Hvem driver Axa Ned ?


Hvor lenge skal denne drittsekken få holde på?
Jeg liker ikke kurs manipulasjon. Det er det som bedrives i Axa

Stemmer på en prikk mistenker dritt fondet Volan capital etter de kom inn så har bevegelsene vært helt makabre.

Merkelig at ikke børs overvåkningen tar affære.

Det er shortinndekkning på gang, ser at det er massiv med kjøosordre på kroner 6 blank.


Karius er du helt sikker på at du forstår shorternes logikk? Det er for tiden ingenting som tilsier at de skal levere tilbake lånte aksjer i AXA om ikke eierne kaller dem tilbake. Hvis dere er uheldig kan den lille turen opp til åtte ha gitt shorterne ny ammunisjon ved at de tok gevinst. I neste runde brukes denne gevinsten til å trade kursen ned igjen. Sist jeg sjekket lånte både DNB og Storeulv ut aksjer til short. Har dere full oversikt over hva som er utlånt nå. Orker ikke å bruke tid på å finne det ut da jeg ikke er på kjøperen.
Redigert 30.06.2020 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
Zulor
30.06.2020 kl 21:16 1584

Disse shorter på Axa:
Connor, Clark & Lunn Investment Management Ltd.
Full info:
https://shortnordic.com/detaljer_selskap.php?company=AXACTOR&land=nor


Zulor:
Folk misforstår ofte disse tallene. Det vi ser er synlig short. Noe som betyr netto solgte aksjer. Det sier ingenting om hvor mange aksjer de har lånt til short. Det forteller heller ingenting om det er flere som ligger under 0,5 noe som er svært vanlig. Shorterne flasher ikke sine posisjoner om de ikke tvinges til å nettoselge for å tvinge kursen ned. Ofte klarer de å handle kursen ned ved å synliggjøre minimalt med aksjer da de kjøper og selger sine egne aksjer om og om igjen.

Jeg mener Norge skulle ha tatt ei voksen beslutning og satt grensen på 0,1 og store bøter til de som forbrøt seg mot registrering av posisjoner pronto. Dette fordi Børsen er blitt risikosport for vanlige folk da svært få klarer å skaffe seg oversikt i dette mylderet. Det andre er å synliggjøre hvem som kjøper og selger.

Du må ta med de som ligger under 0.5% av volum på finans tilsynet shortoversikt, detber flere

Er meget enig med deg hadde en prat med en økonom på Finanstilsynet hun var 100% enig med meg, dette tullet at ikke investorer ikke får innsyn disse headgefonds shorter volum under 0.5%

Mafia går jeg så langt å si. Hater disse headgefond som pesten, Ikke får vi dødelige innpass som kunde heller derimot om du er meget velstående.
Redigert 30.06.2020 kl 22:11 Du må logge inn for å svare

Gikk gjennom meldingene sist jeg vurderte kjøp og kom ut med at det ikke var samsvar mellom det som var kommunisert og det de sto registret med. Tenkte da short. Storeulv hadde bare en mindre post utlånt på det tidspunktet. Kom fram til 300 000 fra han, så det måtte være andre aktører som bidro til short.

200k forsatt lånt ut fra Fredriksen systemet.

Bedre enn 300 000 👏🏻😁

Jepp det minker ,mindre og mindre makt på shorterne ,flere aksjer over på de langsiktige hender.
citius
01.07.2020 kl 06:57 1137


Av større endringer på eiersiden:

Tvenge økte med ca 1 million aksjer siste måneden
Radiografen er ny på listen og har kjøpt 2 millioner aksjer


Yngvis
01.07.2020 kl 09:02 976

Når det gjelder rapporteringsplikten for short så er vel den fremdeles 0,1% ? Jamfør at det 16 mars ble innført endrede regler for en kortere periode. Etter hva jeg kan se av Short salg registeret ble dette vedtatt videreført ytterligere en tid mid juni.

Starter selv å kjøper på hver dump.
Dette trader trollet skal tas ned.

Kjøpte mye i dag. Ble vi kvitt trader ?
Kan virke som at sluttaksjonen satt en stopper på tullingen

Er ikke en trader som ødelegger for oppgang i aksjekursen, men det er kvantefondet Volan kapital. De har gått under radaren finans tilsynet short oversikt.