Oversikt over de siste kontrakter. ! oppdatering aksjonærlister


Her er de siste kontraktene til Scana. Nå fikk vel Aker kverner ennå en kontrakt som Scana kan dra nytte av.
Dette tror jeg blir en meget hyggelig høst og vinter.

1. Incus: Scana Offshore vant prestisjekontrakt til havvindanlegg
Kværner ASA har tildelt Incus-eide Scana Offshore AS kontrakt på levering av forankringskomponenter til Hywind Tampen, Equinors nye havvindanlegg. Kontrakten er Scana Offshores første skikkelige feste i markedet for flytende vindkraft. Leveransen fra Scana Offshore består av 33 såkalte skrogbraketter (hull brackets), som benyttes til å feste forankringsliner til skrogene på de totalt 11 havvindmøllene som utgjør Hywind Tampen. Selskapet skal også levere et ROV-verktøy for eventuell utskiftning av forankringslinene. Selskapet har de siste fire årene justert strategien inn mot det grønne skiftet. Fra å være en ren leverandør av utstyr til olje- og gassindustrien, fokuserer selskapet nå i større grad på fiskeoppdrett og flytende vindkraft. Leveransen til havvindanlegget Hywind Tampen er den første store forankringskontrakten Scana Offshore sikrer seg i dette markedssegmentet. For Scana Offshore starter Hywind Tampen-prosjektet umiddelbart, og forankringsutstyret skal leveres til Kværner i løpet av våren 2021

2. Scana Offshore har blitt tildelt en kontrakt på levering av et fortøyningssystem til et FPSO prosjekt i Brasil. Leveransen består av forankringsutstyr som kjettingstoppere, jekker og vinsjer. FPSO-en skal ombygges i Asia og integrering av fortøyningssystemet vil bli utført på verftet. Dette er Scana Offshore sin andre kontrakt på fortøyningsutstyr til en FPSO som skal operere i brasiliansk farvann. Selskapet har de siste årene jobbet systematisk for å utvikle robuste og kostnadseffektive fortøyningsløsninger.

3. SCANA: Subseatec sikrer nok en viktig ordre
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Mexicogulfen. Samlet konktraktsverdi er ca. 20 MSEK. Subseatec skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart.Leveransen vil starte i tredje kvartal 2020 og forsette gjennom andre kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

4. SCANA: Subseatec sikrer flere subsea-kontrakter
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Afrika og Sørøst-Asia. Samlet konktraktsverdi er ca. 13 MSEK, med opsjon på ytterligere 6 MSEK. Selskapet skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransen vil starte i fjerde kvartal 2020 og forsette gjennom tredje kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

5. SCANA: Vant stor forankringskontrakt i LNG-markedet
DSME i Sør-Korea har tildelt Scana-eide Seasystems AS kontrakt på levering av forankringsutstyr og analyser til to flytende lagringsenheter for LNG. – Dette er en stor kontrakt for oss, og den bekrefter nok en gang den ledende kompetansen våre ingeniører har på robuste og kostnadseffektive forankringssystemer. Vi er selvsagt svært glade og fornøyde med at et stort og anerkjent verft som DSME ser verdien av ekspertisen og løsningene våre og gir oss tillit i dette prosjektet, uttaler Torkjell Lisland, administrerende direktør i Seasystems AS. – Gledelig utvikling Den fysiske leveransen fra Seasystems består av 72 såkalte skrogbraketter og kjettingstoppere. Disse skal DSME installere på to flytende lagringsenheter (FSU-er) som verftet har under bygging. Produksjonen av skrogbraketter og kjettingstoppere er planlagt å starte i november. Leveransene til DSME vil starte i februar 2021 og fortsette gjennom året. Seasystems leverer i tillegg analysene som kreves for å få forankringssystemet godkjent i henhold til klassekrav. Systemet som skal leveres til DSME er basert på teknologi som selskapet allerede leverer til havbruksnæringen, flytende vindkraft og oljeindustrien. – Kontrakten viser at selv om vi er et mindre selskap så tilbyr vi teknologiske produktløsninger som er attraktive for et bredt spekter av markedssegmenter. Dette bekrefter nok en gang at vi oppnår de strategiske målene vi setter oss gjennom hardt arbeid og gode samarbeidspartnere, sier Lisland. Han legger til at Front Energy, et selskap

6.Gjennom datterselskapet Scana Subsea er Scana tildelt en kontrakt på levering av smidde og maskinerte stigerørsapplikasjoner med høy strekkfasthet til en feltutvikling i Mexicogulfen.

Samlet kontraktsverdi er på ca. 45 MSEK. Scana Subseas skal stå for en totalleveranse av stigerørskoblinger i lavlegert stål, inkludert prosjektering, anskaffelser og dokumentasjon. Stresskoblingene er de første til SCR-stigerør som produseres av stål med høy strekkfasthet.

Kontrakten er en sterk anerkjennelse av selskapets kontinuerlige produktutvikling innen lange smistål-komponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann.

Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransene vil starte fra 3. kvartal 2020 og fortsette gjennom 2. kvartal 2021.

7.

BØRSMELDING
/ OKTOBER 5, 2020
Skarpenord sikrer viktig oppgraderingsavtale med Rosenberg Worley

Scanas datterselskap Skarpenord signerte i dag en intensjonsavtale med Rosenberg Worley-verftet i Stavanger om oppgradering av ventilstyresystemer på produksjonsskipet «Jotun».

Avtalen gjelder en leveranse hydrauliske kraftenheter (HPU-er) og oppgradering av ventilstyresystemer i henhold til dagens regelverk.

– Fjær i hatten

– At vi inngår denne avtalen med Rosenberg Worley er en flott fjær i hatten for Skarpenord. Vi har jobbet lenge med kontrakten, selvsagt i skarp konkurranse med flere andre gode tilbydere, og er glade for å ha vunnet fram med våre løsninger. Skarpenord er kjent for produkter av høy kvalitet, og vi ser frem til nok en leveranse som oppfyller gjeldende krav for offshoreindustrien til punkt og prikke, sier Egil Kjeldsen, daglig leder i Skarpenord.

Produksjonsskipet «Jotun» ble bygget ved Kværner Rosenberg verft Finland og ferdigstilt hos Rosenberg Stavanger på slutten av 90-tallet. Etter mer enn 20 års tjeneste til havs er fartøyet igjen tilbake i Stavanger, nå for oppgradering i milliardklassen. Når hele opprustningen er ferdig, skal skipet returnere til Balder-feltet med en levetid som er forlenget helt til 2045.

Oppgraderer eget utstyr

– At Skarpenord får ta del i oppgraderingen av utstyr som selskapet leverte til «Jotun» for 20 år siden, er det beste kvalitetsstempelet vi kan få. Avtalen er nok en bekreftelse på at Skarpenord har et godt merkevarenavn ute i markedet, mener Styrk Bekkenes, administrerende direktør i morselskapet Scana ASA.

– For oss kommer denne kontrakten på et viktig tidspunkt. Vi er glade for at prosjekter som dette blir realisert i en tid der leverandørindustrien er hardt rammet av coronaepidemien og oljeprisfallet, sier Egil Kjeldsen i Skarpenord.

For Skarpenord starter Jotun-prosjektet umiddelbart, og utstyret skal leveres til verftet i andre kvartal, 2021.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Egil Kjeldsen | Daglig leder | Skarpenord AS | +47 96 22 95 82
Styrk Bekkenes | Administrerende direktør | Scana ASA | +47 40 40 35 20
Redigert 21.01.2021 kl 09:02 Du må logge inn for å svare
murpy
21.10.2020 kl 13:52 3828

Det er 8 dager til 3Q Skal spise trusa mi om ikke denne stiger kraftig før 3Q
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Enig. Legger mine i skuffen, da det kan ta noe tid før ny opptur eller videre ned. Tenker den stabiliserer her en stund. Man må da ha noe tålmodighet.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Tja, opp 25% på en dag, er ikke det heller svingninger? Scana har en solid beta, og det gjelder både på opp- og nedside. Aksjen har hatt svingning opp på langt mer enn 25% på en uke tidvis siste måneder, så om man ikke er overrasket over det på oppsiden, er den logiske iboenheten av ordet svingning at det selvsagt kan svinge slik i begge retninger.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare
murpy
21.10.2020 kl 12:08 3852

Jeg syntes egentlig litt synd på de småaksjonærene som solgte i panikk på morningen i dag. Jeg klarte å fa tak i hele 385367 aksjer under denne panikken og har vel nå havnet godt opp på topp 20 lista. Nå får de bare stå og gro fremover.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Hoho. Da var scana ned til 3kr som jeg sa 👍
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Ned 25% på en uke er vell ikke det jeg vil kalle svingninger..
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Vanskelig å ikke ane at en skikkelig konsolidering/tilbaketrekking kom til å skje her. Aksjen er inntatt til en viss grad av tradere, og det kan enda skapes solide svingninger.
Men jeg vil tro at den blir en grei trading-sak med mindre midler også fremover.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Jeg fylte også opp, og økte snittet 😄
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare
Frkmy
21.10.2020 kl 11:08 3774

Fylte på litt ekstra å fikk ned snitten 😊 så da er jeg klar for oppturen :)
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare
raven12
21.10.2020 kl 10:47 3782

Snart kontrakt her tror jeg, nå gir dere bort penger
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare

Enig med Muffe. Her må vi tåle litt rusk maskineriet og ikke miste fotfestet på grunn av negative innlegg.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare
Dr_Eval
21.10.2020 kl 10:40 3805

Så langt har dette vært en fin uke å laste opp mer.
Redigert 21.01.2021 kl 01:29 Du må logge inn for å svare
murpy
21.10.2020 kl 10:35 1743

Dette er jo bare rør, dette er noen som har utnyttet situasjonen og dumpet ut for å hente inn igjen. Det er overhodet ingen grunn for at denne skulle falle fra 4,40 og ned til 2,80. Slik er det, noen begynner å selge og flere følger etter uten at de egentlig vet hvorfor de selger. Når det stopper opp, flyr den opp igjen. Når 3Q er på plass er det fort 100% oppside i denne nå. Pass på kjøp når stemningen er dårlig
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Theo19
21.10.2020 kl 10:31 1734

Ja ja dette hadde jeg ikke trodd.Kjøpte en del i går på 3.38 det var ikke så lurt
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
mimer
21.10.2020 kl 10:28 1764

He he...tenker også litt sånn, feil tidspunkt å selge på liksom.
Får håpe de på lista som selger ikke skal ut med alt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare

En ting er klinkende klart! Selger jeg idag går den opp 20% imorgen...
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare

Litt gevinstsikring er alle tiders men det gjør det bare enklere å laste opp mer:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Alex300
21.10.2020 kl 10:17 1790

Ikke lett å holde nå...
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Dr_Eval
21.10.2020 kl 10:14 1815

Stolen og Høiland solgte 3-4% av beholdningen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare

Zzz, fort denne ender under 3kr ila fredag.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
mimer
21.10.2020 kl 09:35 1855

Ja...noen på topp 20 driver og selger, tipper det hvertfall delvis forklarer salgspresset...

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
CAMAR AS 23 342 548 21,71 31,59 %
KREFTING AS 10 220 796 9,51 13,83 %
STOLEN AS 6 343 530 5,90 8,58 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 8,39 %
SPECTATIO FINANS AS 6 000 000 5,58 8,12 %
HØILAND HOLDING AS 4 000 000 3,72 5,41 %
CLEAN SHIP AS 2 807 369 2,61 3,80 %
LEIF INGE SLETTHEI AS 2 210 054 2,06 2,99 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 097 770 1,95 2,84 %
ARNE MORLAND 1 866 498 1,74 2,53 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 1,88 %
CELIMAR AS 1 200 000 1,12 1,62 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 1,35 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 1,35 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 1,16 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 1,12 %
RUNE ANDRESEN 700 000 0,65 0,95 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 0,95 %
FRANK ROBERT SUNDE 575 405 0,54 0,78 %
MAGNE THINGBØ 550 333 0,51 0,74 %

73 893 012 68,73 % 100,00 %
Oversikt hentet ut fra VPS 19. oktober 2020.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Soj
21.10.2020 kl 09:30 1873

Kjipe dager nå ja
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
DSM
20.10.2020 kl 15:45 2137

Enig med det som skrives de siste dagene. Dette er typisk oppførsel for denne aksjen etter litt bratt oppgang. De som har vært her utelukkende for å drive kursen opp og ned forsvinner, opportunistiske day-tradere (både de med gevinst, og de som håpet det skulle fortsette opp og selger med tap) flytter oppmerksomheten (pengene) over til andre aksjer som har oppmerksomhet i dette sekundet. Resultatet er at aksjen korrigerer litt ned igjen. Dette er bra, og som har vært skrevet på andre tråder så er en mer stabil oppgang frem mot Q3 og videre det vi ønsker nå. Re-prisingen av denne aksjen var overmoden, den startet endelig i høst, men den er langt fra over. Aksjen ser relativt stabil ut på nivåer mellom 3.4 og 3.8 nå. Nedgang på lave volum. Positive nyheter fremover vil gi ytterligere moment for å fortsette oppover.
Gleder meg til å høre hva ledelsen har å si på Q3: tall, hvordan restruktureringen og forbedringer har og videre vil materialisere seg, ev. nye kontrakter, og planer for vekst.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
muri
20.10.2020 kl 14:43 2236

Plukker og sitter til Q3. Så før det vurderes eventuelt videre da! Robotene får bare romstere videre .
Men ser futures stiger så kanskje close over det magiske 3.40 i dag :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
murpy
20.10.2020 kl 13:10 2339

Er vel for å prøve å få mest mulig rimelige aksjer før 3Q
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Frkmy
20.10.2020 kl 13:06 2346

Sikkert dom som spør, men hvorfor faller det så mye nå rett før q3 ?
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
murpy
20.10.2020 kl 12:37 2400

Når neste aksjonærliste kommer er jeg overbevist om at flere på topp 20 har vektet seg opp her nede.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Soj
20.10.2020 kl 12:30 2427

Scana burde helt klart vært etablert på 5 kr nå. Holder på demne 1-2 år. Ingen grunn til å selge nå hvertfall
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Soj
20.10.2020 kl 12:30 2423

Scana burde helt klart vært etablert på 5 kr nå. Holder på demne 1-2 år. Ingen grunn til å selge nå hvertfall
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Theo19
20.10.2020 kl 12:27 2342

Sutre ikke det er bare fakta.Hvor høyt mener du murpy at scan kan gå?
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
murpy
20.10.2020 kl 12:20 2370

Slutt å sutre nå da. pass heler på å kjøp litt når muligheten er der.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Theo19
20.10.2020 kl 12:18 2361

Den virker svak nå,for håpe på en ny kontrakt snart.Hvis ikke kan den fort gå til 2,80-3,00
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Dr_Eval
20.10.2020 kl 06:10 2612

De som kjøper aksjer fordi de tror verdien skal doble seg på 1 dag, blir ofte skuffet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Veim
19.10.2020 kl 22:50 2775

Endur det. Skulle til 4 kroner i dag, gikk ned til under 2 😂 god komikk. Hauss hauss.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
thypoon
19.10.2020 kl 22:01 2842

Skal ikke ut av Hyard før ihvertfall 20kr, og etter den gevinsten er sikret blir det kjøp i Endur.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
murpy
19.10.2020 kl 21:52 2865

Bare å passe på å handle her nede, snart skal alle ut av Havyard og da kommer de tilbake nå før 3Q om 10 dager.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
snøfrid
19.10.2020 kl 21:50 2883

Ser ingen grunn for å gå ut av Scana. Selskapet er fremdeles i startgropen; mener nå jeg. Skuta er så absolutt snudd Derimot har jeg solgt meg ned i Havyard.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
mimer
19.10.2020 kl 21:35 2939

Alle traderne springer vel etter Havyard for tiden. Årest mest opphaussede luftslott på OSE?
Redigert 21.01.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare