Nytt forum - myk lansering


Vi har sluppet en tidlig versjon av det nye forumet. Det gir en pekepinn på hvordan vi har tenkt.

Brukernavn og passord er de samme som før.

Test det på PC og/eller mobil.

Det er blant annet mulig å invitere de man vil ha med i en tråd, og det er mulig for trådstarter å stenge ute de som ødelegger tråden.

Det er kun mulig med et nick pr. epostadresse. Vi krever ikke at man legger inn mobilnummer i første omgang, men det vurderes. Foreløpig er det frivillig og kun til bruk som et alternativ for gjenoppretting av passord.

Vi er veldig takknemlige for tilbakemeldinger, på godt og vondt, til: forumadmin@hegnar.no

Kommenter gjerne også på denne tråden.

Lenken til Forum på forsiden på Hegnar.no vil trolig bytte til det nye forumet torsdag 9. november. Det gamle forumet vil fremdeles fungere en stund til, men det vil trolig bli faset ut før året er omme.

Admin
Redigert 07.11.2017 kl 14:57 Du må logge inn for å svare

noe er slettet her
04.11.2017 kl 17:56 3976

På tide. Det gamle forumet så gammeldags ut. Kanskje få på tags, så blir det virkelig svong over sakene. Godt jobbet så langt.
04.11.2017 kl 21:48 3950

Håper absolutt konto knyttes opp mot mobilnummer.
OZZY
05.11.2017 kl 17:48 3956

inlegget er slettet
Redigert 07.11.2017 kl 22:25 Du må logge inn for å svare
05.11.2017 kl 21:03 875

Innlegget er slettet
Chris70
06.11.2017 kl 14:15 3939

Er det mulig å justere fargene? Ser at teksten på innlegg er en grånyanse. Mine slitne øyne foretrekker sort. Finnes det en innstilling noe sted jeg kan justere?
Riot
06.11.2017 kl 23:04 0

Innlegget er slettet
Teddy
07.11.2017 kl 11:34 3945

Merkverdig at jeg ikke kan logge meg inn på det gamle forumet, der det forøvrig ikke går ann å lage seg ett nick
Reserven
07.11.2017 kl 20:51 3950

administrator:
"Det er blant annet mulig å invitere de man vil ha med i en tråd, og det er mulig for trådstarter å stenge ute de som ødelegger tråden."

Hva er vitsen med et forum/tråd hvor en kan forhåndssensurere bort alle som en vet har meninger, en ikke liker?

Da er det ikke lenger et åpent diskusjonsforum, men et sted som likesinnede lett kan bruke, for å spre ensrettet propaganda og usannheter som får stå i fred uimotsagt!
Er det mulig å abonnere på Finansavisen UTEN lederen til Trygve Hegnar?
 
 
 
Redigert 07.11.2017 kl 20:56 Du må logge inn for å svare
Reserven
07.11.2017 kl 23:32 3930

administrator:
"Det er blant annet mulig å invitere de man vil ha med i en tråd, og det er mulig for trådstarter å stenge ute de som ødelegger tråden."

Et fantastisk verktøy.
Start en tråd for å rakke ned på andre forumdeltagere, og ekskluder disse fra tråden slik at de ikke kan forsvare seg. Venter bare på de første anmeldelsene!

 
 
 

Dette er en funksjon vi vurderer.
Det er uansett mulig denne funksjonen blir erstattet med et filter, der hver enkelt bruker selv kan velge å ikke se innlegg fra de man ikke ønsker å følge.
Innholdet på forumet er brukergenerert. Det er ikke en redaktør som bestemmer hva "pakken" skal inneholde.

Det gamle forumet ble stengt for registreringer for en drøy måned siden. Den blir trolig ikke åpnet igjen heller siden dette nye forumet skal overta og det gamle vil bli faset ut før nyttår.

Foreløpig ligger dette bare på vent. Det er mulig å legge inn mobilnummer for å kunne velge det som metode for å gjenopprette bruker med å få tilsendt ny aktiveringslenke på mobil dersom man glemmer passord.

Det vil være mulig å holde til på det gamle forumet en liten stund til, men det vil bli faset ut før nyttår.
Reserven
08.11.2017 kl 19:11 3977

administrator:   "Det er ikke en redaktør som bestemmer hva "pakken" skal inneholde."

100% feil!
Muligheten for å invitere kun de man ønsker og stenge ute alle man ikke ønsker på en tråd, gir hver eneste forumdeltaker muligheten til å være sin egen redaktør.

Vet om ganske mange som kommer til å starte tråder hvor jeg vil være utelukket fordi de ikke ønsker motforestillinger til sine egne virkelighetsfjerne dagdrømmer. Mitt svar vil være egne tråder hvor jeg latterliggjør slike personer, bl.a. som barnslig. Fordi det er ekstremt barnslig å føre en "diskusjon" hvor man utelukkende ønsker hylling og tilbeding av egne meninger/fantasier og fraber seg motforestillinger. Akkurat som gutta i sandkassen med argumenter som: "pappan min er sterkere enn pappan din".

Så langt har jeg ikke sett en neste ting som er bedre med det nye forumet enn med det gamle, utelukkende ting som er dårligere.
Reserven
08.11.2017 kl 19:20 3958

administrator:
"Mulig denne funksjonen blir erstattet med et filter, der hver enkelt selv kan velge å ikke se innlegg fra bestemte nick".

Er dette et forum for barnehagebarn eller voksne som klarer å overse innlegg av nick de ikke bryr seg om?
Er det nye forumet designet av voksne selvstendige tenkende personer, eller av curlingforeldre?
 
 
Redigert 08.11.2017 kl 19:23 Du må logge inn for å svare

Vi tror ikke trådstartere vil stenge deltagere som bidrar til debatten. De som bare driver med personangrep, spam og annet tull vil imidlertid få det tøffere på det nye forumet.
Latterliggjøring og trakassering av andre på forumet, i eksisterende tråder eller nye tråder, vil være brudd på reglementet og føre til utestengelse.
Vi ønsker saklige og konstruktive diskusjoner, gjerne med humør, humor, engasjement og entusiasme. Det tror vi alle liker.
Det skal være god takhøyde her, men det inkluderer ikke brudd på reglementet. De som ikke klarer å seg i skinnet får finne seg et annet sted å krangle.
Redigert 09.11.2017 kl 08:59 Du må logge inn for å svare
Reserven
09.11.2017 kl 15:07 3942

administrator:   "Vi tror ikke trådstartere vil stenge deltagere som bidrar til debatten."

Dere må være verdens mest naive gjeng. Typisk norsk å være naiv  :)

Har vært på HO i over 10 år. Veldig mange "teknologianalfabeter" investerer i teknologiaksjer og starter tråder hvor de på fullstendig feil teknologisk grunnlag forherliger firmaene de har investert i. Prøver man å oppklare disse om missforståelsene de har om teknologi, blir man stort sett møtt med ufordragelig nedrakking og sjeldent stygge personangrep. I fremtiden kan disse trådstarterne enkelt utestenge alle med feile meninger.

Ikke noe vanskelig å latterliggjøre andre innenfor reglementet. Kun snakk om språkbeherskelse og finesse.

Min spådom er at det nye forumet blir vesentlig mer ensrettet og lukket, og dermed vesentlig mindre populært enn det gamle.

Det gamle forumet er norges beste debattforum for aksjer. Det er åpent og oversiktlig. Og layouten er enkel, men bra.
Det eneste det mangler, er sikker innlogging (https) og en søkemulighet på forumsiden. Som det nye har, men det nye har også mye staffasje man ikke trenger.
05.01.2018 kl 17:56 3523

administrator:
"Det vil være mulig å holde til på det gamle forumet en liten stund til, men det vil bli faset ut før nyttår."
---


Det gamle forumet kjører fortsatt, parallelt med det nye. Hva er planen nå?
Nora1
07.01.2018 kl 22:51 3399

Ikke vær så kostbar da fluefiskeren:))
HO er topp det, mye å lære for de som ønsker det.
Personlig ser jeg svært lite rasisme på hegnar online buy the way, og den babyrasismen som sjelden dukker opp kan kanskje være mr multinick?
At admin skal gå inn å stenge ytringer som er "ekstreme" i ditt og andres liv er ekstremt 1984.
Vil ikke ha det slik

Det jobbes med å ta vare på alt innholdet i det gamle forumet og gjøre det søkbart. Når vi har det på plass vil det gamle forumet bli stengt.

Oppdatering på gammelt vs nytt forum.
Det jobbes med å ta vare på alt innholdet i det gamle forumet og gjøre dette søkbart fra det nye forumet. Når det er på plass vil det gamle forumet bli stengt.
OZZY
15.01.2018 kl 10:27 3235

noen som har link til det gamle forumet ?