focuss
15.09.2020 kl 23:03 1867

Heillo888
Det er ingen bagatell når du i dagevis anbefaler folk å selge når de faktisk burde kjøpe. Alt for at du skal profittere på det. Rett og slett kvalmende oppførsel.Du byr på det verste HO har å by på.Håper alle har skjønt at her er det ikke snakk om hel ved.
heilo888
15.09.2020 kl 23:50 1821

focuss; du er en sann morroklump!

Synes du det er ok. at du over flere år prøver å innbille og lure folk til å tro at PHO kan bli verd kr 2000 pr aksje i løpet av få år.
Mange argumenterte mot og heldigvis innså du selv at dette var en gedigen bløff som var bygget på helt feile premisser.

Men denne ordvekslingen er nok temmelig uinteressant for de fleste leserne.
Redigert 16.09.2020 kl 00:22 Du må logge inn for å svare

Voldsomt utfall da focuss,
for min del var var det ikke pga Heillo888 jeg nesten tømte
posisjonene i både Cov og Napa for å gå tungt inn Vow på 21, ut igjen på 41 og nå langt flere aksjer i begge, med en inngang på 19 i Cov, så trenden fredag at under 19 var aldri der. Men en diskusjon om kurs opp eller ned burde ikke være tema, heller de fundamentale utsiktene. Noen ganger er TA en uting.
Redigert 16.09.2020 kl 00:01 Du må logge inn for å svare

Både COV og NAPA har et fundamentalt utgangspunkt for å gå høyt på kort sikt.
Minst 1 av dem kan gå ytterligere 50% i løpet av Oktober, eller i hvertfall i løpet av inneværende år.
På litt sikt har jeg størst tro på COV.

Uansett er COV nå etter min mening en av de mest solide aksjene å sitte langsiktig.i.


focuss
16.09.2020 kl 08:13 1671

Du er jo en løgner jeg ikke hadde trodd noen hadde mage til. Det du skriver her er ren sludder.
heilo888
16.09.2020 kl 08:41 1637

focuss; Leserne får bedømme, men når en skribent kommer med tildels vulgær personsjikane så sier det noe om vedkommende.

Men nå legger jeg denne krangelen død fra min side da denne overhode hører hjemme her.
focuss
16.09.2020 kl 08:54 1617

Heillo888
Enig, jeg hadde faktisk slettet innlegget mitt fra i går kveld, men så så jeg du hadde kommet med nok en løgn og da åpnet jeg igjen. I PHO så gjorde jeg et regnestykke som viste hva potensialet ville være ved 20% markedsandel i USA. Forskjell på det og kursmål.

Jeg skjønner ikke at det er grunn til denne negative personkarakteriseringen på HO - selvfølgelig hadde Heilo888 et sterkt ønske om at kursen skulle ned (få en billigere inngang), og at det er grunnen til at han flere dager på rad ga uttrykk for sitt syn basert på TA, på samme måte som f.eks OK kom med sin påstand om kurs kr 40 fordi han var tungt investort (ønsker stigning). Ingen må ta beslutninger kun på det som skrives her - og de som valgte å høre på OK på kurs kr 30, og på Heilo888 når kursen var under kr 20 har kommet veldig dårlig ut....😀

I dag ser vi en helt naturlig korreksjon, på mye lavere volum, etter stigningen de to siste dagene på høyt volum - og en klarte å senke kursen med 3 % ved hjelp av en omsetning på kr 200 000...😀
focuss
17.09.2020 kl 09:12 1367

Burde være interessant for investorer dette.

A world leader in image enhancement, ContextVision’s state-of-the-art products are used in over 300,000 medical imaging systems worldwide. Building on the latest advances in technology, we have constantly shifted the boundaries of ultrasound, radiography, mammography and MRI.

With INIFY® Prostate Screening we are now entering the fast-growing digital pathology market. We are re-investing significantly in our product portfolio of decision support tools and we are dedicated to becoming a leading resource for pathologists to radically develop cancer diagnosis and improve patient care.

Ja Focuss - anbefaler alle å sette seg inn i hva COV driver med, hva de har fått til (historisk) og ikke minst potensialet i det nye markedet de er på vei inn i (og hvor nesten ingenting av dette potensialet er bakt inn i kursen i dag) . Samtidig sitter jeg og venter på den siste gnisten før vi ser den virkelige "kurseksplosjonen". Det vi så på mandag var bare en liten kinaputt... Ikke uten grunn at meglerhuset mener COV har størst oppside.

Det ble en flott COV uke - steg totalt 20 %, og igjen var omsetningen mye høyere de to første dagene når den steg sml med dagene vi opplevde en liten og naturlig korreksjon med test ned mot gjennomsnittlig 100 dagers kurs. Kan nevne at vi hadde 6 ganger høyere volum på mandag sml med i går... Alt ligger etter mitt syn til rette for et nytt rykk etter en liten pust i bakken - og fortsatt er det 30 % opp til ATH (intradag) for noen måneder siden (og vi er i dag enda nærmere inntektene fra DP). Er ikke uten grunn til at meglerhusene mener COV er en av selskapene med størst oppside - se https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/09/13/7566146/kahoot-og-nordic-semiconductor-blant-analytikernes-it-favoritter-pa-oslo-bors
Redigert 19.09.2020 kl 11:18 Du må logge inn for å svare

Anbefaler å delta på webinar 24/9, både Q2 og forhåpentligvis gode oppdateringer angående digital patologi mhp. fremdrift og evt. kontrakter. Mulig å sende inn spørsmål dere vil ha besvart (så lenge det ikke er direkte børs sensitivt).

ContextVision - Invitation to company presentation
INVITATION
We are pleased to invite you to a presentation of Contextvision AB and its 2nd quarter and half year 2020 figures and give an update on the company’s development and ongoing projects. The presentation will be held as an online webinar on Thursday, September 24th at 11:30.
We are very proud of Context Vision’s developments during 2020 and look forward to sharing an update of the major achievements. Fredrik Palm, CEO, and Ann-Charlotte Linderoth, CFO, will represent the management. There will be time for questions after the presentation. You need to register in order to participate at the webinar, please click on the link to sign up:
https://www.bigmarker.com/norne-securities-as/ContextVision-Q2-2020-Presentation
We need your registration on September 23rd by the latest.
You are most welcome!
This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 the Norwegian Securities Trading Act
Attachment
• Invitation September 2020
________________________________________

Merk: "We are very proud of Context Vision’s developments during 2020 and look forward to sharing an update of the major achievements. "

Det er nok den setningen som gjør at COV straks etterpå begynte å krabbe oppover etter en litt trøblete dag på børsen. Ser frem til å høre hva Fredrik Palm kan komme med av gode nyheter, for det er jo ikke Q2 de vil fortelle om. Det er lagt frem for 1 mnd siden!

COV er så klart med i SP1 Markets sin nye ukesportefølje.

I løpet av forrige uke la ukeporteføljen til SpareBank 1 Markets på seg 0,6 prosent. Det er identisk med hovedindeksen på Oslo Børs.

Best gikk det med Nordic Semiconductor som hoppet 9,4 prosent. I løpet av forrige uke var aksjen oppe i rekordhøye 103,60 kroner mens den mandag ettermiddag omsettes for 97,70 kroner. Siden aksjen ble tatt inn i porteføljen i begynnelsen av august er avkastningen på 11,5 prosent.

Det var også en god uke for ContextVision som la på seg 8,2 prosent.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor COV skal ha denne presentasjonen nå - når det ikke er lenge siden Q2 ble presentert, samt at det nærmer seg Q3 presentasjon...? Det må vel gis noe ny informasjon?
Redigert i går kl 17:25 Du må logge inn for å svare

Spennende!

Et selskap som stort sett bare melder kvartalsresultater og de aller viktigste milepælene, melder i dag følgende:

- Vi ser frem til å dele oppdatering av de siste prestasjonene _

Det ser jeg frem til også, bare 3 dager til :-)...
Denne klatrer i morgen hvis Nasdaq holder seg på riktig side av - 3% i kveld.

Redigert i går kl 18:30 Du må logge inn for å svare

Normalt har COV en presentasjon som legges ut 1-2 dager etter kvartalstall (Q2 ble lagt frem den 13/8), så her har vi garantert noe positivt å se frem til. Det ble fart i COV kursen i dag, som først var ned fra 22,72 til bunnkurs 21,50 og som raskt var opp til 23,0 etter dagens melding om presentasjon den 24/9. Noe gevinstsikring for kortsiktige investorer og en svak børsavslutning på OSE medførte at kursen endte svakt ned. Frem til 24/9 og forhåpentlig videre blir det oppgang i COV

Ja - Q2 presentasjonen ligger allerede ute (gjort en god stund), og dette er ikke vanlig "praksis" fra COV... Her bør det være mer enn ett (1) forhold de ønsker å informere om? Hva haster slik at en ikke kan vente til Q3?

Når det gjelder kursutviklingen, er det nesten litt komisk å se at kursen et par dager har falt med 3- 4 % med kun kr 100 til 200000 i omsetning, og at kursen helt konsekvent stiger med en gang det kommer litt volum (og faller på mini volum). Det forteller meg to ting - 1) Finnes alltid noen kortsiktige nervøse investorer og 2) Få (relativt sett) som vil selge (vanskelig for større investorer å kjøpe seg inn uten at kursen stiger en del).

Her gjelder det å være litt tålmodig og disiplinert - jeg tror vi snart vil se et nytt rykk...
Redigert i går kl 22:15 Du må logge inn for å svare

"We are very proud of Context Vision's developments during 2020 and look forward
to sharing an update of the major achievements"
Dette blir spennende!

"sharing an update of the major achievements" bør være noe mer en hva de presenterte ved Q2.

Jeg tviler på at det kommer noe særlig nytt. Er vel bare en company presentation for å prøve å få flere investorer til å bite på. Tipper en del investorer er misfornøyd her. Av IT selskaper synes jeg kahoot virker som et bedre kjøp.

Det skjer mye spennende i COV nå og at de setter opp en slik presentasjon mellom kvartalene kan ikke bety annet enn at de har gode nyheter å komme tror jeg. Blir spennende på torsdag!

Helt uavhengig av hva som skrives her inne, så får du nå anledning til å sammenligne COV med KAHOOT og PHO frem til 22.10 og videre.

Du forsøker å snakke ned indrefileten COV, men stadige innsidekjøp og storpost på 1,2 mill aksjer fordelt på 6 familiemedlemmer på betydelig høyere kurs enn pr idag taler sitt tydelige språk.

Og idag meldte selskapet at de er stolte av fremdriften og vil dele de største begivenhetene/prestasjonene med aksjonærer og marked bare 4 uker før pres av Q3.

De som ikke forstår slike tydelige signaler forstår svært lite.
Redigert i dag kl 00:18 Du må logge inn for å svare

Det spekuleres om emisjon et annet sted....
Når man snakker om emisjoner så er det noe som trekker oppmerksomhet og bringer ett selskap frem i lyset. Se bare på NEL og nå senest PHO. Utvanning og kursoppgang.
(På merkelige Oslo Børs: dess flere emisjoner dess høyere kurs.)
Redigert i dag kl 07:54 Du må logge inn for å svare

Emisjon har jeg ikke tro på med mindre de skal gjøre ett oppkjøp og det tror jeg ikke.

COV har ikke gjennomført noen emisjoner siden 1997 og har i stedet foretatt tilbakekjøp av egne aksjer og utbetalt utbytte. Nå må du slutte med dette tullet om emisjon i COV, de har foretatt en ekspansiv FoU satsing innen digital patologi siden 2014/2015 på ca. 100 mill. hvor alt er tatt over driften og i tillegg hatt overskudd og bygget opp likvidbeholdningen. Nå står vi foran innhøstningsfasen og det er det ledelsen skal formidle. Den eneste plassen det spekuleres om emisjon er ønsketenkning i hodet ditt kreinh. Så slutt med dette tullet.
Redigert i dag kl 08:51 Du må logge inn for å svare