Rart at den har denne utviklingen , noen større som selger og legger et lokk på kursen? Potensialet er jo stort så jeg holder, denne skal opp.

Henrik sitt syn virker helt hinsides all logikk. Skifermarkedet i USA alene har nok olje til å holde prisen under $50 i mange år fremover. Han virker til å anta at samfunnet vil åpnes opp 100% samme dag. I realiteten vil det være snakk om en langsom og gradvis gjenåpning som gir oljeprodusenter tid til å justere uttaket.
Sausnebb
30.06.2020 kl 19:28 2329

Skjønner ikke hvem som selger på disse nivåene ?

Med store lagertrekk på olje i går og økt aktivitet som krever drivstoff, så skal vi fort se at oljen skal gjøre et nytt hopp oppover. Hvis oljen går over 45 og 50 skal mye rig og seismikk opp.
molhede
01.07.2020 kl 13:32 2011

Der blev handlet 900.000 aktier ved 10-tiden i morges til kurs 2,95. Spændende hvad det gik ud på

Må være gjort utenfor børs? Mulig det er det fondet som solgte tidligere i juni som dumper resten. Noen som har noe oppdatert aksjonær oversikt?

Nå tror jeg det er Shelf sin tur. Det begynner å bli ganske tydelig at nedsiden er begrenset på kurs rett over 3, og oljen ser ut til å ha befestet seg over 40.

Da brytes snart 3.-.......

Hvad foregår der? Og hvad gik handlen på 2,95 ud på i går?

Skjønner ikke denne utviklingen, selskapet er et av få anbefalte rig selskaper, har betjenelig gjeld og bra backlog. Likevel er det en aktør som sakte men sikkert trykker kursen ned. Selger med tap i en aksje der skraper mest sannsynlig bunn.

Dette er begredelig ja, ser ikke annet enn at jeg får kjøpe mer.

La den heller first finne bunnen

Trodde ikke jeg skulle se denne falle så lavt :\ jaja, får bare sitte i det.

Håper ikke jeg er den eneste som benytter muligheten til å snitte ned 😊 når denne begynner å stige er kurs under 3 uvirkelig

Dette er veldig rart. Selskapet prises jo nå som om det er en vesentlig konkursrisiko. Som jeg skrev for noen dager siden:
Selskapet hadde per Q1 2020 ca. 375 millioner USD i egenkapital og har nå en MCAP på ca. 422 millioner NOK. Kan ikke forstå annet enn at dette er for lavt priset!

Det er åpenbart for lavt priset. Må være fond som selger seg ut. Selskapet har contrakter for store oljeselskaper , selv om det blir en brems i exploration pga corona så skal det jo bores nye brønner og drives oljeindustri på eksisterende felter. Men man må smøre seg med tålmodighet , og plutselig så går den og da går den raskt er mitt tips.

Børsens desidert svakeste aksje .....heldigvis kom jeg meg ut på 3.90 med et mikkimus tap.....ser ut som den skal ned på 2.50 snart....ingen bunn i denne...

Hmm, lurt av deg å kjøpe børsens desidert svakeste aksje!

"Svak aksje", hva betyr egentlig det? Spørsmålet er om den er under- eller overpriset.

Var det bunn vi så i dag på 2,75? Oljen er på tur opp mot 45$👍så på tide at den vender oppover.

Jeg snittet meg i alle fall godt ned i dag 😀 blir bra dette her!

Ja det kan det spekuleres i ...nå er den på ATL og priser selskapet til rett over 400 mil...samme pris som Seadrill Archer 300 mill... Aksjen har hatt et konstant fall etter notering på oslo børs. Andre riggaksjer har hentet seg inn etter 15 mars men ikke Shelf...den har gått videre ned. Selv etter short indekning på rundt 3.10 så fortsatte den ned. Akkurat nå kan jeg ikke se noe som kan løfte denne opp over4- 5 kr. dessverre.

Ja kursutviklingen har vært tragisk fra notering, men at den skal ligge her nede er ikke forståelig, men er ikke alt på børs som er logisk. Den fikk et bra løft opp i intradag rally til 7,2. Så hvis den snur bør den komme opp dit ihvertfall. Siste oppdaterte kursmål var 1,3$ 12kr fra Clarckson Platou, 20kr DnB. Så en kurs i det området bør nok dagens situasjon forsvare.
Redigert i går kl 21:42 Du må logge inn for å svare

Ikke mange triggere i sikte som kan bringe den over 4-5 kr nei, med unntak av stabilt høy oljepris, men det fundamentale tilsier en mye høyere kurs enn dette.

Oljeprisen er på opptur, og på sikt kommer Shelf til å stige jevnt.

Er der noget vi ikke ved her?
For hvis alt er som ved sidste rapport, så er kurs 2,85 jo helt vanvittigt på en Shelf-aktie. GNS kurstarget ligger på ish 10 - DNB 20, flere forskellige på 12-13, og de laveste på 7-9.
Hvad sker der?

Aksjen er lite likvid generelt så den er lett å manipulere, kan være det. Samt at folk selger pga utålmodighet. Ellers er jo insidekjøp for litt over en mnd siden et bra tegn selv om de ikke var enorme.

Noen manipulerer denne ned nå. Her er det bare å vente. Oppgangen kommer.

Vi er heldige som får så billige aksjer da 😀

Dummeste man kan gjøre nå er ihvertfall å selge. Tipper bunnen var 2.75 i går, eller ihvertfall veldig nærme. Mtp kursmål og anbefalte kjøp fra div så kan jeg ikke skjønne annet enn denne skal opp en del når oppgangen starter. Jeg stresser hvertfall ikke, om det tar 1 uke eller 1 mnd før noe skjer sitter jeg rolig

Oljeprisen ned Oslo børs ned nesten alle? Rigg ned men shelf holder seg bra synes jeg. Tegn på bunnen er veldig nærme, hold ut 😊 oppsiden er enormt mye større enn nedsiden med denne kursen

3.04 så bare bedre ud end 2,91. Selv tak 😜

Syltynt volum, men bedre enn at noen lempet ut på 2,91. Gikk også 45k på 3 litt tidligere. Mulig vi har et vendepunkt og de som skal ut er ferdig med å gi bort aksjene sine til opphørssalgs priser.
Redigert i dag kl 16:37 Du må logge inn for å svare

Aksjer for 200 kroner sender kursen opp 3%😂 jaja godt å ta helg med 3 tallet 😊 syltynt volum er jo det som har sendt kursen fra 4 til 3 også
Redigert i dag kl 16:44 Du må logge inn for å svare

Tror ørkenvandringen tar slutt til uka, olja er positiv, vi kan fort få ett oljerally nå😊