Er FHI til å stole på?

Slettet bruker
CORONA 15.06.2020 kl 08:57 359

Syns de har opptrådt merkelig hele denne Corona-tiden. Det er klart de var i villrede om hvordan de skulle takle denne situasjonen. Virket totalt uforberedt i begynnelsen. Men det var de vel ikke alene om. På den annen side er det vel slike situasjoner de egentlig skal være forberedt på
Vi har hatt diverse utbrudd tidligere år også
Og nå :https://www.vg.no/nyheter/i/QoG3rq/fhi-stopper-all-innsamling-av-data-i-smittestopp-appen
Redigert 15.06.2020 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
Zorin
15.06.2020 kl 09:59 343

Koronaviruset kommer ikke med fasit, så alle må bare gjøre sitt beste i møtet med det. FHI har heller ikke noen fasit, men de har i det minste en viss kunnskap om pandemier og sykdommer og således har et bedre utgangspunkt enn alle andre til å knekke det. Med fasit det har ingen. Alle må bare gjøre sine egne vurderinger og avveininger for så håpe på at de holder.
siko1
15.06.2020 kl 12:53 301

Camilla Stoltenberg var slettes ikke fjern for å følge Tegnells linje.
Regjeringen satte prisverdig foten ned. De visste faktisk bedre enn FHI. Noe all ettertid også har vist.
At FHI belærte regjeringen med at å stenge ned skolen(e) var et brudd på menneskerettighetene føyer seg inn i en rekke av lavmål fra den kanten.
De må være de eneste som ikke forstår at menneskerettigheter er regjeringens bord i denne sammenheng.

For en gjeng.

Slettet bruker
15.06.2020 kl 13:07 293

FHI har hele tiden fulgt WHOs linje. Helt fra første fremtreden av folkehelsedirektøren: "Det viktigste er at vi ikke stigmatiserer" - HÆÆÆ???

WHO kjører en styrt pandemi i samarbeid med NWO og CCP og de justerer seg inn for max effekt for å ta ned verdensøkonomien.

Når WHO ikke har klare løsninger for å håndtere en pandemi (Afrika ridd av Aids og Ebola) så er det fordi de henter ut maks i forhold til teknologisk og medisinsk kontroll av hele menneskeheten. De rir helt andre hester enn vi tror - noe USA har tatt konsekvensen av og sluttet å støtte.
Slettet bruker
15.06.2020 kl 13:45 277

"WHO kjører en styrt pandemi i samarbeid med NWO og CCP og de justerer seg inn for max effekt for å ta ned verdensøkonomien."

Bra at kun land som Sverige, USA og Brasil lot seg "lure".