonen er myntet på det managementet ser fra alle data de har tilgang til, og som vi på utsiden ikke ser. Det er en rød tråd i dette, og uttalelsene til Bravo på Q3 er også tuftet på det de vet og ser, og er grunnen til at de er så fremoverlente og komfortable.

ASH blir ingen skuff, det er jeg overbevist om, og er en av flere grunner til at det strider mot fornuften å sikre gevinsten, til tross for en avkastning på 70 % på usedvanlig kort tid.

Håper du finner en god inngang igjen Hugoil :)
Redigert 29.11.2018 kl 11:21 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.11.2018 kl 12:09 4484

Takker.
Er det noen som har noen tanker rundt Bravos relativt beskjedne antall opsjoner ift. Costa?
Vil tippe at en ny styreformann, om det denne skal høynes, må ha endel opsjoner.
Redigert 29.11.2018 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
Hugoil
30.11.2018 kl 22:38 4205

..ingen tanker så langt.

Linken https://imgur.com/a/eAruN7f
viser omtrent avgitt SALGSSIGNAL 5dHS (legg merke til HSet i h.skulder) i den andre toppen i spekSALGSSIGNAL 3ukersDT.

Vi er alle like idet vi folder hendene.
Redigert 30.11.2018 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
02.12.2018 kl 12:31 3955

Til de som følger global utvikling er det ett par hendelser å merke seg:
Våpenhvile mellom USA og Kina i handelskrigen.
https://www.reuters.com/article/us-g20-argentina/u-s-china-agree-trade-war-ceasefire-after-trump-xi-summit-idUSKCN1O031C
Russland og SA enig om forlengelse av kutt i produksjon, volum ikke avklart, og forventer ikke det detaljeres før OPEC møtet til uka.
https://aksjelive.e24.no/article/J1em58

Dette er momenter som kan bringe en del mer trygghet til markedsstabilitet og videre vekst fremover. Utelukker ikke at børser globalt kommer til å se en influx av cash fremover.
Hugoil
02.12.2018 kl 12:51 3904

OSEBX trenger det da den har formert et salgssignal BEAR HARAMI.

NANO har avgitt et salgssignal BEAR DARK CLOUD COVER i dagchartet.
02.12.2018 kl 13:08 3850

For OSEBX er det vel noe som kan føre de inn i den gamle oppgangstrenden igjen, de står vel på terskelen til det, Noe som vil kansellere den HS-formasjonen de tidligere har avgitt, og i stedet lage kjøpssignaler. Noe som den positive undertonen i RSI fremmer.
Linker inn en lettlest graf over hva jeg sier:
https://prnt.sc/lpnjt0
Angående NANO og dark cloud cover så er ikke RSI over 70, volumet avtok for siste dag, i det hele tatt, det er ikke noe annet som støtter den. Og er altså et usikkert signal på egenhånd. Noe som er veldig beskrivende, data fra ASH er hvor blikket burde festes for nærliggende bevegelser for NANO. At vi har nylig formet et gyllent kryss, og har mye positivt moment i selskapet om dagen er nok også med å påvirke. NANO er nær toppen av en stigende trend siden LC gikk av som kan brytes oppover. Det er på mange måter passende med over et halvt år med solide data og seriøsitet fra selskapet fremvist etter hans tid. Et halvt år+ er vel vanlig tid for å gjenskape tillit i aksjemarked tilstrekkelig.
02.12.2018 kl 13:14 3816

Her er en til global faktor å ta inn over seg:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-01/unbowed-by-blunder-strategists-see-stellar-2019-for-u-s-stocks
Et sentiment jeg tildels har tenkt selv, frykt vil eksistere, men vi er ikke på nivå med noe større globale problemer såfremt ikke Trumpern fremprovoserer slikt bevist.
Rentefrykt, handelskrigfrykt, finanskrisefrykt og oljeprisfrykt har preget markedet i den senere tid, og når mange er redde og mye penger er tatt til side fra børs er det ikke en normal periode å få finanskrise. Om 2019 blir euforisk vil jeg tro finanskrisen står for døra.
Hugoil
03.12.2018 kl 10:48 3419

Administrator TI sperret min konto fram til 1. januar 2019 rett etter at jeg postet dette innlegget nettopp:
--
Hugoil544
1m
Fish har kompetanse, blant de beste ser jeg. Nå trigget han desverre av inkompetansen over. Vel-vel, det er menneskelig og kan saktens også være utfyllende for det han mener og det andre ikke helt forstår.

Jeg har for et par uker siden påpekt dissonansen i golden cross for NANO og antydet at jeg ser årsake ntil det. Hvor er nyskjerrigheten??:slight_smile:
Ser forøvrig at administrator modererer meg så urimelig hardt over at Nocturne bare såvidt klarer å kopiere innlegget mitt i sitt svar før adm slettet det. Se så harmløst mitt svar er. (skulle ikke bli forundret over at adm/Noc har redigert både hans og slettet mine 2 svar til hans 2 feil for 1-2 uker siden. I tilfellet så begynner jo TI å nærme seg korrupt.
osten1
03.12.2018 kl 10:55 3396

Dumt det ikke var Januar 2020
Hugoil
03.12.2018 kl 13:25 3325

Du kan ha rett. Et litt kleint sted, TI, med kåringer av månedens mest populære skribenter -leaders of the sheeps. Når man da går mot-sheeps, så er det klart at funksjonaliteten der med banning fra fellesskapets (som det heter så fint i slettevarslene jeg har fått) livredde penger ikke fjerner skylapper..

Asia kjørte oljen på litt tynt volum. europa følger opp med nesten bare 1/3 av tidligere dagers volum på dette nivået. Teknisk kan olja gå ned til 56-58 før den vil ta mer resolutt bunning - om ikke OPEC-møtene snur den før.
--
DAX går i dag opp til 50dagerssnittet, som sammenfaller med halslinja i den avgitte 2årsHS, som er bekreftet avgitt en gang før første uka i nov. Så skal mye til for videre oppgang i DAX dsv.
Redigert 03.12.2018 kl 13:35 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.12.2018 kl 09:08 3104

Har en viss halvdagssintraHS fra ettermiddagen i går. Infront viser at dagMACD krysset bear ved sluttnoteringen i går.
OSE ser ut for å skal ned til 866. Børsene snur neg på tors-fre.
--
Olja ligger an til å gjøre ferdig andre toppen i en 2dDT, rett under fallende topplinje.
Redigert 04.12.2018 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.12.2018 kl 10:13 3023

Potensiell bull-trap i opp i dag for h.skulder i månedslangt HS. Halslinje ca 75.

Høyt volum ved breakout taler mot bull-trap, og jeg syns vel ikke akkurat at volumet er så ille. Men dette er ikke mitt område akkurat.
Hugoil
04.12.2018 kl 10:33 2979

Det var så godt som bare en kar som tok det volumet 30-40K rundt 75, de gikk samtidig. Trolig Myna som tar en trade ihht. styrkingen på olja jamført tekn.korr. for NANO. Myna solgte seg forøvrig helt ut av topp50 på siste liste. Det er første gang i historien. Farmakologen Boddco selger for andre gang siden des16. Forrige gang var på forrige topp50. Denne gang selger han 20K, omtrent dobbelt så mye.
Redigert 04.12.2018 kl 10:35 Du må logge inn for å svare

I øyeblikket ligger jo aksjen fortsatt over 78, men vet ikke om det helt kvalifiserer til at man kan si at aksjen nå har støtte på 78 kr. Oppholdet på oversiden har kanskje vært for kort.

Hugoil traff godt der. Så får vi vel se utover dagen om det hele var et blaff, eller om markedet etter å ha fått tenkt seg om begynner å skjønne at det er mange gode grunner til å kjøpe aksjen.
Hugoil
04.12.2018 kl 11:02 2916

Det er DAXen vi må være redde for nå. Bryter den 11250, så er det nytt tikk i 2årsHS utviklingen. Noe jeg tror skjer torsdag eller fredag. US trenger å korrigere ned også.
Hugoil
04.12.2018 kl 15:48 2835

Om månedsHSet avgis kan det bli kontant, ettersom det omtrent samtidig avgis 3uDT.

Olja forsøker så godt den kan på tynn handel i dag også, med å strekke seg så mye som nødvendig for å få til noen punkt og formasjoner - men klarer det ikke helt. Nå er det lagertall i både i dag og i morgen. Trolig er markedet ennå ikke klarert for overproduksjon av olje. Kanskje ikke så mye, men trolig nok til at vi med disse to tallene kan få en fallende 3dHS i olja for avgivelse...torsdag.
Hugoil
04.12.2018 kl 23:07 2719

Krieghoff+andre: Ser dere teller OFF-handler og også finner cboe,batf for disse. Jeg kjenner ikke de to kodene, men spørsmålet mitt blir om alt er dark pools på de markedsplassene eller bare en andel. Om alt er periodiske auksjoner, så må vel alt kalles for dark pools. Den E24 artikkelen som noen postet på TI, sier at det ikke er lov å selge mer enn 8% av selskapets omsetning i DP. Og for NANO overstiger det mye både nå og i vinter da jeg talte.

Må si meg enig med deg med at UBS-kontoen er hovedsakelig Costa-aksjene. Før vi fikk siste liste kunne jeg ikke være mer sikker enn noe over 50/50 på at det var Costas aksjer, bla. fordi at det er et visst timelag ift. Br.registeret (selv om det da lå greit tidsmessig, så var jeg forsiktig, ble jo mobbet vet du:)). Costa selger og det ganske mye, enten over OSE eller dark pools.

Men hva er det DNB Egenhandel driver med? De er ganske mye både opp og ned på topp50, mens DNB Depotkonto er ute nå (utlånt?).

Tror det er et arrangement at det ikke vises noen short for NANO siden i aug.
TeeJay
04.12.2018 kl 23:29 2678

Hvis det stemmer at Costa selger mye, så er det ett virkelig dårlig signal

Dårlig signal hvis han selger alt, men når han er ute av aksjen finnes det ingen gode grunner for ham til å være "all in" i NANO. Den eneste forsikring som er gratis er faktisk diversifisering på børsen (noe jeg har syndet mye mot).
Hugoil
05.12.2018 kl 10:22 2442

DAX brøt gjennom støtten, reagerer opp mot og vender ned.
Arbeidsmarkedstall i USA i morgen, avventende/neg holdning til da. Fokus på inverterte yield-kurver i US, dvs. korte renter over lengre som indikasjon på svakere framtidig BNP. Mulig støttet av forventninger om høye timepriser i arbmarkedstall i morgen.
Kan virke som den samlede modellen lagger med en dag.
Makraka
05.12.2018 kl 10:43 2395

Hvis det er Costa som selger så kan du jo være at han må, eller bør, gjøre det av hensyn til nåværende posisjon. Etter hva jeg forstår sitter han i et advisory board i et healthcare investeringsfond.

Med så mange aksjer så ville jeg jo funnet det merkelig om han fortsatte å sitte med hele beholdningen i et selskap som tross alt enten vil lykkes eller ikke lykkes. Kan ikke forstå at markedet skulle ha bestemte forventninger om at han vil ta større risiko enn noen andre når som han er ute av selskapet. Nå har han heller ikke tilgang til mer informasjon enn enhver annen investor. Motsatt vil jeg jo tolke det som utrolig bull hvis han ble sittende med alle aksjene.