CEO letter, Covid 19 trial


http://www.bergenbio.com/ceo-letter-covid-19-clinical-trial/


These remain unprecedented and challenging times. My priority has been the safety and health of our employees and their families, and to continue the Company’s clinical trials as far as is feasibly possible.

At the same time, we have been working hard to see how we might help in the fight against COVID-19 more directly. In April 2020, BerGenBio’s bemcentinib was selected as the first candidate to be tested for its efficacy and safety in hospitalised patients with COVID-19 in the UK, however, due to the effective public health measures taken in the UK, the incidence of COVID-19 patients has substantially reduced, and funding and subsequent recruitment into the ACCORD (ACcelerating COVID-19 Research & Development platform) study was ceased.

Whilst our clinical focus for bemcentinib, a highly selective and potent inhibitor of AXL kinase, has been on the treatment of cancer, we have been aware of bemcentinib’s anti-viral potential for some time, as demonstrated in preclinical models against viruses such as Ebola and Zika, with recent data expanding this to SARS-CoV-2. Bemcentinib selectively inhibits AXL kinase activity, blocking viral entry and enhancing the anti-viral type I interferon response, a key cellular defence mechanism against viral infection.

Bemcentinib continues to hold great promise in the treatment of COVID-19, and in the interest of patients globally, we are adapting quickly to open further studies of bemcentinib. We are currently in late stage set-up phase and regulatory submissions to conduct a similar study to ACCORD in a country of high COVID-19 incidence and expect to update the market and shareholders in the near future.

I remain grateful and impressed by the vital pre-clinical research carried out by Professor Wendy Maury and her team at the University of Iowa, which discovered that the essential role of AXL is hi-jacked by viruses such as EBOLA and SARS-CoV-2 to enhance their infection rate and substantially improve their survival in host cells, and furthermore demonstrated the potential of bemcentinib as a treatment for viruses such as COVID-19. I also thank, and recognise the incredible effort made by, the BerGenBio team, alongside Tom Wilkinson’s team at the University of Southampton and IQVIA on the progress made with bemcentinib thus far.

As for any company in the healthcare industry, we are seeking to improve the lives and treatment options for patients across the globe. Future studies will be important not only for COVID-19 patients but should also serve to further validate bemcentinib as a promising treatment candidate for other aggressive diseases.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Nanoq
31.07.2020 kl 00:12 3096

Enten USA eller India. Håper på India, for jeg stoler ikke på at BGBIO kan kontrollere og styre denne studien der over i et Trump-land i kaos - og med risiko for massevis av juridiske slagsmål underveis om alt mulig. Og BIG MONEY innblanding.
Redigert 21.01.2021 kl 04:08 Du må logge inn for å svare

En ny studie endrer ingenting - er det noe som først er prøvd og så ikke kommet videre i accordstudien så er det allerede kjent i miljøet og man blir ikke tatt seriøst. Få den inkompetente lurendreieren vekk og få på plass en stødig og strukturert leder så er veldig mye gjort ...
Redigert 21.01.2021 kl 04:08 Du må logge inn for å svare

Noen som lurer på om Riskokser og Focusss er samme kar, annet enn meg?? Kan ikke tenke meg at det finnes mer enn en
Riskoker der ute... Men muligens er det TO som har skaffet seg short-posisjoner i Bergenbio og som sitter i en aldri så liten klemme etter hvert. Åpenbart er det i alle fall at de gjør alt de kan for å snakke ned aksjen, mot all formodning og mot alle solemerker. Ordmålet blir mer og mer krass, nå i det siste har jeg bemerket meg (og derfor jeg først nå velger å kommentere). Ja gjennskriving av gamle argumenter blir mer og mer repetitiv, mer og mer tilspisset, og mer og mer «at odds» med den faktiske utviklingen. Riskoker, get a day job. Det er mye spennende som har hendt med denne aksjen siden den gang den lå på kr 17-20, i usikkerhetstiden som rådet før korona inntraff . De har bl.a blitt godkjent til phase 2 undersøkelse mot kreftformen recurrent glioblastoma, og det vises
til positive phase 2 resultater og videre utvikling med kombinasjonen bemcentinib + keytruda (muligens den mest lovende kreftbehandlingen som finnes idag). I tillegg har de hentet inn kr 500 mio i senere tid som bør prises inn, og har kr 700 mill mer cash nå enn når kursmålet var på sitt laveste. Så det er tvert feil å sammenligne prisingen den gang og nå. Det bør heller argumentere at prisingen den gang var historisk lav - og feil. Ting går etter planen når det gjelder virkningen mot kreft. Det prises svært konservativt til kr 55-68 idag av de
rådende analytikerene. Og så i tillegg har mann en muiighet for at selskapet kan ha en virkning mot Covid-19, noe som kan
sende aksjekursen ut i en helt annen stratosfære! Bare 2 år før alt dette skjedde lå kursen allerede på kr 50, så det er all grunn nå til å slutte ut dine short-posisjoner så fort du overhodet kan og slutte deg til menigheten, for det er fortsatt ingenting som tilsier at Bemcentinib ikke funker som tenkt for kreftbehandlingen, og faktisk ei noe som tilsier at det ikke også faktisk kan funke mot ikke bare én men alle former for coronavirus - heller tvert imot - og sistnevnte er bare bonus. Godfrey
tenker langsiktig, og uttaler seg ut ifra det og hva som er best for selskapet. Han gjør det etter min mening helt korrekt. Focusss, det var lalle-tid for deg forlengst...
Redigert 21.01.2021 kl 04:08 Du må logge inn for å svare

Du verden, her var det full fyr i teltet, igjen. Og nok en gang er det i formasjon utsendt fra CEO i BGBIO som er årsaken. Han har rett nok lagt inn noen fraser som man godt kan betegne som politisk korrekt. Kanskje ikke så rart at selskapet har en prosess gående for å få tak i en person som er skolert innen IR.

Men når det blir sendt ut et slikt brev fra CEO, så er det grunn til å spørre seg hvorfor det skjer. Men når man ser på den svertekampanjen og forsøk på fordreining av fakta som enkelte driver med på fulltid på diverse diskusjonsforum, så har BEL ledelsen funnet det nødvendig å komme ut med oppklarende info. Så kan man gjerne diskutere om det som kom er tilstrekkelig. Ingen tvil om at det hadde vært ønskelig med hvilke resultater man har oppnådd gjennom Accord. Det får vi ikke. Og slik sett gir ikke brevet mer oppklaring enn det børsmeldingen tidligere i uken gav oss.

Men at det skal skape såpass stor frustrasjon, og nærmest sinne, det er en smule overraskende. Ja, såfremt man ikke er av dem som solgte seg ut ned på 20-tallet. For vil an vel ikke utelukke at brevet, som bøe sluppet etter børsen stengte torsdag ettermiddag, kan bidra til at kursen stiger.

Ha en riktig god dag!
Redigert 21.01.2021 kl 04:08 Du må logge inn for å svare
Nanoq
31.07.2020 kl 07:07 2852

Jeg tviler på at det er samme karen, tror mer dette handler om en investering som er gått helt skeivt eller en short som truer med å gjøre det.

Ellers behøver man ikke å se lenger enn til Keytruda-potensialet for å forstå hvorfor DnB har et (beskjedent og forsiktig) kursmål i BGBIO på 55 kr bare for kreftpipelinen alene - uten Covid-19-potensialet.

http://www.pharmatimes.com/news/keytruda_to_be_top_drug_by_2023_1312064 ..... (Keytruda med årlig salg i 2023 på ca. 22 milliarder USD).

https://immuno-oncologynews.com/2019/06/21/bemcentinib-keytruda-combo-shows-benefits-advanced-nsclc-phase-2-trial/

https://www.bergenbio.com/bergenbio-announces-positive-interim-clinical-and-translational-data-from-phase-ii-trial-of-bemcentinib-in-combination-with-keytruda-in-checkpoint-inhibitor-refractory-nsclc-patients/
Redigert 21.01.2021 kl 04:08 Du må logge inn for å svare
bare meg
31.07.2020 kl 07:47 2718

Er redd for at risch har rett her 😰

Har blokkert ham forlengst- men en kar som sier det kommer ulv hver dag får jo til slutt rett...Hva mener du han har rett i denne gangen- at alt går Adundas?
klaesp
31.07.2020 kl 08:28 2586

Nytt innsidekjøp i går ,etterfulgt av posetiv melding fra selskapet.. Vi skal høyt opp i dag og de neste månedene .

Enig.Det er IKKE BGBIO som har avsluttet ACCORD! Beilerne vil stå i kø for å få de med på laget.
Jazz
31.07.2020 kl 09:19 2383

Focuss: Hovedinnlegget henviser til "CEO letter COVID-19 Clinical trial", det står ingenting om børsmelding. Den er heller ikke å finne som børsmelding på Oslo Børs. Med mindre den skulle være forsinket er dette altså ikke en børsmelding.

Du skriver også: "Dette er hva man kan forvente av en totalt inkompetent dust. Det er så politisk korrekt så. Problemet er at dusten er så dust at han ikke engang skjønner at han driter seg ut. "

Dine ord ser ut til å passe best på deg selv.

Det er trist midt oppe i det hele at noen bruker så mye av tiden sin på kvalm- så jeg orket ikke å diskutere hva som er børsmelding og ikke med Focuss...

Hadde de diskutert effekten av AXL inhibitor eller annet så hadde det jo vært interressant; men nei:
-Ledelsen lyver

-Vi lyver

-CEO skriver endelig en flott oppdatering på hjemmesiden- men det er visst helt dust det også

-Bemcentinib er noe dritt

-Mohn er udugelig

Jeg tenker at disse hardcorebaisserne er syke mennesker...Slitsomme til det siste og fortapt i sine egne konspirasjoner. Og så det mest absurde: De fryder seg når folk taper penger?

Nei, de burde jo gått litt i seg selv men antar det er en egenskap som ikke innehas

Ad det å gå i seg selv. Min erfaring er at det er lettere å gå i andre, enn seg selv. ;-))
rockpus
31.07.2020 kl 09:59 2215

"Alle andre accordstudier fortsetter hvor NHS/AKRI har trua basert på gode resultater. Så vil det tidvis avsluttes studier hvor de ikke finner det hensiktsmessig å fortsette - kan det være så vanskelig å forstå?"

Er dette virkelig tilfelle?? At alle andre accordstudier fortsetter? Da ser jo saken unektelig langt mer negativ ut for BergenBio.
CEO skriver " however, due to the effective public health measures taken in the UK, the incidence of COVID-19 patients has substantially reduced, and funding and subsequent recruitment into the ACCORD (ACcelerating COVID-19 Research & Development platform) study was ceased."

Dersom alle studier stanses, betyr ikke dette nødvendigvis noe negativt mht mulig effekt av Bemcentinib. Dersom det som rischioso skriver er riktig , blir saken en ganske annen.
Kan noen bekrefte hva som er sant her?
Treidar
31.07.2020 kl 10:03 2196

Den tidligere kommunikasjonen har vært veldig bablende og rar, dette var pent skrevet med godt språk. Om det hjelper eller ikke får du bestemme selv!

Det er bare tull at andre accord studier fortsetter. Ikke tro på hva risotto skriver. Fakta er at alle preparater som var inrullet i accord blir avsluttet. Mer er det ikke å si om den saken.
focuss
31.07.2020 kl 10:15 2161

Fyren klarer ikke å informere om Accord studiet med Bemcentinib er endret eller utvidet.
Fyren klarer ikke gjøre det klinkeklart om hele Accord er stanset eller om det er kun Bemcentinib.
Og fyren kommuniserer på sitt eget morsmål. Fyren skjønner åpenbart ikke hva det betyr å være et børsnotert selskap.

Men jeg har sett slike argumenter som kommer her tidligere.Ikke minst før Costa i nano fikk sparken.
focuss
31.07.2020 kl 10:17 2139

Og fyren klarer kunst stykket å kommunisere med avis på eget morsmål og legge igjen inntrykket av at det er 80% sannsynlighet for suksess, men ikke mene det. Fyren burde vært muret inne. Nei jeg har ikke solgt min lille post i BegenBio.
rockpus
31.07.2020 kl 10:21 2116

"Fyren klarer ikke gjøre det klinkeklart om hele Accord er stanset eller om det er kun Bemcentinib."

Ufattelig om dette ikke er avklart! Om hele accordstudien er avsluttet, sier det lite og ingen ting om mulig virkning av Bemcentinib. Er det kun BergenBio som kastes ut, sier det derimot ganske mye! Tilgangen på pasienter må jo være den samme for alle selskapene som har vært involvert i denne studien?
focuss
31.07.2020 kl 10:23 2108

Ærligtalt
Kanskje ikke den raskeste, men den sikreste måten å kjøre et selskap i grøfta er å ha aksjonærer som applauderer en inkompetent ledelse.
rockpus
31.07.2020 kl 10:27 2082

"Alle andre accordstudier fortsetter hvor NHS/AKRI har trua basert på gode resultater."

Dersom du ikke kan dokumentere denne påstanden din, vil du bli rapportert til Admin for særdeles grovt forsøk på falsk informasjon!

Her er et sitat fra TI:

"Subsequently the University Hospital Southampton
NHS Trust, who is the study sponsor, has notified all sites in the ACCORD study
to cease recruitment of new patients into the trial. Patients already
recruited, including those dosed with bemcentinib, will continue on treatment as
per the protocol."

Uansett hva han skriver vil jo du og riskokeren vinkle dette negativt. 99,99 av de som følger trådene har fått med seg det så fatter ikke at dere gidder! Så ensporet negativ vinkling gir null troverdighet!
Redigert 31.07.2020 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
focuss
31.07.2020 kl 10:32 2078

Jeg tror hele ACCORD er stanset . Det er ikke Godfrey som har gitt meg den forståelsen.

👍 Dokumentere er ett fremmedord der i gården så det er bare å rapportere!
focuss
31.07.2020 kl 10:34 2068

Nå er vel riskokeren den eneste på denne tråden som har dokumentert troverdighet.
BioBull
31.07.2020 kl 10:34 2092

Endelig får Bemcentinib og BerGenBio bevist sine egenskaper mot COVID-19 uten innblanding fra BigPharma og korrupte politikere rundt om i verden. Dersom dette tar litt lenger tid blir potensialet desto større. Jeg håper at ledelsen holder hodet kaldt og ikke faller for fristelsen å inngå et for tidig «ekteskap» med en av legemiddel industriens giganter.
Da blir Bemcentinib slukt og kastet på dynga....
BellyVelly
31.07.2020 kl 10:35 2083

Ordkløveriets orakel er en hard motstander. Det er den gamle historien om slangen i paradiset i stadig nye drakter. Å ignorere er vel det beste botemiddelet mot hans innflytelse.
BellyVelly
31.07.2020 kl 10:41 2066

Er det noen som har puttet penger på deg? :-) :-)
Redigert 31.07.2020 kl 10:43 Du må logge inn for å svare
rockpus
31.07.2020 kl 10:44 2047

Dersom mitt sitat fra riskokeren er direkte løgn, så er det en usedvanlig alvorlig sak. Om det var sant, så ville det jo ha endret caset fra dag til natt!

Gitt at verden straks stenger ned igjen så blir vi nok slukt ja- ingen bekymringer der i gården
Zaih
31.07.2020 kl 10:58 1979

Da ser det ut som TM handler videre tenker der ikke er så mange her som handler slike antall i dag


10:51:41 31,60 58 651
Redigert 31.07.2020 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
focuss
31.07.2020 kl 11:07 1992

LM
BGBIO trenger ingen IR mann. Selskapet trenger bare en kompetent leder. BGBIO er ei pølsebu og klarer ikke CEO å orientere markedet på en adekvat måte så er det rett og slett feil fyr.
31.07.2020 kl 11:09 1981

Ja det var vel en tabbe att gå ut med Bemcentinib, på den måten CEO gjorde. Att påstå att det var 80 % sjanse att det verke positivt
på covid 19. Når det ikke finnes noe som helst forskningsresultat som viser det er tilfelle. Att det er mulig att sammensettningen av
Bemcentinib seier att det finnes en sjanse er noe helt annet. Men da bør det og kommuniseres på den måten, og på presis samme
sett som alle andre medisiner så kan man ikke med bestemdhet uttale seg når det ikke er prøvd.

Og fakta er jo att det ikke føreligger noen resultater, og dermed ikke noe grunnlag før att uttale seg. Og når støtte og all interesse
forsvinner, fra produktet så er det bare ett vanligt oprøvd produkt. Og att CEO inser att de falske førhåpninger han skapte smuldrer
vekk. Gjør att han prøver alt før att beholde dem, og den desperate hausse gjengen gjør alt før att finne argumenter som viser att
Bemcentinib er ett lovende produkt. Og det er muligt men ikke mot covid 19, det finnes ikke noe som tyder på det.
Normalt har de alltid noe som viser om det virker, en fase 1 eller 2, men her har de ingen ting.

Så hadde eren CEO gått ut og sagt att vi kan ikke forvente oss så mye før en vi har prøvd på Covid 19, så hadde han hatt æren i
behold. Men det er ofte det vanlige før CEO de går høyt ut, og sen må de gjøre alt før att bortførklare hvorfor det ikke blev som de påstod.

Det er en ting du ikke virker å ha fått med deg og det er at det IKKE gjelder alle accordstudier for de er det mange av, MEN det er på alle 11 lokasjoner som var dedikert for Bemcentinib som rekrutteringen er stanset.

Man kaller meg for ordkløveriets orakel, men Godfrey er vel den som ikke gjør annet hvor han gjennom det ikke klarer å skrive en melding som er forståelig og som ikke skaper flere spørsmål enn svar når han skal skyggelegge noe MEN når han hausser - ja, da finnes det vel ingen klarere tale - så dumpet han i emisjonen ...

De fleste har vel fått med seg uttalelsen 80% sikkerhet for suksess som han måtte ta tilbake, mangelfull oppdatering på rekrutteringen og særdeles mangelfull oppdatering på testresultater hvor han i stedet kommer drassende med en mulig coctiltesting (om man fant pasienter som matchet kriteriene) og nå til sist så vrir han på det faktum at Bemcentinib ikke kom seg gjennom nåløyet slik at de ikke gikk videre til fase 3 og recovery studien, men igjen så skyggelegger han det med å skulle starte opp en egen studie som han påstår de er kommet langt i prosessen med - igjen masse snakk og lite informasjon - ikke en gang lokasjon har han klart å formidle og det bør man vel kunne anta er noe av det første man kjenner til ...

Nei, usikkerheten har selveste Godfrey selv klart å skape gjennom å opptre svært amatørmessig og lite tillitsfult så får tiden vise om de største aksjonærene tar grep og får tullingen fjernet for hvis ikke så vil dette fortsette til skade for caset og dets aksjonærer ...

For de som ønsker en dokumentasjon på at accordstudiene fortsetter som før (uten Bemcentinib) bør lese seg opp på NHS og AKRI sine sider ... ;)
Redigert 31.07.2020 kl 12:00 Du må logge inn for å svare

Tenker du at Trond Mohn som har sin høyre hånd i styret i BGBIO er tjukkere i hodet enn deg?

Måten du ordlegger deg på indikerer ikke akkurat at du er den skarpeste kniven i skuffen...

"Det er en ting du ikke virker å ha fått med deg og det er at det IKKE gjelder alle accordstudier for de er det mange av, MEN det er på alle 11 lokasjoner som var dedikert for Bemcentinib som rekrutteringen er stanset."

Ifølge de sidene du refererer til uten å "linke" kilden, så skal jeg ta meg av bryet.
Link: https://www.nihr.ac.uk/covid-studies/

ACCORD
ACCORD: A Multicentre, Seamless, Phase 2 Adaptive Randomisation Platform Study to Assess the Efficacy and Safety of Multiple Candidate Agents for the Treatment of COVID 19 in Hospitalised Patients

Status: Open

Type: Interventional

Funder: BERGENBIO AS

Sponsor: UNIVERSITY HOSPITAL SOUTHAMPTON NHS FOUNDATION TRUST

CI: Dr Tom Wilkinson

IRAS-Number: 282769

CPMS-ID: 45616

Approval Date: 21 April 2020

Hvordan forklarer du at studien med Bemcentinib fortsatt står "OPEN" her og hvor finner du at de har gått videre med de andre ACCORD studiene du påstår?


Riskokeren skrev: "Det er en ting du ikke virker å ha fått med deg og det er at det IKKE gjelder alle accordstudier for de er det mange av..."

Hahaha! Jeg håper du får betalt for å skrive disse absurde usanne løgnene. Om ikke burde du oppsøke lege snarest og settes på medisin som roer ned vrangforestillingene dine.

Det er ÉN ACCORD studie. Kun ÉN!!


For de som ønsker en dokumentasjon på at accordstudiene fortsetter som før (uten Bemcentinib) bør lese seg opp på NHS og AKRI sine sider ... ;)

Ja så kom med en link da mann! Men det klarer du ikke 😇 Som sagt før, umulig å ha troverdighet til det du holder på med!