Gentian Diagnostics - En juvel innen medisinsk testing!


Gentian har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å diagnostisere stadig flere alvorlige såvel som vanlige sykdommer med sylskarp presisjon, med bemerkelsesverdig kort avlesning av resultatet og endog til en uvanlig rimelig pris. I deres selskapsbeskrivelse står det: "Gentian er et norsk basert, internasjonalt firma som arbeider med globale løsninger som endrer helsevesenet. Med egen produksjon, FoU og markedsføring betjener Gentian det globale markedet for diagnostiske tester med sensitive biokjemiske produkter som er utviklet ved å utnytte proprietære, disruptive, diagnostiske teknologier. Nåværende og fremtidige produkter bidrar til bedret diagnostikk og kostnadsreduksjon i behandling av nyre, inflammasjon, hjerte-karsykdommer, kreft og virusinfeksjon." De vil revolusjonere det medisinske testmarkedet med sin patentbeskyttede testplattform PETIA (Particle-Enhanced Turbidimetric Immunoassays).
Ganske nylig ble de også innvilget 8 mil fra Norges Forskningsråd for å utvikle og lansere en høykvalitets antistoff test for Covid-19 som vil være på markedet helt i begynnelsen av 2021. Denne testen vil være skreddersydd, ikke bare til å identifisere om en person er smittet med Sars-CoV-2, men også til å kunne fastslå om de som har fått vaksine eller som tidligere har vært smittet opprettholder en immunitet mot denne sykdommen.
Selskapets framtidsutsikter på det medisinske testmarkedet er mao svært så lyse. Dette vet de store farmasiselskapene, og jeg ser ikke bort fra at mange av dem har et ønske om å slå kloa i dette selskapet i form av et oppkjøp, da et stort og anerkjent selskap sannsynligvis kan produsere og selge et mye større antall av Gentians tester enn det de ellers kan klare. Derfor vil det ikke overraske meg om det før eller siden kommer et bud på Gentian. Selskapet er fortsatt vilt billig, men det vil trolig ikke vare så lenge, for kursen kommer som så mange allerede har påpekt etter all sannsynlighet til å befinne seg på et langt, langt høyere nivå utover i 2021 når også den viktige biomarkøren for hjertesvikt, NT-proBNP (N-terminal pro-brain natriuretic peptide) kommer ut på markedet.
Redigert 10.11.2020 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Haltopen
29.10.2020 kl 10:07 2931

Ingen negative overraskelser. Alt ihht guiding.

Positivt med hjertemarkøren on track for lansering neste år!

Mulig det kommer litt mer info på Webinar nå.
Bliss
29.10.2020 kl 10:38 2915

Ja, dette var så bra som vi kunne forvente. Føler meg komfortabel med å sitte long.
Jeg får ikke hørt presentasjonen, men fint hvis noen som hører den legger ut litt info, dersom de har noen tilføyelser til rapporten.

Teknisk virker det som den tok i mot bra ved støtte ved 62. Resultatet var vel i seg selv som forventet mht tidligere kommunisert. Men det er vel mye mer vesentlig at ting er på track mht hjertemarkøren og covid testen ser også lovende ut.
Haltopen
30.10.2020 kl 08:13 2754

Fikk omsider sett Webinar i går kveld. Ikke mye nytt, men noterte meg:

- Cystatic C: Lavere vekst i H2 pga kunder i Asia fryktet importvansker under epidemien. Det har så langt ikke skjedd og derfor har de stort lager å ta av. Allikevel håper de på mer salg i Q4 enn i Q3.
- fPELA/fCAL: Vekst, og forventer mer vekst om ikke det blir omfattende nedstengninger igjen og folk ikke får dratt til legesenteret.
-> Partner pusher på for økt bruk av fPELA/fCAL
-> Selges inn om kombinasjon siden de en prøve kan brukes på begge markører. fPELA styrker og komplementerer fCAL.
- GCAL: Krever omfattende "market development" da dette er en ny biomarkør.
-> Verdt ressursbruken da dette potensielt er en blockbuster
-> Er i forhandlinger med potensielle partnere.
Cov-2-AB: Hovedsaklig tiltenkt for å måle effekt av vaksiner. Launch neste år passer således godt med utrulling av de første potensielle vaksinene.
-> Den lave plasseringen på market size vs year of first sales er på grunn av en konservativ tilnærming hvor de kun ser for seg det Skandinaviske markedet. Blir markøren utvidet til Europa/verden snakker vi signifikant verdiøkning.
NT-proBNP: Virker å være rosinen i pølsa. De holder kortene tett til brystet, selv om de nå går ut med navnet. Resultatene så langt er veldig gode.
-> Løpende oppdateringer på milestones (klniske studier, IP beskyttelse, partneravtaler, etc)
-> Scientific Advisory Board styrker utviklingen av markøren, og kan i tillegg føre til utvidelse av bruken til nye områder.

Cystatin C, Canine CRP, fPELA og fCAL har alle salgsvekst og vil fortsatt ha det i mange år fremover.
Redigert 01.11.2020 kl 23:58 Du må logge inn for å svare
Bliss
30.10.2020 kl 10:13 2733

Takk for rapporten.
Utrolig nyttige tester med et veldig stort bruksområde, og enda flere som ser ut til å bli ferdige etter planen i 2021. Det som åpenbart må til for å få det store salgsgjennombruddet er bedre markedsføring og det å få større og bedre salgspartnere. Derfor er det veldig gledelig at de nå satser enda mer på dette.
Kalprotektin testen burde ha et ekstremt stort marked pga sin nytteverdi for så mange ulike pasientgrupper.
Bliss
01.11.2020 kl 13:23 2615

I tillegg til den ferdiglagde kalprotektin testen for måling av ulike infeksjoner, inflammasjoner og sepsis ser jeg også for meg et storstilt salgspotensiale for deres covid-19 antitest som blir markedsført på nyåret, og det er fordi Gentian tydeligvis vil skreddersy denne testen til å kunne overvåke immunresponsen hos de som har blitt vaksinert eller som har gjennomgått en covid infeksjon. Her er naturligvis markedet meget stort siden vaksineprodusentene jevnt over sier at deres vaksine bare vil virke en viss tid, samt at flere av dem krever påfyll etter en viss tid, og tidspunktet for når det er behov for påfyll av vaksine, det kan Gentian testen avgjøre på en presis måte. Utover dette har Gentians covid test det store fortrinn framfor en tradisjonell covid test å kunne gi en prognostisk indikasjon om det videre sykdomsforløpet, slik at de som ser ut til å kunne få et alvorlig forløp kan få umiddelbar behandling av best tenkelig karakter. Når deres hjertemarkør også kommer på markedet i løpet av 2021, tror jeg vi aksjonærer har mer enn nok å glede oss over.
Er det for øvrig noen som vet når Gentian forventes å gå fra Merkur og over til Oslo Børs?
nordnes
04.11.2020 kl 17:44 2458

Dette er urovekkende, kanskje behovet for testing vil bli stort ?

Bliss skriver om Gentian; « Her er naturligvis markedet meget stort siden vaksineprodusentene jevnt over sier at deres vaksine bare vil virke en viss tid, samt at flere av dem krever påfyll etter en viss tid, og tidspunktet for når det er behov for påfyll av vaksine, det kan Gentian testen avgjøre på en presis måte.»

Selv leste jeg på Tv2 følgende sitat «Vi har funnet et mutert koronavirus i mink som har nedsatt følsomhet overfor antistoffer. Vi kan ikke risikere at dette muterte viruset sprer seg videre til mennesker, sa Frederiksen på pressekonferansen.

Det er blitt funnet spredning fra mink til 12 mennesker.»

Link;
https://www.tv2.no/nyheter/11756281/?fbclid=IwAR1DSyMoX90NIyJDFZjPG8ESgriDMpd5ifPFg8HAlK-fOEl_3naEBRekrPg
Redigert 04.11.2020 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
Haltopen
05.11.2020 kl 12:29 2348

Gentian Diagnostics today announces the divestiture of its subsidiary PreTect AS to Mel-Mont Medical, Inc. The gross proceeds from the transaction is estimated to NOK 7.7 million and will have an effect from 30 September 2020. Per 30 September 2020 PreTect had operating revenues of NOK 2.6 million and an EBITDA of NOK -1.8 million. The transaction will result in a financial gain of approximately NOK 4.5 million which will be booked in the fourth quarter of 2020
Haltopen
06.11.2020 kl 09:23 2245

NT-proBNP soon to be launched on turbidimetric analysers

The Gentian NT-proBNP assay is an in vitro diagnostic assay for the quantitative measurement of N-terminal pro-brain natriuretic peptide (NT-proBNP).

Gentian's proprietary antibody and nanoparticle-based technology allows measurement of a low-concentration NT-proBNP on fast, cost-effective and high-volume clinical analysers with no biotin interference.

This test fulfills the need for accurate and rapid diagnosis of cardiac diseases to improve patient outcomes, and at the same time improves the laboratory productivity

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/6752890/NT-proBNP%207671v01.pdf?hsCtaTracking=e7a2308b-50a1-47fa-9dc4-8699922ba8cf%7C768fb161-3446-41d8-abe8-440c6296336a
nordnes
07.11.2020 kl 16:22 2172

Hva tror dere om Gentian sin Covid test som kommer, vil den fange opp ulike varianter av viruset ? i denne artikkelen er det en variant av viruset som går på mink.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/6zzQgQ/minkvirus-i-danmark-kan-paavirke-vaksine-urovekkende
Bliss
07.11.2020 kl 19:08 2136

Et godt spørsmål nordnes, men å kunne gi et klart svar på det tror jeg er de færreste forunt. Forskerne i Gentian er naturligvis de som kan gi de beste svarene på dette fordi de har en inngående kjennskap til testen de utvikler, noe vi andre ikke har fått.
For min del tror jeg deres antistoff test vil klare å identifisere et rimelig vidt spekter av mutasjoner, men om det finnes mutasjoner med så store avvik at de går under radaren tør ikke jeg å uttale meg om. Uansett, en antistoff test som den Gentian utvikler, er klart mer presis i dette henseende enn de to andre hovedkategoriene av covid-19 tester i dag, nemlig PCR testene (som er aller mest brukt) og antigen testene.
Redigert 07.11.2020 kl 19:22 Du må logge inn for å svare
rockpus
09.11.2020 kl 11:14 1996

Her må det være store ting på gang!!
I dag er det omsatt 1 aksje på 67 kr og en aksje på 66 kr! Hvem er det som er kjøper?
En samlet omsetning på hele 133 kr skal man ikke kimse av!
Computum
09.11.2020 kl 11:38 1968

De fleste småinvestorer kretser rundt de mest risikofyllte aksjene. Som f.eks. LIFE.
GENT blir tydeligvis for kjedelig? Selvom den gir trygghet for avkastning bare man er tålmodig.
heilo888
09.11.2020 kl 12:41 1930

Meg bekjent så er vel Gentian et selskap som går med underskudd kvartal etter kvartal.
Redigert 09.11.2020 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
Haltopen
09.11.2020 kl 13:21 1903

Dessverre er det ikke gratis med forskning og utvikling av immunoassays, heller ikke produksjon og markedsføring. Når selskapet nå leverer tosifret % vekst i salg kvartal etter kvartal er det bare et tidsspørsmål før de går med overskudd, og det med dagens produkter tilgjengelig i markedet. Legger du til GCAL, NT-proBNP og CoV-2 Ab som er utviklet eller under utvikling er potensialet mange, mange ganger dagens salgsinntekter.

Edit: Gode vaksinenyheter er faktisk positivt for Gentians antistofftest!
Redigert 09.11.2020 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.11.2020 kl 15:50 1851

Hva har BGBIO med Gentians å gjøre!?
To helt ulike selskaper som ikke på noen måte kan sammenlignes!
Computum
09.11.2020 kl 22:46 1776

Jeg ser bare at du er interessert i BGBIO, men stakk innom Gentian-tråden idag for å fortelle oss at Gentian går med underskudd.
Gentian går snart med overskudd.
BGBIO vet du mer om enn meg. Det jeg vet er at BGBIO har tre ganger høyere mCap enn Gentian og brenner titalls millioner i kvartalet. Og veien fram til lønnsomhet er lang.
heilo888
10.11.2020 kl 00:09 1742

Kreftselskaper som BgBio vil neppe makte å føre et produkt til verdensmarkedet, og det er ikke her de store inntektene for investors ligger.
Det som er mer normalt er partneravtaler eller oppkjøp av deler eller hele selskapet om studieresultatene er gode nok. Her snakker man ofte om beløp på mange milliarder,
Så for et selskap som BgBio kan meget store inntekten komme lenge før Gentian går med overskudd.
Haltopen
10.11.2020 kl 09:28 1664

Inntekter kan komme før, men historien forteller oss at det er ytterst få biotekselskap som lykkes. Oppsiden i BGBIO er stor nok den, men caset er fremdeles binært.

Gentian har produkter på markedet som vil føre til at selskapet går med overskudd fra og med neste år (IMO), og har i tillegg blockbuster-potensial med NT-proBNP og GCAL - kanskje også CoV-2- Ab. Ergo er nedsiden mindre enn i BGBIO, og oppsiden mer enn stor nok.
Redigert 10.11.2020 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
Bliss
10.11.2020 kl 22:35 1596

Så sant, så sant Haltopen.
Som Gentian aksjonærer er det mye å glede seg til.
NB! Jeg forandret litt på trådens overskrift.
Redigert 10.11.2020 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
Bliss
10.11.2020 kl 22:38 1592

Jeg er veldig spent og optimistisk når det gjelder den antistoff testen som Gentian kommer til å frislippe på nyåret, den vil jo være skreddersydd, ikke bare til å påvise Sars-CoV-2 smitte, men også til å kunne påvise om folk har en aktiv immunitet overfor covid-19 smitte eller ikke. Testen vil mao både kunne påvise om de som har vært covid syke fortsatt har immunitet mot denne sykdommen, og om de som har fått vaksine mot Sars-CoV-2 har den vaksinerte immuniteten i kroppen sin på et senere tidspunkt.
Fantastisk! Markedet for en slik test burde være helt overveldende, siden det er så viktig å ha kontroll med immunitetsforløpet til de som vaksineres og til de som har vært smittet.
Gentian burde kunne gjøre det svært godt i dette testmarkedet fordi de har et stort konkurransefortrinn framfor de tradisjonelle diagnoseselskapene som bygger på ELISA plattformen som krever lang analysetid og mye arbeid, mens Gentian har utviklet sin egen unike testplattform PETIA (Particle-Enhanced Turbidimetric Immunoassays) som gir et helautomatisert, presist og raskt prøvesvar på teststedet..
Bliss
10.11.2020 kl 23:14 1563

Jeg leste akkurat en ny og godt formulert artikkel i legetidsskriftet om "Måling av kalprotektin i feces", se: https://tidsskriftet.no/2009/04/oversiktsartikkel/maling-av-kalprotektin-i-feces
Artikkel poengterer hvor viktig en slik kalprotectin test er for å skille irritabel tarm-syndrom fra inflammatorisk tarmsykdom. Utfra resultatet av denne testen kan en mengde med pasienter bli spart for den lidelse det er å gjennomgå en koloskopi, og samfunnet vil på sin side spare enormt med penger og ressurser, da det koster med disse koloskopi undersøkelsene.
Forfatterne sier at en slik test kan gjennomføres med Elisa metoden ved flere sykehus og testlaboratorier i Norge, men de har tydeligvis ikke fått med seg at Gentian med sin Particle-Enhanced Turbidimetric Immunoassays (PETIA) kan få gjort denne testen på en langt raskere og billigere måte og det til og med ved bruk av det fysiske testutstyret som er på de fleste laboratorier rundt omkring i den store verden. Gentian har som kjent en test for dette ute på markedet, utviklet i samarbeid med BÜHLMANN som er kalt BÜHLMANN fCAL® turbo.
At disse forfatterne ikke har fått med seg dette er den eneste svakheten jeg kan se med artikkelen. Kanskje det har noe å gjøre med den mistanken de fleste av oss sitter inne med, nemlig at Gentian har en stor jobb foran seg med å få bekjentgjort og markedsført sine enestående tester på en langt bedre måte enn det de er den dag i dag.
Redigert 10.11.2020 kl 23:57 Du må logge inn for å svare
rockpus
11.11.2020 kl 13:40 1476

Tror dere han/hun som kjøpte en aksje til 65 kr i dag drømmer om å bli rik på sin investering? Først skal jo kurtasjen tjenes inn igjen.
Haltopen
12.11.2020 kl 10:35 1406

Vedkommende klasket til med 1 aksje til 66 kr aksjen i åpningen i dag!

Nå er det over 4 måneder siden Proof of Concept fasen startet for SARS-CoV-2 Ab. Med fast track utviklingsplan og launch neste år kan det komme nyheter her når som helst.

"Saman med Gentian har de to UiT-forskarane utført testarbeid knytte opp til antistofftesten, eit arbeid der resultata så langt er oppløftande. Neste skritt er patent på testen. Dersom kriteria for patent blir oppfylte, kan antistofftesten lanserast allereie i 2021

- Vi treng å vita både om folk blir smitta og om og kor lenge dei er sjuke. Målet er å utvikla ein test som fungerer og som via Gentian kan spreiast og brukast i analysemaskiner som allereie er tilgjengelege i større laboratorium verda over. Om vi lykkast vil gevinsten vera ein betydelig auke i testkapasiteten, der teknologien òg er med på å gjera testinga atskilleg rimelegare enn det som er tilfellet i dag"

CEO bekreftet også at man er i forhandlinger med potensielle partnere for salg/distribusjon av GCAL. COVID-19 har trolig gitt en boost her med tanke på markedsutviklingen da calprotectin har vist seg å være nytting for diagnostisering og prognose av COVID-pasienter.

"The knowledge and awareness about GCAL® and its clinical use in relation to COVID-19 are communicated to potential customers and partners"

Flere studier vil presenteres i den kommende tiden; både konferanser (AACC i desember) og publikasjoner.

Posters at AACC 2020
Poster Number: 1255

Circulating Levels of Calprotectin for Prediction of Disease Severity in Hospitalized COVID-19 Patients

Session: LB-01/Late Breaking Session December 16th at 12:30 PM U.S. Central Time

Authors: L. García de Guadiana-Romualdo, M. D. Rodríguez-Mulero, M. Hernández-Olivo, C. Rodríguez-Rojas, V. Ramos-Arenas, M. González-Morales, A. Blázquez-Abellán, P. Conesa-Zamora, M. D. Albaladejo-Otón, D. Morell-García, A. M. Havelka, L. Consuegra-Sánchez


Poster Number: 1289

Plasma calprotectin levels are increased in COVID-19 patients admitted to ICU and correlate with endothelial cell damage
Session: LB-01/Late Breaking Session December 16th at 12:30 PM U.S. Central Time

Authors: K. Seiersen, A. Larsson, R. Frithiof, M. Lipcsey, M. Hultström, A. M. Havelka
Redigert 13.11.2020 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Bliss
12.11.2020 kl 15:08 1347

Med alt dette burde det ligge godt til rette for en sterk kursutvikling i tiden som kommer, mens nedsiden i mine øyne synes å være helt ubetydelig.
Haltopen
20.11.2020 kl 10:05 1076

New study results confirm the value of calprotectin in management of COVID-19 patients

The study results show high performance of calprotectin in prediction of MOF and admission to the ICU, and it also suggests calprotectin as a valuable biomarker for early management in COVID-19 patients evaluated in the ED. The authors conclude that the data strongly argue that calprotectin might represent an addition to the biomarker repertoire in the ED, since it seems to perform better than traditional biomarkers.

The conclusion from this study supports calprotectin as a novel and useful discriminator in COVID-19 patients admitted to the ED, with respect to disease outcome, e.g. MOF and ICU admission, and calprotectin measurement in blood samples being easily applicable in routine laboratories.

Several recent studies have reported increased levels of calprotectin in patients with severe SARS-Cov-2 infection, as well as the possibility of calprotectin to differentiate between mild and severe forms of the disease, and its ability to predict the need for mechanical ventilation and mortality.

https://newsweb.oslobors.no/message/518606
Computum
20.11.2020 kl 10:54 1018

Er det noen som følger med på hva Myrseth i Dovre sier om Gentian, som for noen måneder siden var en storfavoritt i hans portefølje?
rockpus
20.11.2020 kl 10:59 1008

Myrseth tok vel Gentian ut av porteføljen for en tid siden?

Ja, jeg har forstått det. Men hva var begrunnelsen? Da han tok den inn så var det på grunn av at han vurderte selskapet å ha største potensialet i hele sektoren.
Det potensialet var vel ikke forløst etter noen få måneder, selvom kursutviklingen i ettertid har vist at gevinstsikringen var heldig?

Potensialet er der i aller høyeste grad. Hvorfor Myrseth valgte å droppe Gentian fra porteføljen har jeg ikke sett noen begrunnelse på, men det får så være. Han har ikke truffet blink med porteføljen sin hver gang akkurat.

Forrige gang det kom melding om calprotectin sin rolle i pandemien steg kursen til 88 intradag. Nå gikk den opp til 68 for så å falle tilbake og endte opp 1.65% for dagen.

Er det helt ut med Corona-aksjer nå som vaksinene nærmer seg?
nordnes
22.11.2020 kl 22:20 667

I Finansavisen s 8 i morgen er det om Bill Gates som til angrep mot USAs respons mot pandemien. Han mener vi går en utfordrende tid i møte.

Det står følgende sitat; «Microsoft-grunnlegger Bill Gates kaller USAs måte å takle coronaviruset på for «ufattelig», i et intervju med Bloomberg.Techmilliardæren mener at landet mangler ordentlig testings- og sporingsprotokoller. Han gir imidlertid de amerikanske selskapene og myndighetene æren for å ha brukt milliarder av dollar for å finansiere forskning på vaksiner og behandlinger.»
GENT faller videre. Vanskelig å se noen spesiell grunn til det, bortsett fra at kjøpsviljen i hele sektoren er svekket den siste tiden.
På dagens topp50 oppdatering er det bare en transaksjon:

07 NORRON SICAV - TARGET 4.57% 704 078 +1 578

Topp50 øker med 1578

Takk som deler. Listen som viser oppdatert Topp50 etter fredagens melding er interessant, selv om det kun gikk 40-50 k aksjer.

Mulig det er sektoren som har fått seg en liten knekk. Som sagt ser jeg ikke hvordan Gentian sin situasjon er endret foruten calprotectin i bruk på sykehus for overvåking av COVID-pasienter da dette er mindre aktuelt med fungerende vaksiner. Dette var en ren bonus, og har i tillegg boostet markedsutviklingen av GCAL som immunoassay også med tanke på infammasjon og sepsis!
nordnes
24.11.2020 kl 09:24 394

« Som sagt ser jeg ikke hvordan Gentian sin situasjon er endret foruten calprotectin i bruk på sykehus for overvåking av COVID-pasienter da dette er mindre aktuelt med fungerende vaksiner.»

Om jeg har forstått dette rett kan Gentian sin covid test kan si noe om antistoffer, etter at en er vaksinert. Altså hvor godt og lenge vaksinen varer.
rockpus
24.11.2020 kl 09:36 381

"Om jeg har forstått dette rett kan Gentian sin covid test kan si noe om antistoffer, etter at en er vaksinert. Altså hvor godt og lenge vaksinen varer."

Det blir i så fall neppe noen form for massetesting. Kun stikkprøver. Blir da ikke så store fortjenester å snakke om.

SARS-CoV-2 Ab testen skal brukes til dette hvis vellykket Proof of Concept. Timingen kan være veldig god her!

Rockpus, først må vaksinene godkjennes, deretter produseres, og så prioriteres. Jeg tror en hurtig antistofftest vil være aktuell i lang tid fremover, og da ikke bare som stikkprøver.

https://forskning.no/genteknologi-vaksiner-virus/covid-19-vaksine--den-storste-utfordringen-er-a-produsere-nok-doser-til-riktig-tid/1732692
Redigert 24.11.2020 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

Gentian har ihvertfall fallt hele 20 kroner iløpet av ett par høstmåneder og er også ned snart 5% på årsbasis.
Jeg vet ikke, men har en følelse av at da første corona nedstengingen kom ble flere sittende hjemme med PC og kanskje velfyllt sparekonto som ble fristende å plassere i den mest aktuelle sektoren på det tidspunktet; farma. Det var ihvertfall en euforisk stemning en stund og mange aksjer steg titalls prosenter på relativt kort tid.
Jeg var jo dum nok til å tro at endelig skulle norske farma-aksjer få sin rettmessige status blant investorene.
Men de seneste måneder har mange av disse aksjene opplevd en skikkelig "blåmandag".
Var det for mange uerfarne som kastet seg inn i markedet første halvår, som trodde alt skulle til himmelsog som har fått seg en dyr lærepenge?
Personlig har jeg stor tro på farma. Men ikke alt. Gentian tror jeg er blant de som kan komme sterkere tilbake.
rockpus
24.11.2020 kl 15:24 314

Det kommer jo litt an på når denne testen er ferdig til lansering. Har ikke selskapet kun sagt "i løpet av 2021"?

Jo, fast-track utvikling med launch neste år. Får nok litt mer kjøtt på beinet ved melding om PoC.

Og så vil heller ikke Covid forsvinne neste år.