Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XIX

polemiker
FBI 14.09.2018 kl 22:00 7215

Vi trenger en ny tråd. Skal for en gangs skyld fatte meg i korthet, da dette innlegget vil dukke opp på alle nye sider.

Trådens tittel stiller spørsmålet om denne massive FBI skandalen er større enn Watergate saken. Der har vi nok kommet og passert for lengst. Samtlige ledere og en rekke profilerte etterforskere i etaten har enten sluttet selv eller fått sparken. Saken utvides stadig og vil i økende grad også omfatte bl.a. DOJ,CIA og det overordnende ODNI.

Må nok på forhånd advare lesere mot nicket Mortenxx som trolig vil spamme på denne tråden også. Historisk sett har han hatt feil på tilnærmet alt han har skrevet og vil nok prøve å så tvil eller bortforklare alt av fakta som fremlegges på denne tråden. Vil derfor anbefale folk om å ikke ta hans innlegg seriøst.

Link til forrige tråd: https://forum.hegnar.no/thread/7525/view/0/0?page=1
Slettet bruker
10.01.2019 kl 21:38 1791

"Vet ikke hvor vanlig det er at medlemmer av Kongresskomiteene har one to one møter med kandidater til viktige stillinger,"

Alltid, når de ber om det. Les tweeten til Senator Kobuchan

Forøvrig har du helt rett i at Rosenstein, som er en mann som jobber for grunnloven, ikke har noen fremtid under Trump.
Ser ikke ut som han klarer å finne ny forsvarsminister heller, så han må nøye seg med Boeing fyren. Vi vet også at Mulvaney nærmest ble tvunget inn i stillingen som CoS når media skrev at ingen store navn ønsket jobben.
Redigert 10.01.2019 kl 21:42 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
11.01.2019 kl 12:30 1777

Pointet mitt var at "impeach Rod Rosenstein" kunne strykes fra lista over ting som er under oppseiling. Lista over ting under oppseiling krymper når saker avsluttes.

"Michael Flynn ble lurt inn i en felle av FBI" kan strykes. Det er ikke lenger noen sak under oppseiling der. Anklagene har formelt blitt trukket tilbake etter at de ble motbevist i et rettsmøte.
Redigert 11.01.2019 kl 13:18 Du må logge inn for å svare
polemiker
11.01.2019 kl 17:04 1765

En sak jeg ikke har skrevet så mye om er avsløringene om de massive missbruket av NSAs data og overvåkingsarkiver. Dette er også en historie du neppe vil få høre et pip om i norske media. Den er relativt komplisert, men skal ta kortversjonen og forhåpenligvis forståerlig.

De fleste har vel fått med seg wistlebloweren Edward Snowden og hans avsløring om hva NSA egentlig driver med. De har en enorm database hvor de samler inn informasjon som de tapper fra internett. Dette er enorme mengder med rådata om all kommunikasjon på internett, telefon, overvåkingskamera, bompasseringer , posisjonsdata, banktransaksjoner osv.

Visse etterretningsorganisasjoner, så som CIA, FBI og NSC har tilgang til disse data, men da etter helt strenge og konkrete regler. Tilgangene gis av FISA og for tidsbegrenset periode. Disse generelle reglene tilsier blant annet at de ikke har tilgang til kommunikasjon eller rådata som foregår mellom to som oppholder seg i USA eller amerikanske statsborgere. De har kun tilgang til data dersom minst en av de innvolverte er utenfor USA (derav navnet Foreign Intelligence Surveillance Act - FISA).

De mest sentrale navnene i denne skandalen er:
James Clapper - USAs daværende nasjonale etterretningsdirektør.
Mike Rogers - Sjef for NSA, National Security Agency Director
John Carlin - Assistant Attorney General – and Head of the Department of Justice’s National Security Division (NSD). Var også kontorsjef for daværende FBI sjef Mueller !

Helten i historien er Mike Rogers. Han oppdaget at datasystemet hans ble konsekvent missbrukt på det groveste av en rekke statlige institusjoner, spesielt gjaldt dette FBI og DOJ. Verktøyet man bruker for å hente ut informasjon har i prinsippet 3 søkekriterier: TIL ,FRA og Fritekst søk. Når man benytter fritekst søk (About) er man pålagt å bruke filter slik at det kun søkes i data hvor det er snakk om en utlending.

Rogers fant ut at i 84% av søkene FBI utførte ble denne regelen brutt. Dvs. FBI forsynte seg av data til i prinsippet enhver amerikansk borger. Dette oppdaget han så tidlig som i mars 2016. Han oppdaget også at FBI hadde gitt denne tilgangen vidre til private underleverandører og som brukte FBI tilganger og verktøy. 18. april 2016 tok han selv affære og kuttet all tilgang til de private aktørene. Hvem de var er fortsatt hemmeligstemplet.

Rett før valget, 26 september, sender John Carlin inn FISA søknad om forlenget autorisasjon og sertifisering til NSA data. Han var da godt kjent med bekymringene og etterforskningen av missbruk som NSA sjefen Rogers bedrev. NSD var også en del av dette. På tross av det, ble dette ikke engang nevnt i FISA søknaden. Dagen etter, 27. september annonserer han sin avgang.

20. oktober blir Mike Rogers briefet av en av sine etterforskere om fortsatt grove overtramp av fritekst søk. Dagen etter stenger han tilgangen til fritekst søk for alle. Dagen etter sender FBI og DOJ inn den famøse FISA søknaden om full avlytting og overvåking av Carter Page. Heller ikke her nevnes noe om NSA direktørens bekymringer og etterforskning. Søknaden blir innvilget.

Den 24. oktober informerer Rogers FISA domsstolen muntlig om sine funn. 2 dager senere gjør han det formelt i en høring med FISA dommerne.

Uken etter at Trump vant valget, den 17. november, drar Rogers til Trump Tower og har et møte med Donald Trump. Han informerte ikke hans sjef, James Clapper om dette møtet. Ett par timer senere annonserer Trump at han flytter hele sitt overgangsteam til hans golfklubb i New Jersey.

To dager etter kan Washington Post melde at James Clapper har sendt et brev til Obama hvor han ber om at Mike Rogers blir sparket. Det skjedde imidlertid ikke, men Clapper selv trakk seg noen uker senere.

Donald Trump og hans administrasjon gikk raskt tilverks etter at han ble innsatt i januar 2017. Man prøvde først å finne noen tekniske løsninger for å begrense tilgangen til disse dataene, men den 30. mars besluttet man at kun skal prosessere dataene og deretter slette dem for godt. I tillegg skal man nå også fjerne fritekst søk permanent.

Obama lovte under valgkampen sin at han ville vingeklippe og innføre strenge restriksjoner for NSA. Det gjorde han som kjent ikke, men tvert i mot utvidet han det og missbrukte det på det groveste. Obama trang ikke gjøre som Nixon med romavlytting og skjulte mikrofoner. Han avlyttet ALLE og ga sine lakeier i etatene samt private aktører tilgang (Fusion GPS?).

Hadde Hillary Clinton blitt valgt til president, ville både Clapper og CIA sjef John Brennan fortsatt i sine jobber og overvåkingen hadde fortsatt i ennå større skala. NSA sjef Rogers hadde fått sparken og en deep state aktør hadde overtatt. Ingenting av dette som nå er avdekket ville ha kommet frem. Demokratene hadde planen og våpnene klare slik at det neppe ville være noen republikansk presidentkandidat som hadde hatt noen sjanse i kommende valg.

Planen var naturligvis å bruke disse verktøyene for å finne noe virkelig dritt om Donald Trump, men når de ikke fant det, måtte de finne på noe selv og fabrikerte dette famøse dossieret og "russia collution" konspirasjonene.

For de som vil lese mer eller sjekke kilder, er dette en fin start.
https://themarketswork.com/2018/04/05/the-uncovering-mike-rogers-investigation-section-702-fisa-abuse-the-fbi/
Mortenxx
12.01.2019 kl 10:05 1746

Her er forklaringen på det som skjedde i mai 2017 rundt oppsigelsen av James Comey og oppnevnelse av Special Counsel.

(12 min)
NYT: FBI Worried Donald Trump Was In Russian Employ After James Comey Firing | Rachel Maddow | MSNBC
https://youtu.be/VR114gChpZw

Slettet bruker
12.01.2019 kl 10:20 1745

"En sak jeg ikke har skrevet så mye om er avsløringene om de massive missbruket av NSAs data og overvåkingsarkiver. "

Kan ikke huske du var kritisk til at republikanerne videreførte NSAs overvåkings programmer.

U.S. President Donald Trump on Friday said he signed into law a bill renewing the National Security Agency’s warrantless internet surveillance program, sealing a defeat for digital privacy advocates.

https://www.reuters.com/article/us-usa-trump-cyber-surveillance/trump-signs-bill-renewing-nsas-internet-surveillance-program-idUSKBN1F82MK

polemiker
12.01.2019 kl 13:46 1731

Vel du kan sikkert ikke huske at jeg var så spesielt positiv til det heller tipper jeg.

Jeg var ekstremt negativ til at Bush og republikanerne innførte dette etter 9/11. Det var jeg ikke alene om og var noe Demokratene også var sterkt kritisk til. Det manglet vel ikke på advarsler om mulig misbruk. Som nevnt ovenfor var bl.a. Obama en av de skarpeste stemmene og lovte sine velgere at det skulle reduseres kraftig og undergå strenge restriksjoner. Han ville også avvikle Guantanamo Bay i løpet kort tid. Ingen av delene skjedde som vi vet.

Derimot vil Obama bli kjent i historiebøkene for å være den første presidenten som brukte ulovlige metoder for å hente ut data til bruk i sin "oppo research". Det at han avlyttet telefonen til Merkel, var faktisk ikke ulovlig, men ble vel ikke ansett som en vennlig handling ovenfor allierte av fredsprisvinneren.

Man kan vel bare tenke seg hva Clinton mafiaen hadde brukt denne honningkrukken av NSA data til om de hadde kommet til makten. Da er det nok ikke bare politiske motstandere som hadde blitt avlyttet, men trolig også konkurerende kriminelle nettverk, politiske motstandere i eget parti, wistleblowers osv.

Nå har i alle fall Trump sørget for at muligheten for misbruk er blitt kraftig redusert. Både for seg selv og senere demokratiske presidenter.
Slettet bruker
12.01.2019 kl 13:53 1728

Som du sier var dette stort sett påtenkt av republikanere og videreført av de samme. Det morsomme er at de stemte over dette i perioden hvor de vart så sjokkerte over Memoet til Nunes, om det grusomme FISA overtrampet. Alt var selvfølgelig bare et skuespill som du lot deg lure av uvitende eller med vilje, mulig du også spiller skuespill. At du prøver å late som om Obama eller Clinton misbruker dette mer enn andre viser iallefall din latterlige bias.


"Nå har i alle fall Trump sørget for at muligheten for misbruk er blitt kraftig redusert. Både for seg selv og senere demokratiske presidenter."

Det har han såvist ikke.

Forøvrig lurer jeg på om Trump har en finger med i spillet i avsløringen av Jeff Bezos utroskap.
national Enquirer skryter av at de spionerte på Bezos og elskerinnen i månedsvis.

The Enquirer said it had been investigating Bezos for four months, tracking the Amazon CEO "across five states and 40,000 miles." The tabloid said it had evidence that Bezos has been "whisking his mistress off to exotic destinations on his $65 million private jet."

https://edition.cnn.com/2019/01/10/media/national-enquirer-jeff-bezos-investigation/index.html

National Enquirer har samarbeidet tett med Trump og han er god venn med eieren, David pecker.
Det var de som kjøpte og skjulte historiene om Trumps utroskap.
Trump har lagt Jeff Bezos for hat fordi han eier Washington Post. Pga dette så angriper han Bezo's Amazon ved jevne mellomrom.

What a Coincidence: Trump’s National Enquirer Allies Are Going After His Nemesis Jeff Bezos
http://nymag.com/intelligencer/2019/01/trumps-national-enquirer-allies-go-after-nemesis-jeff-bezos.html

Trump er ikke ukljent med overvåkning i sitt privat liv. Han er kjent for å ha avlyttet ansatte

https://www.buzzfeednews.com/article/aramroston/why-is-donald-trump-so-obsessed-with-surveillance
Redigert 12.01.2019 kl 14:54 Du må logge inn for å svare
polemiker
12.01.2019 kl 16:13 1713

- at du prøver å late som om Obama eller Clinton misbruker dette mer enn andre viser iallefall din latterlige bias.

Som vanlig er det lite konkrete argumenter og desto mer synsing og påstander tatt ut av løse lufta. Når det gjelder denne FISA misbruket til FBI og DOJ er dette godt dokumentert så du trenger ikke ta mitt ord for det. Jeg henviser til rapporten til Bill Rogers og er noe jeg aboslutt vil anbefale at du leser før du uttaler noe særlig mer om den saken. Den er dessuten blitt verifisert og bekreftet av IG og hans rapport senere.

NSA sjefen var dypt bekymret over dette og forsøkte å ta det opp med daværende FBI sjef Comey og justisministeren til Obama. Da dette ikke hjalp var det altså han som selv tok affære og rett og slett stengte tilgangen til FBIs private "underleverandører" og fjernet tilgangen til rådata spørringer for FBI og DOJ.

Når det gjelder min påstand om at Trump har redusert muligheten for misbruk, så har jeg behørlig underbygget det i innlegget ovenfor. Det går på sletting av data, samt fjerne muligheten for About queries. Jabba svarer da med:
Det har han såvist ikke.
uten noe mer utdypende forklaring på hvorfor vi skal tro på ham.

Dere sosialister har en merkelig og litt enkel måte å argumentere på. Underbygging av påstander eller forholde seg til fakta og åpne kilder er nesten totalt fraværende. Så er det den velkjente taktikken at man prøver å avspore debatten og bringe opp noe helt annet. Denne Amazon saken kan du ta opp i en egen tråd, og er ikke som som vedrører dette over hodet!
Mortenxx
13.01.2019 kl 11:31 1695

Det er ikke noen logisk forbindelse mellom historien i themarketswork og f.eks. FISA-søknad mot Carter Page. Det dreier seg om vidt forskjellige ting. Du bygde heller ikke noen bro mellom sakene.
Redigert 13.01.2019 kl 11:54 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
14.01.2019 kl 09:58 1678

Det virker som om Inspector General er iferd med å publisere en rapport om FISA abuse ... at kongressen har fått tilsendt et utkast til en slik rapport. Rep. Jim Hines nevner en slik rapport i et intervju med Maria Bartiromo.

Sunday Morning Futures With Maria Bartiromo 1/13/19 | Breaking News Today January 13, 2019
https://youtu.be/UO1SBtY3_ms?t=1164

Jim Hines sier at rapporten konkluderer med "no wrongdoing".
Slettet bruker
14.01.2019 kl 14:04 1657

FBI Agents Say the Shutdown Is a Threat to National Security


https://www.theatlantic.com/politics/archive/2019/01/fbi-agents-say-shutdown-threatens-national-security/580039/

Forøvrig omhandler artikkelen også den synkende moralen innenfor FBI pga de konstyante angrepene fra WH.
Mortenxx
14.01.2019 kl 14:44 1650

Gregg Jarrett har noen teorier som stemmer dårlig med fakta -- f.eks. for datoer hvor ting skal ha skjedd.

(Gregg Jarrett)
On the same day Comey exonerated Clinton, his FBI was furtively meeting with the author of the fictitious anti-Trump "dossier" funded by Clinton and the Democrats. Although nothing in the phony document was true or ever verified, the FBI used it as a pretext to commence and advance a malicious investigation into whether Trump "colluded" with Russia to steal the 2016 presidential election. They also exploited the "dossier" as the basis to gain a warrant to spy on the Trump campaign, concealing the truth from the intelligence court and deceiving the judges.
################

Han plasserer møtet mellom FBI og Christopher Steele til ca. 5. juli 2016. På det tidspunktet hadde Steele kun skrevet 2 rapporter. Han hadde ikke noe konkret materiale å overlevere til FBI.

https://forum.hegnar.no/thread/2495/view/30906
DOSSIERET FRA CHRISTOPHER STEELE

(Notisbok kladd)
- - - - - - - - - -
TRUMP RUSSIA DOSSIER
- - - - - - - - - -
2016/080 20. juni "Golden Shower" / møte i Trump Tower
2016/086 26. juni "Russian Cyber Crime"
- - - - - - - - - -
2016/094 19. juli CARTER PAGE / Russland
2016/095 19. juli CARTER PAGE / MANAFORT / DNC hack / pengeoverføringer
2016/097 30. juli "Kremlin concerns" / 8 års samarbeid
- - - - - - - - - -


Gregg Jarretts teorier stemmer dårlig med andre forklaringer -- f.eks. fra Glenn Simpson om Steeles arbeidsmetoder. Glenn Simpson bidro med informasjon fra åpne kilder (nyheter). Steele forsøkte å grave dypere i disse sakene.
Redigert 14.01.2019 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Skall
14.01.2019 kl 21:05 1638

https://www.hannity.com/media-room/jarrett-an-fbi-that-is-corrupt-and-dishonest-latest-reports-offer-only-more-proof/

Stein på sten,artikkel for artikkel viser hvilket rottereir FBI har vært.......
Slettet bruker
15.01.2019 kl 16:28 1622

Høring av ny justisminister William Barr pågår. Han sier han har er en god venn av Mueller og har kjent han i 30 år. Videre sier han:
I don't believe Mr. Mueller would be involved in a witch hunt.

Slettet bruker
15.01.2019 kl 19:48 1610

Det er normal høflighet å si slikt etter 30 slike år.
Da gjelder regelen, some buddy doesn´t have to say it.
Trump følger regelen, somebody gotta
Trust no buddy.
Mortenxx
16.01.2019 kl 12:43 1595

Senator Lingsey Graham ser ut til å være interessert i å overta ballen etter Trey Gowdy, Bob Goodlatte og Devin Nunes. Graham har sagt seg interessert i å foreta høringer i Senate Judiciary Committee om FISA abuse og forskjellsbehandling av saker.
Mortenxx
17.01.2019 kl 14:33 1567

"Skandaler som kan avblåses i nær fremtid"

FISA ABUSE

Inspector General kommer trolig med en rapport om få uker. IG har gransket saken siden slutten av mars 2018. IG gransker de offisielle anklagene i Devin Nunes memo
https://en.wikipedia.org/wiki/Nunes_memo#Contents

Offisielle anklager
Lovlighet og gyldighet på hele søknaden.
├─ "Søknaden var hovedsakelig basert på dossieret".
├─ "Andre kilder som f.eks. Yahoo News var basert på dossieret".
├─ "Informasjon om Clintons og DNCs rolle var utelatt".
├─ "Bruce Ohrs rolle".
└─."Opplysninger i dossieret hadde ikke blitt grundig nok sjekket".

Inspector General skulle sjekke:
├─ Hva FBI visste og når de visste dette -- om opplysninger ble utelatt med vilje.
├─ Om regler ble brutt.
├─ Forhold som dukker opp i løpet av granskningen.
└─

EDIT 28.03.2019

Rep. Jim Jordan nevnte i et intervju for flere uker siden at rapporten fra IG ville bli forsinket til våren/forsommeren 2019 pga. forhold som hadde dukket opp i løpet av etterforskningen.
Redigert 28.03.2019 kl 23:23 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
22.01.2019 kl 19:33 1534

Stor artikkel fra The Epoch Times om Bruce Ohrs vitnemål 28. august 2018. 46 sider pdf, 58 kilobytes tekst.
https://www.theepochtimes.com/mccabes-fbi-tried-to-re-engage-christopher-steele-after-comey-was-fired_2766822.html

- - - - - - - - - -
EXCLUSIVE: McCabe’s FBI Tried to Re-engage Christopher Steele After Comey Was Fired
- - - - - - - - - -
Transcript of congressional testimony by DOJ official Bruce Ohr shows FBI went back to disgraced source between Comey’s firing and Mueller’s appointment

OVERSKRIFTER
- - - - - - - - - -
Details of Ohr’s First Meeting With Steele About Trump
- - - - - - - - - -
Details of Ohr’s Initial Meeting With McCabe, Page
- - - - - - - - - -
Ohr Became Conduit Following Steele’s Termination by FBI
- - - - - - - - - -
Missing 302s
- - - - - - - - - -
The FBI Attempts to Re-establish Direct Contact
- - - - - - - - - -
FBI Attempts to Re-engage With Steele After Comey’s Firing, But Prior to Mueller’s Appointment
- - - - - - - - - -
Steele’s Anti-Trump Bias
- - - - - - - - - -
The FBI’s Other Channel to Steele
- - - - - - - - - -
Steele’s Contacts Outside the FBI
- - - - - - - - - -
Ohr’s Contacts With Simpson
- - - - - - - - - -
Ohr Notes Simpson’s Reluctance to Speak With FBI
- - - - - - - - - -
Ohr Didn’t Verify Information From Simpson or Steele
- - - - - - - - - -
Steele Was Working Concurrently for Fusion GPS, FBI
- - - - - - - - - -
Brennan Briefs White House, Rep. Harry Reid
- - - - - - - - - -
Nellie Ohr’s Role
- - - - - - - - - -
Inconsistencies of Ohr’s Involvement
- - - - - - - - - -
Ties at DOJ and Ohr’s Aversion to Political Appointees
- - - - - - - - - -
Ohr’s Demotion
- - - - - - - - - -
Ohr Has Met With DOJ’s Inspector General
- - - - - - - - - -
Slettet bruker
22.01.2019 kl 19:40 1782

Jeg er forbløffet.
Mortenxx
23.01.2019 kl 12:05 1764

ETTÅRS-JUBILEUM 23. JANUAR

Denne trådserien ble startet for ett år siden -- basert på FISA abuse memoet fra Devin Nunes.

Ettårsdagen markeres med lokale tilstelninger som f.eks. fakkeltog.
polemiker
23.01.2019 kl 16:23 1748

He he, ja det stemmer jaggu. Hadde vel en anelse at tråden ville være aktuell en stund, men at den skulle være så seiglivet og fortsatt aktuell, hadde jeg ikke helt forventet.

Men ting går utrolig tregt i slike saker. Rosenstein & co har jo klart det kunstykket med å forpurre og trenere denne saken i et år nå. Nå har også han, som den siste som fortsatt har makt, valgt å trekke seg (før han får sparken også han). Det jeg tror blir den vidre utviklingen i denne saken er at Senatet kommer til å fortsette granskningene, mens de toneangivende komiteene i The House vil avvikle.

Mueller kommer snart til å legge frem sin endelig konklusjon i "russia collution" saken uten de store overraskelsene. Ny AG vil komme på plass, så spenningen ligger i om han oppnevner en ny Special Investigator for å granske FBI og de andre etterretningsorganisasjonene. Om det skjer, tror jeg vi vil ha mye å snakke om her fortsatt. Om ikke vil saken trolig koke bort i kålen mer eller mindre.

Her er link til tråd 1 i serien for de som er nysgjerrig på hva vi snakket om da, hvem som tok feil og hvem som har fått rett :-)
https://forum.hegnar.no/archive/thread/2424240/view/21982563
Mortenxx
24.01.2019 kl 13:39 1737

Stor artikkel fra The Epoch Times om Lisa Pages vitnemål i juli 2018. 29 sider.

https://www.theepochtimes.com/transcripts-of-lisa-pages-closed-door-testimonies-provide-new-revelations_2763452.html

EXCLUSIVE: Transcripts of Lisa Page’s Closed-Door Testimonies Provide New Revelations in Spygate Scandal

OVERSKRIFTER
- - - - - - - - - -
Page Denies Bias, But Says FBI Focused More on Trump Than Clinton
- - - - - - - - - -
DOJ Influence
- - - - - - - - - -
Disagreements Between FBI, DOJ
- - - - - - - - - -
Emails to Third Party
- - - - - - - - - -
Page’s Commentary on DOJ
- - - - - - - - - -
Gross Negligence and Intent
- - - - - - - - - -
John Carlin’s Role
- - - - - - - - - -
Brennan’s Role
- - - - - - - - - -
FISA Briefings and White House Knowledge
- - - - - - - - - -
Steele’s FBI Handler
- - - - - - - - - -
The FBI’s Verification File and the Dragon FISA
- - - - - - - - - -
Page’s Russia Bias
- - - - - - - - - -
Comey’s Draft Memo
- - - - - - - - - -
The Insurance Policy
- - - - - - - - - -
Kortan’s Role in Page’s Leaks to Media
- - - - - - - - - -
A Possible Obstruction Case
- - - - - - - - - -
Slettet bruker
24.01.2019 kl 17:27 1719

Hva er siste halmstrå nå egentlig? Er det et nytt notat som kanskje skal offentliggjøres?
Slettet bruker
24.01.2019 kl 17:32 1715

Her er noe utenom det vanlige. 4 vitner i russland etterforskningen sammen i studio hos Ari Melber i MSNBC.
Corsi, Caputo, Sam Nunberg og Carter Page.

https://www.youtube.com/watch?v=lxktpvl5fjY
Slettet bruker
24.01.2019 kl 17:39 1712

Her stiger spenningen på jabbatrikken, nå er det alvor og like før. 4 vitner i Russland. Peas to tha world

jabbadabbato
I dag kl 17:32 2
Her er noe utenom det vanlige. 4 vitner i russland
Slettet bruker
26.01.2019 kl 19:07 1694

3 av de jeg nevnte i MSNBC intervjuet ble først og fremst spurt om Roger Stones når de var inne til Mueller. De begynte nesten å småkrangle med hverandre.

Forøvrig har rebublikanerene valgt en interessant metode å stikke kjepper i hjulet for Schieff i etteretnings komiteen. De har latt være å utnevne komitemedlemmer (bortsett fra Nunes), og før det skjer kan ikke komiteen foreta seg noe som helst.
https://www.thedailybeast.com/dithering-gop-stalls-houses-new-trump-russia-probe?ref=home
polemiker
26.01.2019 kl 21:46 1685

Har vel ikke vært så imponert av metodene til Stone og er ikke sjokkerende at Mueller nå går til angrep. Den fyren ernok ikke en hvemomhelst, og noe Mueller kanskje vil angre på at han angrep.

En aldri så liten gamechanger her nå. Blir spennende å se hva som skjer nå..

Cortex
27.01.2019 kl 16:31 1672

Stone er ingen narkotikabaron,terrorist eller våpengal og farlig kriminell.
Hvitsnippforbryteren ( om han blir kjent skyldig ) er ikke verdig at 27 politifolk med tunge våpen stormer huset hans
før kl 06.....
Hvem ville gi inntrykk av noe stort med denne maktdemonstrasjonen verdig en politistat?

Stone eier ingen våoen og passet er utløpt på dato.Dommeren løslot ham mot 250000 usd i kausjon mot hans
underskrift..........,så det punkterte politiets massive overspill.

Gode intervjuer med Stone på Tucker Carlson denne uka....både før og etter arrestasjonen.
Ligger på youtube.com
Slettet bruker
27.01.2019 kl 18:01 1657

Hvorfor synes du hvitsnippforbrytere skal taes på med silkehansker? Han står på riksdekkende fjernsyn og reklamerer for sin go.fund innsamling. Skal vi synes synd mer synd på han enn de mange amerikanerne som blir buret inne i åresvis for bagateller pga at de ikke har råd til skikkelig advokathjelp. Stone har drevet skittent spill i kulissene for republikanerne helt siden Nixons dager. Er ikke han et av disse swampdyrene Trump skulle fjerne? I likhet med lobbyisten over alle lobbyister, Paul Manafort?

Forøvrig forklarte Stone's infowars kompis og vitne, Jerome Corsi, i går at han kunne forutse at wikileaks ville lekke Podestas emails med at han er synsk.

Se fra 20 minutter
https://www.youtube.com/watch?v=KFQNyDsg26Y&feature=youtu.be

Redigert 27.01.2019 kl 18:06 Du må logge inn for å svare
Biggy
27.01.2019 kl 23:41 1637

https://www.foxnews.com/opinion/judge-jeanine-pirro-what-muellers-heavy-handed-takedown-of-roger-stone-tells-us

Judge Jeanine kommenterer den velregisserte arrestasjonen av Stone hvor CNN var invitert selv om dette var så ‘ farlig’
at FBI sendte 29 antiterrorfolk,amfibiekjøretøy,helikopter og antiterrorkjøretøy og 17 politibiler.

Det sier MYE om maktspillet til Mueller når FBI sender hele 29 FBI-folk i terrorpolitiet for å arrestere Roger Stone.
Normalt holder det med en telefon til advokaten når slike folk uten noen voldelig historikk skal arresteres.
Dette overspillet viser at drt er mye symbolikk her.
https://www.politico.com/story/2019/01/27/roger-stone-arrest-mueller-fbi-1128612

Stone er en arrogant fyr som har solgt seg selv til republikanske presidentvalgkampanjer og som har
vært en lobbyist kjent fir skittent spill.
Jeg forsvarer selvsagt ikke Stone,men påpeker det mange i USA reagerer på; nemlig overspillet ved
arrestasjonen av Stone og hilke signaler det sender....

At dommeren løslot Stone etter et kort møte viser hvilken ‘samfunnsfiende’ han er.......

https://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Stone

Slettet bruker
28.01.2019 kl 10:26 1621

Merkelig at dere fokuserer på selve arrestasjonen av Stone. CNN var ikke invitert til arrestasjonen. Dette er en løgn. At de møter opp mannsterke er pga frykt for bevisforspillelse. Kanskje ville de ha tak i en mobil eller PC Stone har brukt inntil nylig og de var redd han kunne ødelegge dem? Han sier jo selv han ble behandlet godt etter arrestasjonen. Forøvrig sier Stone til ABC i går at han ikke vil utelukke et samarbeid med Mueller.
polemiker
28.01.2019 kl 12:12 1617

Grotesk utslag av maktmissbruk dette her. Egentlig ganske så avslørende og på grensen til det absurde.

De som hittil har vært i tvil om at det er en politisk heksejakt Mueller bedriver, bør vel ikke tvile særlige mye lengere. Oliver Stone har gått ut og inn av TV-studioer det siste året nå, og har også ved flere anledninger nevnt at han ikke vil bli overrasket om Mueller vil finne på noe å arrestere ham for.

Det å møte opp grytidlig på morgenen med et SWAT team utenfor huset hans og gaule i en ropert om at han må åpne opp døren henger ikke på greip. Helt tilfeldig var det nok heller ikke at CNN også stod parat til å filme hele seansen. De kan jo ha hatt flaks, lukta lunta le.l., men svært mye taler vel for at de har blitt tipset fra Mueller team. Tilsvarende var det når Manafort ble arrestert, samt den tidligere advokaten til Trump. Stor dramatikk med håndjern, masse politi og presse til stede.

Noen som kan huske at noe tilsvarende har skjedd med en demokrat eller Clinton tilhengere? Gudene skal vite at det ikke har skortet på tilfeller av grov kriminalitet.

Nei, de får en helt annen behandling. Clinton blir tipset og bedt pent om å overlevere kopi av sine mailer. Hun selv og hennes advokater fikk god tid på seg til å "vaske" mailene og kun overlevere det hun synes var greit. Selv i det utvalget var det flere Top Secret mailer. For å være på den sikre siden "syrevasket" hun harddisken med mailer slik at FBI ikke skulle være i stand til å hente frem selv de slettede mailene.

Hun ble også anmodet om å overlevere alle hennes telefoner, men siden hun hadde noe privat kommunikasjon om "bryllupsforberedeler" på disse valgte hun å fjerne samtlige sim-kort, samt smadre dem med en hammer før de ble overlevert til FBI. Hadde de gjort en tilsvarende jobb den gangen og raidet hjemmet hennes, ville både emailserver og telefoner vært bevart.

Clinton ble også avslørt for å lyve under ed til FBI, uten at de tok det så høytdilig da. Til sammenligning er en rekke av anklagene mot Stone "false statements". Ikke like alvorlig, men reaksjonen er litt forskjellig. Roger Stone har ventet på at FBI skulle tiltale ham for ett eller annet og hadde derfor allerede startet en innsamlingskampanje for å få penger til juridisk bistand.
Slettet bruker
28.01.2019 kl 12:20 1616

"Det å møte opp grytidlig på morgenen med et SWAT team utenfor huset hans og gaule i en ropert om at han må åpne opp døren henger ikke på greip."

Jo det henger på greip. Les innlegget mitt lenger oppe og vennligst spar deg for disse whatabout Clinton argumentene.
Søster
30.01.2019 kl 15:23 1593

https://www.foxnews.com/opinion/sean-hannity-if-roger-stones-arrest-is-a-sign-of-things-to-come-youve-lost-your-country-its-over-say-goodbye

Det er lett å mislike Roger Stone,men at han nå brukes i et politisk maktspill er vel åpenbart for stadig flere.
FBI ble brukt og regisserte et overdrevent show en politistat verdig da Stone ble arrestert.Myggen ble møtt av kanoner og CNN ble
invitert til showet.
Nettopp CNNs bilder gjør at mange amerikanere våkner og forstår hvilket spill Mueller nå står bak

Roger Stone fortjener selvsagt å bli stilt for retten for hans løgner og overtramp.Han er en lobbyist og politidk konsulent
som selvsagt skal forfølges juridisk,men det er det jammen mange andre løgnere som også burde blitt.
Redigert 30.01.2019 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.01.2019 kl 15:57 1585

"men det er det jammen mange andre løgnere som også burde blitt"

Den mest åpenbare, i samme gate som Stone, er Donald Trump jr. Han har sannsynligvis løyet om statusen på Trump tower moskva til kongressen og han har hatt omfattende kontakt med Wikileaks for ikke å glemme Trump Tower møtet han arrangerte.
Slettet bruker
30.01.2019 kl 18:40 1571

"Forøvrig lurer jeg på om Trump har en finger med i spillet i avsløringen av Jeff Bezos utroskap.
national Enquirer skryter av at de spionerte på Bezos og elskerinnen i månedsvis."


Bezos har satt etterforskere på saken for å finne ut hvorfor tekstmeldingene hans ble lekket. De finner ingen spor av hacking og elskerinnen er "frikjent". Den 3 teorien, at dette er politisk motivert, fremstår som den beste teorien. Hvem har trukket i trådene?

A third theory, that the leak was politically motivated, is one that investigators believe would explain not just the leak itself, but its publication in the Enquirer, rather than a more reputable outlet, and the extensive resources that the tabloid devoted to digging into the story.

That avenue of investigation stems from Bezos’ new role as a punching bag for President Donald Trump. The president gleefully promoted the Enquirer’s story, using it to hammer Bezos over his ownership of The Washington Post, which Trump frequently maligns as a hostile advocacy arm of Amazon.

https://www.thedailybeast.com/bezos-launches-investigation-into-leaked-texts-with-lauren-sanchez-that-killed-his-marriage?ref=home
polemiker
14.02.2019 kl 18:23 1504

For de som har fulgt denne saken tett er ikke dette spesielt overraskende, men det viser vel hvor stor den politiske partiskheten som var i DOJ. Rosenstein var vel da fungerende sjef for "Russian collution" saken og Andre McCabe fungerende FBI sjef. Dette møtet var da kanskje utslagsgivende for at Rosenstein noen dager senere utnevnte Mueller som Special Investigator med vide fullmakter og ingen overoppsyn for uten ham selv.

Rosenstein ble senere avslørt i å ha foreslått at man skulle foreta hemmelige lydopptak hvor han og andre skulle bli utstyrt med skjulte mikrofoner. Han er også beskyldt for å ha truet medarbeidere til folkevalgte i kongressens kontrollkomiteer.

Når det gjelder Andrew McCabe, så har IG for lengst kommet med tildels seriøse anklager mot ham, som bl.a. førte til at han fikk sparken kun timer før han skulle gå med pensjon. Han startet vel en Crowd founding for å betale advokatkostnadene som ville komme. Vet ikke helt hvordan saken står nå, men han er vel definitivt en kandidat for et lengere fengselsopphold.
Blåveisen
15.02.2019 kl 12:34 1491

https://m.youtube.com/watch?v=k_ieP2F2ip0

Sean Hannity oppsummerte saken godt torsdag kveld.
Han er svært partisk,ja,men likevel greit å få høre det
norsk media ikke rapporterer.

Hannity og Fox News har jobbet med saken lenge og
fått mye dritt av MSM,men hvem har fått rett,og hvordan
vil de andre nå kommentere?
Redigert 15.02.2019 kl 12:54 Du må logge inn for å svare