E24 har viden om Nas


Langt fra sikkert de aflyser flykøb ifølge E24 og det kan godt overraske lidt.

– Vi har ikke kommet til noen avtale med Boeing, vi har fortsatt et ønske om å komme til en avtale, men gjør vi ikke det, så blir det som vi har kommunisert i dag, sier finansdirektør Geir Karlsen til E24 mandag kveld.

For som de skriver hvis ingen penge for fly på jorden gælder aflysning af fly køb, ellers ikke
Det kan godt overraske ,de sender en besked der kan ligne trussel til Boieng.

Norwegian kommer høyst sannsynlig til en avtale med Boeing. Det er begge selskapene tjent med. Det er også bedre at NAS greier seg selv framover framfor å få hjelp av myndighetene slik at godteposen eies alene. Tipper storesvingninger framover før take off.

Snart oppe over 3 igjen garantert.

Enig ingen tvil.

Det skal vel rulleres noen konverteringsaksjer.

Tror kursen får et sterkt oppsving under eller etter Generalforsamling.

De som går ut nå gjør en stor tabbe. Norwegian kommer med mye spennende informasjon utover sommeren. Man skal ikke se bort i fra samarbeidsprosjekter eller oppkjøp også. Boeing er nødt til å komme på banen å finne en løsning med en så seriøs og viktig kunde som Norwegian.
Redigert 30.06.2020 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Kjøpte en grei post i dag, har vært ute en god stund. Turkish varslet at de vurderte søksmål mot Boeing 20 desember i fjor, innen nyttår var de kompensert. Flymarkedet det neste året er jeg usikker på, men at snarlig kompensasjon og hendelser rundt kansellering av fly og tilbakebetaling av "depositum" vil være positivt for kursen. Tok vel ti dager fra turkish varslet søksmål til de fikk kompensasjon.