ELOP kan være den neste ESG raketten på Oslo Børs


Dette selskapet har funnet opp et apparat for bruk til gjennomlysning av betongkonstruksjoner. Det betyr at man kan holde kontroll på bruer og andre betongkonstruksjoner som igjen betyr at man slipper å skifte de ut. Levetiden vil økes dramatisk. Når vi vet at betongindustrien er en industri som forurenser veldig mye med tanke på CO2 utslipp, så er dette en klar ESG aksje. Mange kjente investorer har investert i selskapet som ble notert nå i juli.

Legg til at eiersiden er meget solid og Horpestad var mannen som bygde NRC opp fra bunnen og er en meget dyktig industribygger. De har patenterte løsninger og allerede levert kommersielle ordre med suksess. Har blitt kontaktet av over hundre internasjonale aktører som er interresert. Her ser vi for en mangedobling når kontraktene begynner å tikke inn.
Struts
11.09.2020 kl 10:36 3959

Jepp, selv må jeg bare takke Tradinator for anbefaling! Og så må jeg innrømme, noe jeg i min lille sjel forbanner, at etter å ha fått 20% avkastning på investeringen i løpet av snaue 2 uker etter at han fortalte meg om ELOP, så solgte jeg ganske mange av aksjene (som uansett ikke var en stor post). Men etter å ha gremmes over meg selv en time i dag, så kjøpte jeg en del tilbake. Jada, til høyere kurs, men jeg tenker som så: 20% avkastning på to uker er mer enn jeg tør å gå glipp av, samt pleier å oppnå i løpet av et år (har langt flere investeringer som har motsatt fortegn). Og så er den i det minste realisert. Men NÅ skal jeg prøve å bli sittende en stund!

Og, innsidehandelen var jo heller ikke negative nyheter:

https://newsweb.oslobors.no/message/513349
Redigert 11.09.2020 kl 10:38 Du må logge inn for å svare

Husk at de kun har vært på børs i et par måneder og at de nå bruker mye ressurser på å bygge opp selskapet. Horpestad sa at Corona var en gave for dem, da de fikk enormt mange dyktige søkere på stillingene de hadde utlyst. Selskapet besto stort sett av nerder og forskere uten et snev av komersielle fiber, så når de får inn salgsapparat og ruller ut dette, vil det bli etterspørsel. tenk hva det sparer og kunne gjøre slike undersøkelser og ikke minst få svaret med med en gang. De har også jobbet med folk som holder på med AI for å samle data fra alle undersøkelser som gjøres på et sted, så man kan få enda bedre historikk og mere kunnskap tilbake. Gull egg.

https://newsweb.oslobors.no/message/513347 Dagens mld som bekrefter dette, bygger sten for sten. Patentbeskyttelse i Kina, så produktet er nå patentbeskyttet i de største deler av verden.
invester
11.09.2020 kl 11:23 3806

Det er ikke bare skanneren som er banebrytende og som får patent i land etter land som er viktig her, men som styrelederen også poengterer; den virkelige gullgruven er samling av data, analyser og kartlegging av infrastruktur rundt om i verden som vil ha enorm betydning for myndigheter og entreprenøreselskaper rundt om i verden.

At man har såpass gode eiere og store investorer som har peiling på industri i ryggen, vitner bare om potensialet.

Her kan man velge å trade noe prosenter her og der, eller være med på den store reisen og få den beste avkastningen. Om et halvt år, så ler vi av disse kursene.
Redigert 11.09.2020 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
kamelen
11.09.2020 kl 11:51 3745

Neste ESG rakett bedre enn noen jeg har sett på lenge, opererer innen et helt ellevilt stort marked som skriker etter inovasjon. (både stater og bransjen skriker etter dette)

Helt riktig her gjelder det å laste opp det man egentlig kan få tak i å sitte, som du sier om et halvt år ler vi av disse tallene.
Redigert 14.09.2020 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Kalle 1
13.09.2020 kl 23:04 3360

OK.
Hva er dette selskapets fordeler og ulemper ifht til konkurrentene?
Har kjøpt inn en lyttepost.
Blygen
14.09.2020 kl 08:23 3166

Det er allerede nevnt tidligere i posten kalle. Kurser opp mot 50 er absolutt ikke urealistisk... kan godt være at det og kun er halvpris..:)

7,5 i dag🤔🤔🤔🤔

Kjøpe jo en bra haug på 5,26 mener jeg også, nå er det på`n igjen for styrelder. Han virker ikke akkurat å være pessimist på Elops vegne.... Dette blir stort.

Denne har jeg lastet endel i også, kan ikke skjønne annet en at potensialet her er skyhøyt.
Pent innsidekjøp

At de fikk patentert dette i Kina også er jo helt sprøtt. Der kunne det for kommet andre på banen. Kina er vel omtrent Europa og USA tilsammen og selvsagt brutalt viktig å føye til på listen over steder denne er patent beskyttet.

Rar handel til nå i dag,fin range for de som swinger,buy om DIPS🍻
invester
14.09.2020 kl 11:06 2642

Det er et klassisk mønster fra større aktører i mindre likvide aksjer som ELOP, der de prøver å laste opp med aksjer ved hjelp av kursmanipulasjon ved å "sabotere" oppgangene. Det skjdde f eks for noen uker siden også, før Pareto gikk ut med heftig kjøpsanbefaling.

Her gjelder det å holde hode kaldt og ikke gå på meglerhusenes feller! Positive ting holder på å skje...
Blygen
14.09.2020 kl 11:22 2597

Bare å lene seg tilbake og vente på neste melding...:)

Ingen ting å si på omsetningen i alle fall.nye innsidekjøp igjen?
Denne er i startgropa, ting tar selvf litt tid,

Redigert 14.09.2020 kl 13:16 Du må logge inn for å svare

Enten er det flere innsidekjøp på gang eller så har større aktører begynt å kjøpe seg opp. Fin omsetning og klassisk at de prøver å riste av noen utålmodige sjeler før den banker gjennom syv tallet og videre mot ti kroner i første omgang.
invester
14.09.2020 kl 16:26 2125

Hvis ikke jeg husker feil, så kom 60-70%!! av dagsomsetningen ved oppgang (på det meste 12%) den første timen!
Så det er ikke noen tvil om at noen kjøper store mengder i hvert fall.

Det er litt klisjeaktig å si det, men kan det komme et bud på konseptet før man er ordentlig i gang, altså før man får synliggjort verdiene?

Det er noen mektige aktører der ute som kan tenke seg å sitte på dette konseptet, for en "liten" investeringssum på la oss si 1 milliard -som tilsvarer en aksjekurs på ca 14kr!
Og det er som sagt ikke akkurat et kjempebeløp en stor aktør i forhold til nåverdien av investeringen.
Redigert 14.09.2020 kl 16:29 Du må logge inn for å svare
Blygen
14.09.2020 kl 20:44 1927

Uoppdaget perle....:) Holder godt fast på mine aksjer..:)

Når man ser på aksjonærlisten så tviler jeg på dem er villige til å gå med på det med kun en god dobling av kurs.
Min post er så liten at den ikke har noe å si i den store sammenhengen, men jeg selger ikke på 14kr. Har et mentalt mål på å selge tidligst ved 25kr, men 50kr er ikke utenkelig med en markedsverdi på 4milliarder. Har nå et perspektiv på 3år, men venter spent på kvartalsraporter og justerer meg deretter.
kamelen
14.09.2020 kl 21:03 1866

Dette er en uoppdaget perle ja, men krever tolmodig het å vilje å gå inn så tidlig. Ser aboslutt tendenser i kursbevegelsen til at noe er på gang og at noen er iferd med å posisjonere seg.

Det mange gjerne tenker er den nye og revolusjonerende scanneren og det enorme markedet for den er utvilsomt helt ellevilt ja, at det er ESG vennlig så til de grader itillegg skader heller ikke men ikke sov på de enorme verdiene de også kan hente inn i tech biten fra all den kunnskapen og dataen de planlegger å lagre, et stort satsingsområde ifølge CEO Kanne, et enormt utviklingspotensiale som kan generere enorme summer der også.

ESG/tech selskap, får det ikke veldig mye bedre vel.
Blygen
15.09.2020 kl 11:26 1512

Sitter definitivt ikke på gjerdet vedr. denne aksjen... neste melding vil sette fyr på kursen....og den kan godt komme i dag....:)

Mønsteret i handelen er ganske likt som i Napa,ikke alle ønsker full betaling og underbyr hele tiden,2 til 12 der,hva med her?
Volumet er så lavt at kursen fort kan manipuleres om noen større vil posisjonere seg videre, så ut som oppgangen kom litt brått i forhold til tidsperspektiv. Det positive er at ingen har vært villig til å dumpe, men om kursen går litt i stå hopper nok alle de kortsiktige av toget igjen.
StevenG
15.09.2020 kl 21:58 1121

Er inngang på 6.3 ålreit? Jeg vurderer veldig her!

6,3 er en meget god inngang om du har litt tålmodighet. Det kan gå raskt, men selskapet er i en oppbyggingsfase og bygger for tiden opp salg og markedsførings apparat. De har allerede børsmeldt et par bekreftelser på at det er større ting på gang utover høsten. Innsiden har handlet tungt på rett under seks kroner som også er et godt tegn. Du kan se om den faller litt videre på lavt volum og gamble på lavere inngang, men toget kan gå meget raskt om det kommer kontrakter utover høsten. Jeg tror garantert vi har good news to come i nær fremtid.
Nugatti
15.09.2020 kl 22:21 1039

6.3 er billigsalg. Om 1 år er dette selskapet verdt to-tre gangeren

Gikk inn på 5,30 og snittet litt opp med før den økte så har nå 5,67 i snitt og lar dem ligge. Samboeren min heiv seg på toget på 6,30 som jeg anser som en god inngang med en post, så heller vente noen dager og følge med og bruker dupper til å fylle på. Kan godt tenkes at noen prøver å presse den ned når volumet er lavt og riste ut noen som kun heiv seg på ESG bølgen. Problemet er at mange har et øye på denne så er begrenset hvor mye man får fylt på om den dupper.

Og om den ikke skulle duppe så er man ihvertfall med på reisen fra 6,30 og får heller vurdere om man vil snitte opp. Man vet aldri på børs, og skummelt å gå glipp av en god inngang i håp om en bedre. (Dette er ihvertfall slik jeg pleier å kjøpe meg inn og føler jeg sikrer meg uansett utfall) Gikk på høyt volum på 6,50 til 6,75 i går og husker ikke om den siste større posten på 100k var på 5,80 eller på 6tallet, men de som posisjonerte seg der selger ikke til dagens kurser.

Edit: Siste avsnitt.
Redigert 16.09.2020 kl 00:31 Du må logge inn for å svare

Tror dette er en ganske bra inngang. Men tror dette blir veldig langsiktig men hvem vet ? Lykke til😊
StevenG
16.09.2020 kl 08:04 701

Er ihvertfall veldig spennende :) må nok ha en post ja

Skal nok bli tøft å få mere under 6 kroner her. Henter ny fart ser det ut til. .

tyngre en betong, eneste grønne i rødt i dag.

Som betong blir den hard å stoppe også:-)