Napatech: markedsåbninger med enormt potentiale

Finans360
NAPA 10.09.2020 kl 10:32 19805

Der efterspørges mere info om Napatechs produkter- og kundesegmenter.

Det kan der skrives voldsomt meget om så for at begynde i det små, og dermed forhåbentligt forbedre vidensniveauet- og debatten, vil jeg kort skitsere et specifikt element i den igangværende, teknologiske udvikling som tegner meget lovende- og lys for Napatech.

Napatech er i færd med at bryde ud af deres traditionelle kundesegment og sparke døren ind til andre, og langt, langt større segmenter.

Traditionelt har Napatech specialiseret sig indenfor feltet 'packet capture'. Napatechs traditionelle løsning ift. packet capture er en kombineret hardware/software-løsning som PASSIVT monitorerer- og tidsstempler trafik ml. netværk og server.

Formålet med denne monitorering er at levere 'forensic data' til virksomheder som lever af at monitorere netværk med det formål at forbedre slutkundens netværksløsning. Sagt på gammeldags maner ku' man kalde Napatech en 'værktøjsmager' som solgte løsninger til kunder som udfører netværksmonitorering mhp. netværksoptimering.

Det er et stort, men trods alt, specialiseret marked med de begrænsninger det sætter omsætningsmæssigt

Men noget ser ud til at ændre sig. Hurtigt endda.

Napatech har i de seneste år sat turbo på udviklingen af hardware/software som har langt større rækkevidde end blot passiv monitorering af netværk. De løsninger som vi ser ramme markedet nu er bl.a. 'inline-løsninger' hvor Napatechs hardware/software-løsning agerer 'knudepunkt' og 'datacentral' for trafik ml. netværk- og server (CPU). Rigtigt mange af de data-actions som CPU'en tidligere har udført bliver nu lagt over i netværkskortet (SmartNIC) som derved befrier CPU'en for at udføre standardprotokoller på en helt unødvendig og omfattende mængde af data.

Keywords her er flow-processing, load-balancing, data-filtering/ordering m.m. Vi ser med Napatechs løsninger muligheden for - via interfacet i kundens applikationer (f.eks. Suricata) - at udføre kommandoer (f.eks. by-pass actions) relateret til databehandling direkte ned på netværkskortet (SmartNIC'et). Napatech leverer m.a.o. turnkey-solutions hvor netværksoperatøren kan beslutte sig for hvordan ind- og udgående data skal behandles. Hvad- og hvor meget skal gå til CPU'en? Hvad' og hvor meget direkte til applikationerne? osv.

I branchen tales der om at netværkskortet i den sammenhæng håndterer 'the dataplane' og i takt med at denne udvikling fortsætter bliver det stadig mere tydeligt at enhver server i princippet får brug for et programmerbart netværkskort. Det betyder at kundesegmentet ikke længere kun er virksomheder der har brug for netværksmonitorering men derimod...ja, i princippet enhver virksomhed som har servere. Og hvilken virksomhed trives uden brug af servere? Tallene kan man selv regne på. Der er stadig forskellige teknologier i spil (SoC, FPGA) men med de store aktørers sats på FPGA synes det meget sandsynligt at denne teknologi går af med sejren.

Det kan gå meget, meget stærkt
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
10.09.2020 kl 11:05 8317

Takk igjen for innsiktsfull info - du burde bli ansatt i firmaet; Smets 2nd in command!
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
10.09.2020 kl 11:23 8278

Napa som oppkjøpskandidat vet vi jo om, men kan NAPA selv gjøre muligens gjøre oppkjøp, som kan komplementere deres produkter? Vet mye salg går til USA, ser vi muligheter i Asia for å kapre større markedsandeler der? Landet jo en 5G kontrakt med Toyo for ikke lenge siden.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Finans360
10.09.2020 kl 11:23 8288

Takk Struts. Men jeg ville nok foretrække at Napatech ansatte en skarp IT-journalist, der ku' formidle ikke bare de helt overordnede, branchemæssige udviklingstendenser (Moores lov osv.) men også mere specifikke udviklingstendenser helt ned på operationelt niveau.

Det er ikke investorernes opgave at indsamle- og fortolke information i den størrelsesorden som det er tilfældet. Lad det være en opfordring til ledelsen :-)

I forhold til indlægget ovenfor bør det tilføjes at Napatechs traditionelle ''packet capture' løsning ikke står i modsætningsforhold til deres arbejde med inline'løsninger. Tværtimod ser vi 'packet capture' som en integreret del af netværkskortets funktion som datacentral.

Det skyldes at packet capture er et ekstremt vigtigt element i cybersecurity og blot 3% packet loss kan resultere i en 10% øget risiko for et hack. Traditionelle NICS kan slet ikke udføre packet capture with zero packet loss så snart datamængden stiger blot minimalt.

Og her er det geniale: Som følge af Napatechs patenterede teknologi ift. packet capture kan det meget vel blive sådan at kunder der vil investere i SmartNICS til at håndtere 'the dataplane' vælger et Napatech SmartNIC fremfor et andet mærke. Og samtidigt er det også det forhold der kan afstedkomme et voldsomt højt bud på Napatech..

Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
10.09.2020 kl 11:35 8261

Ja, jeg vet jo ikke - men la oss håpe at nettopp det siste går gjennom hos kundene - OG større selskap som VET å verdsette det!
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
10.09.2020 kl 15:05 8131

Åh, jeg vurderer seriøst å flytte til Danmark! Følgende er riktignok en digresjon, men i begynnelsen hadde jeg planlagt, bestilt og betalt en tur med DFDS til København, med gå-destinasjon Nyhavn (Hyttefadet, no less!). Det ble det jo ikke noe av, Covid-19 sørget for det. Men de 5000 jeg betalte for reisen fikk jeg ikke tilbake. Så, nå i juli tok jeg og noen litt færre venner turen igjen, og selv om oppholdet ble litt kortere (igjen pga C-19 osv), så fikk vi våre Tuborg og "lille", samt "smørrebrød".

Men reisen måtte jeg betale for, og den ble ikke motregnet. Noe jeg klaget på ved hjemkomst (og i resepsjonen om bord). Igjen og igjen, aldri noen som svarte i telefonen ("Du er kunde nummer 1" i en time). Men så plutselig, for en måned siden, fikk jeg betalt tilbake hele turen i juli! Og, som ikke det var nok, så ringte det en vakker dame (det er mitt bilde selvfølgelig) nå i dag og kunne strålende fortelle at de skulle også betale tilbake det resterende beløp! Selvfølge? Ja, kanskje, men ikke for meg - det er mange selskaper som sliter med det samme. Men det viser at det også fungerer - på tvers av landegrenser.

Hva er mitt poeng? Sannelig om jeg vet, men måske en hyllest til danskene - de har en spesiell væremåte i motsetning til oss propellerte nordmenn. Og Dannebrog kan sine saker!

Nuvel. Nå skal jeg begrave hodet en stund.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Finans360
10.09.2020 kl 18:09 8012

Tak for historien, Struts, som gav smil på læben

Vi danskere har nu også vore udfordringer ift den nationale karakter hvoraf særligt den besynderlige fascination af mainstream og overflade er problematisk i min optik.

Sjovt nok nyder mange danskere at kalde feks amerikanere overfladiske men jeg oplever faktisk amerikanere som mere originale og anarkistiske

Den eneste anarkisme vi får i Danmark er fra unge, desorienterede (ofte socialister) som smadrer alt og alle som ikke vil indordne sig under deres uhyggelige konformitet.

Og den eneste originalitet vi får er fra nogen der har opfundet en ny app eller rejst kapital eller solgt en virksomhed med stor gevinst. Eller endnu værre: fra nogen der har udtænkt endnu en ondskabsfuld ledelsesteknoligi forklædt som omsorg for medarbejderne. Det er ikke altid let at åbne avisen:-)

Store dele af befolkningen har desværre forfærdeligt travlt med at bakke op om politisk korrekthed og de af medierne-, eliten- og interesseorganisationerne fastlagte diskurser. Utroligt synes ingen klar over at diskursen sigter imod en specifik dagsorden. Det er et maskebal som halvdelen af befolkningen ikke ved at de deltager i

Der er spændt en mental spændetrøje udover samfundet, Struts



Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
11.09.2020 kl 09:50 7776

Ja, det er mye rart både her og der. Sant nok! Men for å komme tilbake til Napatech (og unnskyld min digresjon), har du en tidshorisont for hvor lang tid det vil ta innen brukere, først og fremst de store kanskje, vet å sette pris på Napatechs produkter? Ja, jeg vet de har mange store kunder allerede, men jeg tenker mer på når det VIRKELIG kan ta av (har sett kurvene for forventede beløp innen segmentet, men det blir så lite konkret på en måte)?
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Finans360
11.09.2020 kl 10:12 7734

Her er min forventning til kommende tid:

Vi kommer til at se kraftig fremgang i kommende kvartaler.

1) Napatechs forretning er tilegnet 'returning customers' så hver gang en ny kunde kommer til, udvides porteføljen og man kan i teorien fremskrive en omsætning/værdisætning på x-kvartaler/år. Vi kender naturligvis ikke de konkrete tal.

2) Napatech kommer stadig fra et lavt niveau ift. volumen, omsætning, indtjening. Der er rigtig god markedsplads at vokse på nu - særligt set ift. alternativerne i markedet.

3) Hvis/når Napatech for alvor får landet flere OEM-kunder får vi det boom som du refererer til. Forstil dig en stor OEM-kunde (DELL, Fujitsu, Lenovo m.fl.) bestille SmartNICS til et kæmpe volumen af servere? Det er vanskeligt at lande OEM-kunder, udviklings- og implementeringshorisonten er lang og risikabel og der er uden tvivl mange faste partnerskaber der er svære at bryde. Men Napatech gør foreløbigt det rigtige ved at lande slutkunder, der langsomt trækker OEM-kunderne til truget.

Konklusionen er at vi kommer til at se 20-30% vækst år-efter-år indtil de rigtige OEM-aftaler lander. Så kan vi doble omsætningen (og mere til) med lynets hastighed.

Det betyder at hvis nyheden om den rigtige OEM-aftale lander - så dobler kursen overnight. Vi må væbne os med tålmodighed. Som altid.

Jeg tror fortsat at kursen har 50-100% i sig ved 30% omsætningsvækst. Når vi så når derop kursmæssigt skal omsætningen have et nyt løft. Men det passer fint: Jeg tror på nogle banebrydende aftaler indenfor kommende 3-12 mdr. Samtidigt har vi opkøbs-scenariet som joker. Det er tydeligt at SmartNIC-kapløbet spidser til og een eller flere af de store aktører kan blive tvunget til et opkøb for at følge med kompetencemæssigt.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
11.09.2020 kl 10:24 7703

Gode innspill som alltid fra Finans360. Det å være tålmodig har vært fantastisk til nå, men jeg er av den oppfatningen at vi ikke har tatt ut mer enn en brøkdel av potensialet og selger ikke en aksje. Snarere har jeg skjønt at jeg bør laste videre når aksjen er innom og fyller bensin for nye reiser nordover. Vi har noen spennde måneder og år foran oss. La oss håpe at den stabile ledelsen med Smets i spissen styrer skuta videre med stø hånd.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
11.09.2020 kl 10:29 7673

Slutter meg til det!
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.09.2020 kl 12:40 7576

Er inne her for første gang. Hva er grunnen til at det virker som det er steg frem og et tilbake hele tiden ? Bør ikke denne få et godt løft opp fra 11 snart?
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Newbie -
11.09.2020 kl 13:04 7534

Denne har hatt et voldsomt løft den senere tiden, fra +- 4 som den lå på i en laaaang periode til 11 pt. Det er nok derfor naturlig med en utflating. Jeg antar vi vil ligge på dette nivået, litt opp og litt ned, frem til neste nyhet slippes eller inn mot oppløpet til Q3-rapporteringen.
De smarte kjøper seg inn allerede nå for å slippe løpe etter i oktober.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
11.09.2020 kl 13:20 7510

Om du bruker tålmodigheten din blir du lønnet meget godt her. er du ute etter jojo aksjer finnes det nok bedre alternativer. Napa melder sjeldent mye mellom kvartalsrapportene, så videre oppgang her kommer som følge av videre gode rapporter og god guiding. Legg disse i skuffen og ta de opp om et par år så kan du kona på en bedre middag... Tror neppe du handler denne under 30 kroner da.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.09.2020 kl 14:16 7455

Hvis veksten på 30% fortsetter y over y hvert kvartal ser vi nok 30 i 2021, men her kan veksten plutselig sprette opp til 70-100% y over y, og da kan aksjen ta av til helt andre nivåer på fundamentalt og forventningsmessig basis.

Er enig med dem som mener at aksjen skal plukkes i god tid før forventningspresset mot pres av Q3 kommer den 27.10.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
11.09.2020 kl 14:19 7440

Den er hverken ESG boble eller Tech boble mat. Verdens datatrafikk snøball ruller videre uavhengig av verdsettelsen av Facebook og Twitter, og behovet for hastighet og sikkerhet blir bare større og større.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
11.09.2020 kl 15:17 7390

Kanskje vi bryter 12 på ukas siste dag...
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
canarias
11.09.2020 kl 17:00 7312

Vi er veldig komfortable med vår investering i Napatech.
Oppsiden kan bli meget stor.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2020 kl 11:14 7015

Går noget tregt. Sneglefart🐌 men krysser fingre og tær.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2020 kl 12:24 6962

Det som synes klart etter Q2 er at NAPA blir lite eller ikke påvirket av Covid-19 situasjonen.
Q2 resultatet viste også med all tydelighet at snuoperasjonen fra 2018 har lykkes 100%.

Derfor er det etter min mening all grunn til å tro at kursen vil øke markant før og etter Q3.

Det er god grunn til å tro at selskapet har blitt lagt merke til etter Q2, og at mange vil inn før pres av Q3.

Det som holder kursen i ro nå er at det på OSE finnes aksjer som stiger markant uten substans, og det går utover selskaper med sibstans som ikke hausses av ledelsen eller sjelden kommer med news utenfor kvartalspresentasjonen.

Vår tur kommer tilbake innen kort tid, snart bare en måned til pres av Q3.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
13.09.2020 kl 15:03 6847

Tregt? Har vært i denne et par år, og den er fem doblet. I løpet sv de neste tre er den nok tre doblet fra dagens. Er ikke det grei fart da?
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2020 kl 16:29 6783

tomkassa

Hvor har du 05.11 fra..??

Financial Calendar
Financial calendar 2020
Annual General Meeting 16 April 2020
Q1 2020 Interim Management Statement 28 April 2020
2020 Half-yearly Report 13 August 2020
Q3 2020 Interim Management Statement 27 October 2020

https://www.napatech.com/investor-relations/






Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
14.09.2020 kl 09:57 6542

Spent på aksjonærlista. Hvem posisjonerer seg før neste rykk?? Regner med Struts kommer med sine betraktninger.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.09.2020 kl 10:09 6513

På tide å se litt på hva som skjedde ved Q2, og hva man ut fra disse tallene kan forvente av Q3.
____________________________________________________________________________
Omsetningen til Napatech vokste 23 prosent i til 48,9 millioner danske kroner i andre kvartal.

EBITDA endte på 11,8 millioner danske kroner, opp fra 1,1 millioner i samme periode i fjor.

Netto kontantstrøm fra driften doblet seg til 14,7 millioner, noe som bidro til en kontantbeholdning på 69,9 millioner danske kroner.

– Napatech leverte solide resultater i andre kvartal med underliggende vekst, bedret lønnsomhet og en betydelig styrket kontantstrøm. Kundeveksten vår har vært god gjennom året, til tross for de globale utfordringene som følger av COVID-19-pandemien, og vi høyner våre målsetninger for året som helhet, sier Napatech-sjef Ray Smets i en kommentar.

Selskapet guider nå inntekter på 182-205 millioner danske kroner i 2020, og forventer en bruttomargin på 70-72 prosent, opp fra tidligere ventet 68-72 prosent.

Her er rapporten og presentasjonen.

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/08/13/7555032/napatech-kvittet-seg-med-de-rode-tallene
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.09.2020 kl 10:30 6489

Og CEO Smets som har snudd skuta på rett kjøl igjen sier at han tror dette bare er begynnelsen.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Martinskj1
14.09.2020 kl 11:28 6408

Under selskapshendelser og kalender på nordnet står det 5.11.20 hos meg også 🤔
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.09.2020 kl 11:59 6370

Uff a meg, så synd da Martinskj1
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
14.09.2020 kl 12:16 6351

Nye tall for de 20 største aksjonærer presentert i dag. Selskapet skal ha honnør for ukentlige oppdateringer, syntes jeg. Selv på hovedlisten (OSE) er det ikke så mange som yter en slik service. For øvrig er det heller ikke denne gang de voldsomt store utslagene, i hvert fall ikke prosentvis. De 20 kontrollerer nå 64,020’ aksjer (63,700’ forrige uke) og 77.05% (76.67%), mao. en liten (eller stor, alt etter som man ser det) oppgang. På den annen side har vi «other shareholders» blitt redusert (for første gang på 10 uker), nå 2,066 mot 2,113.

Selv om det ikke har vært drastiske endringer prosentvis blant de 20, så har det (etter min mening) skjedd interessante ting. Én går ut av listen, det er Altitude Capital (ex Arctic Grunde Eriksen), mens inn igjen kommer en gammel «bankkjenning»; The Bank of New York Mellon med 762’ aksjer, etter at de forsvant ut av listen 27. juli i år.

Da går jeg til konkrete endringer på toppen (det er INGEN endringer blant topp 6). Tall i parentes er fra forrige uke. Først de som selger: Silvercoin (Haakon Sæter), jeg hadde nær sagt selvfølgelig, selskapet kontrollerer nå «bare» 1,976’ (2,102’), SEB Luxemburg 1,116’ (1,178’), Arepo AS (ved Kari Stautland), som har vært stabil lenge (minst siden april i fjor), de har nå 963’ (1,037’) aksjer.

På plussiden er den største økning (så vidt jeg kan se) hos belgiske Herald Investment, som kom inn på listen så sent som i august i år, de har nå 1,459’ (1,035’) aksjer. Ellers: Nordnet Bank 1,901’ (1,887’), Storebrand Vekst med 1,651’ (1,641’), Danske Bank 1,459’ (1,444’), SEB Danmark 1,296’ (1,284’), og Nordea Bank 951’ (904’).

Det var det jeg fant.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Tradinator
14.09.2020 kl 12:51 6307

En del av de større aktørene øker. De venter nok med anbefalinger til de er ferdig lastet...
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Aksjeamatøren
14.09.2020 kl 13:02 6317

Takk for info.

Grunnen til at "other shareholders" minker litt er pga aksjen har blitt litt "kjedelig" den siste uken og mange kortsiktige med små poster hiver seg av når en aksje står litt i ro. Som denne mellom 11 og 12kr.

De er nok for ttilbake når aksjen går litt oppover igjen. Det er nå aldri de som hopper inn og ut som tjener de store summene, men det er ihvertfall min forklaring på den lille reduksjonen.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Struts
14.09.2020 kl 13:03 6313

Ser ikke bort fra at du har helt rett i det!
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.09.2020 kl 18:12 6170

Jeg lurer på når kjøret mot 15 på økende volum begynner, for at vi skal opp mot 15 eller over før Q3, det føler jeg meg ganske komfortabel med.

Det Smets har gjort med selskapet siden han tok over som CEO står det respekt av, og mannen virker grunnsolid og trygg.

Kanskje står kursen stille et par uker til, men så begynner folk å tenke på at Q3 nærmer seg.
Ingen grunn til å tvile på at fremgangen fortsetter i samme sporet som i Q2, og nå med mindre brems fra Covid-19 enn i forrige kvartal.

Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Martinskj1
14.09.2020 kl 18:23 6148

Du som spurte tomkassa hvor han fikk datoen fra.. Tenkte det var greit å avklare. Ikke noe behov for smålige kommentarer her.
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Blygen
15.09.2020 kl 10:12 5806

De som tviler nå, vil sannsynligvis aldri bli med Napatech oppover...:) Oppgangen er kommingen.... gjør ingenting om kursen hopper litt opp og ned mellom 11-12 ish.... på lang sikt vil kursen glatt stige over 20...kan driste meg til å si over 30 og...:)
Redigert 21.01.2021 kl 03:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.09.2020 kl 10:19 6881

Enig, oppgang kommer ganske snart nå ;-)
canarias
15.09.2020 kl 10:42 6837

Vi er veldig komfortable med vår investering i Napatech .
Tradinator
15.09.2020 kl 10:57 6817

Cruiser fint mot 13 kroner nå.
Slettet bruker
15.09.2020 kl 13:28 6699

Denne mannen inngir tillit, man kan se det på ham, han har bevist det, han heter Ray Smets, og han er CEO i NapaTech.
Hvorfor ikke kjøre denne opp litt mer og på litt mer volum når man allikevel om noen uker må betale noen kr mer pr aksje allikevel.
Denne pleier å gå fort når den først går.
____________________________________

Siri Knutsen Vosgraff
08:08 - 13. aug. | Oppdatert 08:26 - 13. aug.
Omsetningen til Napatech vokste 23 prosent i til 48,9 millioner danske kroner i andre kvartal.

EBITDA endte på 11,8 millioner danske kroner, opp fra 1,1 millioner i samme periode i fjor. - #(11,8 mot 1,1)#.

Netto kontantstrøm fra driften doblet seg til 14,7 millioner, noe som bidro til en kontantbeholdning på 69,9 millioner danske kroner.

– Napatech leverte solide resultater i andre kvartal med underliggende vekst, bedret lønnsomhet og en betydelig styrket kontantstrøm. Kundeveksten vår har vært god gjennom året, til tross for de globale utfordringene som følger av COVID-19-pandemien, og vi høyner våre målsetninger for året som helhet, sier Napatech-sjef Ray Smets i en kommentar.

Selskapet guider nå inntekter på 182-205 millioner danske kroner i 2020, og forventer en bruttomargin på 70-72 prosent, opp fra tidligere ventet 68-72 prosent.

Her er rapporten og presentasjonen.

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/08/13/7555032/napatech-kvittet-seg-med-de-rode-tallene
__________________________________________
CEO Ray Smets forklarer hva FPGA er.
Se og hør!

https://www.napatech.com/investor-relations/
Redigert 15.09.2020 kl 14:05 Du må logge inn for å svare