Hvor lenge gidder politiet å motta slag spark og spytt

atnorhe
16.06.2020 kl 00:02 322

og fordømmelse i fra media politikere og egne organisasjoner ?

Et helt politidepartement sier opp

https://abcnews.go.com/US/entire-police-department-resigns

You won't need to abolish us,-we won't be around for it

https://www.rt.com/op-ed/491422-i-my-colleagues-are-qui
atnorhe
16.06.2020 kl 00:33 305

Og demonstrasjonene er i gang igjen akkurat nå.

Det nytter ikke å argumentere for at 27 åringen som ble skutt i går hadde levd i beste velgående hadde han godtatt standard prosedyre som er håndjern når du skal bringes inn. Det er helt utrolig at en farget mann i USA ikke skjønte at han kunne bli skutt hvis han satt seg til motverge, og prøvde å rømme med utstyr til politiet.
Men for all del, det var fullt mulig å uskadelig gjøre ham med et skudd i foten/låret. Politiet i USA er lært opp til å skyte helt til offeret ikke kan gjøre motstand.

Argumentet om at de kunne latt ham løpe og ta ham senere siden de hadde bilen og navnet, holder ikke siden alle vet at det gjør ikke politiet i USA. Mannen som ble skutt også, med mindre han var mindre begavet.
Denne episoden var bare tragisk og tåpelig.
Zorin
16.06.2020 kl 08:27 270

Spiller ingen rolle. Politiet går bare til det lokale NAV kontoret, plukker ut en bunke kandidater som kommer rett fra sin tredje periode i krig og har mye skytetrening, sender de på et to ukers oppfriskningskurs og så bars det tilbake til fiendtlig territorie, men nå på gatene i USA. Selvfølgelig bevæpnet.
Fjordgubben
16.06.2020 kl 08:39 266

Det er greit at politiet i USA har billig utdanning, men det er ikke dette som er hovedproblemet.

Hovedproblemet er at folk i USA er veldig kriminelle i sin oppførsel, bedre utdanning av politifolk vil bare hjelpe bittelitt på de totale problemene, og antageligvis ikke nok til å forsvare en stor investering i offentlig sektor for å forbedre utdanningen av politifolk.
atnorhe
16.06.2020 kl 09:52 240

I din boble har alle eget NAV kontor som alltid står klar til å gi deg alt du ber om.

Det Norske gratislandet må eskalere oljeutvinningen skal vi ha råd til å fø på alle som skal ha betalt for å protestere mot det.