IOX -Klar kor tidenes RALLY??


Har folket lastet før helga?
Det har jeg:-)

Her blir det folkefest soon!!

Har ingen tro på at kursen blir manipulert ned.
I over 20 år har eg lest dette i ørten forskjellige firma eg har vært inne i.
Uten å huske ett eneste tilfelle der det stemte.

Les foreks. PEN og DNO tråder så ser du samme leksa.
Manipulering av kurs..Tull og vas:)


Kursen har falt på grunn av nedsalget til CNE og Brown.
Nå er dette over og vi kan se fremover til en mye hyggeligere kurs forhåpentligvis:)

De som ikke tørr ta sjansen å kjøpe til dagens kurs tror eg kommer til å trege etter hvert.
Så får vi se.
Redigert 20.09.2018 kl 10:46 Du må logge inn for å svare

Bæærnt:

Var egentlig ute etter å vite om mener at det ikke stemmer at kursen synker på lavt volum når en større aksjonær ( som forventet ) selger seg ut. Som det etter alt å dømme skjer her.

Om du får svar fra IR, håper jeg du deler det med oss :)

Det er heller slik at dette spørsmålet er irrelevant, så ...take it easy begge to!
Det viktige er at bæærnt med sine intellektuelle analyser basert på djup og solid kunnskap om IOX, konkluderar med nett det same som vi alle oppegåande har sett i dette lutlaget gjennom lang tid og som faktisk har vore veldig profitabelt for mange av oss;

Kursen blir manipulert grovt av store aktørar med kort horisont og knapt skjønar seg på økonomi, og derfor blir teknisk analyse og timing for kjøp/sal såååå vanskeleg!.

I dette papiret er det 2 ting som tel;
1. Edrueleg og grundig vurdering av fundamentals(gjeld, vilkår, underprising,borreprogram og pot. inntening), og
2. Tolmot, tålamod, patience, Call it what y want!!!
bæærnt
20.09.2018 kl 10:56 2143

Fjelltopp1,

Akkurat det er vi nok enige om. Det var heller ikke poenget mitt. Det jeg er opptatt av er hvorfor Brown tømmes akkurat nå - like før alle venter på melding om oppstart og ny flow fra Vikingo, og (forhåpentligvis) melding om flere brønner. Akkurat på samme måte som det fremstår som merkelig at det var en relativt stor likvidering av kontoen i forkant av meldingen om prod stopp. Osv, osv...........dette minner om CNE`s exit, og er antakelig en del av den samme gamle master planen. Nå tilbake til opiumspipa:)
Redigert 20.09.2018 kl 11:00 Du må logge inn for å svare

Litt søkt å tro at Brown "vet" noe ingen andre på topp 50 vet? :D

At noen tradere har herjet med kursen, ved å presse den ned på lite volum. For å så kjøre den opp igjen er eg med på.
Men at det er en aktør som skal inn manipulerer kursen har eg absolutt NULL tro på:)
bæærnt
20.09.2018 kl 11:03 2114

Glemte du et "ikke" i denne formuleringen?...........topp50 består i hovedsak av sånne som deg og meg, med unntak av et selskap i Chile som vi ikke vet noe om. Samt noe annet tjafs. Brown administreres av PGR der old Andes er aksjonærer. Altså nærstående parter. Så at Brown liksom ikke vet mer enn oss andre blir å dra det rimelig langt til skogs...........

Brown er en samle konto med ørten forskjellige eiere som antageligvis ikke stort vet hva IOX er:)
Alle viste den skulle tømmes innen en gitt dato..

Men uansett er den snipp snapp ute nå.

Alt tyder på at det går troll i ord;
IOX ER klar for rallllllllllly !
Fest alt av setebelter og sit roleg i raketten!
bæærnt
20.09.2018 kl 11:17 2852

Helloween, det er ikke helt riktig. GuernseyCo eies nå av gamle retail aksjonærer - mest sannsynlig med inngang i Andes Energia via børs i Argentina - som ikke har vekslet inn sine aksjer til aksjer i IOX før fristens utløp i juni i år. Kontoen som nå likvideres slik vedtektene i selskapet tilsier, er derimot administrert (direkte eller indirekte) av PGR.
Redigert 20.09.2018 kl 11:26 Du må logge inn for å svare

Nettopp av gamle retail aksjonærer i Andes.
At disse har noe forhold til IOX her eg liten tro på:)

Administrator av Brown konto har/selger disse uten videre å ha noen skumle hensikter bak dette.
Mener selv det er tull og vas, og unødvendig tid av resurser i å spekulere i det.


Som sagt disse konspirasjonsteoriene har eg hørt/lest på HO nå i 20 år, uten at eg kan huske at noe slo til.

Eg konsentrere meg om det fundamentale og stoler på ledelsen har kontroll på situvasjonen. Så langt det går ann å ha kontroll da:)
bæærnt
20.09.2018 kl 11:43 2776

Dette blir vi neppe enige om. Noen gang. Men disse aksjonærene har jo ingen innflytelse i GuernseyCo, og har ikke noe annet valg enn å sitte og vente på likvidasjonsutbytte siden vekslingsretten ikke ble brukt. Tempoet og tidspunktet for likvideringen er det administrator som styrer. Og når vi vet hvem som er administrator så blir det litt vanskelig å se bort fra en del nære relasjoner som faktisk eksisterer.

dette var litt av et rally gett, tjohei hvor det går

Det er det vanskeligste spørmålet hvorfor de selger akkuratt nå før meldingen. Hvis de vet noe om vikingo som er ikke bra de selger for fortjeneste. Hvis de vet at det blir bra selger kanskje for å åpne mest lavest pris for oppkjøp. Det kan ikke være noe annet i grunn. Det er 2 opsjoner.

Bæærnt

Old Andes er aksjonærer i PGR som administrerer(administrerte)Brown kontoen.

Så da mener du Old Andes har snakket med PGR(som de eier aksjer i) å bruke Brown kontoen for å holde nede kursen til IOX..?
Og PGR mener det er riktig å bruke andres aksjer(Brown konto) for å holde nede IOX kursen for at Old Andes skal ta balle tak i IOX siden de eier i PGR.

Nei her blir vi nok aldri enig:)

---

Nå har eg dessverre ikke brukt energi på GuernseyCo/Old Andes/PGR/Brown osv.

Her gledes det til oppstart av Vikingo og boreprogram som nærmer seg dag for dag:)
Redigert 20.09.2018 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.09.2018 kl 12:32 2617

Helloween da, eier du ikke fantasi:) Det er ikke undertegnede som har startet tråder som "veien til 20", "klar for tidenes rally", osv, og som de fleste nærmest i blinde kaster seg på i håp om at åpenbaringen nærmer seg. Men når utviklingen ikke tar den veien som man forventer så har man liksom ingen annen forklaring enn at noen dumper/tømmer seg. Jeg tror det kan være bryet verdt å se nærmere på en del bakenforliggende forhold som interessante om ikke annet. For min del så har alt som har skjedd siden CNE fikk direkte eierskap i IOX fremstått som merkelig.

Ned på lavt volum og opp på høyt forteller vel det meste. Øretradingen fører gjerne til at man er helt eller delvis ute når meldingen kommer og ørene man tjente blir lett til krone(er) i tapt fortjeneste når meldingen foreligger - lykke til med timingen...:)
robkal
20.09.2018 kl 12:46 2557

Åååå hej hva de går.. nedover.. WTF

kjedlige greier dette ja:(

Alt som skal skje i dette selskapet tar så uendelig med tid. I dag rømmer vel noen over til Apcl.

Bæærnt

Joda har fantasi, men det får være måte på :DD
Slik som nå er det nok en som tømte seg(for aksjer) for å hoppe på APCL karusellen.

Hjemme får eg kjeft av kona for fantasien tar helt av :DD
Redigert 20.09.2018 kl 12:55 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.09.2018 kl 12:56 2502

Hva var vi vel uten disse kjerringene:)

Så langt det er ikke bra utviklingen. Noe skjer bak kulissene, noen vet allerede hva som foregår og usikkerheten bare vokser opp. Hvis det blir bra som fleste forventer det blir veldig lett å være rik. Men det er akkurat moment som de flinke avdekker og gjør riktig beslutning. Vi får se, men det blir kostbar å se det er sikkert. Very sure- helt, helt sikker!

IR skylder kun på at det har tatt lang tid grunnet logistikk med masse utstyr og tilkomst. De gleder seg til at de kan melde at brønnen produserer igjen etter WO.

helloween skrev Lykkelige? :DD
Det er vel for f ingen som hopper over til APCL timer før vi får melding om flow fra Vikingo??? Jeg håper egentlig at det er det, men så tjukke i hodet tror jeg faktisk ikke de er. Det er jo karer her inne som sitter på mer aksjer en det er omsatt i dag så det er snakk om småpenger i den store sammenhengen. Ned på lite volum opp på stor volum. Og jeg håper jeg har alle med meg når jeg sier at kursen vil stige rett over kr 7 når de meldes om enda større produksjon på Vikingo. Og så er det 3D og snart borestart. Det er i alle fal utrolig deilig å vite at jeg ikke har belånt min portefølje og bare kan sitte med bena på bordet og slappe av til kursen igjen stiger.

YNWA250505

Joda, det er slik det virker å fungere - mange små som tar en exit til fordel for APCL, THIN, IDEX alt etter kursutvikling i håpet om å få med seg noen få prosenter og er det mange nok som tar en exit så kan det fort bli 1 prosent eller 3 MEN det gir oss andre som skjønner bedre flere rimligere aksjer når slikt skjer...

Men nå må vi ikke snakke positivt for da faller den sikkert videre - vi får enten holde kjeft eller bli negative...:)

Å hoppe rundt som en forvirra vegglus svarer seg ikke i lengda:)
Sitt rolig å få betalt er mitt beste bet.

Her kan det snu på sekunder.

Dette tar jeg med knusende ro. Her selges ikke en aksje. Blir heller ikke kjøpt mer, da jeg har mer en nok :)

Men da betyr jo det at de som har forlatt IOX for andre vil komme tilbake til IOX og drive kursen oppover igjen da? Hehehehe, jaja. De rekker det i alle fall frem til 16:19 i dag. Det kan ikke være særlig godt å sitte utenfor IOX når godmeldingen(ene) lyser i mot deg kl 08:00 dagen etter du gikk ut
Vikingen
20.09.2018 kl 13:48 2293

Jeg beholder også mine aktier endnu - men fingeren begynder da at rykke nærmere sælg knappen.
Data fra 3D burde have været meldt - og som vi allerede har diskuteret - så trækker det også meget ud med meldingen på "work over".
Jeg kan desværre ikke undgå at blive lidt nervøs - forhåbentlig uden grund.
Kremen
20.09.2018 kl 14:04 2248

Vikingen, du må ikke finne på å selg nå. Da er du riv ruskende gal;) Vi er under to uker unna 4q, hvor borekampanjen skal starte. Dvs når som helst i 4q. Vikingostoppen og eventuell start blir bare småpenger fra hva vi kan forvente når borekampanjen settes igang. Det er her de store pengene ligger og i hele tatt grunnen til at jeg sitter i IOX idag. La vikingo komme når den kommer, men sitt nå for guds skyld inne når borekampanjen settes igang OG utover. Her vil det storme mange investorer til selskapet.

For øvrig er ned på lavt volum og opp på høyt et meget godt tegn, ikke det motsatt. Det ER stille før stormen folkens.
Redigert 20.09.2018 kl 14:06 Du må logge inn for å svare
Vikingen
20.09.2018 kl 14:13 2214

Hvis man tager de lange briller på - så tror jeg på at Colombia er det helt rigtige sted at være - de virker meget "pro" olie og måske også fracking nu.
Med det i baghovedet - syntes jeg IOX virker meget spændende - men nu skal de snart vise at de kan levere varen.
Ransen
20.09.2018 kl 14:26 2169

Fikk i dag nok en bekreftelse på at borekampanjen starter opp i Q4 som planlagt.
På dette tidspunkt er det ikke noe hinder at den utvidede bankgarantien ikke er avklart, da det faktisk foreligger en bankgaranti for LLA-47.
Sammenslåingen av fase 1 og 2 ser da ut til å kan ende i en avtale uten ytterligere garanti.
For øvrig er det gjort god planlegging for et ganske tett bore og produksjonsprogram fra Q4 og utover.

I mitt hode tilsier det at det vil skje noe med bopd i løpet av 2019, til glede for de aksjonærene som ennå er med.
robkal
20.09.2018 kl 14:35 2144

Q4 er langt...
Lurer på om det ikke blir i slutten av Q4 viss de nå kommer igang.. dvs ca.3-4 mån dit.
Håper eg tar feil på den.. og de begynner tidlig Q4.

Ransen

Stemmer det:)
Om det blir i begynnelsen av Q4 eller ikke betyr lite.
Bare det at bore planen kommer på bordet vil gjøre underverk på kursen.
9 brønner innen 2020 betyr en ny brønn hver 6 uke:D
robkal
20.09.2018 kl 14:45 2113

Nop.. sitter tryggt med mine aksjer.

Kanske selger etter 2020.. ikke før.
qestador
20.09.2018 kl 14:54 2078

Ransen
Hva betyr "bopd i løpet av 2019" ?

qestador

Barrels of oil per day:)