Potensiell gullkalv!

Anders9ls1
SVENSK 24.07.2020 kl 16:36 4599

TICKER: SANIONA

Dette selskapet har vært kraftig underpriset lenge og markedet har sovet i timen, frem til nå.
9 dager med oppgang og +43% siste uken.

Redeye har bearcase på 30, midcase på 110 og bull på 200.

https://www.redeye.se/research/781184/saniona-tesomet-a-potential-goldmine (rapport ligger som vedlegg).



https://www.biostock.se/2020/07/sanionas-vd-har-hogtflygande-planer/

Bioteknologiselskapet Saniona har kommet på bred front de siste tolv månedene med overbevisende data fra parallelle kliniske studier, regulatoriske samhandlinger med helsemyndigheter, rekruttering til nøkkelstillinger i selskapet og en andre potensielt lukrativ samarbeidsavtale med den farmasøytiske giganten Boehringer Ingelheim. BioStock kontaktet selskapets administrerende direktør, Rami Levin, for å få sitt syn på første halvår av 2020 og finne ut mer om planene for det kommende halve året. Det er tydelig at Levin har høye ambisjoner, både på kort og lang sikt.

Sanionas proprietære rørledning for sjeldne sykdommer er selskapets viktigste verdidriver, med Tesomet som den behandlingen som har kommet lengst i utviklingen. Kandidaten nærmer seg de siste stadiene av registreringsstudier innen både hypothalamisk overvekt (HO) og Prader-Willi syndrom (PWS), to sjeldne spiseforstyrrelser, og Saniona har til hensikt å fortsette å utvikle kandidaten i disse indikasjonene frem til registrering og kommersialisering.

Saniona har også to proprietære prosjekter i tidligere utviklingsstadier: SAN711 og SAN903 , molekyler som Saniona også har tenkt å utvikle og til slutt kommersialisere på egen hånd.

SAN711 er et førsteklasses molekyl som er spesielt designet for å normalisere unormal aktivitet assosiert med sjeldne nevropatiske smerteforstyrrelser eller tilstander i området med sjeldne, bortfallende nevropatisk kløe - sjeldne tilstander der det ikke er noen effektiv behandling som fører til nedsatt livskvalitet for de berørte pasientene. .

SAN903 er for tiden i preklinisk utvikling og er posisjonert for behandling av sjeldne inflammatoriske / fibrotiske sykdommer der det i dag ikke er noen behandlingsalternativer, eller hvor tilgjengelige behandlinger er veldig ineffektive.

I slutten av april kunne Saniona kunngjøre positive foreløpige resultater fra fase II-studien med Tesomet i HO. I tillegg til resultatene som viste at Tesomet var sikker og godt tolerert, ble også robuste effektdata med statistisk signifikante forbedringer i kroppsvekt, midjeomkrets og glykemisk kontroll sammenlignet med placebo presentert.

Også i PWS har selskapet oppnådd suksess innen PWS i år, sist i form av positive tilbakemeldinger fra FDA angående den regulatoriske veien videre for Tesomet i PWS og den foreslåtte strukturen for den kommende fase IIb-studien. Dette fulgte den viktige fremgangen som ble gjort i 2019, da positive fase IIa-resultater viste at behandling med Tesomet resulterte i forbedringer i hyperfagi (sterke sultfølelser) og vekttap.

Administrerende direktør kommenterer fremdriften:
For å finne ut mer om det siste året og planene fremover, tok BioStock kontakt med Sanionas administrerende direktør, amerikanske Rami Levin , som med base i Boston trekker strengene for å gjøre Saniona om til et fullverdig kommersielt selskap med en økende tilstedeværelse i USA. og som nå begynner å overveie hvordan en full kommersiell lansering kan se ut.

»Det har vært en ekstremt produktiv og samarbeidende dialog med FDA i et forsøk på å få Tesomet [i PWS] til markedet så raskt som mulig og imøtekomme de uoppfylte behovene til disse pasientene og pleierne. Fremover vil vi ha lignende diskusjoner med FDA på HO senere i år. «- Rami Levin, vd Saniona

Rami Levin, hovedmålene dine akkurat nå er å fremme den kliniske utviklingen av Tesomet helt til registrering og kommersialisering , og å fremme de tidligere stadiene molekylene SAN711 og SAN903 til kliniske fase I-studier og utover . Hva er de viktigste milepælene du har nådd så langt?

- Det har vært flere viktige milepæler vi har nådd så langt:


Rami Levin, administrerende direktør i Saniona

- I klinisk utvikling klarte vi å fortsette utviklingen av Tesomet ved to sjeldne sykdomsindikasjoner, der det ikke er godkjente behandlinger tilgjengelig i dag. Tesomet vil delta i sene fase-forsøk med begge indikasjonene i løpet av de neste 6-10 månedene.

- Vi kunngjorde positive foreløpige resultater av Tesomet i HO. Resultatene er ekstremt oppmuntrende og støtter videreutvikling av Tesomet i HO og går over i et fase III registreringsforsøk.

- Vi hadde også positive diskusjoner med FDA om reguleringsveien videre for Tesomet i PWS. Det har vært en ekstremt produktiv og samarbeidende dialog med FDA i et forsøk på å bringe Tesomet til markedet så raskt som mulig og imøtekomme de uoppfylte behovene til disse pasientene og pleierne. Fremover vil vi ha lignende diskusjoner med FDA på HO senere i år.

- Fra vår tidlige fase av rørledningen fortsatte vi å utvikle SAN711, et førsteklasses molekyl som er spesielt designet for å normalisere avvikende aktivitet assosiert med sjeldne nevropatiske smerteforstyrrelser eller sjeldne, gjennomførbare nevropatiske kløe-tilstander - sjeldne tilstander der det ikke finnes effektiv behandling i dag, noe som resulterer i dårlig livskvalitet for de berørte pasientene. SAN711 er nå klar til å gå inn i fase I av klinisk utvikling. I tillegg er vårt prekliniske utviklingstrinnsmolekyl, SAN903, posisjonert for behandling av sjeldne inflammatoriske / fibrotiske sykdommer.

Et annet viktig fokus er å bygge en tilstedeværelse i USA. Hvordan går dette arbeidet frem og hva innebærer det?

- Å bygge vår tilstedeværelse i USA har en bred betydning og spenner fra å rekruttere topptalenter til organisasjonen, til å samhandle med sentrale interessenter, inkludert viktige opinionsledere, investorer og banker for kliniske forsøk, og til slutt pasienter og pasientorganisasjoner.

- Vi har gjort fremskritt på alle fronter. Nylig har vi ansatt en CMO & Head of Clinical Development til selskapet. Dette er en nøkkelrolle som vil bygge det kliniske utviklingsteamet og fremme våre kliniske utviklingsprogrammer i både HO og PWS. Vi er også i ferd med å ansette en amerikansk basert finansdirektør (CFO). En nøkkelrolle både for finansiering og investorforhold. Etter dette vil det være andre roller å ansette for å håndtere de voksende forretningsbehovene.

- I juli flyttet vi også inn på vårt nye Saniona-kontor i Boston-området.

»Hvis alt går bra, regner vi med at Tesomet kan nå markedet allerede i midten av 2023.«

Ser vi fremover 12 måneder, hvilke er de viktigste potensielle verdidriverne for Saniona?

- De neste 12 månedene vil fokusere på å fremme programmene og aktivitetene på tvers av alle tre av våre strategiske prioriteringer. De viktigste verdidriverne i denne perioden vil være:

FDA-godkjenningen av IND-innsendelsen etterfulgt av initiering av to hovedforsøk, en i HO og en i PWS, som vil ta Tesomet helt til registreringen
Fremme SAN711 og SAN903 i kliniske fase I-studier
Bygge vår amerikanske tilstedeværelse og ansetter topptalenter i nøkkelroller

Når håper du å få markedsgodkjenning for Tesomet i HO og PWS?

- Vi har fortsatt en vei å gå og mange milepæler foran oss. Hvis alt går bra, regner vi med at Tesomet kan nå markedet allerede i midten av 2023.

I tillegg til den egenfokuserte forskningen på sjeldne sykdommer, fokuserer du også på å etablere samarbeid, som forventes å generere milepælsbetalinger og royalties når produktene er kommersialisert. Nylig inngikk du en annen lukrativ samarbeidsavtale med Boehringer Ingelheim. Vil du si at dette er en typisk avtale for Saniona, gitt selskapets strategi og forretningsmodell, og er det flere i rørledningen fremover?

- Hovedfokuset vårt er våre vekstdrivere som du med rette påpeker er vår egenutviklede forskning, utvikling og til slutt kommersialisering. Som en del av forskningen vil vi identifisere molekyler som er bedre egnet for utvikling ved større indikasjoner og ikke sjeldne sykdommer. I disse tilfellene har vi tenkt å samarbeide / utlisensiere molekylene til større selskaper, som Boehringer Ingelheim , som vil kunne utvikle og kommersialisere disse molekylene. Til gjengjeld vil vi få milepælsbetalinger gjennom utviklingen og royaltybetalinger når produktene når markedet.

- Denne forretningsmodellen vil sikre at vi i fremtiden vil ha to parallelle inntektsstrømmer:

Den viktigste inntektsstrømmen som kommer fra kommersialisering av proprietære behandlinger som vi utvikler og kommersialiserer selv
En sekundær inntektsstrøm som kommer fra milepælsbetalinger og royalties av ut lisensierte molekyler.
22. juni kunngjorde du at Saniona har skaffet seg 22 MSEK gjennom salg av aksjer i Scandion Oncology A / S. Salg av aksjer gir Sanionas eierandel i Scandion Oncology under 15%. Kan du kommentere tidspunktet for salget?

- Å fortsette å eie Scandion-aksjer er ikke et strategisk fokus for Saniona. Tidspunktet var ganske enkelt knyttet til den betydelige utviklingen i aksjekursen på Scandion, og parallelt med behovet for å fokusere vår innsats på våre strategiske prioriteringer, inkludert igangsetting av våre kliniske utviklingsprogrammer på sent stadium, som krever økende ressursnivå.

»Vårt hovedfokus er på våre egenutviklede behandlinger under utvikling […] Vi regner med å bringe disse behandlingene på markedet og kommersialisere dem selv. De vil representere størstedelen av våre fremtidige inntekter. Jeg forventer også å ha en ny inntektsstrøm som stammer fra partnerskap, out-licensing avtaler og spinouts. "

Scandion Oncology, som har blitt en meget vellykket kreftoppstart, er en spin-out fra Sanionas onkologiske eiendeler. Andre vellykkede spinouts fra Saniona er Ataxion (Cadent Therapeutics Inc.) og Initiator Pharma.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
24.07.2020 kl 18:04 4516

Hentet fra placera forum av en av de som kjenner caset best:

Denne uken har mange nye aksjonærer kommet til Saniona og jeg trodde jeg skulle fortelle historien min med Saniona (er ikke den beste i verden på å holde historiene super korte, men henge der inne, jeg vil gjøre det verdt å lese) og hvorfor jeg for litt over 4 For år siden begynte jeg å kjøpe et veldig uforsvarlig antall aksjer i selskapet i forhold til eiendelene mine.

Jeg møtte Jörgen Dreier og Thomas Feldthus 2016 på en bioteknisk dag. Hadde lest om deres nye store avtale med giganten Boehringer Ingelheim for et prosjekt i schizofreni til en verdi av rundt en milliard svenske kroner. Dette er høyst aktuelt nå for startfase 1 og en ny milepæl kanskje rundt 5 m Euro. I fjor signerte BI også en annen nær en milliardavtale for et annet schizofreniprosjekt. Men det som virkelig interesserte meg var da jeg forsto at deres unike verdensledende og enorme bibliotek med ionekanals medikamentkandidater ikke bare besto av noen få potensielle medisiner, men flere tusen. En helt uovertruffen bank av mulige blockbusters i forskjellige indikasjoner. Og det som fanget meg mest var at de allerede hadde mange studiedata og kunne presentere ledende vekttap med en sikker bivirkningsprofil, samt en riktig reduksjon av cravings av forskjellige slag gjennom påvirkning av hormonene noradrenalin, dopamin og serotonin. Det er disse hormonene som gjør at den alkoholiserte narkomane mobiltelefonbrukeren og dataspillfanatikeren blir avhengig. Alle avhengighet har de samme belønningsmekanismene.

Min enkle analyse var dette. Hva er to av verdens største problemer? Overvekt og lyst. Alle som kan takle disse problemene på en ledende måte, må bare bli VELDIG vellykkede og tjene enda mer penger. Så jeg kjøpte og jeg kjøpte. Jeg har ikke tenkt å bli lei av historien og hva som gikk galt i perioden 2017-2020, men la meg si at dette ikke er forskningen og den grunnleggende utviklingen i alle fall. Saniona har de siste 2 årene levert 30 sterke pm på rad ingenting svakt. Forskningsutvikling har vært fantastisk. Likevel har andelen vært ekstremt svak. Hovedårsakene til dette har vært dårlige finansieringsløsninger som har skapt salgspress og en delvis manglende evne til å få sin ekstremt potente og kvalitative beskjed ut slik at markedet lytter. Jeg har snudd og snudd og tenkt om og om igjen. Er det noe jeg savnet? Hvorfor ser ikke markedet det jeg ser? Tar jeg feil? Men hver gang min konklusjon har vært, er ingen sak bedre enn noen gang. En gang i nær fremtid må strandkulen sprette opp fra avgrunnen og da gjør den det med en styrke vi sjelden har sett. Jeg er ganske sikker på at vi har sett tilnærmingen til det den siste uken. Menn du ikke har sett noe ennå. Hvis du mener at dette ikke er rimelig, hva må opp? Da kan jeg roe deg ned og si gratulerer med at du fant Saniona nå og har unngått å rive håret ditt og lure på om du er offer for en konspirasjon a la Truman Show? Gratulerer, du kommer til bordet for et selskap som i dag har et par hundre% opp til basecase og 400% opp til bullcase som i seg selv nesten er hvis parametere allerede er oppfylt. Du bærer i tillegg til det sterkeste mulige momentum vi har sett i LANG uansett selskap med 8-9 dager med rett oppgang og i dag en eksplosjon i salg på 31 msek salg og overlegen MERKNAD tror jeg. I markedsverdi var vi imidlertid like høye på rundt 1,1 milliarder sommeren 2017 til en pris på 53 svenske kroner, da med færre aksjer. Selv ga jeg 35 og var tilbake til i morges. Nå er jeg et pluss og selvfølgelig glad for det. Samtidig føles det ganske absurd at DU og DEG og DEG i morgen kan gå inn fra bunnen av og kjøpe inn for stort sett det samme kurset som jeg gjorde, selv om jeg lå lenge i 4 år og tok en helvetes mye risiko i forhold til studier og annen forretningsutvikling som til tross Bare strålende resultater har ikke gitt en krone til gjengjeld. Det er en anomali. Jeg har sagt før at det vil bli skrevet bøker om hvordan denne unike feilprisen kan skje over flere års marked.

Nå har markedet våknet og det vil være en episk avkastning og like vanvittig som nedgangen var like vanvittig fantastisk vil reisen opp være. Det er mange utløsere i nær fremtid, og vi har allerede mye bevis på konsept. Les gjennom Redeyes analyse et par ganger den gir et godt bilde. Anders Hedlund som følger på vegne av Redeye er den som har best kontroll av de få som følger. Når det er forstått at Saniona gjennom såkalt foreldreløst legemiddelstatus for alvorlige metabolske sykdommer som PWS & HO, kan ta en rask og veldig kostnadseffektiv snarvei for registrerte medisiner i markeder med flere milliarder dollar uten eksisterende medisiner klare allerede i 2022/23. Det fine er at dosekostnaden per person er i området rundt 150 k usd og rent overskudd per dose kan være opptil 85%, da blir det veldig fort flere milliardgevinst. Når den laveste hengende frukten plukkes, kan selskapet på sikt gi etter for de bredere indikasjonene på at diabetes type 2 overvekt i generell fet fet lever og andre ting. Min personlige overbevisning er at saniona vil bli et selskap med en markedsverdi på godt over 20 milliarder svenske i løpet av 3-5 år.

Jörgen Drejer, tidligere administrerende direktør, grunnlegger og nå forskningssjef, har sagt flere ganger om Tesomet (og tro meg at han er omtrent så langt fra en selger og haussare du kan få) "Sannsynligvis det mest effektive vekttap-stoffet i verden" Noen mer enn meg nå som tror det kan være verdt noe? Ja, basert på nyere handel, virker det nesten sånn. Jubel! I dag hadde jeg min beste aksjedag i historien og jeg har en sterk følelse av at det kommer flere gode dager. Lykke til!
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
24.07.2020 kl 18:05 4505

Jeg vil bare kort supplere teksten og synet på Saniona fra i går med noen få ting. Jeg hadde et møte med den nye administrerende direktøren Rami Levin i vår. Jeg spurte ham hvorfor han tok denne CEO-jobben etter Nord-Amerika sjef for det svenske Orphan Drug-selskapet SOBI, som han veldig vellykket etablerte i USA og som nå har en markedsverdi på 56 milliarder svenske kroner. Han vil nå, som vi vet, gjøre det samme med Saniona og etablere det i USA. Jeg tror oddsen for at han skal lykkes er veldig gode. Det er et godt stykke fra dagens vel en milliard verdsettelse til +50, men når PWS & HO er registrert og godkjent Tesofensine, en bestselger i Mexico og Argentina og SAN 711 og 903 i kliniske fasestudier, tror jeg det vil gå utrolig raskt.

Som svar på hvorfor han tok jobben, sa han noe som dette fritt oversatt: Du kan finne mange selskaper som har en eller et par kandidater som er godt plassert til å komme inn i markedet. Men Saniona er helt unik i sitt slag gjennom sitt enorme bibliotek med tusenvis av stoffer og potensielle fremtidige stoffkandidater. Vi kan utvikle Tesomet for PWS & HO som Orphan Drug, så kan vi gjøre det samme med 711 & 903 i mellomtiden kan vi lisensiere ut noen andre stoffer til Big Pharma som 2 schizofreni og avtalene med Boehringer Ingelheim. Denne forretningsmodellen gir Saniona en uslåelig bredde og en veldig bred flora av store inntektsmuligheter.

Til slutt, som investor, tror jeg det er en ekstra verdi og ikke minst føles godt i hjertet til å støtte et selskap økonomisk, å være en partner i et selskap som virkelig kan endre livene til de veldig vanskelige sykdommene som både PWS & HO er. Pasientene som deltok i fase 2-studier har nesten tigget og bedt om å fortsette med Tesomet etter endt studier. De ansvarlige legene har enstemmig vitnet om bemerkelsesverdige forbedringer i livskvaliteten for pasienter. I tillegg til de sterke kliniske resultatene, vil jeg gjette på at disse myke verdiene og de subjektive vurderingene fra pasienter og deres familier utgjør en parameter som ytterligere kan øke sannsynligheten fra FDA for allerede å gjøre høstens fase 2 b for PWS-registrering grunnlagt som kunngjort av både JD og Rami så klart mulig etter samtaler med FDA nylig.

I dag og i går omsatte + 30 millioner svenske kroner i Saniona. Aksjen gikk opp for type 9 dagen på rad. 4,5% mer på et ellers ganske blodrødt aksjemarked. De siste tre årene har vi hatt alle grunnleggende ting med oss, men paradoksalt nok er aksjemarkedet enda mer motarbeidet. Nå har markedet våknet og det virkelig. Hvordan vil en bedre risiko / belønning se ut i dag, lurer jeg på? Du som venter på rekylen og vil komme billigere inn? Hvem vet du kan få en ny sjanse? Men jeg vil ikke satse på det. Jeg tror du må begynne å innse at hvis du kan kjøpe Saniona for 50 kr om en uke, så er det "en stjele", kan du kjøpe den for 70 kr i løpet av en måned også. Det er flere 100% gevinster igjen før vi til og med kan begynne å diskutere et nivå av virkelig verdi.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Gamebred
28.07.2020 kl 09:34 4121

Hvorfor blir ikke Scandion Oncology nevnt i denne sammenheng? Er opp 500% siste halvåret, solid oppgang igår og opp 7,5% idag. De skal legge frem resultater fra pasienter de har testet deres produkt på denne uken.. er disse testene positive vil et potensielt oppkjøp være «umulig å takke nei til».. ORIC (Konkurrent til Scandion) som kun er i fase 1 av sine produkter er verdsatt nesten 10x mer enn scandion. Denne aksjen vil helt sikkert gå over 100kr relativt raskt og ved et mulig oppkjøp av «big pharma» (som det sies) så vil kursen fort 5-10 doble seg
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
11.08.2020 kl 18:51 3868

.https://www.biostock.se/en/sanionas-ceo-on-the-usd-65-million-capital-raise/

Finnes knapt et bedre rustet biotekselskap på Stockholm børsen med de eierne som kom inn nå. TUNGVEKTERE hele veien.

Opp 21% i dag og i morgen fortsetter ferden
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
11.08.2020 kl 19:43 3791

Us-based RA Capital Management acted as anchor investors in the private placement, which was also subscribed for by Pontifax Venture Capital and New Leaf Venture Partners together with other American and international biotech sector specialists. The offer also attracted three Swedish National Pension Funds, the Second AP Fund, the Third AP fund, and the Fourth AP fund.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
MwilliamM
11.08.2020 kl 20:46 3710

Hvem oversett programeringskode har denne tekst reist imellom?
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.08.2020 kl 09:38 3395

hmm måske man skal bruge dine aktietips som omvendt indikator. Du traf toppen perfekt med din købsanbefaling og aktien er faldet tæt på 20 procent siden da - 7 dage:(
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.08.2020 kl 17:56 3287

nu tæt på 30 procent siden din anbefaling:::((((
på kun 10 dage og ikke en dag med opgang
puha....
Måske bedre ikke at lave anbefalinger fremover?
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
20.08.2020 kl 19:56 3180

Når og hvor har jeg anbefalt kjøp av aksjen? Jeg har delt info om et selskap jeg finner svært interessant. Om du sjekker eiersiden, pipeline, analyser og potensiale så skjønner du hvorfor. Alle på børs må gjøre sine egne vurderinger. Jeg har fortsatt troen, med eller uten deg.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.08.2020 kl 18:12 2989

har også aktien og troen. Spændende pipeline og aktieposter i andre fremgangsrige selskaber. Enig der.

Men uheldigt at din anbefaling/post faldt sammen med toppen og blev efterfuldt af et fald på nu 40 procent.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.08.2020 kl 11:35 2788

Nu ville jeg nærmere anbefale aktien. Men ikke som hauser, blot en konstatering af, at den burde rimeligt let kunne nå de 30 og ligge der til der forhåbentlig kommer gode nyheder.

Emisionen kunne nu være indregnet i kursen, noget du glemte at tage højde for.

Og som sagt enig i dine betragtninger men uenig i din timing
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
28.08.2020 kl 12:04 2743

Ikke like lett å treffe bunn og topp hele tiden :) men ja, inngang på disse nivå er en gavepakke i mine øyne.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.09.2020 kl 16:25 2443

så ramte den 30.
Interessant hvad som sker nu. Er der noget med 30 dages karensperiode før de nytegnede kan sælges(emisionen hvor alle kunne købe tegningsretter og som udløb 20 september). Alle med nykøbte har interessa i at få kursen så højt op som muligt indenfor 30 dage så de kan sælge med god fortjeneste. Jeg håber selvfølgelig rallyet vi ser idag IKKE er en baseret på ovennævnte spekulation men en opvurdering. Hvorom alting er så har den indfriet det kortsigtede mål på 30 og bør vel stadig uden problemer kunne gå i 33 nu. Men der kommer vel også nogen gode nyheder på et tidspunkt siden store selskaber valgte at gå med i emisionen og modsat er der vel risiko for salgspres omkring 20 oktober
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
29.09.2020 kl 16:41 2415

:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.10.2020 kl 11:16 2159

trist at der skulle komme nok en nedslående melding fra selskabet, der afbrød hvad der lignede en trendvending. Indtil videre utroligt skuffende udvikling siden de fik hentet en masse penge og ledelsen formentlig selv solgte ud/gav sig selv en masse 'gratis' optioner. Er det et nyt bioinvent hvor emision på emision totalt vil udvande aktionærernes værdier. Ussel aktie, desværre, og man er vel nød til at sige hold fingrene væk
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.11.2020 kl 15:49 2010

siden emision er der kun kommet dårlige nyheder. Afbrudt samarbejde, forlænget fda undersøgelse...., det lugter langt væk. Pensionsfonden der hurtigt solgte sig ud med gevinst viser sig at være de mest fornuftige på den korte bane. De har formentlig mere indsigt end vi og vurderer aktien som ikke intrtessant. Tilliden i markedet er i bund efter fejlslagen forskning, nedsalg og udsættelse, men deres nye CEO er åbenbart god til at tale og lave hokus pokus. Håber for aktionærerne at han kan mere end lave røgslør
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.11.2020 kl 15:32 1809

Anders9ls1 skrev :)
Anders, Potentiel guldkalv. Der ramte du pt så dårligt som jeg nogensinde har set nogen spå. Nedgang på nedgang, dårlige resultater og en ledelse der kun tænker på at få ehne optioner. Trist historie. Du må lige advare mig hvis du skifter nick så jeg ved, jeg skal lade være med at læse dine kommentarer:) Det er ikke for at sparke en der ligger ned, men for at passe på mine penge. Jeg håber stadig skuden vender, men håb er skidt og der snakkes allerede om nye emisioner:;((
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
18.11.2020 kl 16:12 1765

Hehe. Du vet like godt som meg at dette caset hadde et kjempepotensiale.

Redeye hadde bearcase på 30, midcase på 110 og bull på 200.

Jeg stilte spørsmål ved om dette var en gullkalv eller ikke, og jeg har aldri anbefalt kjøp. Personlig tjente jeg en del penger på denne før det gikk til helvete og jeg har hatt veldig mye mere rett enn feil dette året, men ja, fullstendig skivebom for de som gikk inn etter at dette ble postet.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Anders9ls1
18.11.2020 kl 16:15 1757

Du har jo tilogmed anbefalt kjøp av aksjen her, så jeg ville heller holdt meg unna deg :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Random4k
18.11.2020 kl 19:19 1649

Rimelig flaut å gå ut så høyt her ja.
Redigert 21.01.2021 kl 07:45 Du må logge inn for å svare