– Eksepsjonelt sjelden mulighet


– Eksepsjonelt sjelden mulighet

https://wp-zenith-2020.s3.eu-west-2.amazonaws.com/media/2022/03/315-033-Prospectus-2022-final-approved.pdf


Republikken Kongo er den tredje største råoljeprodusenten sør for Sahara med 2,9 milliarder fat påviste reserver, og søker nå å øke produksjonen, anslått til 336 000 fat per dag (bpd).
Som mange oljeproduserende nasjoner, har Kongos energisektor gjennomgått store omveltninger de siste årene på grunn av kollapsen i oljeprisen 2014-2016 og den globale stillstanden i 2020. Imidlertid har den kongolesiske regjeringen tatt skritt for å dempe spørsmål knyttet til dens viktigste industri, særlig ved å revidere hydrokarbonkoden i 2016, samt å utarbeide en plan for å tjene penger på gassreserver med Gas Master Plan (GMP) gjort i samarbeid med Wood Mackenzie, som har gitt internasjonale oljeselskaper insentiv til å fortsette å investere. TotalEnergies, Perenco, Société Nationale des Pétrolers du Congo (SNPC), Chevron og Lukoil er blant de mest aktive selskapene i landets olje- og gassindustri.

Redigert 28.03.2022 kl 17:17 Du må logge inn for å svare
Joffe3
29.07.2021 kl 20:18 2304

Alle sammen !

Jeg håper at det ikke kommer noen flere nyheter nå, i fra vår reisende AC ,før 10.08.2021.

Jeg venter på å kjøre inn 2 mill Nok. ( måtte bare få dette ut) frustrert.

Trist som fan ,om det kommer nyheter før dette.
Joffe3Galv
29.07.2021 kl 22:14 9386

Det kommer vel kanskje ingen dropp - ser ut som det tørker ut på selger siden hver dag- har en del aksjer - men har kontanter til 1 mill til utenfor Ask konto- hadde vært perfekt å fått denne over på vanlig Oslo børs- har en del penger der på Ask . Vi får se til jul på hvilken side av 1 kr vi er på i Zena lykke til joffe så får vi se om du også blir en rik mann💵😀🤙
Joffe3
30.07.2021 kl 07:02 9159

MINISTRY OF HYDROCARBONS
APPROVAL
Order n ° 21 296 of 8 June 2021 granting
to the company Atlantique Pétrochimie an approval for
the exercise of hydrocarbon refining activities

https://www.sgg.cg/JO/2021/congo-jo-2021-24.pdf

Kan du forklare, Joffe3
Joffe3
05.08.2021 kl 19:17 8456

For egen info.

RE: Goma sparket - offisiellI dag 11:28 04.08.2021

Utnevnt på det siste ministerrådet, Stev Simplice Onanga, tiltrådte den nye generaldirektøren for hydrokarboner offisielt 4. august. TV -seremonien fant sted under ledelse av Macaire Batchi, Direecteur de Cabinet du Ministre des Hydrocarbures og i nærvær av den avtroppende generaldirektøren for hydrokarboner, Teresa Goma.

Stev simplice Onanga, nouveau directeur général des hydrocarbures prend officiellement fonction. - YouTube https: www.youtube.com/watch? V = FLcF2LOChW8
ALDER
Joffe3
27.08.2021 kl 17:11 7735

ZENITH ENERGY SET TO DRILL, MOBILIZES RIG TO ROBBANA CONCESSION ONSHORE TUNISIA
Oil Field Africa - torsdag 26. august 2021

Zenith Energy sa at det fullførte alle nødvendige forberedelser for oppstart av operative aktiviteter i Robbana -konsesjonen i Tunisia på land.

Overgang av Robbana-1-brønn ("ROB-1")

Etter å ha foretatt en omfattende teknisk gjennomgang, har selskapets operasjonelle team i Tunisia tatt beslutningen om å utføre en overgang av ROB-1, som for tiden produserer med en hastighet på omtrent 20 bopd.

Overgangen til ROB-1 forventes å mer enn doble eksisterende produksjon, noe som resulterer i en daglig produksjonshastighet på omtrent 50-80 bopd.

Selskapet har inngått en ledende lokal tunisisk borentreprenør for å utføre overgangen til ROB-1 ved hjelp av en 750hk bore- og overføringsrigg.

Kostnaden for ROB-1-overgangen har blitt estimert til å være omtrent 550 000 dollar.

Mobilisering av Rig til ROB-1 brønnplassering forventes å finne sted i løpet av de neste 10-14 dagene, og oppstart av operasjoner forventes på eller før 10. september 2021. Arbeidsoperasjoner forventes å ta mellom 20-30 dager fra start til slutt.

Selskapet vil gi en oppdatering når brønnintervensjonen i ROB-1 har startet.

Planene om å bore en påfyllingsbrønn i Robbana (“ROB-3”), først kunngjort 10. juni 2021, forblir uendret, og selskapet er glad for å bekrefte at etter å ha foretatt en inventarinspeksjon, krever det langledede utstyret som kreves for boring av ROB-3 er allerede på plass og oppfyller de foreskrevne tekniske og sikkerhetsstandarder.


“Vi er veldig glade for å begynne Zeniths operasjonelle reise i Tunisia med vår første brønnintervensjon i Robbana. Vi er overbevist om at denne første brønnintervensjonen i ROB-1, som har vært uberørt siden 2012, vil resultere i en relativt betydelig løft i produksjonen og samtidig gi oss verdifull tilleggsinnsikt som vi kan bruke til den planlagte boringen av ROB-3.

Vårt primære mål for Robbana er å oppnå en daglig produksjonshastighet på omtrent 200-250 bopd, som skal oppnås via vellykket overgang av ROB-1 og boring av ROB-3, noe som representerer en tidobling i forhold til dagens daglige produksjon fra konsesjon.

Videre er det vår intensjon å oppdatere vår uavhengige kompetente persons rapport til også å omfatte reservene til El Bibane- og Robbana -konsesjoner, etter å ha blitt anskaffet på et tidspunkt etter ikrafttredelsesdatoen for den siste reserveevalueringen.

Vi gleder oss også snart til å levere nyheter om planlagte boreaktiviteter i Ezzaouia -konsesjonen, etter avtale med våre lokale partnere, som vi håper å begynne før slutten av 2021.

Teamet og jeg er sikre på Zeniths nåværende fremgang, i Tunisia og videre, og vi er veldig glade for vårt betydelige kortsiktige utviklingspotensial på en rekke områder, sier Andrea Cattaneo, administrerende direktør i Zenith.
Joffe3
31.08.2021 kl 22:52 7033

Zenith Energy
Zenith har kunngjort at den har inngått en eksklusivitetsavtale med Noble Hill-Network Limited, et privat nigeriansk olje- og gasselskap, som eier 100% av Risk Service Contract ("RSC") for utviklingen av North-West Corner of OML 141 (“NW OML 141”).

NW OML 141 dekker et område på omtrent 105 kvadratkilometer i sumpområdet i Niger Delta -regionen. NW OML 141 RSC inneholder to oppdagede felt og ett potensielt felt med anslagsvis 232,7 millioner fat oppdaget olje (Degeconek 2019 HLR) med potensial til å vokse til mer enn 500 millioner fat betingede og potensielle ressurser med flere TCF potensiell naturgass og kondensat.

De oppdagede feltene inkluderer de potensielt svært produktive oljefeltene Elepa South og Barracuda, som begge er kategorisert som funn under SPE-PRMS-reglene og er 'klar for boring', med den første brønnplasseringen som allerede er kjøpt og de nødvendige sivile arbeidene allerede er utført . Det potensielle feltet, Curlew Channel, er et stort multi -TCF naturgass- og kondensatprospekt som inneholder de dypere "U" og "X" reservoarene identifisert både på den nordlige grensen til Risk Service Contract Area ("RSCA") i NW OML 141 og det nærliggende Shell OML 33. NHNL planlegger å starte boreaktiviteter før utgangen av 2021 og starte produksjonen gjennom et tidlig produksjonsanlegg kort tid etterpå.

I henhold til eksklusivitetsvilkår har Zenith en periode på 90 dager for å gjennomføre due diligence og å vurdere muligheten til å delta i RSC via potensielt kjøp av en eierandel i NHNL, eneeier av RSC.

Selskapet ønsker å understreke at ingen vilkår for noen mulig transaksjon har blitt diskutert på dette tidspunktet.

Andrea Cattaneo, administrerende direktør i Zenith, kommenterte:

"Vi er veldig glade for å begynne vår evaluering av muligheten til å delta i NHNLs RSC for utviklingen av North-West Corner av OML 141 i Nigeria direkte med den eksklusive innehaveren av denne avtalen etter signeringen av Exclusivity.

RSC for NW OML 141 ville representere en veldig spennende mulighet for Zenith for å komme inn i det nigerianske olje- og gassområdet og å utnytte et ubebygd, potensielt svært produktivt utvalg av olje- og gassfelt.

Denne muligheten er i tråd med vår strategi om å identifisere eiendeler som er "drill-ready" og med et betydelig kortsiktig produksjonspotensial, som vil posisjonere selskapet til å nå målet om å bli et olje- og gasselskap med en velbalansert portefølje produserer mer enn 10 000 bopd. ”
Joffe3
03.09.2021 kl 15:08 6803My honest opinion is we’re currently worth around 2-3p, however currently the market is valuing us at 1p. I expect an attack on 1.5p within this month, however if Tilapia news comes we should get 2-3p with relative ease. Of course with gradual ramp up of production in Tunisia and sales of oil, 5p and beyond will be achieved easily. With Tilapia and Nigeria producing 15p and above. One things for certain those entering at current prices or adding to their holding right now whilst it’s quiet will make a significant profit, this is why Zenith is currently my biggest holding as I firmly believe it’s one of the most undervalued stocks on the uk market right now, that’s why the Norwegians love this stock

Joffe3
06.09.2021 kl 18:51 6339

Etter det jeg nå har lest fra de forskjellige RNS -utgivelsene og innleggene her og i Norge, er eksklusivitetsavtalen i Nigeria spennende for Zenith og IMO en katastrofe for ADM. Hvis du leser ADM -forumet i Storbritannia, er det fullt av investorer der som ber selskapet om å avgi en avklaring om deres eierskap til OML141, men de er helt tause om det. Det kan være en antagelse, men det leder meg til den konklusjonen at de ikke avklarer ting fordi de ikke kan klargjøre ting.

Zeniths RNS er ganske klar til sammenligning. De gjør det klart at Noble-Hill-Network Ltd eier 100% av risikotjenestekontrakten for OML141, og derfor er det umulig for KONH å eie 70% av den. Jeg kan ikke se noen måte at hvis Zenith utøver sin eksklusivitetsavtale, vil ADME ende opp med å ha noen verdi i eiendelen. Jeg synes også det er veldig mistenkelig at ADM ikke foretok noen betaling direkte til Noble-Hill-Network Ltd, men i stedet de

Ved å anta at Zenith vil kunne kjøpe rettighetene (eller minst en andel av dem) for OML141 (av årsakene nevnt ovenfor), må vi se på hva slags eiendel vi har anskaffet. Vi vet allerede at det er to oppdagede felt og ett potensielt felt med anslagsvis 232 millioner fat olje og potensial til å øke til 500 millioner. Vi vet også at Andrea i den siste investorkonferansen uttalte at nigerianske eiendeler produserer over 3000 bopd nesten uten unntak.

Hvor ting imidlertid blir veldig interessant, er når vi ser på informasjonen om OML141 som har blitt lagt ut på ADME -nettstedet. I deres RNS fra 28. april (https://irpages2.equitystory.com/websites/rns_news/English/1100/news-tool---rns---eqs-group.html?article=31806576&company=admenergy) sier det veldig tydelig at de forventer at den første vel at de ville bore ville produsere 4000 bopd. Dette passer nøyaktig med det AC antydet om nigerianske bind. ADM foreslo også at Barracuda -lisensen alene kunne produsere ca. 23 000 bopd fra 6 brønner - så igjen ser vi på i underkant av 4 000 bopd per brønn.

Tydeligvis vet vi ikke hvor mye penger vi kommer til å betale hvis vi går videre med avtalen eller hvor stor andel av lisensen vi kommer til å få, men igjen, å dømme etter hvor mye penger ADM foreslo at de ville betale (som var $ 1,3 millioner for deres 51% av KOHNs 70%), så kommer det ikke til å bryte banken for å skaffe seg en betydelig andel i en eiendel som kan ha stor oppside.

Tydeligvis må Zenith fortsatt gjøre sin due diligence på eiendelen (og dette vil antagelig omfatte å sørge for at ADM ikke har tilgang til 70% av Barracuda), og etter dette må de bli enige om vilkår, men jeg liker hvor det går. Andrea lovet oss at vi så på en rekke potensielt selskapsskapende eiendeler i Nigeria, og dette kan være den. Jeg tror vi kommer til å finne ut det ganske snart.

MarketGunslinger
Redigert 06.09.2021 kl 18:53 Du må logge inn for å svare
Joffe3
09.09.2021 kl 20:32 5898

Aksjekursen er fortsatt opp over 150% siden desember, og den presser seg på for et nytt hopp opp til 20 øre.......... når den er passert, handler vi videre opp mot 30 øre Jeg tror vi får Tilapia innen en måned.
Joffe3
Joffe3
14.09.2021 kl 02:26 5600

For egen info.


RE: TalapiaFri 19:57

Having Google to chew on that it became:
"The President of the Republic H.E Denis SASSOU-N’GUESSO and his wife Antoinette returned to Brazzaville this Friday, September 10, 2021, after a stay outside the country."

-If media is correct, he has been in Switzerland/Hospital and is very weak,- But according to the video on Twitter, he did not look weak at all when he walked out of his plane.
Let's hope Tilapia is next.....
Joffe3
16.09.2021 kl 17:57 5289

For egen info.

Elektrisitetsproduksjonen til Zenith Energy i Italia har oppnådd rekordhøy lønnsomhet, og selskapet har generert rundt 900 megawattimer (MWh) pr. måned på Torrente Cigno-konsesjonen, der naturgassproduksjon brukes til å generere elektrisitet, ifølge en melding fra selskapet.

Elektrisiteten er solgt til snittpris 110 euro pr. MWh, som gir en nettoinntekt på cirka 110.000 euro pr. måned. Nåværende netto produksjonskostnad er på omtrent 35.000 euro pr. mnd.

Til sammenligning var strømprisen på 45-55 euro pr. MWh i september i fjor.

Energiselskapet mener at utsiktene for strømproduksjon i Italia fremstår som attraktive ut året.

Zenith Energy-aksjen er ned 24,53 prosent, til 0,12 kroner, på Euronext Growth-indeksen så langt i år, og er ned 1,3 prosent torsdag. I London er aksjen opp 3,85 prosent i skrivende stund.

Kilde. Finansavisen
Joffe3
17.09.2021 kl 23:47 5095

For egen info.

someone took short position of 4.5 million around 0.122 he will cover it before Tuesday if no one sell below 0.122 he need to buy for higher price.

Until n unless company buyback 20% share from market this will happen, So don't expecting more rise after Tilapia and Nigeria too.

Kilde Nick: Viking.

30.juli 2021


Konsernsjef Andrea Cattaneo i Zenith Energy har kjøpt litt over 1,95 millioner aksjer i selskapet for i overkant av 0,15 kroner stykket, tilsvarende 300.000 kroner.

Etter denne transaksjonen eier Cattaneo nesten 63,44 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på 4,51 prosent.

Aksjen ble sist omsatt for 0,15 kroner.

Kilde: Finansavisen.
Redigert 18.09.2021 kl 00:09 Du må logge inn for å svare
Joffe3
19.09.2021 kl 12:47 4656

For egen info. ang. Tilapia.

Det skjer kanskje noe 20.09.2021 etter kl 10:00 utover dagen.

(Ikke selge under 0,1220)


https://m.facebook.com/primature.congobz/photos/a.1302386889884139/3768467883276015/?type=3&source=44
Redigert 19.09.2021 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
Joffe3
28.09.2021 kl 01:55 4341

For egen info.

P.S.

Ikke mange dager igjen. :-)

Zenith Energy har hyret inn et ledende tunisisk riggselskap for å gjennomføre en «workover» på Robbana 1-brønnen onshore Tunisia, går det frem av en børsmelding.


GLADMELDING: Fra Zenith Energy og toppsjef Andrea Cattaneo. FOTO: ZENITH ENERGY
Mobilisering av riggen ventes å finne sted de neste 10-14 dagene, mens borestart ventes på eller før 10. september 2021. «Workover»-operasjonen ventes å ta 20-30 dager fra start til mål, til en estimert kostnad på 550.000 dollar.

Robbana 1-brønnen produserer nå rundt 20 fat oljeekvivalenter pr. dag, noe som etter dette ventes å stige til 50-80 fat oljeekvivalenter pr. dag.

Samtidig er utstyret som kreves for boring av Robbana 3-brønnen nå på plass, og «møter de foreskrevne standarder» både teknisk og sikkerhetsmessig.

Kilde: Finansavisen.
Joffe3
01.10.2021 kl 02:04 4043

For egen info.


Republikken Kongo er den tredje største råoljeprodusenten sør for Sahara med 2,9 milliarder fat påviste reserver, og søker nå å øke produksjonen, anslått til 336 000 fat per dag (bpd).
Som mange oljeproduserende nasjoner, har Kongos energisektor gjennomgått store omveltninger de siste årene på grunn av kollapsen i oljeprisen 2014-2016 og den globale stillstanden i 2020. Imidlertid har den kongolesiske regjeringen tatt skritt for å dempe spørsmål knyttet til dens viktigste industri, særlig ved å revidere hydrokarbonkoden i 2016, samt å utarbeide en plan for å tjene penger på gassreserver med Gas Master Plan (GMP) gjort i samarbeid med Wood Mackenzie, som har gitt internasjonale oljeselskaper insentiv til å fortsette å investere. TotalEnergies, Perenco, Société Nationale des Pétrolers du Congo (SNPC), Chevron og Lukoil er blant de mest aktive selskapene i landets olje- og gassindustri.

TotalEnergies E&P Kongo

TotalEnergies ble etablert i Kongo siden 1968 og er gjennom sitt datterselskap TotalEnergies E&P Congo den største oljeprodusenten i Kongo med anslagsvis 200 000 bpd. Den har store andeler i fire offshorefelt: Moho-Bilondo (53,5%), Nkossa/Nsoko (53,5%), Sendji (55,25%) og Yanga (55,25%). Moho-Bilondo-feltet inkluderer feltene i Moho fase 1B og Moho Nord, det første dypvanns offshore-prosjektet i Kongo med dybder anslått mellom 650m og 1100m. Ligger 75 km utenfor kysten av Pointe-Noire, er Moho-Bilondo tillatelsesområde også eid av Chevron og SNPC på henholdsvis 31,5% og 15%. Samlet totalproduksjon for Moho Nord og Moho fase 1B er estimert til 140 000 bpd eller 60% av landets daglige oljeproduksjon.

Perenco

Perenco har operert siden 2001 og er en av de nyeste IOCene som har operert i landet. Det driver feltene Yombo, Masseko, Likoula, Emeraude, PGNF South -feltene, og produserer totalt 75 000 bpd. Selskapet har vært i front med re-dynamisering av olje- og gassektoren de siste årene. Benoît de la Fouchardière, administrerende direktør i Perenco, uttalte nylig at han har som mål å styrke selskapets posisjon i landet, og går sammen med hydrokarbondepartementet om å øke den årlige oljeproduksjonen. Perenco og lokale myndigheter er angivelig avgrenset til å støtte politikk, som enten vil inkludere endringer i investeringspolitikk, øke produksjonen eller utvikle et bestemt antall oljefelt. Selskapet har så langt bekreftet planer om å installere åtte nye plattformer, bore 40 brønner og bygge en 10 km lang rørledning for å tjene penger på gassfakling.

SNPC

SNPC ble opprettet i 1998 og er Kongos offentlige nasjonale oljeselskap som har til oppgave å føre tilsyn med oljeleting og distribusjon av produksjonstillatelser. Det er mandat til å ha en andel på 15% av tillatelsene distribuert, og dermed tillate det å forbli en integrert del av utviklingen av landets olje- og gassindustri. I tråd med regjeringens mål har SNPC doblet seg i arbeidet med å tiltrekke seg utenlandske direkte investeringer og øke sine egne resultater for å øke statens inntekter. Videre utnytter de anslåtte 284 milliarder kubikkfot gassreserver og den globale økningen i etterspørselen, SNPC har produsert en GMP i samarbeid med Wood Mackenzie, som sies å øke fremtidige gassinntektsgenereringsprosjekter og tiltrekke utenlandske investeringer.
SNPC er hovedoperatør for to oljefelt: Mengo-Kundji-Bindi II (MKB II), som anslås å ha reserver på over 300 millioner fat, og Mayombe, som SNPC ønsker å plassere et joint venture for. For tiden er SNPCs oljeproduksjon på 52 000 bpd og håper å øke den med ytterligere 30 000 ved å utvikle MKB II.

Chevron Overseas Congo Ltd.

Chevron opererte i Republikken Kongo gjennom datterselskapet Chevron Overseas Congo Ltd siden 1982, og produserte i gjennomsnitt 49 000 fat væsker per dag i 2020. Selskapet driver og har 31,3% eierandel i Lianzi Unitization Zone, et område som ligger i begge Angola og Kongo 105 km fra kysten-Sentral-Afrikas første offshore-oljeutvikling offshore. Videre har Chevron en eierandel på 31,5% i offshorefeltene Nkossa, Nsoko og Moho Bilondo, som drives av Total E&P Congo.
Chevrons netto daglige oljeekvivalente produksjon fra oppstrømsvirksomheten i Afrika er estimert til 387 000 fat, eller 13% av selskapets totale.

Lukoil oppstrøms Kongo

Ivrig etter å utvide oljeleting- og produksjonsaktivitetene i Afrika, gikk det russiske energiselskapet Lukoil inn i det kongolesiske energimarkedet i 2019 etter å ha kjøpt 25% av deltakerinteressene i oljeblokken Marine XII, som inkluderer feltene Nene og Litchendjili fra New Age. for 800 millioner dollar. Nettstedet drives av Eni, som har 65% av deltakerinteressene og SNPC 10%.
Under et besøk i landet i mai 2021 gjentok Lukoil visepresident for Amerika, Vest -Afrika og Europa, Ivan Romanovsky, til H.E. Bruno Jean-Richard Itoua, hydrokarbonminister, selskapets interesse for å øke sin virksomhet i den lille oljeproduserende
https://energycapitalpower.com/dynamic-oil-companies-operating-in-the-congo/
Redigert 01.10.2021 kl 02:47 Du må logge inn for å svare
Joffe3
03.10.2021 kl 21:27 3117

For egen info.


Engelsk
Norsk
investverysmart

Price: 1.075

Strong Buy
RE: POOToday 11:58

I think AC has timed this very well.......Robana workover under way with Tunisia pumping out vast amount of oil whilst oil prices rising in line with gas soon we will have lots of cash in the bank as we are already selling oil........with Tilapia signed and sealed we should be multiples of where we are now.........add in a juicy Nigerian asset
as well/////...very excited to full invested here for the future........dyor
investverysmart

Pris: 1,075

Sterkt kjøp
RE: POOToday 11:58

Jeg synes AC har timet dette veldig bra ....... Robana -overgang pågår med Tunisia som pumper ut store mengder olje mens oljeprisene stiger i takt med gass snart vil vi ha mye penger i banken ettersom vi allerede selger olje ........ med Tilapia signert og forseglet, bør vi være flere ganger hvor vi er nå ......... legg til en saftig nigeriansk eiendel
også ///// ... veldig spent på å investere fullt ut her for fremtiden ........ dyor

Kilde : London børs chat.
Joffe3
07.11.2021 kl 07:38 2390

Hei alle sammen !

Jeg er ganske så undrende, på fremtiden til denne Aksjen.

Joffe3

Gullit
07.11.2021 kl 08:02 2370

Ja det er helt sinnsyke muligheter som ligger rett fremfor oss. Og med finansiering på plass kan alt skje. Gøy aksje å ha noen lodd i. Er nok denne som kan gjøre den vanlige mann til millionær, men ikke sats penger du ikke har, for det kan gå andre veien også.. når det er sagt ser den bedre ut for hver dag spør du meg.
Joffe3
27.03.2022 kl 16:41 1410

Alle Sammen !
Les dere opp.

Joffe3.
Joffe3
27.03.2022 kl 17:05 1360

Den Siste meldingen i fra selskapet. !

https://newsweb.oslobors.no/message/556768

Dette er ikke hausing av aksjen,det er fakta.

Les dere opp.

Joffe3
Redigert 27.03.2022 kl 17:08 Du må logge inn for å svare
Joffe3
27.03.2022 kl 21:59 1099

Alle Sammen !

Et lite innblikk på hva de pratet om over dammen ( London Børs) på Fredag.

Strong Buy
RE: Nice little tick-up - News incoming.....?Fri 17:12

Very happy to finish the week on high and oil price going into sale week is $120!! ...$14M incoming.

If we to get Tilapia or Tunisia deal announce then huge rerate on way. Good weekend all.

Joffe3