Muslimene korrumperer Sverige. Moské ville selge stemmer.

polemiker
SWE 16.09.2018 kl 15:19 405

To dager før valget kom SVT med en avsløring om at en moské tilbudte seg å skaffe Moderaterna flere tusen stemmer dersom de skaffet dem en tomt de kunne bygge ny moske på. Til alt overmål var det en (muslimsk) representant fra Miljø Partiet som foreslo og fikk i stand et møte hvor dette ble lagt frem. MP er samarbeidspartner med Sosialdemokratene., men her gikk de altså til fienden.

Muslimene er blitt så mange i Sverige nå at de utgjør en stor politisk makt. Dette nøler de heller ikke med å benytte seg av og bruker metoder de er opplært og vant til fra deres "kultur". Se hele reportasjen på SVT Uppdrag Granskning.
https://www.svtplay.se/video/19290011/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-kommungranskarna-botkyrka?start=auto&accessService=none

Islam er fullstendig inkompatibelt med demokrati. Derfor er det heller ingen muslimdominerte land som er virkelige demokratier. Tyrkia har vel forsøkt noen år, men den tiden er allerede over. 80% av muslimene stemmer på de sosialistiske partiene, spesielt Sosialdemokratene. De bedriver den mest uansvarlige innvandringspolitikken og har også være det mest generøse partiet m.h.p. å gi muslimene fordeler, pengestøtte og tomter til moskeene som popper opp over alt nå.

Her en reportasje om mulig valgpåvirkning eller fusk i Sverige.
https://www.youtube.com/watch?v=CnRs01KPHkY
Redigert 16.09.2018 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
børst
16.09.2018 kl 17:15 393

Det er en del stater dominert av Islam og muslimer, som avholder valg. Men de senere årene har man sett en tendens til at de religiøse partiene, de som vil at Islam skal ha en enda mer framtredende rolle i politikk og samfunnsliv, får rent flertall. Kan nevne Erdogan og AKP i Tyrkia, som har fått over 50% av stemmene siden tidlig på 2000-tallet. Ved valget i Egypt i 2011 fikk Muslimbrødrene og et salafistparti 3/4-flertall. På 1990-tallet vant islamistene i Algerie en overveldende seier, noe som førte til at de militære tok over, og borgerkrig. Man ser det samme i Europa: Når muslimene uttaler seg i ulike holdningsundersøkelser, gir de solid støtte til det som man må kalle ytterliggående meninger, blant annet i spørsmålet om religiøse lover skal ha forrang for de sekulære. Innvandringen fra muslimske land vil derfor med svært høy sannsynlighet føre til mer spenninger og religiøs ekstremisme i samfunnet. Dette observerer man allerede i en rekke byer i Europa som har en høy konsentrasjon av muslimer. Sammenhengen er så sterk at det rett og slett burde vært straffbart å støtte lover som åpner for å gi muslimer oppholdstillatelse. Det er å arbeide for folkemord på den opprinnelige europeiske befolkningen.
Slettet bruker
17.09.2018 kl 19:05 345

Enig med børst og polemiker gett.
polemiker
17.09.2018 kl 21:39 327

I Tyskland ligger det nå en svært islamkritisk bok på toppen av bestselger listene.

Boka heter Feindliche Übernahme" som vel betyr "Fiendtlig overtagelse" på norsk, og er skrevet av Thilo Sarrazin. Boka beskriver bl.a. hvilke problemer det er i de muslimske landene, og hvordan muslimer oppfører seg i Europa og den trusselen de utgjør her.
http://www.spiegel.de/kultur/bestseller-buecher-belletristik-sachbuch-auf-spiegel-liste-a-458623.html

Kjenner ikke noe til denne karen, men av navnet å bedømme er han vel trolig selv innvandrer, så han vet nok litt om saken. Om boka blir oversatt til Svenk, blir den trolig forbudt og forlegger arrestert.