IOX Høst 2020


Da har vi fått Q 2 presentert. Aksjen har fått en dupp ned i forbindelse med presentasjon, først fra prospectus som var pliktig å utarbeide jfr. Bonds å lettelser i forpliktelser m.m
Utsiktene videre melder selskapet at de holder på å utarbeide en strategisk plan for videre utvikling. Her vil de si noe om videre boring,både Colombia å Argentina samt hvilke optimaliseringer som foretas på sine felt. Vi vet at frist til å bore en brønn til på Altair, er April 2021. Så skal det bores 9 brønner til på LLA 47 i Colombia, med frist februar 2022. NB! Selskapet har sagt at det er ledig riggkapasitet nå fremover ! (Supplert fre Ransens innlegg under)
Tilsammen 10 brønner skal og må bores i en tidsramme fra nå på 1 1/2 år.
NB! I Argentina er Clix 1001 boret, med tre interessante intervaller for potensielle funn. Brønnen er lukket før denne skal evalueres å ferdistilles. En av disse intervallene er omtalt å kanskje være større en først antatt, jfr. Deres tolking/funn fra seismikken av brønnen.

Så dette er de utsikter vi kan vente oss fremover. Tilsammen 10 brønner. Jeg formoder, jeg presiserer formoder, at de må fordele boreaktiviteter i de to tørre perioder vi har nå i høst/vinter å neste høst/vinter, for å komme i mål. Det gjenstår å se. Jeg tenker at vi går en spennende tid i møte nå fremover. Det er, dersom disse meldte aktiviteter utføres å at de får gode treff på boring, at aksjen vil nå et annet nivå enn å være en oljeknøtt 🦟🐝🐝

Redigert 01.09.2020 kl 10:08 Du må logge inn for å svare

Med den enorme interesse du utviser for selskapet, så er jo det førsteprioritet å vite hvor mye eller lite selskapet taper pr dag.Du bruker mye tid på IOX og det tyder på at du har relativt store summer innv. i selskapet. KANSJE DU OGSÅ HAR REGNET UT HVA SELSKAPET TJENER OG TAPER PR TIME, .

Noen som vet ca hvor mye penger som forsvinner ut av kassen til Iox hver mnd med dagens oljepris? De betaler vel ca 1,5 mill pr mnd i renter. Så er spørsmålet hvor mye produksjonen går i minus med ca 50 ansatte og leie av kontorer og lignende. Ligger vi på 10-15 mill årlig eller 20-30 mill årlig i minus?

Mdg1 skrev Innlegget er slettet
Who cares....

1,00 er synlig i level 2 billedet nu .. tragisk udvikling for et selskab, der efter eget udsagn havde så meget at bevise og så stort et potentiale (ikke mindst udviklingen af LLA-47 og de 3 brønde af flere, hvor kun Vikingo er realiseret).

Vi skal tilbage til 12 og 30. marts, 2020 for at se hhv. handler på kurs 0,941 og 0,957; afventer indgang på 0,95 med et opportunistisk skrabelod.

Fakta er at de siste årene har kun pessimistene hatt rett angående utviklingen i Iox.

Det finnes ikke fakta. Så da må jeg få tro det jeg vil. Uansett å taper selskapet penger hver uke med dagens priser. Selskapet har fortsatt svimlende gjeld i forhold til inntekter og en slunken/tom kasse. Uten å basere det på tro, så er det heller ikke noen som vil ta kostnadene for en ny brønn i dagens situasjon. Det er ikke slik at drillingselskapene flyter over av kapital heller. Så om ikke Iox kan betale for drilling av brønn så blir det ingen brønn. Tipper SLS er like tom for penger som Sdrl og Borr. Så lenge de ikke har forpliktet seg til å bore en brønn for Iox, noe de ikke har, så blir det ingen brønn uten at Iox betaler for det. Nå får vi Covid-press på økonomien i alle fall frem til sommeren, så jeg blir veldig overrasket om det blir noe mer brønner på Iox i 2021. Om børsen skulle falle ned mot 700 igjen tror jeg fort Iox handles for under 1 kr

Magnus Capital info: Det er altså et investeringsselskap.
Magnus Capital SA - Santiago
Magnus Capital SA
Augusto Leguia Norte 100
Santiago
Santiago - Chile
Investeringsselskap
Finner også en som ser ut til å ha vært/ eller er, sjef for Magnus Capital,Chile. Navn: Antolin Goicoechea - ( Jefe Mesa !)
Ser
Fra videre søk på nettet:
l.linkedin.com › antolin-goicoech... · Oversett denne siden
Ve el perfil de Antolin Goicoechea en LinkedIn, la mayor red profesional del mundo. Antolin tiene 2 empleos en su perfil. Ve el perfil completo en LinkedIn y ...
Estación Central, Región Metropolitana de Santiago, Chile · ‎Portfolio Management · ‎Trading portfolio manager
Ingeniører også ansatt i dette firmaet, ved navn Adolfo Ramirez Carlos
Så dette er jeg sikker på er rett selskap. Bommet tidligere på dette. Kanskje noen som klarer å nøste videre fra dette ? Det var nå bare litt interessant å vite mer
om denne eieren i IOX ! Jorge Galmez(s) ser ut til å være grunnleggeren bak Magnus Capital. Stor kapitalist .....
Fant også en annen interessant artikkel, tilbake i tid ....

«Hans økonomiske virksomhet, gjennom Magnus, projiseres internasjonalt. For å gjøre dette signerte selskapet i New York en strategisk allianse med Fimat, den finansielle armen til den franske banken Societé Générale, som også er en av de fem beste futuresmeglerne i verden og en av de viktigste meglerne for valutaer, aksjer, fast inntekt. og derivater, forklarer Beroiza.

Sakte begynner Jorge Gálmez å bryte stillheten han har opprettholdt siden midten av januar, da han solgte halvparten av aksjeposten han eide i Cencosud (gjenværende 3,68%), for rundt US $ 150 millioner til kontrolleren i holdingselskapet, forretningsmannen Horst Paulmann Med ressursene i hånden begynte han raskt å utvikle sin nye innsats: Magnus-verdipapirbyrået, der han forseglet sin inntreden i finansbransjen, et emne som han ifølge ham har vært knyttet til i lang tid. tid gjennom Paris og som den vil operere med i flere land i regionen.

“Det økonomiske problemet kommer fra Almacenes Paris, hvor det alltid var forankret i kredittkortet. Så gikk vi ut med Banco Paris, og dette er for å fortsette med emnet, men med en enhet som er dedikert til dette, veldig spesifikt, "sa forretningsmannen.

Jorge Gálmez er et av de fire mannlige barna til Juan Gámez Couso, som i flere tiår ledet familieklanen som frem til 2004 var majoritetseier i Almacenes Paris multistore. Det året, gjennom et offentlig tilbud av aksjer, fikk eieren av supermarkedskjeden Jumbo kontroll over den forhandleren.

Gálmezene hadde en minoritetsandel i Cencosud, Horst Paulmanns holdingselskap, og i flere år et medlem av styret: Jorge Gálmez, som hadde 7,5% av aksjene i holdin

Denne profesjonelle, som er tilbake for å bosette seg i Chile for å fungere som daglig leder for virksomheten, var nøkkelen til å gi Magnus internasjonal rekkevidde.

Hans var ideen og kontakten som tillot selskapet å inngå en strategisk allianse med Fimat, den finansielle armen til den franske banken Societe Generale, som også er en av de fem beste futuresmeglerne i verden og en av de viktigste valutameglerne. , aksjer, obligasjoner og derivater, forklarer Beroiza.

Fimat har virksomhet i Amerika, Europa og Asia og deltar i 45 derivater og 19 aksjemarkeder i verden, med en base på 1600 arbeidere. ”Da de fant ut at Jorge Gálmez hadde ansatt meg til dette prosjektet, og at planen vår var å lage en regional finansinstitusjon, det var at vi startet disse samtalene de siste 60 dagene, og takket være gjensidig kunnskap og å vite hvem Jorge Gálmez er i Chile og den profesjonelle gruppen han har, klarte vi å komme til en avtale veldig raskt ”, kommenterte lederen .

Alliansen ble bare avtalt sist torsdag i New York, og Gálmez signerte personlig dokumentet som vil tillate Magnus å operere i tillegg til Chile i finansmarkedene i Argentina, Peru og Colombia, og som samtidig vil få Fimat til å utvide sin tilstedeværelse i Latin-Amerika. Vel, det har allerede kontorer i Brasil og Mexico.»

Å videre i samme artikkel hentet på nettet:

Vi ser et enormt forretningspotensial i å støtte en del av den reelle sektoren i den chilenske og latinamerikanske økonomien i å identifisere muligheter både i finanssektoren og i den reelle sektoren i regionen," sa Beroiza. Magnus 'målgruppe i En første fase er institusjonelle kunder - som pensjonskasser, forsikringsselskaper og banker - bedriftskunder og sofistikerte investorer. Hva vil være fokus for virksomheten?

I meglingen vil det være distribusjon av fire generiske produkter: valutaer, fast inntekt (inkludert bedriftsobligasjoner og statsobligasjoner), aksjer (ADR, europeiske og asiatiske aksjer osv.) Og futures (opsjoner, derivater og råvarer). Blant disse fremhevet Beroiza sistnevnte og sørget for at Magnus ønsker å posisjonere seg i agroindustrielle produkter og metaller, etc. I mellomtiden opprettet i Magnus Capital en regional investeringsbank.
Ballen er sendt videre .....
Redigert 27.10.2020 kl 15:24 Du må logge inn for å svare

Nok et «tror» innlegg fra Mdg..
Det er flott at du er troende, men det du tror er ikke nødvendigvis korrekt.
Savner litt mer faktabaserte opplysninger fra deg siden du følger så godt med på aksjen og markedet generelt i Colombia og Argentina.
Mdg1
26.10.2020 kl 22:14 310

Tror neppe de får finansiering til å bore noe så lenge oljeprisen er lav. Nå øker Corona og oljeprisen faller. Jeg har ingen tro på noe nytt i Colombia før tørkeperiode i slutten av 2021. Siden Corona drar ut tipper jeg de må h en ny kreditt før neste sommer for å holde seg flytende.

Hentet fra Roch SA sin siste Q rapport. Det viser greitt hvor IOX har sin produksjon fra i Argentina, med sine (ca 12%) eierskap her. Så vil produksjonen fra Clix 1001, komme i tillegg, når den settes i produksjon. Så noe positivt er det å hente frem. Kanskje noen som eier aksjer i IOX trenger litt påfyll også? Hva vet jeg.
Samt også optimalisering/revitalisering av de andre prod. Lisenser å mange brønner også i Argentina. ( mata magallanes og La Brea block)

Fra Roch SA, Q rapport
Santa Cruz Sur
In November 2019, Echo completed the acquisition of a 70% non-operated working interest in the Santa Cruz Sur package of five mature producing blocks from Petrolera El Trebol S.A. (“PETSA”) (a subsidiary of Phoenix Global Resources plc). The addition of these assets has provided material production to the Group as the foundation of a balanced, revenue-generating portfolio with a strong reserves base. These assets also bring significant upside from relatively low-
risk production enhancement options and exciting near-term drilling opportunities.
At the end of 2019 Santa Cruz Sur’s 1P net company reserves base stood at 3.8 MMboe for 1P and
12.1 MMboe respectively for 2P (net to a 70% interest), illustrating the significance of this acquisition. At year end 2018 the Company had no reserves base, and at the end of 2019 the SCS transaction has enabled the company to book material reserves.
Prior to Echo’s acquisition of the licences on 1 November 2019, production across the 5 licences in H1 2019 period was approximately 3,687 boepd (2,581 boepd, including 587bbls of oil per day net production to a 70% interest). Total net production in the period from 1 November 2019 to 31 December 2019 net to Echo was 34,466 bbls of oil and 710 MMscf of gas.
The Campo Limite exploration well (“CLix-1001”)
on the Palermo Aike concession was spud in late December 2019. The cost of this well, corresponding to Echo’s interest, was paid for by the previous owner of the concession, PETSA, as part of the acquisition agreement. At year end drilling of the well had begun targeting a conventional Springhill reservoir on a structure located two kilometres from the Chilean border. Post-period, the well reached total depth on 20 January 2020 and completion and testing will
be required to assess the commerciality of the well. Unfortunately, testing of this well has been interrupted due to travel restrictions imposed as a result of the global Covid-19 pandemic. Well testing activities will resume as soon as practicable and the project remains a priority for 2020.
Redigert 26.10.2020 kl 13:39 Du må logge inn for å svare

For de som ønsker å lese seg opp på IOX sin deltakelse sammen med Roch SA i Argentina. Det underbygger mitt positive ståsted for IOX nå og fremover. De har en godfot som kan bli meget bedre å som kan bidra til penger i kassa for videre utvikling i Colombia også. Det gjør at IOX aldri har vært bedre rustet for å vokse seg større.Artikkelen er ett år gammel. Men spennende lesing. Særlig omtale av Palermo Aike, Santa Cruz. Her er også Brønnen Clix1001, lovende felt.

«Argentina’s untapped shale spurs search for next oil and gas giant: Fuel for Thought
On the vast, desolate plains of southern Patagonia, Compañía General de Negocios is stepping up drilling and exploration where few companies operate, an emerging trend of widening the search for oil and natural gas in Argentina.
“The resource is very large,” Hugo Eurnekian, president of the Argentinian company, said of southern Santa Cruz province. “If this resource was in the United States, there would be hundreds of companies working, but there are only three.”
CGC, as the company is known, has made a series of oil and gas discoveries since 2015, when it acquired more than two dozen fields in the area, part of the Austral Basin.
“In the last three years, we have more than doubled our gas production,” Eurnekian told S&P Global Platts.
CGC appears to be onto something—and willing to step up the pace. It is completing more than 100 wells drilled over the last three years, the biggest campaign in the past two decades in that part of the basin. It is also shooting 2,500 sq. km (618,000 acres) of 3-D seismic.
The efforts, however, beg the question “why?”
Most companies drilling in Argentina are focused on Vaca Muerta, a shale play in the Neuquen Basin at the northern end of Patagonia, which has so much production potential it could make Argentina a global energy supplier. Chevron, Shell, Total and other companies are plowing billions of dollars into projects there.
Map of Argentina's shale oil and gas plays
Asked why it’s worth betting on the Austral Basin, Eurnekian said he sees “a promising future” and the potential of another shale play on par with Vaca Muerta. His company recently teamed up with YPF, the country’s state-backed energy company and busiest player in Vaca Muerta, to explore that play, called Palermo Aike.
While the three-year investment plan is only $25 million, far less than the $5 billion-plus companies are investing as a whole in Vaca Muerta this year alone, it exposes a new trend of expanding unconventional drilling to other plays on the promise of future production growth.
“We know that there are two more Vaca Muertas in Patagonia, towards the south,” Aldo Pignanelli, a former central bank president who is working on the campaign of pro-industrialist Sergio Massa for president this year, told Platts.
This could be a boon for Argentina. In theory, the more shale plays in development, the more incentive for frackers and services companies to come to Argentina, as the opportunities for business increase. If activity wanes in one play, they can shift to another.
The end result for Argentina is a lot more investment and production.
Eyeing oil and gas exports

Argentina’s Tecpetrol, another big player in Vaca Muerta, teamed up this year with local counterpart Pampa Energia to start exploring the Los Monos shale play in the northwestern province of Salta. Others are testing Los Molles, a play below Vaca Muerta in the Neuquen Basin, and looking at D-129 in the San Jorge Gulf Basin, just north of Austral.
The initial results should come “in the next few years,” most likely first from Palermo Aike, said Danny Massacese, upstream managing director at BP-backed Pan American Energy, the country’s second-biggest oil producer.
There are advantages to developing the shale plays in the south. One is that there’s a lot of acreage, as the field of operators is slim. There is also the possibility of building petrochemical plants for using the gas output as feedstock, and for exporting oil and gas via the Atlantic and the Pacific through Chile. Many of the fields are close to the ocean.»
“We can easily access a lot of markets,” Eurnekian said.
He estimates if exploration picks up pace in Palermo Aike, LNG exports from the south could start in five to 10 years.
Redigert 24.10.2020 kl 14:14 Du må logge inn for å svare
kaunis
23.10.2020 kl 16:32 1015

Akkurat no er det tiden som skal jobbe seg frem til startdato for boring og olje i en eller annen brønn. Det går kansje et år før ny olje fra IOX er på markedet, men eksisterende brønner kan gi en del olje mer inn til da. Bare å kjøpe på billigmarkedet nå, det er snart tomt der. Ingen ting varer evig.
qestador
23.10.2020 kl 15:57 1065

Ja jeg tror ikke at verden forandrer seg med hensyn til energi i løpet av noen måneder :-))
Det er bare de som tror på de falske profetier og den store global løgnen om CO2. :-)))
Redigert 23.10.2020 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
Ransen
23.10.2020 kl 14:18 1171

Man må ikke tro at dagens situasjon for oljenæringen vedvarer. Kan være så mye grønne skift som aldri, men veksten i verden fortsetter. Vi kommer igjen til å se oljepriser på over 100 usd/b, akkurat som etter nedturene i 1995, 2000 og 2007. Selskapet haster ikke med å selge olje til 35 dollar så lenge långiverne som nå også er medeiere er med. Foreløpig en 5års plan.
Selskapet jobber nå stødig mot en forsiktig klargjøring og boreoppstart og står dermed klare når en fornuftig oljepris inntar markedet.
Det er nå man kjøper oljeaksjer.
Iox er ekstremt underpriset mhp tidl. konverteringskurs.
Det faller sikkert ikke i god jord for enkelte at eksisterende felt optimaliseres og oppnår høyere totalproduksjon nå for hver måned.
Det virkelige store produksjonsbykset kommer først når riktig oljepris er etablert.

Mdg1
23.10.2020 kl 13:23 1240

Og der eier de hele 8,34%. Skal være mange tønner da før det drypper særlig mye på Iox

Ransen: velger også å stole på at det de sier skal skje, vil skje. Videre steg og fremdrift i Colombia. Jeg er mer optimist for at det skjer nå i dag, enn jeg har vært på lenge. Imens leverer jo Argentina m/partnere, øker produksjonen fremover. Så da står de ihvertfall på en fot 😃
bæærnt
23.10.2020 kl 12:41 1297

Nei, jeg gjorde ikke det. Og jeg selger heller ikke nå. Håper fortsatt på et lite mirakel som gjør tapet tålelig å bære.

Du tror ikke på det du selv skriver en gang bææærnt.
Da hadde ikke du hatt aksjer.
Ikke lenge siden aksjen var i 2.30+,
Men bbbbærnt solgte ikke, eller gjorde du?
bæærnt
23.10.2020 kl 12:05 1363

Så lenge du og andre faktisk tror på det du skriver avslutningsvis, og lukker øynene for kursbildet, hvem som selger og når disse selger, ja da er man faktisk sterk i troen og håpefull. I motsetning til meg som er overbevist om at dette selskapet er tapt for PI. Svært få - om noen - vil noen gang få tilbake kostpris på egne aksjer.
Mdg1
23.10.2020 kl 12:04 1369

Den solide forlengingen og konvertiring av deler av bond lån var vel heller fordi det ikke var noe annen mulighet. Alternativet hadde vært skifteretten, der stort sett alt ville være tapt. De kunne ha solgt videre lisenser og produserende eiendeler, men de hadde neppe dekket mer enn 25% av lånet på den måten. Da er det vel bedre å gi selskapet mer tid og håpe at ting snur. Men, Iox har fortsatt ikke kontanter til å gjøre så mye og de har økt lånene sine med bde kreditter og konvertering av renter etter at bond ble forlenget og konvertert
Ransen
23.10.2020 kl 11:53 1399

Er ikke flau, men bevisst om situasjonen. Jeg skal ikke selge denne uka eller neste. Oljeetterspørselen vil være økende i noen år til og med dagens produksjonskutt, investerings kutt og lav leteaktivitet, så vil oljeprisen skyte kraftig opp når samfunnet har normalisert seg. Dette er også kriteriene for den solide forlengelsen av bondlånene. At noen pisser i buksa så snart en i toppen rører litt på seg, vitner om lite erfaring og total mangel på børsforståelse.
Selskapet er klar for fremdrift, feltene er klare, strategien er klar. Det mangler å offentliggjøre eventuelle partnere og oppstartdato for boring.
Så ja, denne aksjen er nå nede på bunnen stort sett på grunn av småsalg som ikke kan linkes til hverken markedet eller selskapsverdi
bæærnt
23.10.2020 kl 11:43 1421

Til det siste så har jeg nevnt det som er å nevne om hvem som selger. Mulig at Wiggen nettopp solgte bortimot siste rest for noen minutter siden. 170K i en jafs.

Ellers så synes jeg du tar lett på det med finansiering og videre utvikling.

Tja kanskje det er en del i de dystre tanker å utsikter du kommer med Bæærnt, det er nok det som utvilsomt har preget kursen å selskapet, at det drar ut i tid. På den andre siden så har de en verdifull inngang å godfot i Argentina. Så nei, helt svart, nei det ser jeg jo at det ikke er nå. De er faktisk så mye bedre rustet for utvikling nø i dag, enn de har vært på lenge. Finansiering kan ordnes mtp de neste brønner i Colombia. Det er denne delen vi venter på. Trasig utvikling i kurs ja, men svart, nei. Veridfull erfaring å data har de nå fra utviklingsbrønnen vikingo x1. Det neste steg er oppdatering av Vikingo å området til produksjonslisens. Så ja sakte går det, men plutselig dr avklaringen her, å neste steg meldes. Det er det de informerer om i siste rapport. Så jeg har ikke ventet til nå for å selge. Har økt på disse lave kurser.
I nyheter for en tid siden, var det en artikkel om å satse på utbombede aksjer, å energi .... Nå vi får se. Så Bæærnt, du har svartsynsbrillene på, så får jeg ta brillene med gråhvit syn,på . Vi får se på aksjen litt ulikt. Til nå leder kanskje du, men det er jo det med IOX at plutselig kan de komme med godmeldinger !
Hvorfor holdes aksjen i sjakk tro? Største aksjonærene er i ro eller har økt, bortsett fra de du nevner. Du har forresten (Bøærnt) god oversikt over aksjonærlisten. Er det mulig for deg å se hvem som holder stand, øker, å hvem som er i ferd med å avvikle aksjer ? Det sier jo noe om syn på tingene fremover.
bæærnt
23.10.2020 kl 11:05 1500

Det er ikke noe galt med kursen pr idag. Det er ikke verdier i selskapet så lenge det verken er interesse eller ressurser til å sette i gang nødvendige aktiviteter. Eller en oljepris som gjør f.eks LLA-47 drivverdig.
sacco12
23.10.2020 kl 10:58 1526

Nå har jo Ransen gått i hi også. Kanskje han kjenner flauhetens bitre smak nå som kursen er gruset ned til latterlige nivåer. Selskapet har nå MYE å bevise før markedet får tilliten tilbake.
bæærnt
23.10.2020 kl 10:20 1594

Wiggen fikk ca 2,4 mill aksjer ifm konvertering av bonds (privat og gjennom eget selskap, han har senere overført/kjøpt aksjer fra eget selskap). Han har solgt regelmessig de siste ukene siden frislippet i august, og har pr tirsdag 20. oktober fortsatt 900K - og ser ut til å fortsette salget. Skal tydeligvis helt ut. Magnus Capital har vært med helt siden veksling av aksjer i GuernseyCo i 2017/2018, men har siden juni i år solgt + 3 mill aksjer på lave nivå. Senest 300K mandag denne uka. Six Sis - en annen aktør som det er grunn til å anta tilhører Old Andes på samme måte som MC - solgte 50K i forrige uke. Bare spekulasjon, men det kan se ut som MC/og evt andre store har lagt et solid lokk på kursen omkring 1,30. Kommer det forsøk på kjøp opp dit så selger disse aktørene. Av en eller annen grunn, og på nivå som ligger langt under konverteringskurser som har blitt brukt de siste årene.
Redigert 23.10.2020 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

Aksjonærer litt opp på listen, Wiggen er norsk mann, med to eierskap i ulike selskapsform, Magnus Capital ? Vet vi vel ikke helt hvem som står bak. Investeringsselskap.
Redigert 23.10.2020 kl 09:36 Du må logge inn for å svare

Ja tålmodighet det må vi ha, vært mye nedgang/stillstand rent kursmessig. Så det er nok noen som styrer denne, av en eller en annen grunn. Det positive er at dagene går å da er vi ett steg nærmere neste melding fra IOX. Så tålmodigheten må nok vare litt lenger. Jeg venter på steget der drilling i Colombia blir en realitet.
I mens så jobbes det bra i Argentina på feltene de er med på der. Inngangen i Argentina er gull i disse tider for selskapet, siden Colombia å lla47 utvikling, har tatt evigheter. Men oppløftende at Vikingo x1 er på et stabilt nivå etter mye trøbbel her. De har verdifull erfaringer fra denne utviklingsbrønnen. Det håper og tror jeg er nøkkelen til å lykkes i den videre drilling her.
Vi får se🦟🐝🐝
Kjøpte forresten noen T til i går. Å kjøpe på disse kursene kan bli lønnsomt! Så får fremtiden vise om det er lurt. Dersom man har råd til det å ikke gambler på at den skal stige 100vis av prosenter om to, tre dager !
Redigert 23.10.2020 kl 09:58 Du må logge inn for å svare

Tviler på det uten melding fra selskapet.
Imens får vi smøre oss med en heller slitt tolmodighet.
Så lenge wiggen,mc holder en klam hånd på aksjen vil ikke kursen bevege seg.
Hvorfor får vi vel kanske vite etterhvert.
Her plukkes det litt og litt på de værste dagene så får vi se. Nå er vi snart nede på det værste når corona kom og liten/ingen produksjon.
Her er nedsiden liten og oppsiden stor
Akte
19.10.2020 kl 07:52 2321

Ro på gutter hvorfor skal den stige på den lille stigning i produktionen. Nej der skal nyheder omkring borestart før vi ser den store stigning
sacco12
18.10.2020 kl 16:00 2566

Selskapet har nå hatt en jevn stigning i produksjonen hver eneste måned siden bunnivået i april/mai. Vi venter nå på videre boring både i C og A. I tillegg vil resultater av brønnen Clix-1001 snart komme. Denne brønnen viste lovende resultater før viruset stengte ned sluttføringen av testingen.

I tillegg er største eier i IOX, Integra på full fart inn i andre energiområder som Litium. IOX har tidligere varslet satsning på nettopp blant annet Litium pluss andre energiområder. Her tror jeg det vil komme noen overraskelser!!

Jeg mener aksjen har fått litt for mye juling den siste tiden, og med tanke på den stadig økende produksjonen så bør kursen kunne øke jevnt og trutt fremover til det foreligger nyheter som fører til kvantesprang. De som har fulgt IOX en stund vet at når denne aksjen først går, så går den høyt. Det er ca 157 millioner aksjer i selskapet og topp 20 eier 107 millioner av dem.

klaesp skrev Takk for info😀
Klaesp: Se redigering av mitt svar om planer, glemte jo helt av at de deltar i spennende lisenser i Argentina😊