Beste VPN til å surfe innhold i Norge?


Bor utenlands og har sett meg lei på innholdsblokkeringer i Norge. Tenkte bruke en VPN for å komme meg rundt det.

Noen av dere som bruker slike program selv, og vet hva som passer bra for norsk surfing? I verste tilfelle kan jeg bare kjøpe en VPN pakke og heller be om refusjon hvis tjenesten er for dårlig.

ok. skal sjekke det ut. Har funni et par selskap nå som jeg synes virker greie. Kjører en testperiode for å se hvordan det går.

btw. Leste litt mer om det nå. Ser ut som at jeg kanskje bør bruke det også for andre ting, inkl jobbing. https://finansavisen.no/nyheter/debattinnlegg/2020/06/07/7534526/tilbake-fra-hjemmekontoret-hva-med-sikkerheten
SL59
30.06.2020 kl 19:56 212

Sant så sant. Det ville nok ikke arbeidsgiveren min ha regnet som gyldig bruk av tid :-) ITavisen har en oversikt over noen vpn løsninger her du kan vurdere: https://itavisen.no/beste-vpn/ De sier derimot ikke noe om kostnadsnivået.

Tror det du foreslår er den beste måten å løse dette på. Finn et tilbud med akseptabel pris og be heller om refusjon hvis den ikke leverer som forventet.

Ok. regner med at du ikke så veldig mye på Sumo eller VG gjennom jobbens VPN. Mulig jeg overtenker det og bare bør kjøpe en pakke for å se hvordan det går
SL59
30.06.2020 kl 19:35 242

Har brukt mye vpn gjennom jobben. Jeg kan veldig lite om de rent tekniske aspektene, men tror de aller fleste vpn selskap lar deg bruke norsk ip.... Så da er det i første omgang pris du må fokusere på.