Fantastisk, KARL STORZ presser bruk av Cysview i Japan

SomSa
PHO 10.09.2018 kl 11:44 2130


Mye fokus på USA, men vi skal ikke glemme Japan med ca. 130 mil innbyggere. I Japan og Nabolandet Sør-Korea bor ca. 180 mil.
Som SomSa sa tidligere skal KARL STORZ være gratis reklamatør for Pho. De vil selge flere scope dersom flere sykehus bruke Cysview.
En søk på nettet gav dette resultatet og det er en fantastisk omtale om Cysview og PHO på japansk. Med en slik omtale presses japanske
sykehus til å bruke Cysview.

May 18 2018

https://www.news-medical.net/news/20180518/6266/Japanese.aspx

De som ikke kan japansk:

Karl STORZ lanserer et nytt PDD blå cystoskopi system for forbedret deteksjon av NMIBC svulster

KARL STORZ endoskopi America, kan informere den kommersielle lanseringen av blå lett brukes rekkevidde Inc. er bred video cystoscopy system av PDD for detektering forhøyede ikke-blærekreft (NMIBC). Denne kunngjøringen utvider skiltene til Cysview (BLCC) og supplerende nye legemiddelapplikasjoner og blå lys-cystoskopi (FDA) -tilskudd av Premarket®-godkjenning fra amerikansk mat- og narkotikahåndtering Den nye krøllen STORZ PDD vil fortsette å inkludere bruken av et blått, lett fleksibelt videokystoskop. De forstørrede skiltene er inkludert i autorisasjons (CIS) for identifisering av gjentatt bruk og carcinoma in situ Cysview i samme pasient, en av de mest utfordrende typer som skal påvises i blærekreft. Disse nye tegnene forbedrer mulighetene til denne nyskapende behandlingsbehandlingen, noe som raskt har blitt styringsstandarden for behandling av blærekreft hos store medisinske institusjoner over hele USA

Påvirkning av blærekreft på 708.444 pasienter i USA. Behandlingen er vanskelig som NMIBC-svulst kan ses etterlikning av normale og sunne vev og kan fjernes eller inkomplett fjernet. Dessverre, det er en høy sannsynlighet for tilbakefall av kreft hos pasienter, 2018 i blærekreft av Karl STORZ PDD av blå lett pasient død av 8574 på grunn av bruksområdet er bredt video cystoskopi er ferdig også vanskelig blått lys cystoskopi Det anslås at det er et todelt system som inkluderer inspeksjonsmetoder. Et fleksibelt, stivt PDDs blått lys cystoskopi system er designet for å forbedre visualisering og reseksjon av dødelige NMIBC svulster. Ny Fleksibelt system optisk avbildningsmiddel som produseres i USA av Photocure, stiv plattform når det brukes sammen med Cysview deles ut, behagelig stand og NMIBC® overvåke kontinuerlig fra den foregående cystoscopy Utvikle gratis fra anestesi undersøkelse for å bekrefte mistenkt skade for. Blålyscystoskopi av Cysview gjør det mulig å fluorescere et lys rosa farge for å forsterke den ablasjon styrt av fluorescens med ® kreftsvulster tumorer og Karl STORZ UH 400 Elektrokirurgisk system for å forbedre synligheten av.

Karl STORZ PDD blå lett Fleksible cystoskopi metoder ® FDA-godkjenning av Cysview (BLFCC) er fast er aktivert blålys av Karl av STORZ, ved hjelp Fleksible cystoscopes og blått lys videosystem Den er basert på resultatene fra den store fase III-undersøkelsen. Under en fase III klinisk studie for et blått lett fleksibelt omfang av cystoskopi ble følgende viktige kliniske funn dokumentert:

BLFCC forbedrer deteksjonen av pasienter med betydelig blærekreft (20,6%, p <0,0001) tilbakefall.
BLCC forbedrer deteksjon av pasienter med betydelig cis-form og gjentakelse (34,6%, p <0,0001).
Gjentatt bruk av BLCC forbedrer deteksjonen av 46,2% av svulsten hos pasienter og er trygg.

Å ® bruk legen Karl STORZ PDD system for blått lys cystoskopi av Cysview prosedyre fortsetter å gi en ny funksjon er viktig eller 'blir vist seg å forbedre John Martineau direktør' Påvisning av tumor i NMIBC den eneste FDA-sertifisert teknologi for å si eller markedsføring Urologi, som er fører til KARL STORZ endoskopi-Amerika, etter reseksjon forbedret bredt spekter av fluorescens svulst avledet Inc .. 2016 retningslinjer for forvaltningen av NMIBC i, har den amerikanske urologi Association og samfunnet for urologisk onkologi inkluderte et blått lys cystoskopi, som er anbefalt for å redusere tilbakefall av det og NMIBC forbedre gjenkjenning. vi økt Bruken av Cysview's blått lys cystoskopi for å gi legen diagnose- og behandlingsfunksjoner og å støtte forbedrede resultater for pasienten ® ' Jeg er overbevist om at den vil bli plassert

Stiv, fleksibel, blått lys cystoskopi Cysview kan nå brukes under kirurgisk transuretral reseksjon av blærekreft ® for diagnostisk og (BLC) staging, også NMIBC direkte etterfølges overvåking Denne utvidede anerkjennelsen av NMIBC-pasienter, spesielt høy klasse, krever forsiktig og hyppig direkte jasing ved høy hastighet av gjentakelse og progresjon. Cysview's Blue Light Cystoscopy er ®, Jeg tillater leger å gi riktig, mer nøyaktig behandling først med resultatene av min erfaring med forbedrede resultater for pasientene mine. I min risikable NMIBC kliniske metode, jeg Gjenkjenner fordelene ved å bruke Cysview's BLC ® lettere Oppdager intraepitelial kreft, det vil si aggressiv høy klasse flatskader. I denne studien ble 35% av cis-formet pasienter lagt alene Ved å bruke Cysview's BLC Garry Steinberg av urologisk påkologi sier, M. D., Bruce og Beth Caucasian Group Professor, nestleder og direktør, Medicine University of Chicago, er funnet og mangler fra ® hvitt lys.
Redigert 19.01.2021 kl 11:22 Du må logge inn for å svare
Trainspotter
10.09.2018 kl 12:54 1985

Fantastisk ved første blikk, men jeg tror ikke dette er noen spesiell satsning fra KARL STORZ i Japan.

Dokumentet du viser til er en maskinoversetting fra engelsk til japansk. I tillegg til japansk oversetter news-medical.net sidene sine til 12 andre språk skriver de.
Flottesen
10.09.2018 kl 12:58 1963

Ordet "Japan" er forøvrig ikke nevnt i artikkelen, det ser vel mer ut som en oversettelse fra pressemelding ved lansering av flexiscope.
SomSa
10.09.2018 kl 13:11 1916


Det er nok at dette er skrevet på japansk. Karl Storz GmbH er avhengig av Cystview suksess for økt salg. Dette kommer fra denne artikkelen:

Global Cystoscopes Market (2018-2026) Driven by Minimal Invasion Techniques and Reduced Procedural Time

https://globenewswire.com/news-release/2018/06/29/1531586/0/en/Global-Cystoscopes-Market-2018-2026-Driven-by-Minimal-Invasion-Techniques-and-Reduced-Procedural-Time.html