NEXT Kjøps anbefalling - mulig dobbling -


Fremførbart underskudd og innbetalt kapital (som kan returneres skattefritt) er på langt over en milliard. Selskapet har fått ny ledelse og styre og skal fokusere på salg. Har liten innsikt i hvordan konkurranseposisjonen er i forhold til andre biometrileverandører, men det skal ikke rare kontrakten til før kursen dobles fra dette nivået. Virker som en grei risk/reward (lang "gratis" opsjon). Disclaimer: Har ikke vært aksjonær før emisjonen, men deltok i emisjonen med ca. 540.000 aksjer og har rundet av posten til 800.000 aksjer etterpå.»
oljen
03.09.2020 kl 14:43 1948

Regner med det er denne kjøpsanbefalingen du sikter til fra tidligere i sommer:
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2020/07/21/7549468/to-aksjetips-fra-kristian-falnes-anbefaler-next-biometrics-og-helgeland-sparebank

Next Biometrics er i følge gårsdagens melding fullfinansiert frem til produktlansering. Anser aksjen som en klar doblingskandidat, med mulighet for stigning opp til 10 kroner ved flere kontrakter som kan ventes.

Nå har det vert sky high omsetning i aksjen et par dager og mye aksjer har byttet hender men selskapet virker fortsatt å være langt under radaren til folk. Aksjen er og veldig meldingsdrevet, går som ei kule på meldinger og faller tilbake. Så får vi se om den ramler ned i 2,00 igjen og under. Misset dessverre gårsdagens tur, sånn er det å være for kjip på innganger.

Denne gangen misset jeg ikke :- )
Møyfrid
08.09.2020 kl 10:19 1531

Er nok ikke siste gangen denne skal løftes, så det er bare å sitte.

Grattis, SM.

vet ikke hva dere ser i strekene, men slik jeg ser det har den brutt opp på oversiden av EMA 50 og SMA 50, Brudd over 50 på RSI, MACD såvidt i possitivt leie, og sjekk SO. SO er kanskje den grafen som har funket best på NEXT. Det KAN bli et ordentlig brudd opp nå, ved en ny melding vet jo alle hva som pleier å skje med kursen i NEXT. Hva sier Trådstarter, du er jo ingen novise på aksjer

SM som har sittet på hendene siste tiden i QFUEL.

Er foresten lovende kursmål i AKER ME, just saying, ingen anbefaling.
Møyfrid
11.09.2020 kl 21:47 1150

Hva skjedde egentlig med Tactilis?

Domenet tactilis.com har skiftet eier, så det ser ut som konkurs. Ingen overraskelse.
https://www.linkedin.com/company/tactilis/about/

Da krøll-Tore skiftet jobb fra NEXT CEO til en ledende stilling hos Tactilis, annonserte han at Tactilis skulle kjøpe milliarder av NEXT sensorer, så tapet av denne kunden må være at hardt slag for NEXT.

Redigert 14.09.2020 kl 00:49 Du må logge inn for å svare

Tja, et lite søk endte med dette:

https://www.appscard.com/

Don Quijote som CEO med en gjeng ex-tactilis.

Lurer litt på hva som har skjedd. Vet ikke hva som kom først eller sist, men både fusjonen med Hiddn og salget til Global Invacom gikk vel den veien som høna sparker.

Har man risikovillig kapital er det ikke utenkelig at selskapet under i åpen for investorer:

https://www.proff.no/selskap/appscard-group-as/nes%C3%B8ya/internettdesign-og-programmering/IDN9DL80C2C/

Redigert 14.09.2020 kl 21:37 Du må logge inn for å svare

Da blir det vel appscard som skal inn i ELE.

Da får du en av dine favorittledere inn i ett av dine favorittselskap, reserven...:-)

Begynner å ligne på noe nå SM, en kileformasjon og en trend ? Lenge siden jeg har vært i Next ,men følger jo med

Har vert litt antydninger en tid så kanskje det kan bli til noe, den som lever osv, nesten så jeg angrer litt på at ikke jeg tok mer for noen dager siden, men er det hold i antydningene kan jo dagens og vise seg å være en bra inngang.


Redigert 16.09.2020 kl 08:35 Du må logge inn for å svare

Så var det det der med røyken og ilden....

Lå vel litt i korta at den bykset, drahjelp fra Idex