Dette er noe som bør interesse sosialister...

polemiker
POL 14.09.2018 kl 00:27 461

Det er en hype på sosiale media nå som kalles #WalkAway. Dette er angivelig folk som tidligere har vært sosialister, men som har fått en oppvåkning og som nå tar avstand fra ideologien og politikken deres.

Dette må være noe for Sotah og gutta. Vil utfordre dem til å ta en titt på Youtube og se igjennom et par - tre av disse historiene. Legger ikke ut noe linker, bare velg de som passer.
Slettet bruker
14.09.2018 kl 01:01 453

Mener jeg leste at de ble bannet fra en av plattformene i dag.
polemiker
14.09.2018 kl 01:21 449

Selvsagt! Dette er jo værre enn nazisme, rasisme, pedofili og islamofobi.

At noen velger å frafalle sosialisme skal dømmes til evig fordømmelse og utestengelse fra samfunnet og sosiale media.. Ikke helt ulikt i islam, hvor man forenkler dette ved å bare kappe av hodet.
artig
14.09.2018 kl 06:42 426

Og journalistene forlater skuta.

https://resett.no/2018/09/14/stadig-faerre-msm-journalister-lognenes-kostnad/

Fire av ti i Norge frykter falsk journalistikk uten troverdighet

I en artikkel fra Dagsavisen av 14. juni 2018 fremkommer det at norske nettbrukere har lav tillit til nyhetene og synes det er vanskelig å skille mellom falske nyheter og fakta. Dette er hentet fra en undersøkelse foretatt av Reuters Institute. Det er særlig blant brukere under 35 år, blant velgere langt til høyre og lesere med sterke meninger om innvandring at skepsisen til de etablerte er stor.

Dette har gitt framvekst av alternative og innvandringskritiske nettsteder som Resett, Document og HRS, skriver Dagsavisen – i sin kjente insinuerende stil. I undersøkelsen fra Reuters fremgår det dog at flertallet av de spurte aldri har hørt om disse nettstedene. Brukernes frykt for «falske nyheter» er således rettet mot MSM. Disse seiler ofte under falsk flagg, mange er politiske aktører og burde stått tydeligere frem som det.

– Uten noen som stiller spørsmål, som undersøker hva som skjer i samfunnet, som uavhengig av andre interesser, kan stille spørsmål til politikere, byråkratier og andre maktpersoner i samfunnet, så forvitrer demokratiet. Uten journalistikk, er det fritt fram for korrupte politikere, byråkrater og andre til å gjøre som de vil. Sitat: Journalistprofessor Steen Stensen.

Mange har nok tenkt at de ikke orker å engasjere seg når de oppdager at de verdiene de trodde på undermineres med usannheter og forvrengning av fakta av folk man skulle tro stod på samme side.

MSM er i tilbakegang fordi skjevheten i budskapene har gjort mediene stadig mer kraftløse. La oss ikke gå i det samme sporet. Heldigvis er vi mange på denne flanken som vil det samme. Når vi blir mange nok får trollene mindre plass.