Knivsommer i UK

atnorhe
26.06.2020 kl 16:08 187

Glasgow: 'Three dead' in stabbing incident in city centre

Er det en kode her siden det var tre stykker som ble knivstukket i forrige uke...
Fjordgubben
26.06.2020 kl 16:10 183

Joda, enda en episode som blir forklart som en «mentalt syk» person?

Veldig rart at mental sykdom for enkelte «grupper» så ofte resulterer i drap med kniv, jaja det er en del av å bli kulturelt beriket.
Slettet bruker
26.06.2020 kl 17:32 161

Multikultur er knivstikkerkultur. Kniv brukes videre i halal og IS-halshugging av vestlige vantro de så inderlig vel hater

Redigert 26.06.2020 kl 17:37 Du må logge inn for å svare
siko1
26.06.2020 kl 20:20 141

Kniven sitter ikke bare løst i UK.
Leste i forrige uke var det vel om to hendelser den uken, hendelser som skjer daglig i den muslimske verden. En far skar sin datter opp og fraktet henne ut i ørkenen for å dø. Årsak? Strengt tatt ingenting. Fyren meldte fra om dette, iranske prestestyret gir sterkt nedsatt straff for slikt som dette da det faller under æresdrap, om et eller annet i den retning oppgis som årsak til drap.

En annen mann skar hodet av sin kone av grunnløse anklager. Mannen brakte til og med kniven til myndighetene - han vil omtrent heller ikke få straff grunnet samme æresdrapklausul man finner i koran, hadither og annen muslimske smørjer.

De to fra Bærumsmoskene som sikkert rettmessig nok fikk en heltedådmedalje, uttalte her forleden at de hadde tilgitt Manshaus fordi islam var tilgivelsens religion.
Hvilke tilgivelser gir koranen til alle kvinner som daglig får kjenne islams gru, godt forplantet i skriftene, deriblant disse?
Tilgivelsen er det mennene som har den fulle autoritet over, de velger definitivt hva som skal "tilgis og ikke"!

Det er tatt oppgjør med IS. Men de utøvde faktisk bare det som koranen foreskriver man har rett til.
Hvorfor ikke heller ta et oppgjør med koranen?