XXL - fair pris fremover..


Coronahandelen er unik og heldigvis forbigående. Likevel har situasjonen gitt XXL en unik mulighet til å rydde opp i de egentlige utfordringene kjeden slet/sliter med på rekordtid. Fantastisk cashflow, lagerproblemet er borte og vel så det, motiverte ansatte og penger/ressurser til å rydde i mindre og større problemstillinger som sto i kø.

Mange har tenkt at Q2-tallene ville falle utover sommeren. De tallene jeg har sett fra andre kjeder i Juli tyder på noe helt annet. Corona, ferie hjemme og perfekt shoppingvær i juli vil gi svært gode retailtall for Juli. Reiseskam og økende smittetall opprettholder det gode hjemmemarkedet og hjemmeaktiviteter fremover. XXL kan fortsette omstillingen mens de tjener gode penger løpende.

Likevel er det på sikt det vil vise seg om kjeden fikser omstillingen. Det er her ny ledelse kommer inn. Vil de lykkes i å skape en mer profesjonell organisasjon og et mer konkurransedyktig og lønnsomt retailkonsept? Markedsforholdene i Norge blir så gode fremover at det skal bli vanskelig å bomme. Betydelig færre butikker og betydelig kvadratmeter-reduksjon i mange store Intersport/Gresvigbutikker gjør XXL til eneste reelle bigbox aktør igjen i markedet. Konkurransetilsynets avventende holdning til oppkjøp av konkursboet i Gresvig gjør at det systemet står og "tråkker vannet" - XXL henter markedsandeler på alle fronter. Om man så ser konseptet til nye Intersport, så er det lovende for XXL(ref Sandvika). Mindre fokus på hardvare(faktisk sport) og mer i retning Stadium-konseptet - vise Brands, og pushe EMV. XXL kan bli bedre på tekstiler, men det er ingen tvil om at de blir enerådende i posisjonen de bygget seg opp i, mens Gresvig/Intersport trekker seg ut av den posisjonen. Dette gjør det adskillig lettere for XXL fremover, hva gjelder tydelighet på posisjon som igjen gjør det mye enklere å bygge marginer.

De ubesvarte spørsmålene fremover ligger først og fremst på nett og internasjonal vekst, og som blir de viktigste områdene å løse for Wibe. Det kommer jo nå svært gode tilbakemeldinger fra det svenske markedet om betydelig økning i markedsandeler i et marked i kraftig vekst. Det er sterkt. Fortsetter dette kan et marked til hakes av som under god kontroll, med forventning om god lønnsomhet og marginer. Forøvrig internasjonalt kreves det mer hands on lokal tilpasning og justering av konseptet for å møte nødvendig anerkjennelse for å ta ønsket posisjon/vekst og få det fotfestet som kreves for effektiv drift og god lønnsomhet. Dette blir en syretest for ledelsen. Tidligere var kjeden noe naiv i troen på eget konsept. Jeg tror Wibe har med god nok erfaring fra Nilles utfordringer i Sverige til å vite at internasjonal ekspansjon krever anerkjennelse av lokale forskjeller og tilpasning av eget konsept til det.

Veksten/størrelsen på nett gir gode muligheter for å strømlinjeforme og effektivisere driften. Likevel er dette også en syretest på ledelsens evner til å levere på sikt.

Konklusjon: Kjempegod lønnsomhet kan ventes så lenge folk holder seg hjemme - starten på Q2 er jeg overbevist om at har vært veldig god. Norge som marked bør være en nobrainer for en god retailledelse etter å ha fått den flaksen i ryggen som corona har gitt. Norge er å regne som løst, men hvor det selvsagt vil kreves god tilpasning, konseptutvikling og effektivisering av drift videre fremover. Sverige ser absolutt lovende ut. Spørsmålene for prising videre handler om Øvrige land - vekst/lønnsomhet, samt Nett - vekst/lønnsomhet.

Som et stabilt retailselskap med god lønnsomhet og forutsetning for god lønnsomhet i Norge/Sverige på sikt, samt gode posisjoner på nett og flere andre land - som nå skal foredles videre, mener jeg selskapet forsvarer en pris i retning 40,-. Dagens lave prising handler om frykt for at selskapet ikke kommer gjennom omstillingen de sto i, noe de i stor grad allerede har lagt bak seg grunnet corona/Gresvigkonkurs. Leverer de internasjonalt utover NO/SV og viser videre vekst og lønnsomhet på nett som igjen skaper grunnlag for nye land og vekst - da snakker vi helt andre multiple og prising. Jeg sitter long i denne med tro på at ny ledelsen er god og vil lykkes i å levere stein på stein på den solide grunnmuren corona har levert på rekordtid.

Redigert 21.01.2021 kl 09:40 Du må logge inn for å svare

Ja vi er i Januar mann....og i følge FA så økte salget i Januar med 50% i forhold til i fjor....
4580
05.02.2021 kl 07:50 4106

Ja, og igjen ser vi hvor mye " pess " folk kan lire av seg på forumet.

PESS er bra.. :) Det sier vi i Østfold :)

Blir godt å se fjeset til Wibe igjen og det glade humøret hans. Flott smil har han også. Knakande fin fyr. Har trua på XXL fremover.
Redigert 05.02.2021 kl 08:05 Du må logge inn for å svare
JanOrge
05.02.2021 kl 10:01 3729

Som jeg har nevnt tidligere så er det etter min mening ikke et styrketegn at selskapet ikke klarer å tjene stort i det som skulle være et historisk godt marked. Det er jo hallelujaoverskrifter i pressen om at selskapet slår ebidta-forventning, men det hjelper ikke stort når bunnlinja ikke beveger seg i samme retning. Der går det ned, og selskapet tjente nesten ikke penger. Det er grunnen til at Hermanrud anbefaler short, og en rekke meglerhus spår kursen ned. Jeg tror, som sagt tidligere at vi skal nedom 15.
Brunello
05.02.2021 kl 10:13 3703

Enig. Xxl er en sann fryd å handle, om man har vett til å følge bevegelsene og ta gevinst underveis. Men å gå inn i selskapet for å sitte langsiktig på dagens nivå, det kan fort bli en dårlig handel. Tror neppe vi skal ned til 15,- men at vi bikker 20,- igjen, etterhvert, er jeg temmelig sikker på. Wibe gjør en fin jobb, og corona kom som en gudegave og reddet selskapet fra konkurs. Men prisingen vil etterhvert basere seg på en forsvarlig p/e, og da må enten kursen ned, eller så må bunnlinjen opp.
Water
05.02.2021 kl 11:13 3565

Takk for et balansert innlegg,Brunello og JanOrge. Oppturen fra i dag tidlig er snart nullet ut.....
Gunnar88
05.02.2021 kl 11:16 3569

XXL er seg selv lik, og kursen følger trenden fra tidligere. Faller på tross av et bra resultat. I motsetning til tidligere tok jeg gevinst dagen før presentasjonen. Jeg tror også denne kommer til å synke videre, men kan heller ikke forstå at den skal gå ned mot 15 kroner. Her heller jeg mer mot Brunello, og tenker at rundt 18-19 kroner virker mer fornuftig.
Spåmannen
05.02.2021 kl 12:01 3464

Et resultat som slo forventningene. Super guiding fra Wibe. Netto rentebærende gjeld på 71 millioner, 1,1 milliarder i cash. Et sterkt marked. Utsikter for Norgesferie også i år. Når kommer det oppdaterte kursmål?

Tydelig at noen har solgt og vil inn igjen lavest mulig...som vanlig 🙄
Gunnar88
05.02.2021 kl 12:06 3641

Det skal du ikke se bort i fra. Men dette kan ikke være overraskende. Sikkert mulig å få en fin inngang her på 19 kroner på sikt.

Man skjønner jo raskt at JanOrge og Brunelle enten hat shortet XXL og gått på en smell eller at de vil kjøpe aksjen på billisalg. Her legger XXl frem et knall sterkt Q4 med stor vekst og knuser analytikerens estimater på 271 med å komme inn på hele 327 og øker driftsintektene med 20%. De kommer også ut og sier at Januar har vært en allerede utrolig god månede og for oss som bor i oslo er ikke det vaskelig å forstå med det utrolig vinter været vi har hatt og har.

sleger på en lenke til en artikkel om at XXL øker salget i januar med 50%!
https://www.dn.no/teknologi/xxl/oivind-tidemandsen/for-ett-ar-siden-jobbet-xxl-for-a-unnga-konkurs-na-er-det-sjeldent-god-gli-i-norges-storste-smorebu/2-1-955618
Gunnar88
05.02.2021 kl 12:21 3646

XXL leverte glimrende tall både Q2 og Q3, men kursen falt som en stein i perioden etterpå uansett. Slett ikke rart at det samme skjer igjen. Jeg kan selvsagt ta feil og at det kommer en rekyl over helgen, men det tror ikke jeg.

Jeg tror også de nevnte herrer solgte seg ut enten tidligere i dag eller i går, uten å spekulere for mye. Det spiller egentlig ingen trille. Brunello har mange gode og nyanserte innlegg her, som man bør tenke over.
JanOrge
05.02.2021 kl 12:26 3709

Du trenger ikke tillegge meg noen agenda her. Jeg prøver å diskutere sak. Du ramser opp en rekke argumenter som du mener skulle medført kursbonansa, men du hopper visst over det faktum at selskapet ikke tjener stort, på tross av megahøy omsetning i et "historisk godt kvartal". Nytter ikke å selge sportsutstyr for 10 milliarder i året, hvis man ikke klarer å tjene tilstrekkelig med penger på salget. Jeg skrev for noen dager siden at det burde være alarmerende for noen og enhver dersom man ikke klarte å tjene mer enn 42 millioner i kvartal nummer 4 i 2020. XXL tjente kun 15 millioner. Det er marginalt, og jeg tror Q1 byr på tap. Og da kan de jo omsette for så mange milliarder man klarer å telle til - det vil ha mindre betydning.
Brunello
05.02.2021 kl 12:51 3703

Ja. Legger ikke skjul på at trading av xxl er gull! Volatil men forutsigbar, stort sett likvid nok til interessante poster og ikke noe luftslott, så aksjen har en grunnleggende soliditet som hindrer at den går i gulvet. Nå er det spennende å se hvor den går, fremover.

Du kan si hva du vil, men XXL slo forventingene. De skaffet seg større marktsandel i Norge, Svergie, Finnland og Østerike noe som er veldig bra og husk at siste Q4 gikk de med 246 milioner minus i EBITDA. Nå på et år har de snudd det til pluss 327 milioner, da skjønner man at dette går riktig vei ihvertfall for øyeblikket. Samt de sa at outlooket for Q1 ser enda bedre ut en tidligere ventet og de meldte i fra om salgs økning på hele 50% i Januar 2021.
JanOrge
05.02.2021 kl 12:56 3786

Ja, de slo forventingene på nesten alle områder. Bortsett fra på å tjene penger. Der ligger de under forventet. Ganske langt under også, såvidt jeg kan forstå. Som du også ser så nevner heller ikke Wibe noe om forventet overskudd. Wibe er en smart fyr, så da kan man jo tenke seg hvorfor han ikke sier noe om bunnlinja, men bruker mest tid på topplinja.
Gunnar88
05.02.2021 kl 12:58 3786

Og det du kommer med der er det heller ingen her som bestrider. Spørsmålet er hvilken innvirkning dette har på aksjekursen. Og der har vi åpenbart ulike oppfatninger.

Det er bare fint med forksjellige meninger og bare kom med de! Men i hvilken verden er større markedsandel i alle markedene de er inni, en ekstremt snu operasjon på EBITDA fra forrgie Q4, en enda bedre outlook mot Q1 og allerede rapportert om 50% salgs økning i Januar 2021 en dårlig påvirking på akje kursen? Akkurat det ser ikke jeg, men hvem vet.
JanOrge
05.02.2021 kl 13:19 3790

Det er absolutt ikke negativt. Men jeg tror markedet synes det er litt dyrt å prise et selskap som nesten ikke tjener penger til seks milliarder kroner. Og da legges det relativt sett større vekt på resultat enn på ebidta.
Brunello
07.02.2021 kl 17:38 3452

Noen som tør å spå veien videre? Vi har en bra utvikling i omsetning, men bunnlinjen henger etter. Alle forstår at markedet er spesielt for tiden, og at det vil normaliseres, smått om senn. Xxl snakker om netthandel og utvidet tjenestetilbud i butikkene, noe som er en logisk utvikling når hovedkonkurrenten ikke lenger heter g-sport, men er rene nettbutikker som kan overleve på stort volum og små marginer. Her jobber leverandørenes bonus-system litt mot xxl, det er dyrt å ha utsalg. Det er naturligvis en fordel, men det erstatter ikke behovet for å være konkurransedyktig på nett.

Så er det utviklingen på de utenlandske markedene. Her er det kanskje at hovedrisikoen (og hovedmuligheten) ligger. Xxl er avhengig av å vokse i utlandet, jeg tror genetisk vekst er så krevende at de ikke kommer unna å fusjonere med andre kjeder eller foreta oppkjøp. Det kan slå andre veien, så xxl blir slukt av en større kjede som vil inn på det nordiske markedet.

Mange muligheter her. Dagens p/e er ca 20, og det er høyt. Så hva tror de av dere som er i stand til å tenke seriøse tanker?
Ilusion
07.02.2021 kl 20:45 3294

Corona sørger for 30% nedetid på vare husene .Dette ble kompensert med mer enn 30% mersalg.Tenk da når alt er åpent.
Nytt lager i østerike er åpnet..Dertte slår positivt ut på bunnlinjen i fremtiden..Wibe tenker absolutt bunnlinje ..
Men for f..Jorden ble ikke skapt på en dag.
De har gjort mye bra arbeid og sådd frø for fremtiden.
Tenk når utenlands markedet hvir xxl er blir som det norske slik de jobber for.
DA skal jeg love dere det blir bonanza!

Solgte meg ut på Fredag.
Vurderer inngang igjen men er usikker på når.
At den skal videre opp på sikt er ganske sikkert men nå er jeg litt urolig for hva dette muterte viruset kan stelle i stand.
Frem til nå har det vært en hyggelig og innbringende reise.
Brunello
07.02.2021 kl 21:12 3313

Ja, det er jo lov å håpe. Men bunnlinjen bekymrer, når den ikke følger den voldsomme omsetningsøkningen. Men jeg er ikke i tvil om at wibes grep på sikt vil øke lønnsomheten. Men jeg tror det vil ta mer tid enn mange forestiller seg, det er en tøff bransje og vi vil nok se at forbruket til endel folk vil gå ned, når coronastøtte ikke lenger er nok, og de utsatte avgiftene skal betales.?

Så er det vel 3-400 millioner som skal brukes på å fylle lagrene igjen, om jeg ikke husker feil. Men det er jo en likviditetsmessig problemstilling og en viktig konkurransefaktor.

Forøvrig har det blitt registrert coronasmitte blant de ansatte på ett av varehusene i Oslo. Tror heller ikke at det har noe å si av betydning, for den løpende driften.

Skal vi satse på at vi havner mellom 22 og 22,30 i morgen?

Umulig å spå hvordan kursen vil bevege seg fra dag til dag, men har stor tro på at kursen vil bevege seg opp mot Q1 rapporten. Det er allerede meldt inn 50% økt salg i Januar og Wibe er en topp person for jobben og med fokus på å øke bunnlinjen. Vi må også huske på at det har vært kostnader for å bygge om butikker og varelagere som koster nå, men som vil ha positiv effekt raskt. I tillegg har allerede mange nordmenn bestemt seg for å feriere i Norge denne sommeren også som vil slå godt ut på XXL salg, noe Wibe selv er klar over og forbreder seg på.

Kilder:
Januar omsetning opp 50%: https://www.dn.no/teknologi/xxl/oivind-tidemandsen/for-ett-ar-siden-jobbet-xxl-for-a-unnga-konkurs-na-er-det-sjeldent-god-gli-i-norges-storste-smorebu/2-1-955618

Wibe forbreder seg på hjemme sommer: https://finansavisen.no/nyheter/handel/2021/02/05/7620468/xxl-rigger-seg-for-hjemmesommer
JanOrge
08.02.2021 kl 10:01 3189

Sånn rent fundamentalt, så skal vi ned fremover. Og vi skal et godt stykke ned også. Et retailselskap som ikke tjener penger er ikke verdt seks milliarder. Potensialet i retail må vises over tid for at det skal bli interessant, og der gjenstår det endel for XXL. Klarer de å skru det til slik at de tjener et par kroner i året, så skal vi kanskje opp i 35-40, men de er ingenting som tyder på at det skal kunne skje dette året, hvertfall.
Merkur
08.02.2021 kl 11:29 3051

Tja, alle har sine interesser her på forumet, men det kan vel ikke stå helt uimotsagt at XXL ikke tjener penger. I 2020 har de altså nedbetalt så å si all gjeld, investert kraftig i netthandel, redusert varelager, investert i sentrallager og logistikk, drevet storstilt gjenkjøp av aksjer, alt mens de har tatt nye markedsandeler, osv., og de lander på et overskudd på 126 millioner. Det kunne naturligvis vært større, men det bildet du tegner stemmer altså ikke helt.
JanOrge
08.02.2021 kl 11:46 3180

Ja, jeg skriver det på spissen. Enig i det. Og du må ikke være veldig konspiratorisk for å skjønne at jeg ikke har aksjer nå, men tenker at det er en mulighet for at jeg kjøper hvis kursen, etter min skrale vurdering, er riktig.

XXL tjente 126 millioner, eller 50 øre per aksje. Dette var i et rekordår, som du også er inne på. Staycation og folk hamstret hjemmetreningsutstyr, dyre sykler og ski. Et unormalt godt år, sier mange. "Eventyrlig vekst", "butikkene går tomme". Og xxl tjente 50 øre per aksje. Aksjekursen er nå omtrent 22. P/E er da 44. Og dette var altså et unormalt godt år, hvor premissene ble lagt av at handlesterke nordmenn ikke fikk brukt feriebudsjettet i utlandet. XXL reduserte varelageret av ukurant gods. Noe annet hadde vært galskap etter at forrige innkjøpsansvarlig hamstret sesongvarer som om det var toalettpapir ved lockdown. Det er godt mulig at XXL får skuta på rett kjøl, men pt. så er det uklart. Og når folk igjen kan reise til utlandet, så tror jeg nok xxl (og andre sportsforretninger) skal få store problemer med å tjene store summer på salg av sportsutstyr.
Merkur
08.02.2021 kl 11:58 3256

Deler av året har vært svært godt, noe omsetningen også reflekterer. Men om vi spoler ett år tilbake i tid, var altså XXL på randen av konkurs. De satt med enorme lagre, et elendig omdømme, og butikken gikk dårlig. Selv om deler av 2020 har vært rekordartet, er det nokså misvisende å tenke om året som helhet som et lykketreff. Vi er nok ikke så veldig uenige, men jeg synes nok du legger for lite vekt på alle de kostnadskrevende investeringene (og aksjekjøpene) som - lik det eller ei - har snudd et undergangsdømt foretak til å bli en bedrift som ligger ekstremt godt posisjonert i et voksende marked. Naturligvis er det greit å ha en annen tilnærming, men jeg tror vel de som kjøper eller beholder aksjer i XXL nå, har troen på at de endringene som har kommet i løpet av 2020 vil komme aksjonærene til gode. Så er naturligvis XXL en slags folkeaksje, og er derfor sårbar for den (av og til) pussige psykologien som preger kursutviklingen av slike, men det koker vel ned til om man tenker at de underliggende verdiene til kaste av seg på sikt. Jeg tror det. Og du har vel ennå ikke overbevist meg om det motsatte.
JanOrge
08.02.2021 kl 12:10 3333

Det er artig med litt diskusjon!
Jeg har ikke fått med meg hvilke kostnadskrevende investeringer som selskapet har gjort. Hva går de ut på?
Kjøp av egne aksjer er ingen kostnad som har fått effekt på resultatet. De kjøpte egne aksjer for 100 millioner NOK, men dette har ikke fått resultateffekt ennå, vel? Aksjene er kjøpt som en del av ansattes opsjonsprogram, og jeg antar de blir en kostnad først i det de deles ut til (ledende) ansatte.
Også enig i at dette er en folkeaksje, absolutt! Ellers hadde nok ikke prisingen vært såpass luftig som den nå faktisk er... ;-) Så at den er en folkeaksje, tror jeg du bør se på som noe utelukkende positivt.
JanOrge
08.02.2021 kl 12:11 3383

Det er artig med litt diskusjon!
Jeg har ikke fått med meg hvilke kostnadskrevende investeringer som selskapet har gjort. Hva går de ut på?
Kjøp av egne aksjer er ingen kostnad som har fått effekt på resultatet. De kjøpte egne aksjer for 100 millioner NOK, men dette har ikke fått resultateffekt ennå, vel? Aksjene er kjøpt som en del av ansattes opsjonsprogram, og jeg antar de blir en kostnad først i det de deles ut til (ledende) ansatte.
Også enig i at dette er en folkeaksje, absolutt! Ellers hadde nok ikke prisingen vært såpass luftig som den nå faktisk er... ;-) Så at den er en folkeaksje, tror jeg du bør se på som noe utelukkende positivt.
Merkur
08.02.2021 kl 12:39 3316

Joda, alltid moro med diskusjon, men kom igjen. Om du ikke tar med investeringene i f.eks lager og automatisering (Autostore), så mistenker jeg at du ikke er ute etter diskusjon, men å hamre inn påstander. Jeg tror vel den rene investeringskosten lå på ~ 160 mill. I tillegg har de altså redusert lån med over en milliard kroner. Usikker på om jeg skjønner poenget ditt med aksjekjøpet. Gjenkjøp innebærer jo at selskapet må bruke likviditet (i dette tilfelle ~100 mill) for å kjøpe aksjene tilbake i markedet. Kjøpene har jo derfor en kostnadsside, selv om aksjene ligger i regnskapet som assets per nå. Og til folkeaksje-poenget ditt tror jeg nok heller ikke vi er helt enige :)
JanOrge
08.02.2021 kl 12:52 3362

Det er ikke meningen å virke skråsikker. Jeg bare tok utgangspunkt i at vi var enige om at selskapets overskudd var 126 millioner. Hadde de unnlatt å nedbetale gjeld med en millard eller latt være å kjøpe aksjene, så hadde overskuddet fortsatt vært 126 millioner. Investering i lager og automatisering på 160 MNOK har heller ikke gitt negativ resultateffekt med 160 MNOK for 2020. Kanskje maks 20 MNOK, tipper jeg.
thomasb
09.02.2021 kl 11:50 2897

Hva var så bra med Q1? Det var vel først og fremst et ryddekvartal hvor gamle varer og andre skjeletter ble kastet ut - og som ga et negativt Q1 på 224. Legg Q1 bort fra regnestykket ditt, så leverer Q2-Q4 126+224= MNOK 350. Hva de kan få ut av et normal Q1 nå, skal jeg ikke si for sikkert - men +50 bør være innen rekkevidde. Legg til rundt 100 i ytterligere(ikke aktiverte) kostnader knyttet til fremtidsutvikling i året som har gått, ekstern innleie og valutaeffekter. Vel da er vi ikke så langt unna de MNOK 500(2,- per aksje).... Verd å merke seg at Q4 var langt fra et godt kvartal. Rævva vintervær og soft julehandel i desember. Årets Q4 var på topplinjen lik Q4 i 2018 - det var bare et 2019 som var katastrofe som gjør at 2020 ser bra ut på topp. Sett i perspektiv, er det veldig mye med 2020 som ikke har vært optimalt for XXL. Synes utviklingen av selskapet ser bra ut allerede og det er mye å gå på fremover. Spesielt viktig da er det å se på hva investorene må vente seg fremover i følge Wibe - økende markedsandeler, økende bruttofortjeneste og lavere opex. 30-35 bør være innen rekkevidde ila kommende 12 mnd om prosessen fortsetter som hittil under Wibe. Mye er gjort svært raskt med hjelp av Covid og det vil vi kapitalisere på i året vi nå er inne i og fremover.
thomasb
09.02.2021 kl 11:54 2910

DnB løftet kursmålet sitt fra 21 til 24 direkte etter Q4 rapporten - og de har etter min mening forsiktige estimater fremover på lønnsomhet.
Gunnar88
09.02.2021 kl 12:06 2896

På Økonominyhetene i går ble det gjort teknisk analyse av XXL. Denne viste at et brudd på 20,5 er en sterk indikator på videre nedgang ned til neste teknisk motstand på 18,4 kroner. Og det er nok trolig utfra mitt kjennskap til tallene og aksjen for øvrig at vi havner der. Hvis den stabiliserer seg på 18-19 kroner, så vil jeg begynne å laste opp på nytt.

Bare for å si det, så ble det sagt i analysen at et brudd på 18,4 kunne indikere videre nedgang til 8 kroner, men dette er vel relativt urealistisk?
Water
09.02.2021 kl 12:34 2837

Får Hermanrud rett, som anbefalte shorting av aksjen?

Der forsvant sperra på 100k aksjer (20,50 kr ) i en fei. Kjekt å se at det er noen som har trua her. Meg inkludert :)
Redigert 09.02.2021 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
Juko
09.02.2021 kl 13:23 2849

Liten hodeskulder innkommende. Den skal nok ned på 18-19.