Oversikt over de siste kontrakter. ! oppdatering aksjonærlister


Her er de siste kontraktene til Scana. Nå fikk vel Aker kverner ennå en kontrakt som Scana kan dra nytte av.
Dette tror jeg blir en meget hyggelig høst og vinter.

1. Incus: Scana Offshore vant prestisjekontrakt til havvindanlegg
Kværner ASA har tildelt Incus-eide Scana Offshore AS kontrakt på levering av forankringskomponenter til Hywind Tampen, Equinors nye havvindanlegg. Kontrakten er Scana Offshores første skikkelige feste i markedet for flytende vindkraft. Leveransen fra Scana Offshore består av 33 såkalte skrogbraketter (hull brackets), som benyttes til å feste forankringsliner til skrogene på de totalt 11 havvindmøllene som utgjør Hywind Tampen. Selskapet skal også levere et ROV-verktøy for eventuell utskiftning av forankringslinene. Selskapet har de siste fire årene justert strategien inn mot det grønne skiftet. Fra å være en ren leverandør av utstyr til olje- og gassindustrien, fokuserer selskapet nå i større grad på fiskeoppdrett og flytende vindkraft. Leveransen til havvindanlegget Hywind Tampen er den første store forankringskontrakten Scana Offshore sikrer seg i dette markedssegmentet. For Scana Offshore starter Hywind Tampen-prosjektet umiddelbart, og forankringsutstyret skal leveres til Kværner i løpet av våren 2021

2. Scana Offshore har blitt tildelt en kontrakt på levering av et fortøyningssystem til et FPSO prosjekt i Brasil. Leveransen består av forankringsutstyr som kjettingstoppere, jekker og vinsjer. FPSO-en skal ombygges i Asia og integrering av fortøyningssystemet vil bli utført på verftet. Dette er Scana Offshore sin andre kontrakt på fortøyningsutstyr til en FPSO som skal operere i brasiliansk farvann. Selskapet har de siste årene jobbet systematisk for å utvikle robuste og kostnadseffektive fortøyningsløsninger.

3. SCANA: Subseatec sikrer nok en viktig ordre
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Mexicogulfen. Samlet konktraktsverdi er ca. 20 MSEK. Subseatec skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart.Leveransen vil starte i tredje kvartal 2020 og forsette gjennom andre kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

4. SCANA: Subseatec sikrer flere subsea-kontrakter
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Afrika og Sørøst-Asia. Samlet konktraktsverdi er ca. 13 MSEK, med opsjon på ytterligere 6 MSEK. Selskapet skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransen vil starte i fjerde kvartal 2020 og forsette gjennom tredje kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

5. SCANA: Vant stor forankringskontrakt i LNG-markedet
DSME i Sør-Korea har tildelt Scana-eide Seasystems AS kontrakt på levering av forankringsutstyr og analyser til to flytende lagringsenheter for LNG. – Dette er en stor kontrakt for oss, og den bekrefter nok en gang den ledende kompetansen våre ingeniører har på robuste og kostnadseffektive forankringssystemer. Vi er selvsagt svært glade og fornøyde med at et stort og anerkjent verft som DSME ser verdien av ekspertisen og løsningene våre og gir oss tillit i dette prosjektet, uttaler Torkjell Lisland, administrerende direktør i Seasystems AS. – Gledelig utvikling Den fysiske leveransen fra Seasystems består av 72 såkalte skrogbraketter og kjettingstoppere. Disse skal DSME installere på to flytende lagringsenheter (FSU-er) som verftet har under bygging. Produksjonen av skrogbraketter og kjettingstoppere er planlagt å starte i november. Leveransene til DSME vil starte i februar 2021 og fortsette gjennom året. Seasystems leverer i tillegg analysene som kreves for å få forankringssystemet godkjent i henhold til klassekrav. Systemet som skal leveres til DSME er basert på teknologi som selskapet allerede leverer til havbruksnæringen, flytende vindkraft og oljeindustrien. – Kontrakten viser at selv om vi er et mindre selskap så tilbyr vi teknologiske produktløsninger som er attraktive for et bredt spekter av markedssegmenter. Dette bekrefter nok en gang at vi oppnår de strategiske målene vi setter oss gjennom hardt arbeid og gode samarbeidspartnere, sier Lisland. Han legger til at Front Energy, et selskap

6.Gjennom datterselskapet Scana Subsea er Scana tildelt en kontrakt på levering av smidde og maskinerte stigerørsapplikasjoner med høy strekkfasthet til en feltutvikling i Mexicogulfen.

Samlet kontraktsverdi er på ca. 45 MSEK. Scana Subseas skal stå for en totalleveranse av stigerørskoblinger i lavlegert stål, inkludert prosjektering, anskaffelser og dokumentasjon. Stresskoblingene er de første til SCR-stigerør som produseres av stål med høy strekkfasthet.

Kontrakten er en sterk anerkjennelse av selskapets kontinuerlige produktutvikling innen lange smistål-komponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann.

Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransene vil starte fra 3. kvartal 2020 og fortsette gjennom 2. kvartal 2021.

7.

BØRSMELDING
/ OKTOBER 5, 2020
Skarpenord sikrer viktig oppgraderingsavtale med Rosenberg Worley

Scanas datterselskap Skarpenord signerte i dag en intensjonsavtale med Rosenberg Worley-verftet i Stavanger om oppgradering av ventilstyresystemer på produksjonsskipet «Jotun».

Avtalen gjelder en leveranse hydrauliske kraftenheter (HPU-er) og oppgradering av ventilstyresystemer i henhold til dagens regelverk.

– Fjær i hatten

– At vi inngår denne avtalen med Rosenberg Worley er en flott fjær i hatten for Skarpenord. Vi har jobbet lenge med kontrakten, selvsagt i skarp konkurranse med flere andre gode tilbydere, og er glade for å ha vunnet fram med våre løsninger. Skarpenord er kjent for produkter av høy kvalitet, og vi ser frem til nok en leveranse som oppfyller gjeldende krav for offshoreindustrien til punkt og prikke, sier Egil Kjeldsen, daglig leder i Skarpenord.

Produksjonsskipet «Jotun» ble bygget ved Kværner Rosenberg verft Finland og ferdigstilt hos Rosenberg Stavanger på slutten av 90-tallet. Etter mer enn 20 års tjeneste til havs er fartøyet igjen tilbake i Stavanger, nå for oppgradering i milliardklassen. Når hele opprustningen er ferdig, skal skipet returnere til Balder-feltet med en levetid som er forlenget helt til 2045.

Oppgraderer eget utstyr

– At Skarpenord får ta del i oppgraderingen av utstyr som selskapet leverte til «Jotun» for 20 år siden, er det beste kvalitetsstempelet vi kan få. Avtalen er nok en bekreftelse på at Skarpenord har et godt merkevarenavn ute i markedet, mener Styrk Bekkenes, administrerende direktør i morselskapet Scana ASA.

– For oss kommer denne kontrakten på et viktig tidspunkt. Vi er glade for at prosjekter som dette blir realisert i en tid der leverandørindustrien er hardt rammet av coronaepidemien og oljeprisfallet, sier Egil Kjeldsen i Skarpenord.

For Skarpenord starter Jotun-prosjektet umiddelbart, og utstyret skal leveres til verftet i andre kvartal, 2021.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Egil Kjeldsen | Daglig leder | Skarpenord AS | +47 96 22 95 82
Styrk Bekkenes | Administrerende direktør | Scana ASA | +47 40 40 35 20
Redigert 21.01.2021 kl 09:02 Du må logge inn for å svare

Burde egentlig stått Topp 21 denne uken. Små forandringer hos tidligere topp 20, men Varden Kultur og Mediasenter er ny på listen. Selskapet er eid av Jan Harsem, som noen kanskje husker fra Støttegruppen etter Scandinavian Star-ulykken.

Det er betryggende at topp 20 ikke selger men øker. Vi har lenge ligget litt over 2kr og så lenge topp 20 ikke selger/ øker er det kun små investorer som selger som igjen vil si at det skal lite til for at aksjen stiger kraftig. Vi må nok få en kontrakt eller noen positive meldinger fra selskapet. Kanskje innsidekjøp før aksjen igjen går inn i en positiv trend. Personlig selger jeg ikke mine aksjer med snitt på ca 1kr. Har sterk tro på at vi skal opp mot 4kr igjen
uritse
24.06.2021 kl 15:00 5097

2000 aksjer omsatt så langt idag!!! SCANA må være tidenes tålmodighets prøve...Vi får se hvor dette ender.
Muffe
29.06.2021 kl 09:22 4916

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,51 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,43 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,76 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,89 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,86 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,35 %
ARNE MORLAND 2 904 758 2,70 % 4,57 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 210 899 2,06 % 3,48 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 430 211 1,33 % 2,25 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,20 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,19 %
VARDEN KULTUR OG MEDIASENTER AS 1 120 000 1,04 % 1,76 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
FRODE BRUDESKAR TALSTAD 880 000 0,82 % 1,39 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,35 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,31 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,29 %
NORDNET BANK AB 736 420 0,68 % 1,16 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,10 %
63 528 250 59,09 % 100,00 %
Oversikt hentet ut fra VPS 28. juni 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall akjsonærer per 28. juni: 3434

Potensialet i Breidablikk? Her er det mye jobb under vann. Hvordan ligger Scana eller subsea sys ann her?
uritse
02.07.2021 kl 12:42 4654

70 % av verdiskapingen i utbyggingsfasen av Breidablikk tilfaller norske bedrifter og det er allerede tildelt kontrakter til selskaper i Norge til en verdi på over 8 milliarder norske kroner.
Med investerings budsjett på 18,6miliarder, det gjenstår kontrakter på ca. 5miliarder som skal tildeles til norsk bedrifter.
Jeg ville tro Subseatec har en god sjanse til å lande noen av disse konraktene.

Med tanke på dagens og den siste tids kursutvikling er det nok kun du som tror det..😞
Muffe
02.07.2021 kl 14:38 4560

Scana har fremdeles godt over 3000 aksjonærer… de 20 største øker. Alt blir bra:)

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største

KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,50 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,42 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,75 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,89 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,86 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,35 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,59 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 140 407 1,99 % 3,37 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 458 911 1,36 % 2,30 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,20 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,19 %
VARDEN KULTUR OG MEDIASENTER AS 1 160 000 1,08 % 1,83 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
FRODE BRUDESKAR TALSTAD 880 000 0,82 % 1,38 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,35 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,31 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,29 %
Nordnet Bank AB 759 769 0,71 % 1,20 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,10 %
63 559 807 59,12 % 100,00 %
Oversikt hentet ut fra VPS 5.juli 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall akjsonærer: 3445

God sommer!
murpy
07.07.2021 kl 10:41 4368

topp 20 fortsetter å øke. Gjort nå i flere uker.
Muffe
25.07.2021 kl 20:15 4099


AKSJONÆR BEHOLDNING % AV TOTAL % AV 20 STØRSTE
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,66 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,57 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,83 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,96 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,93 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,39 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,62 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 009 431 1,87 % 3,19 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 536 056 1,43 % 2,44 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,22 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,20 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,59 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,59 %
FRODE BRUDESKAAR TALSTAD 880 000 0,82 % 1,40 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,36 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,32 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,30 %
Nordnet Bank AB 776 154 0,72 % 1,23 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,11 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,11 %
63 06 2361 58,66 % 100,00 %
Oversikt hentet ut fra VPS 23.juli 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall akjsonærer: 3422
Norbo
25.07.2021 kl 23:05 4018

Jaja så var det dette medieselskapet da som hadde kjøpt den opp til 2,2 og solgt ned til 1,8. de burde nok fokusere på andre ting en aksje her etter. Men en god kjøpsmulighet var det.
Redigert 25.07.2021 kl 23:05 Du må logge inn for å svare

Usikker på om ledelsen har glemt oss. Er rett før vi glemmer hele Scana. Er det slutten av august de kommer med "noe" ?
uritse
28.07.2021 kl 10:43 3813

Håper de kommer med noe godt som gjør at alle denne ventingen var verdt…

Ja vi er nok mange som angrer på at vi ikke solgte i høst, eventuet ved den lille januartoppen..

Har ikke sett maken til død aksje…

Er det q2 30 august? Kommer et knall resultat til å påvirke kursen tro?
Dr_Eval
29.07.2021 kl 08:02 3644

Er det ikke 20.aug?
Furuen
29.07.2021 kl 10:11 3549

2021-08-20 Halvårsrapport
2021-10-29 Kvartalsrapport - Q3
2022-02-25 Kvartalsrapport - Q4
swansea
31.07.2021 kl 22:03 3378

Det var på denne tiden de begynte å melde kontrakter i fjor. Vi satser på at dette gjentar seg 👍
Muffe
05.08.2021 kl 14:16 3134


Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,67 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,58 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,84 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,96 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,93 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,39 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,62 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1 990 101 1,85 % 3,16 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 536 056 1,43 % 2,44 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,22 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,21 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,59 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,59 %
FRODE BRUDESKAAR TALSTAD 880 000 0,82 % 1,40 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,36 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,32 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,30 %
Nordnet Bank AB 759 791 0,71 % 1,21 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,11 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,11 %
63 026 668 58,62 %
Oversikt hentet ut fra VPS 4.august 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall akjsonærer: 3401
uritse
11.08.2021 kl 12:24 2974

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,62 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,54 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,81 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,94 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,91 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,38 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,61 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1 971 514 1,83 % 3,12 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 630 527 1,52 % 2,58 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,22 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,20 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,58 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,58 %
FRODE BRUDESKAR TALSTAD 880 000 0,82 % 1,39 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,36 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,31 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,29 %
Skandinaviska Enskilda Banken AB 773 466 0,72 % 1,22 %
Nordnet Bank AB 756 341 0,70 % 1,20 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,11 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,11 %

63 872 568 59,41 %

Oversikt hentet ut fra VPS 10.august 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall akjsonærer: 3386
Muffe
17.08.2021 kl 16:41 2861

Aksjonær Beholdning % av total % av topp 20
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,43 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,36 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,72 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,86 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,83 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,33 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,57 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1 951 315 1,81 % 3,06 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 603 284 1,49 % 2,51 %
Skandinaviska Enskilda Banken AB 1 426 032 1,33 % 2,24 %
CELIMAR AS 1 400 000 1,30 % 2,20 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,18 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,57 %
FRODE BRUDESKAR TALSTAD 870 000 0,81 % 1,36 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,35 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,30 %
RUNE ANDRESEN 818 000 0,76 % 1,28 %
Nordnet Bank AB 748 898 0,70 % 1,17 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,10 %
63 760 249 59,31 % 100,00 %
Oversikt hentet ut fra VPS 16.august 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall aksjonærer: 3375
uritse
23.08.2021 kl 12:13 2708

Noen som har tilgang på oppdatert top 20 list her?

Selskapet oppdaterer listen cirka en gang i uka. Forrige oppdatering kom 16.08.

https://scana.no/investorinformasjon/aksjer-og-aksjonaerforhold/
murpy
25.08.2021 kl 09:12 2522

Ser at topp 20 fortsetter å øke. Passer vel på når det er småaksjonærer som kaster kortene. Den enes Død, den andres Brød.
uritse
25.08.2021 kl 09:26 2526

AKSJONÆR BEHOLDNING % AV TOTAL % AV 20 STØRSTE
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,38 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,31 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,70 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,83 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,81 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,32 %
ARNE MORLAND 2 914 758 2,71 % 4,56 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1 946 315 1,81 % 3,04 %
Skandinaviska Enskilda Banken AB 1 655 636 1,54 % 2,59 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 637 735 1,52 % 2,56 %
CELIMAR AS 1 450 000 1,35 % 2,27 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,17 %
HEDMANT INVEST AS 1 000 000 0,93 % 1,56 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,56 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,34 %
RUNE ANDRESEN 850 000 0,79 % 1,33 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,30 %
Nordnet Bank AB 748 228 0,70 % 1,17 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,09 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,09 %
63 930 634 59,46 %
Oversikt hentet ut fra VPS 23.august 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall aksjonærer: 3365
Muffe
25.08.2021 kl 09:38 2514

Liker å se at Skandinaviska Enskilda Banken AB øker for hver gang.
Denne gangen med ca 230´
murpy
01.09.2021 kl 14:50 2299

Flere på topp 20 har nå øket beholdningen den siste uken. Ny liste i dag. scana.no
Muffe
01.09.2021 kl 15:17 2286

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,18 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,12 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,60 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,75 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,72 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,27 %
ARNE MORLAND 2 937 688 2,73 % 4,55 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 272 710 2,11 % 3,52 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 765 277 1,64 % 2,73 %
Skandinaviska Enskilda Banken AB 1 746 336 1,62 % 2,70 %
CELIMAR AS 1 500 000 1,40 % 2,32 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,15 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,55 %
HEDMANT INVEST AS 990 000 0,92 % 1,53 %
RUNE ANDRESEN 865 000 0,80 % 1,34 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,33 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,29 %
Nordnet Bank AB 756 227 0,70 % 1,17 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,08 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,08 %
64 561 200 60,05 % 100,00 %
Muffe
07.09.2021 kl 16:08 2065

Aksjonær Beholdning % av total % av 20 største
KREFTING AS 13 028 165 12,12 % 20,14 %
CAMAR AS 12 342 548 11,48 % 19,08 %
INTERNATIONAL OILFIELD SERVICES AS 6 198 852 5,77 % 9,58 %
SPECTATIO FINANS AS 5 647 500 5,25 % 8,73 %
STOLEN AS 5 631 040 5,24 % 8,71 %
HØILAND HOLDING AS 3 400 000 3,16 % 5,26 %
ARNE MORLAND 2 937 688 2,73 % 4,54 %
NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 272 201 2,11 % 3,51 %
Skandinaviska Enskilda Banken AB 1 856 914 1,73 % 2,87 %
FRANK ROBERT SUNDE 1 765 277 1,64 % 2,73 %
CELIMAR AS 1 500 000 1,40 % 2,32 %
KJELL SIGVE LERVIK 1 390 000 1,29 % 2,15 %
PANDA AS 1 000 000 0,93 % 1,55 %
HEDMANT INVEST AS 990 000 0,92 % 1,53 %
RUNE ANDRESEN 865 000 0,80 % 1,34 %
BEKKENES AS 859 857 0,80 % 1,33 %
GUNNERS AS 830 000 0,77 % 1,28 %
Nordnet Bank AB 758 932 0,71 % 1,17 %
NILS INGE TJELTA AS 700 000 0,65 % 1,08 %
KWG HOLDING AS 700 000 0,65 % 1,08 %
64 673 974 60,16 %
Oversikt hentet ut fra VPS 6.september 2021.
Totalt antall aksjer 107 511 831.
Antall aksjonærer: 3347
swansea
07.09.2021 kl 20:10 2021

Alt ligger til rette for noen saftige mld nå. Lite gjeld, kontroll på økonomien, topp 20 kjøper mer. Kan bli en artig høst.
uritse
08.09.2021 kl 12:57 1945

Håper også det samme. Det eneste betryggende her er topp 20 øker for hver uke som går.
uritse
09.09.2021 kl 12:22 1837

Hvor mange aksjer sitter dere på? Eller hvor mye prosent +/- ? Selv har jeg 300k med -20%.
swansea
10.09.2021 kl 19:03 1721

På for sommeren ble det tildelt konsesjoner til de som vil utvikle havvind. Disse som fikk disse konsesjonene er i full gang med å prosjektere disse. Snart skal de ut å hente inn anbud på deloppgaver. De er ganske så kyniske på dette. Om Scana henter 5 eller 10% av disse delkontraktene har vi kontrakter mellom 50 og 100 mill. Det er årsaken til at jeg har tatt ett lodd i Scana. Har 30% mer enn deg urtise. Hold på aksjene. Ser ut som om bunnen er rundt 1,76
Werner
13.09.2021 kl 16:16 1475

Hvor langt ned skal dette ende. Bare sorgen dette her. Nå bør det snart komme noe positive meldinger for jeg håpe.

Ordreboken er straks tom, og uten inntekter fremover er det ingen vei utenom en kriseemisjon for å holde skuta flytende. Det hjelper heller ikke om det skulle tikke inn en liten ordre eller to i de nærmeste månedene. Mesteparten av Scana Group er fortsatt knyttet opp mot olje og gassindustrien og dette er en bransje som investorer skyr som pesten.