Tapssluk blir vinner pga Spetalen?


Ser ikke ut til at dette er et case (p.t) som er så imponerende med hensyn til resultat. Men de har en bra management, så vi får se.....Spetalens inntreden gjør at jeg ikke vurderer å kjøpe. Han presterte å selge aksjer i ParetoBank (i sinne?) for 20 kr +++ - dumpet hele greia. Ut i fra resultater og fremtidig tall så kan man fort regne ParetoBank til kr 50. Spetalen er en "gratispassasjer" - han blir invitert i flere rettede emisjoner og kommer inn på lave kurser og selger seg raskt ut. Det kan skje i Ayfie, hvor han er dominerende eier som han var i ParetoBank. Forøvrig er ParetoBank kanskje Norges billigste bank og Fredly er stor investor ennå.

Lykke til folkens, men husk å ta gevinst i Ayfie - sett heller pengene i Yara.
Redigert 10.07.2020 kl 12:06 Du må logge inn for å svare

Spetalen skaper ikke verdier for aksjonærene når han er inne
han beriker kun seg selv

FAR100
10.07.2020 kl 15:23 520

dette innlegg er for de som har solgt og misunner de andre som er inne og vil ha billig inngang

Kanskje bruk litt tid på å sette deg inn i caset. Og siden du tar opp Spetalen: Han har vært raskt ute av endel selskaper, ja. Men ikke glem at han har hatt nese for hva som er up and coming flere ganger. Så kanskje utålmodigheten er en sterk drift der i gården. Ta Nel som eksempel. De som ga beng i at Spetalen solget, har profittert godt på det.
Fox
10.07.2020 kl 17:16 441

Har verken kjøpt eller solgt, ser at selskapet taper penger og at Spetalen kom inn billig. Da selger han når som helst(?) for denne aksjen har gått mye. GRATULERER til de som har kjøpt, ønsker alle gevinster. Jeg - kjøper ikke annet enn selskap som tjener penger, Og er forsiktig med Spetalens selskaper.