DNO-Danske bank hever kursmål


Meglerhus jekker opp kursmålet for DNO-aksjen tross gårsdagens skuffende tall
Danske Bank Markets mener DNO er blant vinnerne av skatteendringene i Norge.


JEKKER OPP KURSMÅL: Danske Bank Markets ser vesentlig oppside for DNO, her ved adm. direktør Bjørn Dale.
Børs
Christian Arthur Wahl Lund
09:52 - 31. juli
Danske Bank Markets jekker opp kursmålet for DNO-aksjen til 9,4 kroner, fra tidligere 8,6 kroner, og gjentar kjøpsanbefaling. Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset torsdag kveld, gjengitt av TDN Direkt.
– DNO er en av de vesentlige vinnerne av de midlertidige skatteendringene i Norge, vi forventer forbedringer tilknyttet likviditet og «breakeven» for usanksjonerte prosjekter, skriver meglerhuset i sin oppdatering.
Selskapet la tidligere frem tall som skuffet analytikerne, og sendte aksjen ned 4,92 prosent. Fredag har imidlertid aksjen snudd om, og er i skrivende stund opp 3,19 prosent til 5,70 kroner.
Det vil si at meglerhuset ser 65 prosent oppside i aksjen.
Redigert 31.07.2020 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
wwbwb
31.07.2020 kl 12:47 834

Noen som har treff statistikken til Rystad Energy?
Syns de kanskje er forholdsvis negative generelt og kanskje det er med rette. De er aktive med nedtoningen, men det er kanskje også fornuftig.
«Oljeanalytiker Bjørnar Tonhaugen i Rystad Energy skriver i sin dagsrapport at dagens oljeprishopp er en korreksjon til gårsdagens fall, og at vi ikke bør se etter "bullish" nyheter i dag.»

https://investor.dn.no/#!/Oversikt/
St8
31.07.2020 kl 13:02 780

Trenger ikke være skarpe analytikeren for å skjønne at nedgangen igår var ett blaff. Amerikansk BNP (som styrer hele verden per dags dato) var bedre enn forventet, men de store gutta utnyttet skumle tall (-32%) til å komme seg inn litt billigere.

Dno takler jo perioden best av alle. Lover særdeles godt dette. God helg ja!