BGBIO - Noe virker å være galt ...


28.04 kom meldingen om at BGBio var invitert til ACCORD studien hvor planen var at man skulle teste ut virkningen av bemcentinib alene i en såkalt aksellerert fase 2 med kun 120 pasienter hvor disse skule plukkes ut etter bestemte kriterier (alder, kjønn, underliggende sykdommer og sykdomsforløp) - 60 skulle få bemcentinib og 60 skulle få standard care.

Tidslinjen ble estimert til at top/end resultatene skulle foreligge allerede i juni og 6 sykehus var dedikert for uttestingen. Om resultatet ble bra så skulle man gå videre til fase 3 med en uttesting på langt flere pasienter.

Utsettelser kom hvor juni ble til juli og juli ble til høsten (august/sept/okt).

Man har ikke mer enn rukket å melde den siste forsinkelsen (som ikke ble meldt gjennom den dedikerte kanalen newsweb, men snikmeldt på side 39 i denne presentasjonen https://www.bergenbio.com/wp-content/uploads/2020/06/BerGenBio-Soulbury-Trout-virtual-eurpean-biotech-25-June.pdf) før det tikker inn en svært diffus melding den 08.07 om at bemcentinib muligens skulle testes ut i en coctail sammen med dexamethasone og/eller remdesivir med forbehold om at deres pasienter møtte de fastsatte kriteriene for bemcentinib - mao, om de ikke gjør det så blir ikke bemcentinib en del av uttestingen.

https://newsweb.oslobors.no/message/509528

Når det nå fremgår at dexamethasone kun rekrutterer og tester på barn så er sannsynligheten enda mindre for at man finner noen som møter kriteriene for bemcentinib:

LES- Randomisation of children into the dexamethasone arm of the trial will continue.

https://www.recoverytrial.net/for-site-staff

* I tillegg så var bemcentinib ment å brukes i et tidlig stadie mens både dexamethasone og remdesivir er ment å brukes i den andre enden av skalaen - dvs på pasienter som var kommet langt i sykdomsforløpet ...

Men for all del - det skulle jo lages en presentasjon dagen etter den 09.07 så da passet det vel med noe nytt - jfr slide 17:

https://www.bergenbio.com/wp-content/uploads/2020/07/SACHS-Digital-Coronavirus-Investment-Forum.pdf

--------------------------------

Så hva har egentlig skjedd/ikke skjedd siden 02.06 hvor selskapet meldte at første pasient startet medisinering med bemcentinib?

https://newsweb.oslobors.no/message/506931

Det har fra dag 1 vært planlagt at bemcentinib skulle testes ut alene for å sjekke ut virkningsgraden hvor resultatet ville bestemme om den ble fjernet fra accordstudien eller gikk videre til fase 3.

Det er vel kjent at det har vært rekrutteringsutfordringer hvor man startet med 6 dedikerte sykehus for så og bli 8 så 9 så 10 og/eller 11 (for akkurat det er neimen ikke godt å si når man på samme presentasjon opererer med både 10 og 11 - jfr slide 15 som forteller om 10 sykehus og slide 14 som forteller om 11 sykehus - https://www.bergenbio.com/wp-content/uploads/2020/07/SACHS-Digital-Coronavirus-Investment-Forum.pdf), men istedet for å oppdatere markedet med status for rekkruttering og uttesting utover den ene pasienten fra 02.06 så melder man om en planlagt mulig deltagelse i en coctail testing sammen med dexamethasone og/eller remdesivir om man finner pasienter som møter de fastsatte kriteriene for bemcentinib uten å nevne med ett eneste ord hva som skjer/ikke skjer i den ordinære uttestingen.

Også kan det være verdt å merke seg at i denne presentasjonen av 25.06 så er tidslinjen for ACCORD nyheter strukket helt til Q4 noe som aldri før er nevnt - mao okt, nov og/eller desember - jfr slide 13 - https://www.bergenbio.com/wp-content/uploads/2020/06/BerGenBio-Soulbury-Trout-virtual-eurpean-biotech-25-June.pdf ....

Noterer meg at noen mener dette er et resutat av at det er gått bra med uttestingen av bemcentinib, men den påstanden faller på sin egen urimelighet da rekrutteringsutfordingene har vært og fortsatt er betydelige så det kan ikke foreligge nok resultater siden første pasient ble medisinert for knappe 5 uker siden også ville selskapet ha meldt om dette om det var tilfellet noe som ikke overraskende glimrer med sitt fravær.

Hvordan skal man så tolke den siste meldingen sammen med stillheten om og rundt den ordinære uttestingen?

For det er ikke normalt å ikke nevne den ordinære uttestingen overhodet i den siste coctailmeldingen om en mulig deltagelse når kursen har doblet seg på meldingen om den ordinære uttestingen, når emisjonen (som de egentlig ikke trengte) ble kjørt som et resultat av den meldingen og ikke for å glemme at ledelsen benyttet anledningen til å lempe ut aksjer rett etter den meldingen.

Mao - noe virker å være galt ...
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
BioBull
12.07.2020 kl 06:36 16586

Helt naturlig forklaring - ingen grunn til å bekymre seg. Bare å «sitte stille i båten». Her skjer det store ting i kulissene tror jeg nå.En av lederne i www.PPD.com som er blant de store aktørene i kliniske forsøk har fortalt meg flg i om endring av protokoll i Accord studiene og WHO Solidarity’s krav om ytterligere Fase II data på Bemcentinib. (Vedkommende er også aksjonær i BGBIO etter tips om Bemcentinib fra meg)


«This happens often. Ongoing studies have protocol amendments during the trial. This is because new data becomes available for other compounds. Particularly true in these covid days. No signs that this could be bad! Bemcentinib will never be a standalone, even for cancer patient”

«And WHO always play the safe card so understandable that they need more phase 2”

M.a.o. helt naturlig og positiv progresjon for BGBIO!


Nå sitter investeringansvarlige fra sist uke’s seminar https://www.sachsforum.com/ncif-investors.html og lader kanonene. Ytterligere kjøps ordre på BGBIO forventes.

I tillegg tror jeg at det ligger i kortene at produsentene av dexamethasone ( https://www.ft.com/content/eefb157e-2979-4518-9719-909a1f5076dd ) og remdisivir (https://www.gilead.com/purpose/advancing-global-health/covid-19 ) er naturlige kandidater til et tettere samarbeid fremover ( les fusjons partnere )

BGBIO er en «micro aktør« i forhold til disse to gigantene og det vil ikke forundre meg om det kommer et bud fra en eller begge selskap på BerGenBio i løpet av kort tid.

Kombinasjoner av medisinen Bemcentinib kan gi en fantastisk «cocktail» i kampen mot COVID-19. Jeg utelukker derfor ikke at også andre aktører gjerne vil kjøpe hele BerGenBio av samme grunn.

Husk :
«If you can’t beat them - eat them»


Summarise & next steps:

Mechanistic and preclinical research supports rationale to treat COVID19 with selective AXL inhibition -

BEMCENTINIB ACCORD-2 study aims to get an early indication of whether potential drug treatments could save the lives and improve the outcomes of the most vulnerable patients with COVID-19


Top line data from the Phase 2 study will read out over ensuing months


If results are positive, bemcentinib will advance rapidly into the phase III trials currently in progress across the UK
If successful, bemcentinib would ease pressures on hospital intensive care units, and ultimately treat thousands of patients

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
12.07.2020 kl 10:45 16253

Jeg blokkerte riskokeren til slutt, men ser han sådde et frø som spiret frem et positivt innlegg !

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Oppgang Kommer
12.07.2020 kl 10:51 16197

Jeg er ganske sikker på at dette går veien.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 10:54 16147

Noe ser ut til å være helt riktig. Sannsynligheten for at Bemcentinib virker mot Covid-19 synes svært høy.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 10:59 16001

Det er også god grunn til å tro at behandling med Remdesivir+Bemcentinib vil bli ny Standard of Care, SoC, dersom ikke andre medikamenter kommer på markedet i nær fremtid.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 11:03 15846

Dersom blokkering av virusets vei frem til cellene ikke virker så må det skje noe mystisk som ingen foreløpig har forstått. Ett mirakel eller liknende.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
aibo
12.07.2020 kl 11:06 15707

Her er noe som virker være jævlig galt

Expressen førsteside- "Forskare är kritiska till Astra Zenecas vaccinkandidat"
Astra Zeneca hoppas på vaccin före årsskiftet och är säker på sina studieresultat.

Men forskare är kritiska.

– De tidiga resultaten ser inte särskilt lovande ut, säger Gunilla Karlsson Hedestam, professor i vaccinimmunologi vid Karolinska institutet, till SVT Nyheter.
Mängder av forskargrupper är på jakt efter ett coronavaccin.

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca hoppas på att få fram vaccin före årsskiftet. Tidigare i år fick apor var sin dos av ett framtaget vaccin och blev utsatta för coronaviruset utan att bli svårt sjuka.

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/astrazenecas-vaccin-mot-covid-19-ifragasatts
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Nanoq
12.07.2020 kl 11:12 15669

Noe som heller ikke er normalt er at du bruker så ufattelig mye tid i dette forum på å skrive om en aksje som du umulig kan eie når du er så negativ og mistroisk omkring ledelsen og selskapet.

En psykolog vil sikkert kalle det et forsøk på å få oppmerksomhet, en erstatning for meningsfull menneskelig kontakt ...

Selv har jeg ingen forklaring. Det overlater jeg til deg
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Det er en vedvarende misforståelse at det er vesentlige endringer i protokoll for bemcentinib. Dersom man leser opprinnelig protokoll av 22.04.20, så ser man under kapittel 1.2 at det står bemcentinib 400mg på dag en sammen med "standard of care". Sistnevnte var uten vesentlig evidens ultimo april. Endringer har skjedd fort og siden den gang er dexametason og remdesivir funnet med effekt av en så stor betydning at det vil være uetisk å gå videre med studier uten å implementere disse i "standard of care". Den nye coctailen som du kaller det her, tolker jeg som en ytterligere presisering. Jeg ser ikke holdepunkt for å trekke det frem som en vesentlig sak som svekker bencentinibs rolle i studien.
Jeg er enig i din betraktning om at Accord rekrutterer færre enn antatt i april. Dette er egentlig en bra ting. Det sier ikke noe om bemcentinib virker eller ikke. En naturlig følge vil jo være at endelig resultater kommer senere enn man litt euforisk så for seg i april/mai. Bgbio står i mine øyner sterkere nå enn for tre mnd siden, men kanskje ikke for kortsiktig gevinst. Sannsynlighet for at det blir en nyttig leverandør innen immunologi/infeksjonsmedisin og kreftbehandling er økt. Erfaringene og dokumentasjonen de får gjennom accord er nesten uvurderlig. Lykkes de over til fase III og inn i recovery, vil betydningen bli enda større.....
Det virker på meg som et overdrevet fokus på at rekrutteringen går mer langsomt betyr at noe er galt med bemcentinib. Jeg forstår ikke hvordan du deduserer deg frem til en slik konklusjon...
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Oppgang Kommer
12.07.2020 kl 11:17 15620

Vi er midt i sommerferien, og interessen for handel med aksjer er ikke på topp, og det blir en stund til vi får avlesninger som med sikkerhet vil vise trenden.
Allikevel tror jeg kursen i COV snur opp igjen i uke 29, og spesielt fra den 15.07 og videre.
Skulle det ikke komme noen med en bedre løsning enn R&B i nærmeste fremtid ligger veien åpen.
Mange vil ha et lodd i dette som kan bli den størte oppturen vi har sett i noe selskap notert i OSE-systemet noensinne.
UK er en liten dråpe i dette havet av Covid-19 smitte som brer seg over store deler av verden.

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
12.07.2020 kl 11:53 15339

Ja nu er det 170 vaksine kandidater rundt om i verden enligt WHO. Alle har noen som betaler og trur på det de gjør, men hvem
som står igjen som vinnare återstår at se.. Men vi vet att Kineserne har gjort enorme medisinske fremsteg i det siste, og har 8
kandidater på gang. Vi hør jo ikke så mye fra dem da de ikke hemter sine penger fra den her delen av verden.
Men det skall mye til att vinne ettsånt her kappløp..
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 11:56 15310

Finnes det en pris som er høy nok til at TM aksepterer oppkjøp eller styres han bare av patriotisme?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 12:02 15203

Bemcentinib er ingen vaksine og kommer trolig på markedet lenge før en vaksine har vist nødvendig effektivitet i store befolkningsgrupper.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 17:25 14681

Det er ikke til å komme i fra at pasient rekrutteringen er en betydelig utfordring noe noen selskaper velger å være ærlige om, mens andre ikke innrømmer dette og av samme grunn snikmelder utsettelser for resultatavlesing fra juni til juli, fra juli til aug/sept/okt og sist i løpet av Q4 som da er okt/nov/des hvor man heller velger å fokusere på et mulig coctailsamarbeid for å skyggelegge den reelle og svært betydningsfulle utfordingen ....

Basel, June 19, 2020 — Novartis has made the decision to stop and discontinue its sponsored HCQ clinical trial for COVID-19 due to acute enrollment challenges that have made trial completion infeasible. The recruitment challenge facing our HCQ trial has made it unlikely that the clinical team will be able to collect meaningful data in a reasonable timeframe to determine the effectiveness of HCQ in treating patients with COVID-19. No safety issues have been reported, and there are no conclusions on efficacy from the study.

https://www.novartis.com/news/media-releases/novartis-discontinues-hydroxychloroquine-clinical-trial-based-slow-enrollment-remains-committed-pandemic-research-efforts
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Zuba1
12.07.2020 kl 17:48 14552

Hakk i plata? 😴😴😴
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Nanoq
12.07.2020 kl 18:00 14513

Saturday, June 20, 2020

NIH halts clinical trial of hydroxychloroquine

Study shows treatment does no harm, but provides no benefit

Saturday, June 20, 2020

NIH halts clinical trial of hydroxychloroquine

Study shows treatment does no harm, but provides no benefit.

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 18:04 14509

Bruk av Hydroxychloroquine har hele tiden vært kontroversielt grunnet at Trump gikk ut og anbefalte det til Covid pasienter. Dette førte til at det måtte startes kliniske studier til tross for at ekspertene ikke anbefalte det, men de kliniske studiene ble designet slik at det var de aller dårligste pasientene som fikk HCQ. HCQ virker ikke på disse pasientene men kan ha bra virkning dersom HCQ gis tidlig. Jeg tenker at det aller viktigste med studiet var å vise at Donald Trump tok feil og ekspertene fikk rett.
Når nå remdesivir er godkjent blir det langt mellom de sykeste pasientene og når det nå er kommet et middel som også virker på de sykeste pasientene så er det ingen plass til HCQ. De kunne jo forsøkt å kombinere med Remdesivir, men den plassen er gitt til Bemcentinib.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 18:45 14347

Så poenget er at rekruttering til Hydroxychloroquine sier ingenting om hvordan det går med rekruttering til Remdesivir/Bemcentinib. At HCQ trekkes er som forventet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 20:50 14028

Det fine med fornektelsens realiteter er at de alltid er på lag med ens egne forhåpninger, men det triste er at de er og blir ikke annet enn alternative realiteter ....

Hvor lenge tror du selskapet kan unnvære å melde om rekrutteringsstatus før det for alvor blir kurspress?

Mitt bet er at det vil ikke være lenge for når man på generelt grunnlag, både titt og ofte kan lese om alle andre som har rekrutteringsutfordringer grunnet antallet pågående case (+200) som i realiteten sloss om det samme så sier det seg selv at noen case blir prioritert foran andre hvor det vil være de mektigste selskapene med størst innflytelse som naturligvis og uheldigvis vil bli prioritert og BGBio er dessverre å anse som en knøtt i denne sammenheng uavhengig av hvor mye vi måtte ønske det annerledes ...
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
focuss
12.07.2020 kl 21:10 13934

Risch
Dette vet du ingenting om. Det som er sikkert er at du har et sterkt ønske om billigere BGBIO aksjer.Skjønner godt det. Bemcentinib kan bli noe så unikt som en effektiv medisin både mot kreft og virus. Og ikke bare en type kreft men som kombi behandling i en hel rekke krefttyper. Bare så synd at selskapet er så klønete til å lage presentasjoner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Jeg har sansen for skepsisen til Rischioso, for folk har lett for å bli blindet av egen forelskelse og ønske om at det skal bli veldig bra. Mange har en tendens til å gå på person, fremfor å argumentere rasjonelt tilbake. Likevel er det lett å gå i samme fellen bare motsatt vei....
At Novartis trekker HCQ 19juni, fire dager etter at FDA trakk sin forhåndsgodkjenning grunnet manglende bevis på effekt fra flere andre studier, er ikke så rart. (https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-and-availability/fda-cautions-against-use-hydroxychloroquine-or-chloroquine-covid-19-outside-hospital-setting-or). Hvem ville vel latt seg rekruttere til HCQ når alle data som forelå viste 0 effekt, samt det var også økende bevis for det som senere viste seg å være ganske så mange bivirkninger....
ACCORD styres ikke av BGBIO, informasjonsflyten og kravene er annerledes enn for egne drevne studier
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
12.07.2020 kl 21:44 13725

Poenget er at Risch snur argumentasjonen avhengig av om han har investert eller ønsker å kjøpe seg inn... Det har han gjort i mange selskaper - også i Bergenbio - og han er heller ikke interessert i å svare på spørsmål/gå inn i reelle diskusjoner. Slike skribenter har for meg null troverdighet!
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
klaesp
12.07.2020 kl 21:59 13648

Akkurat samme opplegget i Pnor, der hadde han et enormt tap og forsvant med halen under beina.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 22:50 13499

Begge påstander er jo feil - både når det kom til tapet for det har jo du ingen aning om og du mente nok mellom og ikke under bena selv om også det var feil ... ;)

Det som er et interessant og gjentagende fenomen er at når den enkelte har investert i noe man har troen på så virker man å være immun mot adekvate negative innspill - i motsatt fall om de er positive så blir det mottatt med applaus uansett hvor urimelig det enn høres ut nettopp fordi det er i tråd med hva man ønsker å høre, MEN en slik tilnærming ender dessverre som oftest med å bli en dyr lærepenge ...

Fortsatt God Helg!
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Jeg har tydeligvis ikke fått gleden av å følge ham over lang nok tid ;-) Får vel sjansen i tiden som kommer. Virker som han har en pussig stor aktivitet i et firma han ikke har interesse i.. Kanskje bare en raus type??
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 22:53 13437

Kan vel ikke si annet enn at jeg har tatt opp veldig mye innledningsvis på denne tråden - ingenting av det har du stilt spørsmål ved så hvordan blir det da en diskusjon - ditt innspill er jo et personangrep - er det det du mener vi skal diskutere?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
aibo
12.07.2020 kl 22:53 13381

Er det Ritalin mangel i Norge ?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Zuba1
12.07.2020 kl 23:06 13323

Tja.. vel seinest i mai og juni var han meget raus over selskapet. Riktig nok eide han aksjer den gang.
Dette er bare et av flere ti talls innlegg hvor Bergenbio er i særklasse om det ene og det andre.


rischioso
20.05.2020 kl 02:05
1337
I wonder why "a letter from Nigeria" came to my mind ...??... ;)

Jeg vil tro at det vil renne ut i sanden dette også slik det har gått med alle Modernas aktiviteter siden oppstarten for veldig mange år og emisjoner siden - lite underholdning og for det meste støy.

Når det er sagt så er i alle fall BGBio i en særklasse som det første selskapet ut i ACCORD fast track'n og dermed også den første til å kunne presentere fasit. Også er det verdt å merke seg at det er mer enn nok av plass til mange aktører med differensierte behandlingsmetoder nettopp fordi markedet består av over 7 milliarder potensielle pasienter med ulikt sykdomsbilde.

Av samme grunn vil det være positivt for menneskeheten at det finnes alternativer nettopp fordi en aktør ikke vil makte å serve hele kloden med multiple flaskehalser alt i fra produksjon og råstoff til logistikk.

For oss i BGBio så går vi en svært spennende tid i møte hvor nyhetsstrømmen vil være massiv hele det kommende halvåret og det er ikke mer enn knappe 10 dager dit ... ;)
Redigert 20.05.2020 kl 02:22

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 23:06 13322

HARD FACTS;

Recently, the UK’s Secretary of State for Health and Social Care, Matt Hancock, appealed for more volunteers for COVID-19 clinical trials. He explained that “the bigger the trials, the better the data and the faster we can roll-out the treatments”. With 50% of preCOVID-19 clinical trials delayed due to patient recruitment and early Chinese COVID-19 trials facing similar issues, it was a pragmatic move – but not a complete solution. In any clinical trial, activation of volunteers is just one step in the recruitment process, among other complex challenges. Beyond the practicalities of protocols and inclusion/exclusion criteria

http://www.pmlive.com/pharma_thought_leadership/recruiting_for_a_covid-19_clinical_trial_1340616

---------------------------

Efforts to beat back the coronavirus are critical. They’re also making clinical trials harder

In March, a team of Chinese scientists studying whether the antiviral remdesivir was effective against Covid-19 ran into a problem. “Stringent public health measures used in Wuhan led to marked reductions in new patient presentations,” the researchers wrote. Without enough patients enrolled, the study ended early.

Last month, another Chinese team reported that a trial of the drug hydroxychloroquine had bumped into similar issues. “The recruitment of eligible patients was unexpectedly difficult,” the scientists wrote, explaining they had failed to reach their enrollment goal.

https://www.statnews.com/2020/05/05/efforts-to-beat-back-the-coronavirus-are-critical-theyre-also-making-clinical-trials-harder/

----------------------------

The Covid-19 pandemic has significantly upset clinical development. More than 1,000 clinical trials have been disrupted by the ongoing pandemic, primarily due to issues with enrolment and recruitment, according to GlobalData.

https://www.pharmaceutical-technology.com/features/covid-19-synairgen-virtual-clinical-trials/

---------------------------

Companies Face Challenge of Enrolling Patients in COVID-19 Vaccine Studies

https://www.biospace.com/article/the-challenge-of-enrolling-patients-in-covid-19-vaccine-studies/

Osv, osv, osv ....
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 23:09 13284

Du har kanskje ikke fått med deg hva som er fremkommet etter at jeg skrev dette? Til din opplysning så er det nettopp det denne tåden handler om ... ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
aibo
12.07.2020 kl 23:12 13200

Som å se de gærneste i Norwegian.........Tror noen må komme han til hjelp.Virker som han er fryktelig redd nyheter som kan drive kursen opp...Merkelig
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

206% siste år sier sitt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
12.07.2020 kl 23:22 13141

Risch - jeg kan trekke frem mange tråder ift hvor det har vært forsøkt å stille deg spørsmål, uten at du har vist noen interesse for å diskutere. I alle selskaper vil det alltid være argumenter som kan tale for/imot å investere - det jeg derimot registrerer med deg er at du et øyeblikk kun trekker frem forhold som taler for at aksjen vil falle - hvor ditt "såkalte bet" er f.eks at BergenBio aldri vil komme over kr 40 - mens du for noen uker siden var veldig positiv og mente kursen ville stige. Tilsvarende har vi sett i flere andre selskaper - f.eks PHO - og det vil ikke overraske meg at vi snart ser innlegg fra deg (etter at du har kjøpt deg inn) om at "ditt bet" er at BergenBio vil stige og kun trekker frem de positive argumentene. Hvorfor har du ellers interesse for å skrive alle disse innleggene?? En som snur kappen etter vinden på den måten du gjør har etter mitt syn ingen troverdighet. Det er ikke et personangrep - kun en erkjennelse etter å ha lest flere av dine utrolig mange innlegg/påstander/såkalte bet på HO.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 23:33 13092

De fleste tråder jeg starter får veldig mange klikk og dermed også veldig mange spørsmål hvor jeg ikke har mulighet til å svare alle - det går ikke på at jeg ikke vil diskutere.

Men vi kan jo starte med denne da, du har fortsatt ikke kommet med ett eneste spørsmål angående hva jeg tok opp innledningsvis på denne tråden - eller skal vi fortsette å diskutere snøen som falt i fjor?

Jeg venter i spenning ... ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Zaih
12.07.2020 kl 23:33 13046

Og i tillegg bruke så mange timer av livet i en aksje man selv ikke besitter for at andre ikke skal tape penger på den som han selv sier.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.07.2020 kl 23:36 13050

Skjønner godt at det jeg nå har tatt opp er både frustrerende og ikke minst skremmende nettopp fordi det er negativt både for accordstudien og ikke minst aksjekursen, men det må vel være av mer interesse å diskutere dette enn å skulle diskutere meg for utfordringene forsvinner jo ikke av den grunn ... :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
12.07.2020 kl 23:48 12948

He he - du har ikke tid til å svare på spørsmål, men du har alltid tid til å skrive utallige innlegg med diverse påstander/såkalte bet om hvilken retning kursen vil gå, alt avhengig av om du har investert/ikke investert? Du sitter tydeligvis med den oppfatning at dine innlegg er med på å påvirke kursen - for dersom du virkelig hadde vært interessert å diskutere selskapet, få frem argumentene for/imot, hadde du ikke hele tiden skiftet standpunkt/påstander og kommet med dine såkalte bet ift kursutviklingen (som varierer fra uke til uke - avhengig av om du er investert/eller ikke.

Mitt bet er at vi igjen snart får se innlegg fra Risch hvor BergenBio er det mest lovende selskapet på OSE - jeg venter i spenning (egentlig ikke veldig - vet av erfaring at det vil skje):)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Zuba1
12.07.2020 kl 23:51 12924

Skrekk og gru når han kjøper seg inn og begynner å hause uten substans. Stakkars menneske.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
13.07.2020 kl 00:05 12895

Vi kan altså konkludere med at dine bidrag på denne tråden ikke er for å diskutere caset, men heller for å påstå at jeg ikke vil svare på spørsmål som du aldri kommer med - humor har du, den skal jeg ikke ta i fra deg ... ;)

Jeg for min del deler både på godt og vondt det være seg positivt og negativt hvor det ikke er min posisjon som bestemmer hva jeg deler men statusen i selskapet hvor posisjoneringen endres tilsvarende etter det faktum.

Slik det ser ut pr i dag så vil det ikke komme top/end resultter på veldig lenge hvor en oppdateringsmelding fra accordstudien med største sannsynighet vil bekrefte fortsatte rekrutteringsutfordringer noe som er alt annet enn positivt ...

Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare