ContextVision - Dette er Digital Patologi


Digital patologi

ContextVisions moderne produkter brukes i over 300 000 medisinske bildesystemer over hele verden, som er verdensledende innen bildeforbedring. Med utgangspunkt i de siste teknologiske fremskrittene har vi stadig skiftet grensene for ultralyd, radiografi, mammografi og MR.

Med INIFY® Prostata Screening går vi nå inn i det raskt voksende markedet for digital patologi. Vi investerer betydelig igjen i vår produktportefølje av beslutningsstøtteverktøy, og vi er opptatt av å bli en ledende ressurs for patologer for å radikalt utvikle kreftdiagnose og forbedre pasientbehandlingen.

Kraft til patologen

INIFY® Prostata Screening gir patologer et beslutningsstøtteverktøy som utforsker fordelene ved dagens digitale teknologi på helt nye måter. Med utgangspunkt i de aller siste gjennombruddene innen dyp læring, gir INIFY prostatascreening patologer som står overfor dagens stadig større arbeidsmengde. Det gir rom for smartere, mer nøyaktige og raskere beslutninger, og er allerede bevist å være tilpasningsdyktig til forskjellige arbeidsflyter og brukerbehov. INIFY Prostata Screening bygger på det sterke grunnlaget for innovasjon, teknisk kunnskap og profesjonalitet som har vært et varemerke for ContextVision de siste 30 årene.
Redigert 12.07.2020 kl 12:36 Du må logge inn for å svare

Ultralyd

ContextVision gir topp moderne forbedring og visualisering av 2D / 3D / 4D ultralyd. Med kontinuerlig utvikling og innovativ teknologi tilbyr ContextVision kunder en ledende posisjon innen diagnostisk ultralyd. Med våre produkter oppnås pålitelig og jevn bildekvalitet - et solid grunnlag for diagnostisk tillit samt nøyaktig analyse og måling.

Radiografi

Den gyldne standardforbedringsløsningen for digital radiografi muliggjør utmerket bildekvalitet og robusthet i daglig bruk. Den høye fleksibiliteten gjør at systemprodusenter enkelt kan oppfylle et bredt utvalg av preferanser for bildekvalitet. Produktet kan optimaliseres for alle anatomier og anslag, både i human- og veterinærundersøkelser.

Mammografi

ContextVisions bildeforbedring for screening og diagnostisk mammografi tilbyr ekstremt god bildekvalitet og tilpassbare bilder for forskjellige brukerpreferanser.

MR
MRI

ContextVisions bildeforbedringsløsning for MR gir utmerket bildekvalitet i alle typer systemer, fra high end til low end. Det kan optimaliseres for alle applikasjoner og sekvenstyper, noe som muliggjør større diagnostisk selvtillit og økt gjennomstrømning.-Vi er -first mover- i det jeg er sikker på blir et milliarddollarmarked.-

-Jeg kan bekrefte at det er veldig enkelt å bruke, sparer tid og hjelper til med å fremheve mistenkelige områder for kreft.-


https://newsweb.oslobors.no/message/508874
ContextVision har fått CE-merkestatus: – Det blir et milliardmarked
Selskapet har fått merkestatus og adm. direktør Fredrik Palm er strålende fornøyd.

13:41 - 29. juni | Oppdatert 15:35 - 29. juni
– Vi er «first mover» i det jeg er sikker på blir et milliarddollarmarked, sier Fredrik Palm, adm. direktør i ContextVision i en pressemelding mandag.

Palm er strålende fornøyd med at selskapet mandag, gjennom det første digitale patologiproduktet i en planlagt portefølje, har fått CE-merkestatus.Det betyr at INIFY Prostate Screening er tilgjengelig for rutinemessig klinisk bruk i EU.

– Dette er en milepæl for selskapet og intelligent teknologi vil være en viktig brikke i arbeidet med å løse fremtidige helseutfordringer. Da trengs det kraftige verktøy som vil støtte medisinsk fagpersonell når det gjelder effektivitet og presisjon, sier Palm.

INIFY Prostate Screening er en kraftig AI-basert programvare som analyserer, skisserer og kvantifiserer mistenkte kreftområder i en serie prostatabiopsier. Det pre-sorterer lysbildene i en «verste første rekkefølge», slik at patologene kan hoppe rett til jobben med de mest relevante områdene.

– Jeg kan skrive under på at det er veldig enkelt å bruke, sparer tid og hjelper til med å fremheve mistenkelige kreftområder, Filippo Fragetta, sjefspatolog ved patologienheten ved Cannizzaro sykehus i Catania.

https://finansavisen.no/nyheter/helse/2020/06/29/7542235/contextvision-har-fatt-ce-merkestatus-det-blir-et-milliardmarked