IOX Høst 2020


Da har vi fått Q 2 presentert. Aksjen har fått en dupp ned i forbindelse med presentasjon, først fra prospectus som var pliktig å utarbeide jfr. Bonds å lettelser i forpliktelser m.m
Utsiktene videre melder selskapet at de holder på å utarbeide en strategisk plan for videre utvikling. Her vil de si noe om videre boring,både Colombia å Argentina samt hvilke optimaliseringer som foretas på sine felt. Vi vet at frist til å bore en brønn til på Altair, er April 2021. Så skal det bores 9 brønner til på LLA 47 i Colombia, med frist februar 2022. NB! Selskapet har sagt at det er ledig riggkapasitet nå fremover ! (Supplert fre Ransens innlegg under)
Tilsammen 10 brønner skal og må bores i en tidsramme fra nå på 1 1/2 år.
NB! I Argentina er Clix 1001 boret, med tre interessante intervaller for potensielle funn. Brønnen er lukket før denne skal evalueres å ferdistilles. En av disse intervallene er omtalt å kanskje være større en først antatt, jfr. Deres tolking/funn fra seismikken av brønnen.

Så dette er de utsikter vi kan vente oss fremover. Tilsammen 10 brønner. Jeg formoder, jeg presiserer formoder, at de må fordele boreaktiviteter i de to tørre perioder vi har nå i høst/vinter å neste høst/vinter, for å komme i mål. Det gjenstår å se. Jeg tenker at vi går en spennende tid i møte nå fremover. Det er, dersom disse meldte aktiviteter utføres å at de får gode treff på boring, at aksjen vil nå et annet nivå enn å være en oljeknøtt 🦟🐝🐝

Redigert 01.09.2020 kl 10:08 Du må logge inn for å svare

Bæærnt: Jeg deler delvis ditt syn her. Men samtidig har Jose og co fått Interoil inn i Argentina. Men jeg er enig at det er rart at de ikke har fått boret flere brønner i Colombia. Kanskje vi en dag får vite hvorfor. Vi får se når borekampanjen som må komme, 10 brønner, om feltet har mer olje eller ikke! Jeg har lyst å oppleve akkurat den delen. Derfor har jeg valgt å sitte, samt snitte ned. Om det er lurt eller ei, det er mitt valg og min strategi. Poenget mitt er at hver og en er selv ansvarlig for egne handlinger, les investeringer, å det er slettes ikke alle som lykkes alltid. Å det er ikke sikkert jeg lykkes med min strategi, men det er det valget jeg har tatt. Derfor bruker jeg ikke dagene her på å snakke ned eller rakke ned på egen strategi. Men om jeg lykkes gjenstår å se. Men fortsatt har jeg troa. Jeg er kritisk jeg også til at det har tatt tid. Men siste par år har nå selskapet vært i en viss bevegelse, hatt avklaringer vedr. Forpliktelser, de har revitalisert bonds. Så noe er der, de har produksjon å den vi øke ihvertfall i A. Vi får se. Colombia er langt borte, å det er ikke lett å få noe kvalifiserte tilbakemeldinger eller innblikk i selskapet å dets drift og utvikling. Så hvordan kvaliteten på dette er er ikke meg forunt. Jeg forholder meg til det de selv skriver å evnt. Gjør. Så får vi se om de nå gjør alvor av å følge opp sine boreforpliktelser fremover, å om det kommer olje /gass opp av noen av de 10 hull som evnt. Blir boret.

Går ud fra du mener USD.😁
bæærnt
19.11.2020 kl 16:57 3540

Joda, det kan bli mye eder og galle. Hadde vært mye enklere om selskapet hadde et ansikt utad, og gjennomførte live presentasjoner med Q&A. Nå er det ingen å rette kritikken mot.
Redigert 19.11.2020 kl 17:01 Du må logge inn for å svare
bæærnt
19.11.2020 kl 17:00 3550

Da har kursen på DKK virkelig skutt i været de siste dagene:)

Her er det hentet kostnadene som Frontera hadde for sin boring i Lianos baiisin. 2018 (Gross)
Drilling & Completion
Avg. Time (Days): 9 Avg Cost: $1.4 MM Cost/Foot: $304.1
2019 Target (Gross) Drilling & Completion
Avg. Time (Days): 7.5 Avg Cost: $1.3 MM Cost/Foot: $285.5

Mener at kostnadene som er diskutert før og som Foreigner viser til også, ca 2,4 mill $ pr brønn
drillpro
19.11.2020 kl 19:51 3420

Har han nye sjefen i IOX, han fra Equinor, har han tiltråd? Tyst som graven derfra også..
bæærnt
19.11.2020 kl 20:07 3391

Han ble meldt virksom allerede i juli, og siden har det vært tyst.......så hvor er han ? Oslo, Bogota eller Buenos Aires ? Han er ikke ny CEO. Ble ansatt som General Manager. Så ingen toppleder i selskapet.
Mdg1
20.11.2020 kl 08:38 3243

Det kan sikkert stemme med 3 m$ pr brønn når de har fått rigg inn. Med infrastruktur til områdene Iox eier blir første brønnen vesentlig dyrere. Sist brukte de vel langt over en mnd på å frakte riggen inn. En liten regnskyll er det som skal til for å forsinke frakten med flere uker. Det blir heller ikke lett å flytte riggen mellom ulike potensielle brønner.

Fra dagens nyheter fra Hegnar Finans: Analytiker Bjarne Sjeldrup. 20.11.2020
Det finnes håp om noen gullår til .......
«Oppdemmet etterspørsel
Analysesjefen påpeker at oljeetterspørselsvekst historisk har gått i takt med befolkningsvekst.
«Mens coronaviruset virvler rundt og skaper kaos verden over, fortsetter verdens befolkning å stige rundt 1,1 prosent årlig. Fra 2019 til 2022 vil altså verdens befolkning ha steget 3,3 prosent. Dette skaper oppdemmet etterspørsel i deler av markedet, og det er derfor global oljeetterspørsel vil komme sterkt tilbake og stige over 2019-nivåer straks OECD-etterspørselen kommer tilbake til normalen etter utrullingen av coronavaksiner», skriver Schieldrop.
«Og oljeprisene vil deretter følge etterspørselen høyere», konkluderer han.
Frontkontrakten for Brent-olje stiger fredag 0,4 prosent til 44,36 dollar fatet, mens den for WTI-oljen er opp 0,5 prosent til 41,96 dollar fatet.

18 nov. Reuters
Colombia will sign contracts with two Canadian companies for four onshore blocks after no counteroffers were made during the Andean nation's most recent energy auction. CNE Oil & Gas, a subsidiary of Canacol Energy, and
bæærnt
20.11.2020 kl 15:13 3163

"ANH also announced that 16 companies have qualified for the fourth round of the PPAA, which will be launched on 20 November 2020 at the 3rd Oil and Gas Summit."

Og dette inkluderer ikke IOX jfr det du skrev i går ?

Bæærnt: Helt korrekt oppfatta😊👍🏻
robkal
20.11.2020 kl 17:17 3071

Och från IOX hör man inte ett pip ang någonting.. helt DÖTT
Ett lovande fält med massa olja i, tydligtvis..men de ser väl ingen poäng och ta upp oljan. Den gör sig bättre i marken där den ligger. Men IOX, ja.. de dundrar på i neråt.. ekonomisk. Tur att det bara sipprar lite varje månad, hade någon dratt ur hela proppen så hade det vart konkurs.

Fattar inte vad det är som tar sååå jävla lång tid??? Ok. de har inte pengar till och borra, men va fan gör våra solida (pengastarka ) ägare?? _Hoppas de på att alla små aktionärer flyr fältet så de kan ta allt??
Sen att det ska borra 10 brunnar på 1 år... HAAHAHAHAHA.. yeah right. Det kommer ju ALDRIG och hända det vet ju vi alla som är aktionärer i IOX, då menar jag ALDRIG.
Jag kan sätta en flaska Cristal 2008 i bet..på att det inte kommer och bli något av det. WHAT SO FUCKING EVER AND NEVER.
3d sisesmiken.. tog hur långtid??? Typ forever och tyda för och se vad som finns nere i marken.

Här e ju någon som tömmer bolaget sakt men säkert.. och här sitter vi och ser allt gå åt helvete.

Finns det något vi kan göra som aktionärer?? Eller ska vi bara sitta och vara tysta å se på eländet, samt sitta och vänta till 10de varje månade för och få det tragiska rapporterna av olja eller vad fan det nu är som det tar upp. Börjar undra om det är helt sant de siffrorna som vi får?????

Går vi upp så jag är break even... åh fucking hell säljer fortare än kvickt. 4 år får räcka i detta skit bolag.
Redigert 20.11.2020 kl 17:17 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.11.2020 kl 17:21 3093

Sikker på det ? Linken du viste til nevner 3. runde. Den som kommer idag gjelder 4. runde.

https://www.nsenergybusiness.com/news/colombia-anh-parex-cne/

Bæærnt: Du har helt rett i din ovservasjon😊 Ser at den fjerde runden faktisk avgjøres under olje og gass konferanse nå i dag. Har ikke sett noen liste over hvem som er kvalifisert/med i denne runden. Tidligere runder har jo IOX vært med og kvalifisert også mtp finansiering. Kanskje lista legges ut etter i dag eller at noen har sett/finner den en plass ?
Ellers fant jeg denne fra 2019/om Parex resources sin drift i samme område. Det har jo vært en del diskusjoner også om kostpris ! IOX har jo jobbet med kostnadsreduksjon siste år.
Summary
Parex Resources has a production cost of $6/barrel and a production + transportation cost of less than $11/barrel.
bæærnt
20.11.2020 kl 17:52 3042

Rart om IOX kan være kvalifisert for denne og ikke tidligere runder - forutsatt interesse. Parex har vesentlig større kapasitetsutnyttelse og vil nok oppnå vesentlig lavere prod kost enn IOX som kun har Vikingo i drift på LLA47.

Her kommer en liten innrømmelse. Jeg har kjøpt noen mindre poster denne uka i håp om at kursen skal opp noen knepp i løpet av de neste 1-3 månedene. Jeg nevner dette fordi jeg samtidig har gjort en observasjon som kanskje kan være nyttig, og som noen muligens kan kommentere har relevans eller ikke. Av mine kjøp så ser jeg at kun 1/5 av antall aksjer ble registrert i ordreboka hos DnB Markets som jeg bruker. Resten må derfor ha bli tatt unna i dark pools. Har noen andre lagt merke til dette ? Og har det noen betydning ? Itte vet je, men dette er noe som jeg ikke har lagt merke til før.

Jasså bæææernt👍
Ja nevnte dette for noen uker siden da jeg handlet en del. Synes også dette var veldig rart
robkal
20.11.2020 kl 19:10 2976

Hva er dark pools?? For oss ikke vet?
Hm ok.. blev googlesøk, men blev inte mkt smartere🤣🤣
Redigert 20.11.2020 kl 19:14 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.11.2020 kl 19:25 2958

Synes det er interessant at IOX handles i dark pools. Det er tross alt et lite selskap med svært beskjeden interesse på OSX. Men kanskje ikke så rart siden de største eierposisjonene er skjult bak nominee kontoer. Om det har noen betydning vet jeg ikke, men om noen vil ha kontroll på kursutviklingen så er dette kanskje et nyttig verktøy. Eller for å flytte på større posisjoner. Jeg er blank, og det er først de siste dagene at jeg har lagt merke til dette fenomenet.
Redigert 20.11.2020 kl 19:42 Du må logge inn for å svare

Bæærnt: velkommen inn med mer 😅 Jeg kommenterte for ei tid siden ca 4–5 uker siden, at handelsmønster, handling virker styrt på en måte ? Dark pools, takk for link. Vi eller mest du har tidligere vært opptatt av skjulte kontoer.
Men dette er ukjent tekniske spørsmål for meg .
Men tar det som positivt tegn at jeg ikke er den siste optimist i aksjen 😅 Har kjøpt en del hele vegen i høst. Litt å litt. Men snittet mitt har jeg god tro på å nå snart.

Redigert 20.11.2020 kl 21:39 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.11.2020 kl 21:58 2825

Jau Jau. Optimist, vet ikke det akkurat. I så fall en av det desperate slaget som nekter å slippe taket. Den altoverskyggende risikoen foran alt annet er utvanning(er) som dytter oss stadig lenger ut i periferien. Så ja, jeg aner et lite glimt av håp. Merkelig nok.

God Helg å skål for desperate optimister 😱🦟🐝🐝
BTGM
21.11.2020 kl 02:39 2746

Jeg har gitt opp... 100k+ aksjer med ditto dobbelt/trippelt tap. Er det ikke på tide at Mimmi Berdal(styremedlem), fritt fra minnet, at de tar en Q and A? Grumz deluxe , gitt opp, men men...
Redigert 21.11.2020 kl 02:40 Du må logge inn for å svare
bæærnt
21.11.2020 kl 08:44 2635

Ja, selskapets tilstedeværelse på OSX uten et ansikt utad er ikke god. Dette er jo et selskap med virksomhet i SA og som i hovedsak er eid av interesser i SA. Jeg tror faktisk det er en rimelig stor sannsynlighet for at det norske alibiet som du nevner har svært liten innsikt i hva som har skjedd og skjer i "langt-vekk-istan". Sannsynligvis svært lite, om ikke mindre enn mange av småaksjonærene her hjemme har klart å grave frem på egen hånd.

EOGF krever 10% oppslutning, og det må det jo være mulig å få til. Om ikke annet for å få en tilfredsstillende orientering om status og hvorfor vi står der vi gjør idag, samt for å foreslå en annen og mer hensiktsmessig representasjon i BOD på vegne av minoritetsinteressene i selskapet.

Bæærnt: Dette var temaet tilbake for 4-5 år siden også. Når det var en del eierstrukturer med CNE/phoenix som var på gang. Samme problemstillinger, mangel på innsyn, fremdrift, eierstruktur å info m.m
Da blei en viss advokat, husker ikke helt (merchant ?) men Ransen vet nok sikkert hva navnet var, valgt inn i styret. Da hadde vi et par år med litt info.
Enig at det er litt dårlig info om status, fremdrift, planer o.l Hadde ikke vært av vegen å gitt info litt oftere. Det som mangler mest ( for min del) at det går lang tid mellom oppdatert info/status, å da er det at behovet for info melder seg.
Ellers har jeg forholdt meg til skrevne rapporter å prospectus, samt prod.rapporter. De har de siste år vært ok. Men når det går lengre tid å planer om div. Er nevnt, så blir det et vacum vedr. Hva som skjer.
Så sterkere infoledd inn mot norske småaksjonærer hadde vært kjekt. Støtter den tanken. Ransen har jo kanskje ! noen kontakter?

Teksten under er hentet fra hjemmesiden til ANH,Colombia.

«FOURTH CYCLE OF THEPPAA IN 2021
Will be launched at III Oil and Gas Summit on November 2020. Will present an attractive offer of opportunities supported by:
•Investment in geologicalknowledge.
• Release and redefinition of areas in the land map.
•Adoption of newtechnologies.
• Announcement of new areas will be made at the Oil and Gas
Summit on November 20th 2020.»

Ellers så står det på ANH sin hjemmeside også at kvalifisering til deltakelse er en engangs/permanent sak. Vet at Interoil var kvalifisert å deltok i en av de forutgående rundene.
Redigert 21.11.2020 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

Fant denne inne på siden til ANH Colombia. Dette er liste fra i vår. Lista heter «CUARTO CORTE» Det jeg ikke vet er om dette er listen over selskap som er med i den 4 auksjonsrunden som ble avgjordt nå den 20.11.20 ? Sakset ut lista så om det er noen som forstår spansk, så er de velkommen til å si hva denne listen betyr ? Jeg ser jo at Interoil Colombia er med å kvalifisert. Lista var vanskelig å kopiere inne på siden, men det fremgår alle deltakere å at det er kolonner med «Si»/ ja - i forhold til ulike krav !
Så det er jo spennende om de er med ? Ikke vet jeg. Kanskje Ransen vet ?

« LISTA DEFINITIVA DE HABILITADOS - ACTUALIZACIÓN 4to. Corte Fecha: Abril 17 de 2020
a lo establecido en los Términos de Referencia del Proceso Permanente de Asignación de Áreas - PPAA, se publica el listado definitivo de compañias habilitadas.
El detalle de las capacidades de las compañias habilitadas se muestra en el Anexo No. 1
No.
PARTICIPANTE HABILITADO
SOLICITUD DE INCORPORACIÓN DE ÁREAS
1
CNE Oil and Gas S.A.S.
Si
2
Frontera Energy Colombia Corp.
Si
3
Ecopetrol S.A.
Si
4
Parex Resources (Colombia) Ltd.
Si
5
Geoproduction Oil and Gas GMBH
Si
6
Occidental Andina LLC
Si
7
Occidental de Colombia LLC
Si
8
Gran Tierra Energy Colombia LLC
Si
9
Cepsa Colombia S.A.
Si
10
Geopark Colombia S.A.S.
Si
11
Occidental Condor LLC
Si
12
Aspect Holdings LLC
Si
13
Hunt Overseas Oil Company
Si
14
Ecopetrol Costa Afuera S.A.S.
Si
15
Hocol S.A.
Si
16
Amerisur Exploración Colombia Limited
Si
17
Mansarovar Energy Colombia Ltd.
Si
18
Unión Temporal La Luna Captiva
(La Luna E&P S de RL 70% y Captiva Resources, LLC 30% - Operador)
Si
19
Noble Energy Limited
Si
20
Hupecol Oriente Colombian Holdings LLC
Si
21
ONGC Videsh Limited
Si
22
Colombia Energy Development Co.
Si
23
Interoil Colombia Exploration and Production INC
Si
24
Vetra Exploración y Produccion Colombia S.A.S.
Si
25
Petroleos Sud Americanos SA
Si
26
CNOOC Petroleum Colombia Limited
Si
27
Lewis Colombia INC
Si
28
Ismocol S. A.
Si
29
Pluspetrol Colombia Corporation
Si
Nota:
Las compañias, aquí listadas, interesadas en solicitar Incorporación de Áreas deberán revisar su Capacidad Económico Financiera acreditada en el PPAA en observancia de los previsto en el numeral 1.10.2 de los Términos de Referencia.
1.10.2: "...El Derecho de Participación que se adquiere mediante alguna de las opciones descritas en el numeral 1.10.2, faculta al Participante para la presentación de Solicitudes de Incorporación de Áreas, en número equivalente al total del precio cancelado por tales conceptos, dividido en veinte mil dólares de los Estados Unidos de América (USD 20.000), siempre que su Capacidad Económico Financiera sea suficiente para respaldar todas ellas, considerando la exigida en el numeral 6.5 de los presentes Términos de Referencia para el tipo de Área de que se trate... ".
Redigert 22.11.2020 kl 10:48 Du må logge inn for å svare

Foreigner: Interessant artikkel, belyser greitt de utfordringer det er å drive med olje å gass produksjon i Colombia. Interoil har hatt en del utfordringer opp gjennom sin tidi C. Men positivt om det blir mer ro og fred i landet, ved at USA involverer seg å bidrar👍🏻
Redigert 22.11.2020 kl 18:51 Du må logge inn for å svare
qestador
23.11.2020 kl 11:20 1758

Så håper jeg de sterke kjøpesignalet jeg nevnte ved 45$ skal starte å virke

👍
Hvis man vil være med er det lurt å hoppe på NÅ før toget setter opp farta!

Hmmmmm, blått to dager på rad ? Tyst fra Ransen, å Q3 om noen dager. Tørr periode i Colombia, bedre utsikter for å reise mellom pga Covid 19, snart testing og ferdigstillelse av Clix 1001, å oljeprisen i meget positivt terreng å klaging på danskene. Kan bli bra fremover om jeg tar historikk å erfaring fra tidligere år 🦟🐝🐝NB! Men ikke kjøp om du ikke har råd til å tape pengene.
Redigert 24.11.2020 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
qestador
24.11.2020 kl 21:48 1037

Ser vi på denne er vi nå på 48$ teller vi alle stolpene i siste formasjon ser dere at det et 11 dette skal ganges med 3 som blir33
Teoretisk i P&F oppside er da 33 + bunn com er 36 får vi en klar en oppside på 69$
Det er like under nivået i januar 2020 altså i år

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$BRENT,P&listNum=

Det ser for meg ut til at det er lite nå som holder igjen :-))
Redigert 24.11.2020 kl 21:51 Du må logge inn for å svare

Fint at det ser positivt ut med oljepris. Det vil selvfølgelig gange IOX fremover. Den har kommet seg litt opp fra bunnen siste dager. Kjøpte en god del T til i dag. Lurt eller ikke lurt, det får vise seg. Snitt kr 2,08 nå. Så får vi ønske oss noen positive tegn i forb. Med Q3 nå på fredag. Selve rapporten vil nok ikke være i det positive tegn, jfr. Dprlig Pris, produksjonskutt, å Corona tider. Men det kan forhåpentligvis gå opp fremover nå. Vi får se🦟🐝🐝

spørs om det blir noe boring i år? Man kan lure på hva ledelsen driver med i dette selskapet? Er det beina på bordet hele året? Positivt at oljen stiger
iallefall, får håpe at kursen fortsetter den positive trenden. Regner med at Ransen er positiv til fremtiden.

Det er godt vi har med både Ludvik å Solan Gundersen😉🦟🐝🐝