teaa
30.06.2020 kl 14:08 1160

Tung lånefinansiering kombinert med dop forklarer Highrollers tilstand?
Uansett er ikke dette forumet rett sted å søke hjelp...

Man vet at man trykker på et ømt punkt, da man slutter å snakke om selskapet og fokuset går kun på meg. Registrer at vi nærmer oss 10% ned fra emikurs. DS har antagelig servert årets løgn på børs og hva de som ble lurt inn tenker, det er ikke godt å vite.
teaa
30.06.2020 kl 14:26 1140

Kan du vise referanse til til den antatte "årets løgn på børs" fra DS?

Klarer du ikke selv å fortså dette, så er det bare å ønske deg lykke til.
focuss
30.06.2020 kl 14:57 1093

Virkeligheten her er jo enkel å beskrive. DS har gitt en guiding som markedet ikke finner noen grunn til å tro på. Markedet tror ikke engang på noe i nærheten men tror på at det må komme en omvendt profitwarning på et tidspunkt. Markedet finner liten grunn til å være investert og sitte og vente på det.

Og hvordan går det med terningkastinga i bgbio eller softox?

Er det enste du klarer å ha fokus på person og andre aksjer? Tror du skal konsentrere deg om PHO og hvordan du skal håndtere løgner på løpende bånd og et markedet som har gjennomskuet DS.
Redigert 30.06.2020 kl 15:41 Du må logge inn for å svare

Så enkelt er det, DS er innhentet av sine egne tidligere brutte lovnader og markedet gir nå klar beskjed om at noe må skje. DS må fjernes, før han rekker å rasere alt som engang var noe spennende og flott. Nå går alt på å begunstige seg selv og kjøpe seg tid på aksjonærenes penger.

Kan du ikke svare? Hvorfor kommer du med slike innlegg, når de er tuftet på både løgn og mangel på kunnskap? Du kan jo glede deg over at du er med på å betale opsjonene til DS, slik at han kan fortsette å forlede nye noviser, altså de som er på ditt nivå.
JosefK
30.06.2020 kl 16:14 971


Jeg må bare si meg helt uenig. Dan har adressert nesten alle ankepunkt jeg har hatt.

-han er klar og tydelig på IP situasjonen
-han vil ut i andre geografier enn de tradisjonelle
-han gjør noe med Ipsen som har vært en betongsko i alle år
-cevira kommer i fase 3

Da gjenstår det bare å sørge for at det følges opp i det sporet som er valgt. Og at man stemmer nei til mer opsjoner som også i photocure er helt meningsløst.

Om det ikke er tøft nok så ligger jo ArcticZymes det som en liten perle.


Hvor lenge vil det gå, før noen ber om en ekstern granskning av den siste emisjonen? Forlede markedet er det i beste fall, tenderer til ren løgn og i verste fall så er det svindel. Svaret får vi snart.........sier ikke mer....
GRP
30.06.2020 kl 17:41 859

Håper du holder dette «........sier ikke mer......»

Spør deg selv, hvordan kan en emisjon som ikke er en kriseemisjon falle 10% under emikurs på 4 dager, hvis ikke noe var galt.......Ikke rocket science dette.
GRP
30.06.2020 kl 18:10 827

Du din notoriske løgnhals, der tok vi deg på fersken.
«...,..sier ikke mer......»
Og, ja, vi vet hva du mener om DS nå.

Hva er det du snakker om? Jeg vet hva som vil komme og det brenner under bena på DS.............
bravi
30.06.2020 kl 19:14 737

focuss skrev Innlegget er slettet
Skulle ønske du kunne ta tak i dette, hvis du får med deg flere aksjonærer nok til EGF (er det 10%?) kan det bli noen resultater. Tror Egberts må bort, så få inn aksjonærer i styret, uten det blir det bare bukken og havresekken, det blir alt for lite fokus på kostnader i forhold til inntekter. Den siste emisjonen var drepende, den forteller dessverre også at Pho ikke venter noen store innbetalinger fra Cevira i nær fremtid (dog kan det allikevel komme positive nyheter fra Cevira)

Hva gjør egentlig denne fb gruppen? Det var en som tidligere bekreftet at det såvisst ikke var noen syforening.
Redigert 30.06.2020 kl 19:17 Du må logge inn for å svare

Godt at flere nå faktisk tørr å uttrykke noe som er åpenbart, men veldig vanskelig å akseptere. Dette fordi man har tillit til ledere, tror at de faktisk er kompetente og aller mest for at man er redd for sine egne penger. Dette er høyst forståelig og det er som med en forelskelse, man blir blindet for fornuft. Slike som DS finner man dessverre oftere enn man tror i selskap/lederstillinger. De har ingen skrupler, de forleder på inn og ut pust, alt for egen vinning og de vet at aksjonærer er lettlurte og lojale. De vil alltid ende opp med en sluttpakke, en CV som vokser og lommene fulle av penger. Aksjonærene vil sitte igjen med fortvilelse, sinne og store tap. Bombarder selskapet med henvendelser og sett en støkk i ledelsen, det er håpet dere har. DS er som et troll, han blir til stein i sollys.

Du har selvsagt helt rett, hvorfor var det det hinsides viktig å få på plass denne emisjonen nå? De har bra med penger på bok, nettopp gjennomført en emisjon for kjøp av rettigheter, allikevel så kommer en emisjon som lyn fra klar himmel. Alt bunner i at DS ble for grådig, han trodde at markedet var en utømmelig pengebinge. Denne gangen ble løgnene for åpenbare og markedet tester nå løgnen om at det var en ekstrem interesse. Alle ser resultatet, ingen interesse og kursen raser. Alt vil komme for en dag..............
bravi
30.06.2020 kl 19:36 764

Det er en måte å rette opp inntrykket gra siste emisjon. Pho kan bruke alle emisjonspengene til å kjøpe tilbake egne aksjer i markedet, da vil de reparere utvanningen og bidra til å gjenopprette kursen med god margin. Deretter kan de bruke tiden frem til oktober når de får rettighetene fra Ipsen med å finne en bærekraftig tilnærming til satsningen i Eu.

Det er selvsagt en mulighet og vil være med på å bygge opp tillit, som nå er totalt fraværende. Samtidig bør man faktisk fortelle alle hva slags skapning DS er, tørre å være dønn ærlig og la han for evig leve med skammen. Burde selvsagt vært gjort for lengst, men bedre sent enn aldri.

Må bare le. Med en gang dere har kjøpt dere inn er det plutselig kursmål 1900 og ville feberfantasier. Forsøk på villedende informasjon er umoralsk

Hva er det som feiler deg? Du skyter med hagle og selvsagt vil du streife innom noe. Kan du ikke heller konsentrer deg om fakta, det klarer du ikke og alle forstår at du er en av de som logrer med halen og tror på en leder. Amatør kalles slike som deg og det er slike som deg som gjør at det er penger å tjene på børs. Du får fortsette å tro på en som bevislig lyver og tape pengen dine. Ditt valg og DS elsker slike som deg.

focuss skrev Innlegget er slettet
Påberoper meg ingen ekspertkompetanse slik som du gjør. Men din dokumentasjon og utregninger er generelt bare svada, det skjønner jeg

Har lite sansen for grunnløs sjikane og uthenging av navngitte personer slik som dere driver på. Synes det bikker over
Jasper7
30.06.2020 kl 20:24 678

focuss skrev Innlegget er slettet
Hvordan med leasing som de har starta med, tror du ikke det kan få det til å løsne litt, låser ikke opp så mye kapital da
petrol
30.06.2020 kl 21:09 612

Highroller/Focus - Alter ego?

focuss skrev Innlegget er slettet
Kom gjerne med mindre teskjeer da jeg ikke er like stor i munnen min som det du er. Tror du spiser grøten din med en trollskje
Hayen
01.07.2020 kl 01:04 460

Da er det bare å håpe på at DS er leder inn i evigheten.