Nei til oppkjøp/fusjon nå!

Solar
REC 17.07.2020 kl 13:22 1257

Det er vanskelig å vite hva som ligger bak RECs kursoppgang siste dager, men det er neppe utelukkende pga Pareto sin analyse.

Det kan også være mulige kommende nyheter om Butte-, batterier-, domestic celle produksjon el.

Vi har overhodet ingen kunnskap om dette, men man kan heller dessverre ikke utelukke mulig oppkjøp el. på gang i nær fremtid. Med de volumene vi har sett siste dager er det ikke usannsynlig at en aktør posisjonerer seg. En pekepinn kan komme ved oppdaterte aksjonærlister mandag eller kanskje til og med i helgen.

I så fall vil Rec gå alt for billig og feilpriset, med tilsynelatende fullstendig tilrettelagt kurs, selv med standard premie. Og, siden det er sommer er det også høylyst.

REC har gjort det meste riktig de senere år, i lys av de globale utfordringene selskapet har stått ovenfor. Og all nedskriving er foretatt. Den største utfordringen er vel den norske skattesaken. Mye tyder på at utsiktene for selskapet i årene fremover, uansett mulighetene i Kina, vil være meget gode.

Et eventuelt oppkjøp eller fusjonering - på disse nivåer – vil være fullstendig feil og ikke riktig i forhold til aksjonærer.

La oss håpe selskapet utvikles i fellesskap med og hensyn til alle aksjonærer, slik både Orkla og Umoe i sin tid har gjort! Således kan man håpe at Røkke og Aker fortsetter industrielt eierskap i samme gode aksjonær linje.
Redigert 20.01.2021 kl 11:42 Du må logge inn for å svare
Zorin
17.07.2020 kl 13:36 1157

Når aksjer går opp uten grunn så er det som regel spekulanter som leker seg.
suspekt
17.07.2020 kl 15:16 917

Aksjer stiger som oftest på håp, tro og forventninger, men ingen røyk uten ild som regel. Noe ligger bak, men hva det er kan være vanskelig å finne ut av for menig man. Kommer nok noe neste uke!
Kvike11
17.07.2020 kl 15:42 777

REC skal klarer sig selv og ikke fusionerer eller sælges for billigt.
De tjener penge idag, bare ikke nok, men er overbevist om de kommer til det.