IOX -Klar kor tidenes RALLY??


Har folket lastet før helga?
Det har jeg:-)

Her blir det folkefest soon!!

helloween,

boreprogrammet har eksistert over lang tid hvor datoer til stadighet blir flyttet fremover - mao, det skjer svært lite og når nå kassa skrumper inn så er det heller ikke annet å forvente enn at nye datoer frem i tid vil være det som vil skje videre.

Med dagens cashbeholdning og om selskapet ikke får noen partner så vil det knapt bli 1 brønn i året hvor man til stadighet må kjøre 1 emisjon for å klare det så lenge produksjonen er fallende og ikke gir klingende mynt i kassa i form av overskudd - mao, sannsynligheten for at kursen (igjen) når 5 før den når 7 er derfor stor....
Redigert 13.09.2018 kl 11:55 Du må logge inn for å svare
Vikingen
13.09.2018 kl 11:55 3829

Hvornår skal de på podiet i dag? ?

Som sakt fjolleri til riskokeren.
DE STOPPET BOREPROGRAMMET PÅ GRUNN AV FUNNET PÅ VIKINGO.
Gammel seismikk blir byttet ut med ny 3D seismikk slik at vi skal treffe på flere brønner:)
De starter opp i Q4(bekreftet på mail) og PM.
Redigert 13.09.2018 kl 12:04 Du må logge inn for å svare

Rishodet nå må du klappe igjen. Du vet hvem som står for de aller største utgiftene med boringene, eller? Det er SLS som er partneren til IOX. Produksjonen er dessuten ikke fallende, er du treg i nøtta? Produksjonen er derimot økende når Vikingo er på plass. Og om du mener en evt emisjon ikke er bra for å utvikle muligens Colombias største og beste oljefelt sier jo alt om deg egentlig. Du vet også at IOX MÅ bore eks antall brønner fremover. Tror de de vil gi drite seg ut og måtte gi fra seg hele feltet? Nei nå må det for faen være nok. Sitt på utsiden du og kjøp deg inn på kr 5. Egentlig spent på hvorfor du mener IOX er verd kr 5 med emisjon og synkende oljeproduksjon. Herregud og Jesus. Kom tilbake 31/12-18 så kan du se om kursen er under eller over kr 10 da?

Han er faktisk nede på Yess sitt nivå nå..?

Legger vi kursutviklingen til grunn så virker ikke presentasjonen å ha gått særlig bra eller kan det være at markedet kommer diltende etter..?...
Redigert 13.09.2018 kl 13:33 Du må logge inn for å svare

Ikke gjør deg dummere enn du er.
Snakkes i 2019.
oivindl
14.09.2018 kl 16:52 3062

Rischioso:"Hvis man har en inngang lavere enn dagens kurs og akkumulererer så snitter man jo også ned"

Hvordan kan du snitte ned om du har lavere inngang enn kursen du kjøper på?
oivindl
14.09.2018 kl 17:15 3015

Rischioso:" nå forveksler du meg med oivindl - det er han som gjentar de samme feila med å ha ukritisk ståltro og all in på troen om partnerskap og funn"

Tviler på at det er noen som forveksler deg med noen som helst Rischioso ;-)
Jeg skjønner ikke hvorfor du på død og liv skal uttale deg om ting du ikke har kunnskap om.
Jeg er nok ikke all inn i iox, har 2,5 ganger så mye i pen.
Men med snitt i iox på 4,47 er jeg godt fornøyd. Da har jeg også akkumulert underveis, og altså snittet opp. Papirgevinsten er likevel bare en femtedel av det jeg har realisert tidligere;-)

Qec har 4 ganger høyere Mcap enn IOX
Pen har 2,5 ganger høyere Mcap enn IOX

Vi er jo snart nede på APCL sitt nivå :DD
Redigert 18.09.2018 kl 10:29 Du må logge inn for å svare

Triste greier, tar aldri slutt på dumpinga. Og som vanlig så går alt så vanvittig treigt i dette selskapet
mcaxel
18.09.2018 kl 09:29 2385

This is the last Brown share making its mark. Just wait and see what happens when they are sold out of shares ;)
drillpro
18.09.2018 kl 09:34 2352

mcaxel..How do you now that? I said 5.10 yesterday, we are close to that now..

Brown hadde Kun smuler igjen for en uke siden.
Dette er nok små nervøse som har kjøpt på 6 tallet som kaster korta på grunn av mangel på kunnskap om IOX:DD

Fikk selv økt med 186K sist uke.

WO på LLA går stadig fremover og Borekampanje som skulle starte opp nå i Q er nok rett rundt hjørne.

Helloween

Det stemmer ikke. Qec har høyere markedsverd enn PEN. Videre har Pen 2,62 ganger høyere Mcap enn IOX. Ikke 8 ganger.
Redigert 18.09.2018 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Alby
18.09.2018 kl 10:21 2125


Det var et tvilsomt bet, hvorfor faller den så mye tilbake ?

Det er nok mange kortsiktige som har kastet kortene til fordel for IDEX, men der har oppgangen allerede kommet basert på en melding som ikke informerer om verken størrelse eller verdi og da er det gjerne heller ikke verdt å nevne.

Her vet vi at flere ting er på vei til å skje og at melding(er) er rett rundt hjørnet - men for all del, vi står fritt til å ta egne valg...:)

Fluefiskeren

Beklager, eg som rotet.
Du har rett ang Pen, men Qec har en ca. 4 ganger Mcap av IOX.

Og Pen stopper ikke der:)
sulen
18.09.2018 kl 10:34 2050

Måske er brønden død, og vi små er de sidste der bliver informeret?

Slapp av folkens. Vi venter melding om Vikingo any time nå. Det er klart at om den brønnen er sprengt i filler og er død blir det kursras. Sannsynligheten for d er ikke akkurat stor. Men de som selger her nede skal ut uansett. Det kan jo ikke være andre en siste rest av Brown aksjene som tømmes nå. Men hvorfor de vil ha minst mulig for aksjene sine er jo et godt spørsmål. IOX kommer så ei kula og d i meget nær fremtid.

Det er vel også slik at det gjerne blir kurspress rett før melding kommer - tilfeldig - nope...:)

Tøm og røm...lukter svidd lang vei.. plukk på 4-tallet igjen ;-)
Ransen
18.09.2018 kl 11:09 1912

Synes det er veldig bra at aksjonærer som ikke forstår at en work-over samt sammenkobling av produksjonsstrenger inkl. testing i en brønn tar mer enn ti dager, nå kaster kortene og overlater aksjene til andre investorer.
Det er nok en gjengs oppfatning blant mange kyllinger på børsen at de tror at de skal bli rike. Dette er kun forbeholdt de smarte.

Hadde det vært interesse for aksjen så ville kursen vært uberørt eller helst steget med det volumet vi har i aksjen i dag.
I helt særegen IOX stil har de meldt minst 10 dager for jobben de skal gjøre og så er dørgende stille i minst en måned. Skal ikke forundre meg om det blir 2 heller.
Nå er vi på 3 ganger tiden de estimerte i børsmeldingen 21. August og vi kan sikkert gange den opp flere ganger før fasit foreligger.

Føyer seg inn i rekken fra boreprogrammet. Akkurat det samme da. Når selskapet driver på slik så skjer det vi nå er vitne til. Det er ikke markedet som er dumme. Markedet utnytter en håpløs informasjonsstrøm fra selskapet.

Hvis de vet de skal teste flow før markedet får mer informasjon, som de vet tar noen uker etter WO. Hvorfor i all verden ikke melde det samtidig i stedet for å si 10 dager, som de måtte vite ikke kom til å holde ??

Sheriff_1

WO skulle ta ca 10 dage..Det skulle ikke ta 10 dager for oss å få resultatet.
Men klart de kunne ha meldt WO er ferdig og Flow testing pågår.

Men vi hadde vel vært like lure da.
Vikingen
18.09.2018 kl 11:18 1883

Præcis min point i sidste uge.....
Man kan ikke fortænke folk i at blive mistænkelige når der ikke kommer noget som helst fra IOX.
Det er nemt at blive negativ når aktien går den forkerte vej - men jeg begynder at føle mig lidt holdt for nar.

Det står jo i KLAR tekst WO skulle ta ca 10 dager
“ plus adapting Vikingo's production string so to either independently and/or commingle produce and test the C5 layer and the lower C7 layer."

Plus=+ for de som må ha det inn med teskje (det er dette som tar tid og er vanskelig å estimere )

Det er selve byttejobben isolert som er estimert til 10 dager så har man alt det praktiske med og rundt infrastruktur. Vi er nok der veldig snart for nå er vi i slutten av den fjerde uken - det er vel noen til som kommer til å bli fintet ut rett før melding foreligger, men sånn er det på børs...:)
Redigert 18.09.2018 kl 11:33 Du må logge inn for å svare
Vikingen
18.09.2018 kl 11:26 3138

Da meldingen kom omkring de 10 dage - var der ingen kloge hoveder her inde der satte spørgsmålstegn ved tidsestimatet.
Nu står folk i kø for at fortælle at det er helt normalt med 30 dage - det er nok bare mig - men er alle pludselige blevet selvudnævnte eksperter på en "work over".

Jeg håber på det samme som alle andre - jeg vågner i morgen til en rigtig god nyhed og kursen eksplodere - men som tiden går bliver jeg bare skeptisk.

Pumpen stoppet 5 Juli og dette ble meldt 6 August.
Forventer dere at IOX skal melde produksjonsstart på Vikingo samme dag som produksjonen starter opp igjen??

Jeg skjønner bare ikke at man syns det er helt greit at selskapet driter i å informere aksjonærene. Jeg sitter med hauger av aksjer her og har ingen planer om å selge de på de nivåene vi har nå. Men like fullt mener jeg selskapet kunne kommet med informasjon om fremdriften når de nå en gang estimerte en tid.

Jeg er ganske sikker på de hadde gode indikasjoner på at hele operasjonen kom til å ta vesentlig mer enn 10 dager. Så hvorfor da flagge dette tids estimatet som i beste fall kan betraktes som en god drøm?

For øvrig er jeg enig med Ransen, Tigerberget, Rischioso og andre her inne. Meldingen er nok ikke sikkert ikke langt unna. Og det man ser nå er nok dessverre en god del småsparere som blir fintet ut rett før vi skyter til værs. Men IOX må skjerpe seg når det gjelder informasjon.

Sheriff,

selskapet gjorde det helt riktig gjennom å estimere det som var kjent - selve byttejobben. I tillegg informerte de om infrastruktur utfordringene hvor de hadde 2 alternativer og hvor de meldte om god dialog med landeierne. Så har man opprigging og nedrigging. Hvis du eller noen andre ikke har fått med dere hva selskapet melder så er jo det deres problem og ikke selskapets.

Det lønner seg derfor å lese ALT hva selskapet faktisk melder og ikke bare skumlese og fokusere på 10 dager som en fasit for hele operasjonen - det stod nemmelig noe mer enn bare det....)
Redigert 18.09.2018 kl 11:38 Du må logge inn for å svare
Andyo
18.09.2018 kl 11:40 3062

Enig med flere her inne. Dette er faktisk usikkerhet som småaksjonærer selv lager seg. Det er ikke gjort i en håndvending å montere totalt 18 (!) laster med utstyr. Det skulle ta minst 10 dager og at man er da på +/- 20 arbeidsdager er vel snarere mer normalen enn unormalen.

Så må det heller ikke gå i glemmeboken at nå når vi går inn i Q4 så skal selskapet igang med boringsprogrammet og naturlig i den forbindelse er jo at informasjon om dette programmet blir frigjort og det gjerne i god tid ?

Jeg har akkumulert i dag.
Redigert 18.09.2018 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Vikingen
18.09.2018 kl 11:43 3040

Jeg holder på IOX - og tror på at det bliver godt.
Colombia er meget positiv overfor olie - og åbner måske også for fracking - hvilket kan øge værdien på IOX.
Nu skal vi bare bruge noget positivt fra firmaet.....

Jeg deler oppfatningen av at selskapet generelt burde informere bedre om ikke annet for å skape ro bland eiere/aksjonærer. Selvsagt tar ting tid, men ved en virksomhetskritisk hendelse som en produksjonstopp burde de holde oss oppdatert. Hadde vært så enkelt som å si «ny pumpe er installert og er under testing». Blir litt paranoid av stillhet og forventer nesten en melding om at pumpen også står i Houston.

Google Oversetter for de som ikke forstår:

Interoil planlegger WO å vare minst 10 dager med sikte på å bytte nedhulls pumpe pluss å tilpasse Vikingos produksjonsstreng slik at det er uavhengig og / eller commingle produsere og teste C5-laget og det nedre C7-laget.

WO ca 10 dager (+) pluss å tilpasse Vikingos produksjonsstreng slik at det er uavhengig og / eller commingle produsere og teste C5-laget og det nedre C7-laget.

Denne plussen er ikke gjort i en håndvending.

Om IOX hadde valgt å melde WO var ferdig ville vi fortsatt ikke visst essensen, nemlig antall tønner pr dag.

Men vi nærmer oss nå;)


Jeg gir opp. Her er man helt sveiseblind.