Leasingselskap selger


Da fikk vi en flaggemelding fra et leasingselskap som nå er kommet under 5% eierandel.

De har nå i går solgt 2,6 mill aksjer og sitter nå igjen med 178 mill. aksjer. Det viser vel bare hva vi har i vente i NAS-aksjen, en stor selger i går og aksjen faller 7-8%. Hva da når resten skal ut, eksempelvis 10 mill aksjer pr dag? Og dette er kun ett av de leasingselskapene med ufrivillige nas-aksjeinnehav.

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=510513
Redigert 31.07.2020 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Da kan reste selges uten nytt flagg. Slikt legger en viss demper på festen...

Leasingselskap? Hold dere til fakta

De som har leaset ut fly er i lock-up og har ikke solgt ennå. De som selger nå har leaset ut ansatte og øvrige tjenester. Spiller vel egentlig ingen rolle hvilke store som selger? Ut skal de alle mann.
FunTrade
01.08.2020 kl 00:24 1335

Du vet sjokkedorisei, leasing av folk, leasing av fly...samme det. Resultatet blir det samme .uvillige eiere som vil ut av dette.
Epona
03.08.2020 kl 11:41 823

Ok. Bare slukke lyset og låse døra? Sannelig er du dyktig som vet så mye.

Ja, slukk lyset og lukk døra. Ned over 5% til i dag. Neste sensommerslipp fra denne leasingaktøren er 9 august, kvantum salgbart bare 50 mill aksjer.

Det her går jo akkurat som forventet, men bare 20 mill aksjer i dag. Nå er det jo snart lockup frigjøring for andre og enda større aksjonærer på gang så det skal vel mye til å holde 2 -tallet for NAS ut denne uken..

Epona - du kunne jo ikke uttrykt deg bedre om du sitter der surmulende med tap opp etter øra. Facts er in the end nokså bra utgangspunkt for vurdering av aksjer. All annen støy, slik som overoptimistiske aksjonærer ala de i nas har vi jo nå sett nok av. Det mases om Boeing erstatning og RR erstatning, men om så og hvis det mot formodning blir full uttelling på la oss si 3-5 mrd når FACTS foreligger... det er jo ikke mer enn en krone aksjen vi snakker om. Da er vi bare tilbake der vi var for et par uker siden.

Sannelig er du udyktig som ser bort fra facts.
Redigert 03.08.2020 kl 17:17 Du må logge inn for å svare