Life’s a scam. Realitetssjekk for lettlurte med for mye penger


Alright, siden trådene om ArcticZymes blir spammet ned med denne såkalte «diagnostiske testen» Life hevder å eie noen prosenter i, får jeg ta dette på et egnet sted: her.

Digital diagnostics hevder å ha et måleapparat som i realtid sier om du er smittet av covid19 eller ei. Fantastisk! Det er bare et par haker ved dette:

1. Det finnes bare en måte å påvise smitte og det er å påvise sekvenser fra nukleinsyre spesifikt til SARS-COV2 viruset 1)

2. Det finnes kun en måte å gjøre dette på, det er å kopiere opp nok genmateriale til at det i det hele tatt ter mulig å finne «fingeravtrykket» som identifiserer viruset.

3. Dette er en prosess som skjer i flere steg, bruker flere kjemikalier til de forskjellige prosessene og fysisk påvirkning i form av oppvarming/nedkjøling. Den vanligste metoden er PCR (polymer chain reaction).

Så kommer dette mikro selskapet LifeCare med den oppsiktsvekkende nyheten at de hadde kjøpt 25% i digital diagnostics i Tyskland. Videre at de har en test som i realtid påviser SARS-COV2 viruset. Bullshit filteret burde dundre inn her allerede. For om dette var tilfelle så hadde topp 10 av big pharma overbydd hverandre for å sikre enerett til nyskapningen. Og nobelkomiteen hadde shortlistet dem for nobelprisen i både medisin og kjemi.

Jeg har ved to anledninger nå forsøkt å finne dokumentasjon på hvordan en slik device skulle kunne klare å detektere signaturen til viruset. No luck. Ingenting av dokumentasjon. Ikke engang en poster.

Videre ser jeg lifecare roter i sin egen kommunikasjon. Se et eksempel her:

«... able to detect corona virus from the time of infection, contrary to other tests on the market that can only detect the antibodies 5-7 days after the infection. The test is independent of lab analysis, providing test result within minutes at the point-of-care.»2)

For noe sludder. Antistoffer indikerer kun om du har hatt sykdommen ikke om du har den. Et diagnose selskap burde kunne forskjellen.

Videre snurrer varselllysene kraftig når styrets leder casher inn og ikke tar gjenvalg når den mest revolusjonerende oppfinnelsen siden gensekvensiering er i ferd med å nå massemarkedet.3)

Jeg bare spør: hvor naive er dere? Skjønner dere ikke at det er vesensforskjell mellom å finne signaturen i nukleinsyre til å detektere glukose, som jeg skjønner er det lifecare egentlig driver med?

Jeg etterlyser d-o-k-u-m-e-n-t-a-s-j-o-n på hvordan denne devicen virker. Lettvinte pressemeldinger DUGER IKKE! For enten er dette Nobelpris materiale eller så er det keiserens nye klær.

Dere er herved advart: life’s a scam.


1) https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/testing-overview.html

2) https://newsweb.oslobors.no/message/507881

3) https://newsweb.oslobors.no/message/508159
Redigert 21.01.2021 kl 09:20 Du må logge inn for å svare

Enda en 5 åring på trådene 😊 ingen som selger i morgen, til opplysning så er børsen stengt 🤣🤣
GPACTOR
04.04.2021 kl 15:55 534

På tirsdag er det lurt å dumpe alt på åpning tror jeg.

Edit: Bommet på dag.
Redigert 04.04.2021 kl 17:04 Du må logge inn for å svare
bj111
16.08.2020 kl 19:58 1638

Helt naturlig å bli utålmodig og i den prosessen er er det og naturlig at mange kaster kortene for de tenker naturlig nok at noe er galt. Jeg ser ikke noe som tyder på at noe er galt så sitter men det betyr ikke at jeg har rett i det. Alle får jo gjøre som de selv vil.
16.08.2020 kl 17:25 1943

Til dere som er begynner å bli lei av å vente. Hvor mange selskap har fått sine antigen tester godkjent? Jeg kjenner til 2stk. Quidel og BD. Disse søkte tidligere enn DD. Begge er store og etablerte selskaper i USA. De har også molekyl/seriologi tester som har EUA godkjenning. Analyse maskinene de bruker er fda godkjente fra før korona viruset slo til.

DD søkte EUA godkjenning i slutten av mai. De kom med en melding om forventet godkjenning innen få uker i midten av juni. Hva skjedde? Ifølge finansavisen artikkel etterspør BfArM utvidet klinisk testing men det har vært problematisk mtp lite smitte i Tyskland. For fda sin del vil jeg tro Cantisense trenger merkenavn og software beskyttelse før den kan slippes ut på markedet. Trademark søknad ble sendt 19juni. De fikk innvilget ekspress behandling av TM søknaden i slutten av Juli. Nå meldes det nok en gang at de forventer godkjenning innen kort (frem) tid.

Det har vært en del diskusjoner om styrets (og eks styrets) egen berikelse ved salg av teknologi til DD. Avtalen er ganske god, men flere ser ut til å mislike det faktum at man kan komme seg unna med å ta verdier fra et selskap å selge til et nyopprettet selskap for videreutvikling. Her kan man kanskje forsvare dette med at teknologien er på lisens og at den ikke er eksklusiv. Vil anta det det blir sett på lovligheten ved dette.

Det vil alltids være en risiko for at ting ikke går etter planen. Hva skjer om DD ikke får noen godkjenning? Da vil de slite med sitt rykte i lang tid. Her snakker vi om HZI laboratorium (et av de mest anerkjente i verden), nacon labs, lifecare, saure personlig etc.

Oss investorer vil sitte med et betydelig papirtap men jeg tviler på man skal sitte med det tapet lenge. Human trials av sencell forventes å starte utover høsten. Her snakker vi om en chip i verdensklasse. På størrelse med en knappenål og ca 6mnd levetid. Den kan injekseres enkelt. Markedet er 400millioner +. Digital helseovervpkning er i vinden.

DD er også mer enn en corona test. Grunnen til at de ville kjøpe tilgang til LC sin teknologi er fordi de ønsker å bruke den til å utvikle et mini laboratorium alle kan ha i hjemmet sitt. Kjekt å ha spør du meg.

Her kommer det nok mange gode nyheter etterhvert, men som sagt så finnes det risiko i enhver investering.

Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
16.08.2020 kl 17:24 1947

Gratulerer med 5%. Aldri feil å ta gevinst! Her kan det helt klart gå begge veier. Som i alle investeringer. Jeg blir sittende til sencell er ce merket så DD er ikke så viktig. Men skjønner at kortsiktige investorer begynner å lure. Kan jo legge ved under her et lite innlegg jeg skrev tidligere:
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Sapa
16.08.2020 kl 17:00 2006

Sitter per nå med 5% i papirgevinst. Tenker at det er bedre å selge i pluss og komme seg ut i mens man kan. Nedsiden blir brutal hvis dette ikke går veien. For mye tull som har kommet frem i det siste som gjør at alle og en hver bør vurdere å komme seg ut mens det enda er håp. God søndag og vurder å ta tap/gevinst før blødningen starter.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Veim
16.08.2020 kl 16:04 2110

Jo du har rett i det. Det er vel naturlig at en blir litt utålmodig også, jeg har for lite kjennskap til denne type prosesser. Du skrev jo godt forklarende om andre norske selskap og hvor sjeldent de også kommer med børsmelding. Tålmodighet.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bj111
16.08.2020 kl 15:55 2137

Kan vel være at noen journalister spurte om dette og da får de jo svar. Søknaden har vært inne lenge nå og for hver dag som går er man jo nærmere et svar ikke lengre unna slik noen nesten ser ut til å tro.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Veim
16.08.2020 kl 13:36 2256

Kan hende søknad aldri er levert?😂 Neida en skal ikke konspirere, du nevner andre firma og deres meldinger, godt å så at det er slik i andre firma også. Men var det så lurt av Life å gå ut å si at godkjenning ventes snart? Ville jo vært bedre å bare holde kjeft da frem til godkjenning var klar.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bj111
16.08.2020 kl 13:31 2279

Da kan du vel bare selge for Bech har solgt i lange tider og om det er avgjørende for deg så skjønner jeg ikke at du sitter med aksjen.

Ellers er det ganske festlig å lese at forumet nå er i ferd ned å bevege seg over på konspirasjoner.
Helt typisk når ting tar tid. Først en optimisme der svaret skal komme hver dag etter godkjenning, så utmattelse over at ingenting kommer, dukker opp hos mange før det er realistisk å få svar, så kommer de mange snodige teorier og de vil bli mer og mer luftige og fantasifulle jo lengre tid som går. Blir feit av dette om ikke godkjenningen kommer snart for alt for mye popcorn og cola.

Grunnen til at børsnoterte selskaper særlig på OSE fyller markedet med informasjon er ofte i sammenheng med at de henter penger. De med mye cash er sparsomme med info. AZT hører en sjelden fra, BerGenBio har en full kasse etter emisjoner og der er det naturlig stille bortsett fra Friele som øker innsatsen på lottokupongen sin.
DD er ikke børsnotert og kan holde kortene tett til brystet. At Life er en stor eier betyr ikke noe i forhold til å informere. Og hva er det å informere om? At det er mye saker og ferieavvikling kombinert med koronatiltak hos godkjennende myndighet. Softox har enda ikke fått noe svar på sin EU godkjenning fra Sverige og det er lenge siden de søkte. De har og penger og trenger ikke å informere om ingenting.

Får håpe konspiratoriske fasen ikke varer så lenge så en slipper å måtte begynne å trene vekk all colaen før jul;-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
focuss
16.08.2020 kl 13:23 2299

FDA GRANTS EMERGENCY USE AUTHORISATION FOR QUICK INEXPENSIVE SALVIA -BASED COVID-19DIAGNOSTIC TEST.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Veim
16.08.2020 kl 12:44 2370

Beck må få selge seg ut først. Viktig å følge med på neste uke, om de selger seg enda mere ned, da går lampen hos meg og selger meg også ned eller ut.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Må vel finnes en liste over avslåtte søknader eller søknader i kø også, ikke bare godkjente søknader. Tviler på søknaden er avslått, da måtte det blitt børsmeldt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Godt oppsummert - det hele ender altså i at Life som selskap må sette på plass DD og ta større del i guidingen rundt et produkt der deres teknologi utgjør kjernen
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Computum
16.08.2020 kl 10:10 2701

"Derfor tror jeg IKKE en EUA er sendt inn, FØR patentene er i orden og sikret..."

Å få innvilget patent kan ta tid. Men så snart man har sendt inn patentsøknad med rimelig sikkerhet for godkjenning kan ingen "snappe opp teknologien" for kommersiell bruk.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Ærligtalt - jeg bifalder dine synspunkter
Dog er det ikke meg, der siker Life og DD er en samling svindlere. Det er det man ka utlede af Josefk bemerkninger. Så det er Josefk der mener det.
Mere vil jeg anføre at vis DD forsøker at lure en godkenning igennem hos FDA på et fejlagtigt grunnlag, så er det altså DD's egne penger der brukes. Det er direktøren/direktionens egne penger der brukes. Det er ikke aksjoneres penger der bruges vet at lokke ii emssioner på et falsk grunnlag
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Å påstå de er svindlere blir for drøyt

Men at Life i kraft av å være notert på Merkur snart må få en stans på DD's rotete "guiding" fremstår som åpenbart

...Og dersom det er slik at DD surrer for mye... ja så plikter de faktisk å opplyse om dette på en ryddig måte istedetfor å repetere DD's fabler om millioner av tester på markedet veldig veldig snart osv.

Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bambuss
16.08.2020 kl 09:15 2845

Takk, Der fortalte du hvem du er .Har du Josef tenkt gjennom hvordan du fremstår, der du angriper grammatikk/skrivefeil hos motdebatanter?Skal ikke se bort fra at du kommer ned fra det høye treet som du sitter i,ja gjerne allerede i senhøst.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Josefk mener altså at Lifecare og DD er er samling svindlere - uten at sike det direkte med bemerkningerne viser det.
Jeg vil like anføre at Lifecare ska ikke ha tilskud til testen. Det er DD's test så det er dem, der ska ha eventuel tilskud. LIFE hat levert teknologien
Jeg vet ikke hvordan det ligger med tilskud til private firmaer.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Har tilgode å se noen som helst straffereaksjon på slikt fra styre og stell

Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Veim
16.08.2020 kl 08:21 2941

Har også tenkt dette. At de selger seg helt ut, så kommer melding om at det ikke ble godkjenning likevel. Men noe slikt scenario ville heller ha vært straffbart? Da sitter de jo på kunnskap vi andre ikke besitter.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Life/DD: "Vi kan levere hurtigtaster som redder liv"

Styre & stell: "Vent et par måneder, vi er litt usikre på et komma i trademark søknaden"
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Herfra
16.08.2020 kl 07:26 3013

Hvor henter du info om at Bech invest selger? Jeg klarer ikke å finne oppdaterte lister.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
16.08.2020 kl 03:47 3087

Lc har patent på teknologien. DD søker trademark på utstyr og software. EUA søknaden ble sendt 29mai. 19juni ble det søkt om Trademark us. Slutten av juli ble det godtatt at Trademark får haste behandling. Tidlig august ble det etterspurt litt mer informasjon ang Trademark søknad.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
R_offe
16.08.2020 kl 03:00 3115

Jeg vil anta at DD IKKE søker om EUA, FØR patentene er i orden..

Denne testen bruker vel en helt "ny måte/teknologi" for å påvise Covid19?
Da må helt sikkert FDA ha mer opplysninger om dette, sammenlignet med tester som allerede bruker seg av kjent teknologi..
Disse "opplysningene" om DD's teknologi MÅ være patentbeskyttet i forkant.. Ellers kan andre snappe opp teknologien straks FDA har fått den..

Derfor tror jeg IKKE en EUA er sendt inn, FØR patentene er i orden og sikret...
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
16.08.2020 kl 02:44 3125

Saure har alltid solgt etter news og sitter fortsatt med 1mill aksjer. (siden juni). At Bech invest selger når det endelig er mulighet til å hente gevinst er ikke merkelig i det hele tatt. Hadde LC gitt ut luremeldinger til markedet ville nok også Teigland startet å selge for lenge siden. Nå er det flere tyskere som har kommet inn på topp 50 listen via diverse trading plattformer. BfArM ønsker større omfang av testing før godkjenning og FDA ønsker muligens Trademark godkjenning før Cantisense kan leveres ut på markedet. Slike ting tar tid. Ingen andre aktører med ny type teknologi har fått sine tester godkjent. Bd og quidel som har de enste godkjenningene for antigen testing har fda godkjennelse av analyse utstyret sitt. (før covid 19). Ingen investering er risiko fri. Hent så mye informasjon som mulig og gjør din egen vurdering.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Sapa
16.08.2020 kl 00:46 3220

Jepp virker som at bech har god peiling og selger for en grunn. Naive småaksjonærer plukker opp hver eneste aksje han selger. Life meddelte at svaret skulle komme innen få uker. Nå har det snart få mnd istede og vi har fortsatt ikke fått svar. Svaret kommer nok i det Bech selger sine siste aksjer. For da er det ingen grunn til å utsette sannheten lenger. Dette begynner å bli skummelt, kom dere ut mens det enda er håp. De røde flaggene er store og hausingen har tatt overhånd på følelsene til småaksjonærene
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
JosefK
16.08.2020 kl 00:42 3227


De har heller ikke gitt tilskudd til utprøving av lifecare’s vidundertest. Det har CDC gitt til en rekke andre alternative teknologier. Hvorav to brukte RT-LAMP. Dessverre har jeg ikke link.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
JosefK
16.08.2020 kl 00:38 3235


Har du tenkt gjennom hvordan du framstår med elendig grammatikk og ortografi?

Jeg har gjort dette veldig tydelig. Det er lifecare som bevisst villeder gjennom sine børsmeddelelser der de konsekvent sammenligner med en spesifikk kategori av tester og utelater gullstandarden PCR. Alt for å framstå som et unikum jeg konsekvent betviler at de er. Jfr artikkelen fra nature.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
15.08.2020 kl 23:49 3304

Den kan fortsatt bli avvist hvis DD ikke etterkommer det de respektive organene etterspør. Men hvis DD ikke hadde hatt mulighet til å etterkomme dette ser jeg ingen grunn til at de gjentar seg i media og via lc. Godkjenningene kommer
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
OlavR
15.08.2020 kl 21:40 3437

Det man har funnet av info er jo at dette henger på trademark/patent-godkjenninger eller? LIFE var jo i FA for en uke siden og "guidet" godkjenning i nær fremtid.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Veim
15.08.2020 kl 21:05 3494

Bør ikke være nedside i en test som selskapet har gått ut med å genierklært. Bulletproof. Men dansken her stiller jo et godt spørsmål, om testen ikke holder mål, hvorfor er den da ikke allerede avvist. Jeg kjenner altfor lite til hvordan FDA og hvordan selve prosessen med godkjenning foregår. Noen som har tall på hvor mye som blir godkjent versus avvist?
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Herfra
15.08.2020 kl 20:29 3558

Jeg har stilt spm vedr testen på en annen tråd. Folk må huske det er mange tester som har EUA med færre som har FDA. At det har kommet en godkjenning vil ikke forhindre en annen om kvaliteten ligger i bunn. Samtidig burde de i biotec vite det er høy risiko og nedsiden er tilstedet.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

JosekF - muligt du har rett, men du må indrømme det er unnerligt at FDA ikke har afvist testen ved første screening. Du har jo gjort det her ved et knips med fingrene
Mener du det ka tænkes at FDA har avvist testem tidligt i forløbet men DD forholder seg tavs, hvilket de har rett til? De er jo ikke børsnotert.
Men har DD breefet Life, så er Lige forpligtet at børsmelde.
Har DD unladt at informere Life om at testen er avvist av FDA?
Tror du hele gjengen er rene svindlere?
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bambuss
15.08.2020 kl 20:03 3623

En liten ting til Josef,AZT Sikkert bra det,men mitt tips til deg før høstens koreksjon(som alle vet kommer) dere sitter høyt i trerne nå.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bambuss
15.08.2020 kl 19:53 3655

Har du tenkt gjenom hva du skriver Josef?Hvorfor er du så sint /bitter?CDC Retningslinger,kan du utdype det.Grådige aksjonerer,er det slike som meg ,som er langsiktig da jeg har stor tro på Life care som firma(er forsåvit nesten nabo med dem)Tror du er ok jeg.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
JosefK
15.08.2020 kl 19:46 3674

I stedet for å henge dere opp i meg, les hva nature skriver:

https://www.nature.com/articles/d41586-020-02140-8

Such a test would contain an antibody tailored to bind to a specific protein, or antigen — similar to the technology that enables home pregnancy tests. These assays, which are inexpensive to produce and simple to conduct, are already used to detect influenza infections. But antigen tests don’t contain an amplifying step in the same way that tests for viral material do, so they are less sensitive.
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
bambuss
15.08.2020 kl 19:17 3740

Går det ann og bruke dipp på popcorn også?
Redigert 21.01.2021 kl 07:49 Du må logge inn for å svare