Går til retten for å få lov til å produsere olje

-=boblehue=-
QEC 13.09.2018 kl 09:34 1572

https://www.dn.no/nyheter/2018/09/13/0632/Olje/gar-til-retten-for-a-fa-lov-til-a-produsere-olje


På kort tid er Questerres aksjekurs mer enn halvert etter at kanadiske provinsmyndigheter har innført et forbud mot skiferoljeproduksjon. Denne uken vil selskapet ta saken for retten.

Questerres toppsjef, Michael Binnion, er sammen med en rekke andre oljesjefer på Paretos årlige olje- og offshorekonferanse for å vise potensielle nye investorer og kunder hva selskapet har oppnådd siden sist år - og hva som er i vente. Men Binnion må også gjøre sitt ypperste for å beholde de aksjonærene han allerede har.

Aksjekursen til Oslo Børs-noterte Questerre er nemlig sendt i en nedadgående spiral siden myndighetene i den kanadiske provinsen Quebec i juni sa de ønsket å legge ned et forbud mot produksjon av skiferolje i regionen.

– Vi har jobbet ræva av oss i hele sommer med å gjøre mange ting, sier Binnion, som nå vil gå til rettsapparatet for å få lov til å produsere skiferolje i fremtiden.
Redigert 19.01.2021 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2018 kl 10:08 1458

Utrolig godt å lese dette. Har ventet en stund på at denne meldingen skulle tre frem, og en klok vurdering av Binnion. Et søksmål tror jeg personlig vil gå igjennom da denne lovendringen er, som Binnion sier, lovstridig i forhold til at regjeringen ikke kan legge ned forbud mot fracking. Lastet opp ytterligere i øyeblikket artikkelen kom ut.
Binnion kom med masse god informasjon på sparetoppen-Konferansen i går!