Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XIX

polemiker
FBI 14.09.2018 kl 22:00 7223

Vi trenger en ny tråd. Skal for en gangs skyld fatte meg i korthet, da dette innlegget vil dukke opp på alle nye sider.

Trådens tittel stiller spørsmålet om denne massive FBI skandalen er større enn Watergate saken. Der har vi nok kommet og passert for lengst. Samtlige ledere og en rekke profilerte etterforskere i etaten har enten sluttet selv eller fått sparken. Saken utvides stadig og vil i økende grad også omfatte bl.a. DOJ,CIA og det overordnende ODNI.

Må nok på forhånd advare lesere mot nicket Mortenxx som trolig vil spamme på denne tråden også. Historisk sett har han hatt feil på tilnærmet alt han har skrevet og vil nok prøve å så tvil eller bortforklare alt av fakta som fremlegges på denne tråden. Vil derfor anbefale folk om å ikke ta hans innlegg seriøst.

Link til forrige tråd: https://forum.hegnar.no/thread/7525/view/0/0?page=1
polemiker
15.09.2018 kl 00:58 3059

Nye tekstmeldinger blir nå frigitt. FBI påstod først at disse ikke eksisterte pga. en "teknisk svikt". Inspector General (IG) slo seg ikke til ro med det, og klarte med hjelp fra eksterne IT eksperter å finne 10 tusenvis av tekstmeldinger.

Dette er tekstmeldinger som setter FBI i et svært dårlig lys, og når de på tross av deres konklusjon om at de var borte, dukket opp igjen, bruker de alt som er i deres makt for å forhindre at det kommer ut. Som vanlig bruker de da "source and method" som unnskyldning for hemmelighold, men erfaringen så langt er at de bruker dette for å beskytte seg selv.

Siste nå er at elskerinnen til sjefsetterforsker Strzok, Lisa Page, var "intern" i Hillary Clintons valgkampanje (2008) da hun tapte for Obama. Det forklarer jo en del når man ser på hvilken grad av politisk korrupsjon hun har utøvd i sin tid i FBI.

Det kommer til å bli en svært intensiv periode nå frem mot midterm valget i november. Hva som skjer etter det, er avhengig av valgresulatet. Vinner Demokratene, er slutt på etterforskningen fra komiteene. Sosialister er som kjent ikke så glad i fakta eller innsyn i deres måte å bedrive "politikk".
Clevage2
16.09.2018 kl 17:37 3032

http://insider.foxnews.com/2018/09/14/joe-digenova-walls-are-closing-obama-doj-fbi-officials

Nettet snører seg sammen og avsløringene om Obamas FBI-folk vokser og vokser.....!
Slettet bruker
16.09.2018 kl 18:20 3019

? ha ha synes din advarsel er ganske betimelig polemiker !
Har selv forsøkt å diskutere Hitler og sosialismen med han. Totalt bortkastet tid.
Jeg tror, at hen er en fjortis.
Redigert 16.09.2018 kl 18:20 Du må logge inn for å svare
Blåveisen
16.09.2018 kl 21:46 2997

https://www.document.no/2018/09/16/dere-kommer-til-a-bli-skremt/

På document.no skriver de om denne saken MSM later som at ikke vokser frem.......,og til uka offentliggjøres det flere dokumenter.
polemiker
16.09.2018 kl 22:11 2992

Det kommer til å skje mye nå i de nærmeste dagene. Offentliggjøringen av FISA søknadene kan bli frigitt allerede i morgen, men trolig noe senere i uken. Deretter vil det også bli frigitt utskrifter fra en rekke av de lukkede høringene.

Til neste uke vil også Project Veritas begynne sin serie hvor de avslører Deep State ved å vise skjulte opptak og deres identitet. Her en liten teaser. https://www.projectveritas.com/2018/09/14/unmasking-the-deep-state-manifesto/
Slettet bruker
16.09.2018 kl 23:03 2978

Kult. Håper Project Veritas kommer til bunns i det der kannibalisme og blod-drikkingopplegget til DeepState, for det synes jeg er temmelig ufyselig.
AdFontes
17.09.2018 kl 01:45 2968

FBI-offiserer betaler journalister for proff kupp-agenda hjernevask av leserne/seerne. Journalister betaler tilbake for tjenester motsatt vei. Planting av historier og bruk av de resulterende avisartiklene som støttende bevis. Putin-nær oligark Deripaska finansierer FBI med 20 mill $ (160 mill nkr) og Steele er antagelig ansatt/betalt av ham også.

Når 'rouge' folk får kontroll med FBI/CIA som igjen tar kontroll over media (alle ''slinger i valsen'' er enten 'hat-snakk' eller 'russisk innblanding') samt også militæret er det en vanskelig vei tilbake. Det ser man i Iran, Venezuela og andre diktaturer. Sivilbefolkningen har ikke sjans mot moderne våpen og massiv media-ensretting.
-Veldig bra at ikke Hillary vant..
polemiker
18.09.2018 kl 23:44 2923

Som kanskje mange har fått med seg nå så bestemte Trump i natt at all elektronisk kommunikasjon i forbindelse med FISA søknaden nå er deklassifisert og skal offentliggjøres. Dermed kan ikke FBI eller DOJ trenere denne dette lengere eller sensurere ting de synes er pinlig for dem selv eller deres kollegaer.

Dermed skal det være slutt på spekulasjoner og fakta vil komme på bordet. Dette er kanskje det aller største gjennombruddet i denne saken og noe som vil sette spor etter seg i historien. Ikke bare får vi se hele FISA søknaden, men også en rekke nye email og tekstmeldinger de innvolverte i saken utvekselt, bl.a. Bruce Ohr.

Mulig at Rosenstein eller andre vil prøve å få en sosialistisk fedral dommer til å stoppe dette, men det vil garantert feile. Ingen oppegående jurister vil benekte at dette er et soleklart privilegium Presidenten i USA har. Litle Adam og de demokratiske lederne har kjempet med nebb og klør for å forhindre dette sammen med FBI og DOJ. De tror jeg nå vil bli fullstendig avkledd når dette kommer ut.

Denne deklassifiseringen og frigivelsen av disse dokumentene vil ogå lette arbeidet for IG som har etterforsket denne saken en stund nå. Hans rapport behøver da ikke å holde tilbake eller sensurere mye av materialet i sin kommende rapport.

Som nevnt ovenfor, her er forøvrig den første i rekken av Deep State avsløringer Project Veritas kommer med. Har ikke direkte noe med denne saken å gjøre, men det viser at litt av samme problemet i USA (og ellers i den vestlige verden), hvordan sosialisteer har infiltrert offentlig administrasjon og maktapparat.for å spre sin politiske agenda.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXLuqQe8DqQ
Redigert 19.09.2018 kl 00:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 00:16 2915

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-34/
Statement from the Press Secretary LAW & JUSTICE

Issued on: September 17, 2018

At the request of a number of committees of Congress, and for reasons of transparency,
the President has directed the Office of the Director of National Intelligence and the Department of Justice
(including the FBI) to provide for the immediate declassification of the following materials:
(1) pages 10-12 and 17-34 of the June 2017 application to the FISA court in the matter of Carter W. Page;
(2) all FBI reports of interviews with Bruce G. Ohr prepared in connection with the Russia investigation; and
(3) all FBI reports of interviews prepared in connection with all Carter Page FISA applications.

In addition, President Donald J. Trump has directed the Department of Justice (including the FBI) to publicly release all text messages relating to the Russia investigation, without redaction, of
- James Comey,
- Andrew McCabe,
- Peter Strzok,
- Lisa Page, and
- Bruce Ohr.

Carter Page ble plantet i Trump sin valgkampanje som en femtekolonist for DNC for å drive frem kompromiterende materiale omkring The Trump-Russia collusion.
Redigert 19.09.2018 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
AdFontes
20.09.2018 kl 21:46 2875

'High school' årboken til hun høyesteretts-anklageren er funnet, dvs versjonen før den ble 'vasket' for noen dager siden
https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/christine-blasey-fords-high-school-yearbook-was-scrubbed-to-hide-environment-of-racism-binge-drinking-by-minors-and-elitism/

At ingen i Kongressen har tæl nok til å manne seg opp til å si at 'rett til å bli hørt' om påstand om beføling utenpå klærne rett før en avstemning, etter 36 års stillhet er FORELDET.
Hva blir det neste, 'forsøk på butikknasking for 35 år siden'?

Høyesterett blir kanskje involvert i den pågående konstitusjonelle krisen, nå kanskje minus en konservativ..
polemiker
21.09.2018 kl 00:18 2864

Har fått med meg den saken AdFontes, og den virker ganske grotesk. Nå har den ikke noe med denne saken å gjøre, men er nok beslektet på mange områder. Det later ikke til å være noen grense for hva sosialistene kan få seg til å bruke i sin "resistance".

Denne saken stinker hele veien selvsagt og er i likhet med "russian collution" et regissert og oppkonstruert komplott. Kvinnen finner det naturlig å komme frem med denne 36 år gamle historien nå da Kavanaugh står til valg som høyesterettsdommer. Det er ikke bare den vannvittige tidsforsinkelsen som skurrer her, men en rekke andre ting også.

Hun påstår selv hardnakket at hun ikke har hatt noen "politisk agenda" med dette utspillet ... Hvorfor gikk hun da til det skrittet av å gjennomføre en løgndetektor test allerede i juli? Hun oversendte disse anklagene til en demokratisk kongress kvinne for flere uker siden, men hun valgte å sitte på denne informasjonen inntil siste uken før avstemming. Hvorfor sa hun ingenting i de timeslange høringene?

Anklageren, Christine Blasey Ford er psykolog. Nå er det vel gjort undersøkelser av psykologer i USA, og det viser seg et over 60% av selv har alvorlige psykiske lidelser. Hun har selv innrømmet at hun først "husket" denne hendelsen etter en familieterapi session hun deltok i for noen år siden. Hennes mann som også deltok, støtter henne i denne saken. Kunne vel kanskje vært interessant å høre litt av bakgrunnen for dette og grunnen til denne terapien.

Nå har hun blitt invitert til å forklare seg og fortelle sin historie neste uke, så vi får vel et bedre inntrykk av dette da. Jeg tviler imidlertid på at hun er i stand til å gjennomføre noe slikt. Demokratene vil rett og slett ikke tillate at hun stiller, da det vil bli ganske pinlig greier.

I FBI/DOJ skandalen venter vi fortsatt på at tekst og emailer skal frigis, I mellomtiden er det også blitt kjent at Nelly Ohr, kona til Bruce i DOJ, har nektet å frivillig stille opp til høring i komiteene. Mye taler vel da for at hun blir stevnet. Samme gjelder James Baker, en slags sjefsadvokat i FBI. Han ble degradert, sluttet, og underviser nå på Harward bl.a.

AdFontes
21.09.2018 kl 04:24 2859

Ja enig, nå har den kanskje litt med denne saken å gjøre likevel fordi ting i den kan komme til høyesterett, alt.tivt riksrett-forsøk i forlengelsen av den og uten han er det litt større sjanse - håper Demokratene på, så det er kanskje et lite motiv her.
Ellers, Trumps lange intervju for par dager siden transkribert over i tekst. Snakker mye om FBI skandalen og skuffelsen over Sessions:

https://thehill.com/hilltv/rising/407440-read-president-trumps-exclusive-interview-with-hilltv?__twitter_impression=true&__twitter_impression=true

Apropos litt av en 'russetid' og 3-årig før-russetid hun Ford hadde, iflg egne skildringer:
http://stateofthenation2012.com/?p=104244
Redigert 21.09.2018 kl 04:46 Du må logge inn for å svare
Biggy
21.09.2018 kl 22:15 2829

https://saraacarter.com/fbi-memos-raise-deep-questions-about-russia-trump-intel-assessment/

Saken vokser videre,men norsk media har nok med å dekke Gullrekka,Skal vi danse og rosabloggerne.
polemiker
21.09.2018 kl 22:35 2822

Stor dramatikk i USA i kveld etter at den venstrevridde avisen The New York Times har skrevet en artikkel som hevder at Rod Rosenstein har foreslått en rekke tiltak for å avsette president Trump. Telefonavlytting og mulig konspirasjon for impeachment er noen av hans forslag. Gidder ikke å gjengi hva de skriver, men det er nå også nevnt i norske media. Her ser man orginalen:

https://www.nytimes.com/2018/09/21/us/politics/rod-rosenstein-wear-wire-25th-amendment.html

Nå er vel ikke dette noe sjokkerende nyheter for oss som har fulgt denne saken i en tid og som ikke har forholdt oss til gamle media. Det som er oppsiktsvekkende her er at NY TImes skriver om denne saken og som kommer med disse "avsløringene". Dette kommer dermed som en "bombe" på journalister som kun har forholdt seg til fake news media.

Dette kan bety at et paradigme skifte er på vei, selv om jeg ikke helt tør å slippe jubelen løs. Det at NY Times nå endelig tar bladet fra munnen kan tyde på at de nå vet hva som vil komme og vil prøve å "renvaske" seg selv. Rod Rosenstein, Mueller og Sessions sitter alle på lånt tid, og deres dager er talte. En av dem havner trolig i fengsel.


AdFontes
22.09.2018 kl 05:16 2812

Ja, ''smoking gun'' kupp-intrige.

Flere avsløringer på trappene:

Https://theconservativetreehouse.com/2018/09/21/house-judiciary-committee-plans-to-subpoena-mccabe-memos-outlined-in-new-york-times-reporting/#more-154364

Ang Senat-høringen. Grassley forlenget fredag kl 10 fristen til Ford's advokat nok en gang, med 12t til fredag kl 22 og med avstemning på mandag hvis han ikke hører noe. FOR ET FEHODE! Advokaten ignorerte jo denne fristen også selvsagt, og nå har han sikret seg et mareritt og kaos gjennom hele helgen fordi hun vil selvfølgelig ha enda en ny frist (kaoset, presset og krangelen har allerede startet..).
Hvorfor i all verdens land og rike forlenget han den ikke isteden med 6 t frem til fredag kl 1600 (fristen har allerede blitt forlenget flere ggr tidligere) og deretter umiddelbar avstemning dersom de ikke fikk bekreftelse fra advokaten. Avstemning i Senatet tar vel ca. et minutt eller 2.
Snakker om tosk og selvskadende mashochist.
Redigert 22.09.2018 kl 05:38 Du må logge inn for å svare
polemiker
22.09.2018 kl 20:45 2792

Som jeg nevnte i går var det (for meg) mest sjokkerende med nyheten om at fungerende justisminister i USA ville overvåke og ta hemmelige opptak av presidenten med formål om å avsette ham at det var NY Times som kom med avsløringen.

Resett har nå en artikkel om dette i kveld og heller litt kaldt vann i min teori om et paradigmeskifte :-) De har fått med seg hva sluggeren Mark Levin mener om saken. Han insinuerer at det kan være en felle for å få Trump til å overreagere og sparke Rosenstein i løpet av de neste dagene. At han blir sparket, er vel relativt klart nå, men de fleste tror det først vil skje etter midterm valget.
https://resett.no/2018/09/22/advarsel-til-trump-ikke-spark-rosenstein-artikkelen-i-new-york-times-kan-vaere-en-felle/

Kan være en svært plausible forklaring dette. Virker nesten for godt til å være sant at NY Times skal ha kommet til fornuft og forlate sin politiske agitasjon og agenda.
Pedal
22.09.2018 kl 21:51 2785

Jeg reagerer på at Trump og den delen av media som er kritiske til MSM har tillit til det New York Times skriver!

Hvorfor stole på det partiske NYT med sin åpenbare agenda skriver?
Vi så det samme for to-tre uker siden da de angivelig hadde en kilde i Trumps administrasjon som kritiserte Trump?

Hvorfor ikke bare tvile på alt som kommer fra NYT,og kanskje ta noen grep innad?
Å stole på NYT og deres FakeNews en dag og kritisere deres troverdighet den neste dagen virker inkonsekvent.
Speaker
23.09.2018 kl 00:15 2774

http://insider.foxnews.com/2018/09/22/rod-rosenstein-25th-amendment-new-york-times-sean-hannity-says-trump-shouldnt-fire-him

Også Hannity advarer mot å stole på partiske New York Times som jo kun ønsker å skade Trump mest mulig......
polemiker
23.09.2018 kl 00:49 2768

Er tilbøylig til å være enig nå. En ensom svale lager ingen sommer er vel et godt ordtak, så at NY Times plutselig skal ha blitt en konservativ avis igjen er vel nesten for godt til å være sant. I norsk sammenheng ville det være som om Aftenposten over natten ble forvandlet fra en sosialist blekke til en avis med ekte journalister og borgelig verdisyn.

Dette er nok en felle, men sprsmålet er vel hvem som har lekket denne informasjonen. Mulig det er McCabe, da han er i deep shit om dagen. Hans eneste håp om å slippe fengsel er at Trump blir avsatt.
polemiker
24.09.2018 kl 15:54 2612

Denne FBI/DOJ skandalen har vært en av spydspissene i det mange nå kaller for Deep State. Som Project Veritas nå er i ferd med å rulle opp er deep state mye mer omfattende og stikker mye dypere ned i amerikansk administrasjon. Disse offentlig ansatte som missbruker sine stillinger for å bedrive politisk opposisjons og motstandsarbeid er omtrent umulig å bli kvitt.

En effektiv måte er imidlertid det O'Keefe og hans team med journalister gjør. De bruker skjult kamera og lar personene avsløre seg selv. Samtlige som er avslørt så langt er nå enten sparket eller suspendert og under etterforskning. Sett i forhold til denne saken, er det bare småfisk de har klart å avsløre så langt.

Deep State er i krigsmodus nå i forbindelse med utnevnelsen av Kavanaugh som ny Høyesterett dommer. De bruker nå alt som står i den sosialistiske læreboka om tjuvtriks og bedrag. De har forsøkt å komme drassende med enda en #metoo historie mot Kavanaugh. Denne gangen er det en 53 år gammel kvinne som påstår at han har blottet seg for henne på en klassefest på midten av 80-tallet. Skulle nesten tro at dette var en historie fra en dårlig komedie :-)

Historien ble først lekket til NY Times, men klarte på tross av at de har intervjuet titalls klassekamerater ikke å finne noen som kunne bekrefte hennes historie. De skrev også en artikkel i etterkant av at The New Yorker hadde offentliggjort saken hvor de skriver at denne kvinnen, Debbie Ramirez, selv hadde kontaktet klassekameratene for å høre om de kunne bekrefte hennes historie. Hun innrømmet sågar et hun ikke kunne være sikker på om det faktisk var Kavanaugh som hadde blottet seg for henne.

Ikke nok med det, advokaten til pornoskuespiller Stormy Daniels, Michael Avenatti, kommer også med tilsvarende ubekreftede påstander om at Kavanaugh var med i en gjeng som brukte dop og alkohol for å gjengvoldta kvinner på 80 tallet. Sosialistene vet at dette er påstander som er umulig å motbevise og er nå, 35 år etter også håpløst å etterforske.

Nå har i alle fall den første kvinnen, Ford, gått med på å l seg intervjues av kongressen i en åpen høring nå f.k. torsdag. Tror man der bør fokusere på psykiske helsehistorie de siste årene. Hun har innrømmet at hun ikke husket noe av denne saken før for omtrent 10 år siden. Da klarte hun å få frem disse minnene etter terapitimer med psykolog.

Spørs om ikke dette er nok et eksempl på "falske minner" slik man så var tilfelle av i Thomas Quick saken.
https://en.wikipedia.org/wiki/False_memory
A false memory is a psychological phenomenon where a person recalls something that did not happen. There is a growing body of evidence that false memories are created whenever memories are recalled.

False memory is often considered regarding childhood sexual abuse.
polemiker
24.09.2018 kl 18:26 2600

Visejustisminister Rod Rosenstein er nå på vei til the White House nå hvor det ryktes at han vil få sparken eller avgå. Dette er i så fall nok en dramatisk vending i denne saken og trolig en direkte følge av NY Times reportasje om at Rosenstein foreslo at han skulle stille med "a wire" i møtet med Trump for å gjøre hemmelige lydopptak.

Rod Rosenstein er nr. 2 i hiarkiet i justisdepartementet og har i praksis fungert som justisminister etter at Jeff sessions erklærte seg innhabil i "russian collution" saken. Hva som nå vil skje med Mueller etterforskningen og hvem som eventuelt overtar hans rolle får vi vel svar på i løpet av noen få timer nå.
Speaker
24.09.2018 kl 21:09 2587

Rosensteins møte i WH i dag var lenge varslet.
Han skal tilbake igjen i nytt møte med Trump på torsdag.
Da er det helt åpent hva som står på møteplanen.
polemiker
10.10.2018 kl 15:42 2518

Rosenstein har fortsatt jobben, men nå har den meritterte journalisten John Solomon skrevet en ny artikkel i The Hill hvor han hevder at tidligere AG James Baker har avgitt et vitnemål til kongressen om at Rosenstein og McCabe slettes ikke spøkte når de foreslo at man skulle gjøre hemmelig opptak av president Trump.

Hensikten skulle være å fremskaffe bevis for at Trump var "Unfit for Office" og følgelig grunnlag for en impeachment prosess mot ham. Det er vel visse ting man absolutt ikke "spøker" med i interne møter i administrasjonen, men de hevder alikevel at det var nettopp det.
Resett har skrevet om historien og kan leses her: https://resett.no/2018/10/10/rosenstein-og-mccabe-spokte-ikke-om-avlytting-av-president-trump/

Journalisten Solomon har blitt nevnt mange ganger her på denne tråden og det er ikke noen tilfeldighet. Han regnes som en av opphavmennene til hele denne FBI skandalen som nå er blitt rullet opp. Det aller meste av det han har hevdet opp igjennom tiden har vist seg å være svært så korrekt. Han er en journalist av den gamle skolen og som faktisk går ut av kontoret og snakker med folk

Dette er i sterk kontrast til majoriteten av journalistkorpset som sitter foran pulten sin å lager historier basert for å underbygge sine politiske overbevisninger. Når en av dem har funnet på noe basert på "anonyme" vitner, høytstående innen administrasjon eller etterretningen, rykter eller fabrikerte anklager, kaster resten av kobbelet seg på for å spinne videre på saken. Kavanough saken er vel et eksempel på dette.

Denne saken om at Rosenstein hadde foreslått at FBI skulle bruke hemmelig avlytting av Trump ble først offentliggjort for noen uker siden av The New York Times. Dette i seg selv var oppsiktsvekkende, da denne avisen i de senere årene slettes ikke er kjent for noen redelig eller undersøkende journalistikk. De er mer kjent for å ha blitt et symbol på Fake News og kraftig anti Trump propaganda.

Flere heiste derfor det røde flagget og advarte mot at dette kunne være en regelrett felle fra the Deep State om at de ville lure Trump til å avsette ham slik at de kunne bruke det for å fremme en impeachment prosess. Det skjedde som kjent ikke, og Trump har vel uttalt så sent som denne uken at han ikke har til hensikt å avsette Rosenstein (nå).

Nå er det ikke første gang komikeren Rosenstein slenger med leppa, og det later til å være et visst mønster. Tidligere har Nunes og andre i kongresskomiteene som gransker FBI fortalt at han i møter truet dem med å utstede en rettsordre for å få utlevert deres telefon opplysninger, emailer og andre relaterte dokumenter. Ikke nok med det, i følge Baker diskuterte Rosenstein også mulighetne for å rekruttere medlemmer av Trump administrasjon og øverste ledelse for å felle Trump i.h.t. det 25. Amendment. Et regelrett palasskupp m.a.o.

Mueller etterforskningen pågår for fullt på 2. året nå og Rosenstein er den som utnevnte ham, gav fullmakter, skrev omfanget av hva som skulle granskes og som overvåker det hele. Et av oppdragene han skal granske er Trumps avskjedigelse av tidligere FBI sjef Comey. Som noen kanskje husker sparket Trump ham på bakgrunn av et brev og anbefaling han mottok fra nettopp Rosenstein. Han er følgelig et kronvitne i den saken.

Rosenstein selv tror han er untouchable og har ingen planer om å erklære seg selv innhabil. Han er både etterforsker, vitne, påtaleansvarlig og dommer i denne saken. På toppen av det hele er hans også både vitne og potensielt siktet i denne FISA skandalen hvor han var en av dem som signerte den siste forlengelsen for hemmelig avlytting av Trump kamanje medarbeider Carter Page.

Jeg tror nok at Trump fortsatt vegrer seg for å sparke Rosenstein før midterm valget neste måned. De politiske omkostningene vil bli for store. Spesielt om republikanerne mister flertallet i Kongressen. Om de vinner, vil Rosenstein få sparken dagen etter valget! Samme skjebene får justisminister Jeff Session. Han er "missing in action" og sist sett holde foredrag på noen ungdomsskoler rundt omkring.
Mortenxx
10.10.2018 kl 17:46 2504

Rosenstein selv tror han er untouchable og har ingen planer om å erklære seg selv innhabil. Han er både etterforsker, vitne, påtaleansvarlig og dommer i denne saken.

Rod Rosenstein er ingen av delene. Logikken din er feil.
AdFontes
12.10.2018 kl 01:59 2465

Trump leker nå med Rosenstein (og deep state) som katten med den halvdøde musa..

''The “Deep State” won out against President’s Kennedy, Nixon and Carter—but President Trump is proving more difficult
With the “Deep State” having publically executed President John Kennedy, forced President Richard Nixon to resign, and caused the defeat of President Jimmy Carter, they now have appeared to have met more than their match in President Trump—specifically because they continue to fail to realize that Trump doesn’t care about politics, thus making him immune from their rules and norms that would have destroyed any other politician in the past a thousand time over by shame alone.

But who are now confronting a unique man who actually thrives on the chaos swirling around him, and will even make it worse for his own amusement—exactly like he did during the Christmas season, in 1990, when he brought both his wife and his mistress to his Aspen ski resort to pit them against each other—and whose reason for doing so he laughingly revealed in a radio interview with Howard Stern and Robin Quivers, on 11 April 2002, when he joked about putting his wife Ivana and mistress Marla in the ring for a celebrity fight, and called the prospect of Marla and Ivana getting in the boxing ring an interesting fight that he would likely see in person—and whose today’s version of are all of his “Deep State” enemies that don’t even know the game they’re playing, let alone that Trump has already won it—and is exactly why the British are now bowing down to Trump in absolute fear of what he’ll do next because of their complicity in the coup plot against him.''

http://www.whatdoesitmean.com/index2666.htm

Redigert 12.10.2018 kl 02:19 Du må logge inn for å svare
AdFontes
12.10.2018 kl 03:30 2456

Brennan kan komme i hardt vær, saftige påstander fra Russisk hold:

''A new (but mostly redacted for reasons of classification of state evidence) Security Council (SC) report circulating in the Kremlin today finally reveals the critical urgency of President Putin and President Trump having a one-on-one private meeting in Helsinki, and further makes understandable why the “Deep State” and Democrats in America were so terrorified of this meeting occurring—and is due to the Ministry of the Interior(MVD) authorizing Trump to receive the just finalized partial plea agreement of FSB Major Dmitry Dokuchaev wherein evidence is documented showing that former Obama-Clinton CIA Director John Brennan has been an intelligence asset for both Soviet Communist and Russian Federation intelligence agencies for over 40 years.

According to this report, in 1976, Oleg Erovinkin completed his studies at the Committee for State Security (KGB) Dzerzhinsky Higher School, with his immediately afterwards being “infiltrated” into the United States—and whose state duty assignment was to “kompromat” for intelligence purposes young American collage students working for the Communist Party USA presidential candidate Gus Hall.

Of the main “kompromat” recruitments made in 1976 by deep cover operative KGB officer Oleg Erovinkin, was a Fordham University student living in New York City named John Brennan—who not only worked on the US president campaign of the Communist Party USA candidate Gus Hall, but voted for him too—with Brennan, in 1980, then joining the CIA.

Russian counterintelligence operatives detail how FSB General Erovinkin and CIA Director Brennan conspired to destroy President Donald Trump by ensnaring him in a Russian collusion fairy tale plot paid for by Hillary Clinton—and whose main details of are contained in the partial plea agreement deals obtained from convicted for treason FSB Major Dmitry Dokuchaev and Russian businessman Georgy Fomchenkov.
 
After discovering that former KGB-FSB General Oleg Erovinkin had worked with former MI6 British operative Christopher Steele to concoct the made up Trump-Russia Dossier, that was then given to CIA Director Brennan to infect the American body politic with, this report continues, President Putinthen ordered Russia’s top three spy chiefs to travel to Washington D.C. to brief their US spy chief counterparts on what had been discovered—and that was followed less than a week later with General Erovinkin being discovered dead in his car in Moscow before he could be arrested for treason.
Redigert 12.10.2018 kl 03:37 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
18.11.2018 kl 20:08 2282

Devin Nunes uttaler seg om status på diverse etterforskninger og om fremtidsplaner for disse.

(9 minutter)
Rep. Nunes talks response to California's deadly wildfires
https://youtu.be/AXUZW0sdCCQ?t=216

Pedal
26.11.2018 kl 09:04 2189

https://m.youtube.com/watch?v=_aevtHHULag

Dan Borgino,som er kjent gjest på Fox News, forklarer her hvordan denne saken er så enorm og hvilke
forbindelser Mueller og de andre har med hverandre.
Samrøre!

Strek
26.11.2018 kl 11:04 2171

God link med Borgino fra Pedal her!

Denne saken er så omfattende og med så mange navn at det er lett å miste grepet om den.
Borgino syr sammen noen navn og viser hvilket samrøre denne saken er.
Jeg følger saken på Fox News og liker Borginos samnenfattende tale tale her.

Vil norsk media måtte komme på banen,eller er det klamme lokket lagt over saken for alltid fordi den avslører medias
åpenbare dkagside og tydelige agenda?
Wish
26.11.2018 kl 13:46 2148

Norsk presse kan jo ikke bry seg med denne saken som av flere,også av Bongino i linken et par over her, sammenlignes med Watergate,men mye større!
Nei,de er jo opptatt med mest mulig negative vinklinger om Trump hver eneste dag,så da er ikke nyheter og fakta så viktig.....
Redigert 26.11.2018 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
polemiker
26.11.2018 kl 14:43 2137

Fakta og bevis i denne saken er så overveldene at de aller fleste har trøbbel med å ta det inn over seg. Media og hele den politiske venstresiden har forlengst bestemt seg for at Obama er "the good guy". Han var en veltalende fyr med riktig hudfarge og politisk ståsted. Selv om bevisene tyter ut over alt, nekter MSM å se.

Obama er fyren som i historiebøkene vil bli kjent som fikk opprettet den Islamske Stat, ødela Libya, foretok den største pengeoverføringen fra amerikanske skattebetalere til eliten i verdenshistorien (8000 milliarder NOK). Økte korrupsjonen i Washington til vannvittige høyder. Solgte 1/3 av uranproduksjonen til Russland og betalte milliarder til Iran. Norge støttet godt opp ved å tildele ham fredsprisen før han rakk å starte med krigføringen og betalte hundrevis av millioner for å snakke med fru Clinton.

Etter at republikanerne mistet flertallet i Representantenes hus, vil flere av etterforskningene av korrupsjonen til Obama administrasjonen bli skrinlagt eller i beste fall forpurret. Både Obama og Clinton kommer til å gå fri, men det vil vel fortsatt være noen som vil havne bak lås og slå også. Senatet kan fortsatt ha granskninger og FBI vil etterhvert kunne fungere etter mer utrenskinger (Mueller og Rosenstein).
polemiker
03.12.2018 kl 12:25 2071

Da har Goodlatte og Gowdy tatt opp igjen denne saken og vil prøve å få til en slags oppsummering før Demokratene overtar som komiteeledere. Faren for at etterforskningene da vil bli raskt avsluttet er vel relativt stor. Mye tyder vel derfor på at de har forsert planene sine og hoppet rett til hovedpersonene. Den første er derfor James Comey som de har stevnet inn til avhør i en lukket sesjon for komiteen.

Dette skulle egentlig ha skjedd i dag, men Comey overklaget dette inn for retten, hvor han bl.a. ville ha en åpen høring. Dette ble avvist av Goodlatte, men tilbudte heller at en avskrift av hele avhøret skulle frigis til offentligheten i løpet av 24 timer. Årsaken til at de vil ha en lukket høring er bl.a. på grunn av formatet i de åpne høringene. Der får hver av komiteens medlemer kun 5 minutter til å stille spørsmål, og det hele blir gjerne kaos og rør.

Sinte og desperate demokrater bruker gjerne sin taletid til å komme med politiske statements som ikke har noe med saken å gjøre. Maxine Waters, Little Adam og andre gjør alt de kan for å sabotere og gjøre det hele til et komedie show. I en lukket høring vil Republikanerne få en time til å stille spørsmål, deretter Demokratene en time, og slik fortsetter det til alle spørsmål er blitt stilt og besvart.

Den andre grunnen er at Comey da ikke kan nekte å svare på spørsmål med begrunnelsen om at "this is classified", da alle medlemmer av komiteen har sikkerhetsklarering. Sist gang han var inne, var det nettopp det som skjedde. Nå vil heller event. klassifisert materiale bli sladdet i ettertid.

Nå kan det se ut til at Comey trekker tilbake sin rettslige klage og vil møte opp i en slik høring alikevel. Det kan skje allerede i slutten av uken.
Skall
04.12.2018 kl 16:32 2041

Takk for oppdatetingen Polemiker!

Det er gint du holder oss ajour med det som skjer i saken norsk media ‘glemmer’ å omtale.
Selv må jeg se Hannity Lou Dobbs eller Ingraham Angle på Fox News for å få vite hva som
skjer.

Lou Dobbs 3/12-18:

https://m.youtube.com/watch?v=ioTL4PmY4qU&t=610s
Redigert 04.12.2018 kl 19:21 Du må logge inn for å svare
polemiker
05.12.2018 kl 15:00 2014

I natt slapp Mueller tiltalen mot General Michael Flynn, Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver. Etter ett år med etterforskning og 19 avhør anbefaler Mueller og hans team at Flynn ikke skal dømmes til noen fengselsstraff.

Flynn innrømmet ganske tidlig at han hadde gitt uriktige informasjon i et formular han hadde fylt ut vedrørende et oppdrag for tyrkiske myndigheter, samt at han også hadde snakket usant i et avhør med FBI. Det sistnevnte har to av etterforskerne som foretok avhøre innrømmet at de ikke trodde det var en bevisst løgn fra Flynn.

Dette var alikevel nok til at Mueller kunne bruke metodene man bruker ovenfor mafiaen og terrorister ved å tiltale dem for løgn for deretter å presse dem til å samarbeide eller angi andre. Ingenting av det Flynn er blitt anklaget for har noe med Muellers oppdrag eller russian collution å gjøre, men det later ikke til å bekymre denne spesialetterforskeren så mye.

Flynn selv har ikke uttalt seg til media, men folk i tilknytning til ham sier at han ikke hadde så mye valg. Han slapp opp for penger og måtte selge huset sitt for å kunne betale advokat. Det utslagsgivende var vistnok at Mueller truet med å gå etter hans sønn og endevende/ødelegge hans liv også.

Tiltalen er kraftig sensurert, så vi vet egntlig ikke om han er anklaget for noe utover det som tidligere er kjent. Muellers anbefaling om null fengselstid grunngir han med at Flynn har vært svært samarbeidsvillig, samt hans flettfrie vandel fra sin tid i det amerikanske forsvaret. Hva Mueller og hans team av Democrat donorer og sympatisører kommer opp med nå, er ikke så godt vite, men det ser ut til at han er i ferd med å slippe opp for folk han kan tiltale.

De har nå rettet søkelyset mot to andre Trump sympatisører, Jerome Corsi og Roger Stone. Førstnevnte har de brukt samme metode som med Flynn og anklaget ham for å ha løyet til FBI. Årsaken er at den 72 år gamle mannen glemte at han hadde videresendt en mail i 2016. Han mottok 65.000 mail det året.

Den tidligere FBI sjefen Rob Mueller fortsetter skandalen der hvor Comey slapp den ser det ut til. Han har tilsvarende nesten uinnskrenket makt og kan avlytte, ransake folks hjem og tiltale hvem han vil. Eneste forskjellen er at han er "untouchable" og ikke kan sparkes. Det vil i så fall være å blande seg inn i en "pågående etterforskning", som er straffbart uansett hvem som gjør det, i følge grunnloven.
Mortenxx
05.12.2018 kl 21:22 1989

House GOP to hold hearing into DOJ’s probe of Clinton Foundation

Rep. Mark Meadows (R-N.C.) said Tuesday that House Republicans plan to hear testimony on Dec. 5 from the prosecutor appointed by former Attorney General Jeff Sessions to probe alleged wrongdoing by the Clinton Foundation.

Meadows, who is chairman of the House Oversight and Government Reform Subcommittee on Government Operations, told Hill.TV’s “Rising” that it’s time to “circle back” to U.S. Attorney John Huber’s investigation with the Justice Department into whether the Clinton Foundation engaged any improper activities.

https://thehill.com/hilltv/rising/417761-house-gop-to-hold-hearing-into-dojs-probe-of-clinton-foundation
Mortenxx
06.12.2018 kl 09:57 1969

FBI email chain may provide most damning evidence of FISA abuses yet

By John Solomon
Opinion Contributor

Just before Thanksgiving, House Republicans amended the list of documents they’d like President Trump to declassify in the Russia investigation. With little fanfare or explanation, the lawmakers, led by House Intelligence Committee Chairman Devin Nunes (R-Calif.), added a string of emails between the FBI and the Department of Justice (DOJ) to their wish list.

Sources tell me the targeted documents may provide the most damning evidence to date of potential abuses of the Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), evidence that has been kept from the majority of members of Congress for more than two years.

The email exchanges included then-FBI Director James Comey, key FBI investigators in the Russia probe and lawyers in the DOJ’s national security division, and they occurred in early to mid-October, before the FBI successfully secured a FISA warrant to spy on Trump campaign adviser Carter Page.
#########################

https://thehill.com/hilltv/rising/419901-fbi-email-chain-may-provide-most-damning-evidence-of-fisa-abuses-yet
Mortenxx
07.12.2018 kl 15:28 1944

Lou Dobbs intervjuer Mark Meadows om John W. Hubers etterforskning.

(7 min. / 3. desember 2018)
Did John Huber ignore complaints from Clinton whistleblowers?
https://youtu.be/iicT5ngsONk

De er enige om at det er for lite "schwung" i etterforskningen hans ... sammenlignet med etterforskningen til Robert Mueller.
Cortex
08.12.2018 kl 20:51 1913

https://www.hannity.com/media-room/comey-stays-quiet-former-fbi-boss-refuses-to-answer-key-questions-during-testimony/

Programmene til Tucker Carlson,Hannity ,Lou Dobbs og Laura Ingraham dekket den siste utviklingen godt i programmene
fredag kveld.Gode kilder til info i saken norsk media underrapporterer.


http://insider.foxnews.com/2018/12/08/matt-gaetz-blasts-comey-selective-amnesia-during-testimony-house-judiciary-committee
Redigert 08.12.2018 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.12.2018 kl 21:24 1906

En opp-summering:
Det har vært et svært dypt svingstang apparat mot Trump, og det er imponerende at det så fort utvikler seg til å bli en stor small potatoe tap & BIG WIN for Trump vs "DÈT apparatet".
Apparatet skal nå grafse til seg noen siste small potatoes videre for å overleve.
Blåveisen
11.12.2018 kl 16:27 1856

https://www.foxnews.com/opinion/laura-ingraham-james-comeys-convenient-memory-loss-and-the-search-for-answers

Tidl. leder for FBI,James Comey,ble avhørt i 5 og en halv time.
Han svarte ‘I don’t remember’ 73 ganger og ‘ I don’t know’ 161 ganger....

Pussig hvordan en så oppegående fyr plutselig får hukommelsesproblemer.....

Minner lutt om da Hillary ble avhørt og også husket svært lite......