PHO-For en unik posisjon vi er i.

focuss
PHO 18.09.2018 kl 17:43 22328

Bare sånn for ordens skyld. Får denne Top Cancer Doctor rett så kan vi se kurs som jeg ikke har lyst til å presentere. Det holder lenge å legge 20% markedsandel til grunn. Bare det vil ta oss på en vanvittig reise.

Where do you see the future applications of blue light cystoscopy? It is very likely that in the future, all patients will have their operative cystoscopies, bladder biopsies, and TURBTs (transurethral resection of bladder tumors) performed with blue light once the technology is adopted by more hospitals and health systems. Until then, patients always have the opportunity to seek out a urologist at Mount Sinai for a second opinion and to see if blue light cystoscopy is appropriate for their care.

Dr. Alan Nieder is the co-chief of the department of urology and an Associate Professor of Urology at Columbia University’s Division of Urology at Mount Sinai Medical Center. He specializes in urologic oncology, laparoscopy and endourology. Dr. Nieder was recognized for his expertise in bladder cancer, laparoscopic surgery, prostate cancer, urologic cancer and prostate benign disease by Newsweek and listed as one of America’s Top Cancer Doctors.

https://www.msmc.com/shining-a-blue-light-on-bladder-cancer-advancements-in-technology-improve-diagnosis-and-treatment/
Redigert 21.01.2021 kl 07:35 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
19.09.2018 kl 11:01 5218

Skrev for noen uker siden at ettersom PHO og NANO lå på nøyaktig samme kurs så ville det være lett å følge med hvilken aksje som gjorde det best i fortsettelsen. 20 øre mellom aksjene nå, så man får si det er dødt løp så langt. Håper på solid oppgang for begge.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 11:01 5211

DTT
Innlegget ditt inneholder så mye rart at det er vanskelig å forholde seg til. Selvfølgelig er det bare tull at jeg ofte har skrevet at HH snart er ute. Beholdningen deres minker igjen nå etter at de tok en ganske lang pause med salg. Dette kan da alle som vil følge med ,se på aksjonærlisten som er lett tilgjengelig på PHO sin hjemmeside. At andre fond selger seg ned, særlig de som den siste tiden har kjøpt mye er det forklart mange ganger hva skyldes og gidder ikke gjenta det.
Det som er riktig er at jeg ser frem til alle HH aksjene er borte. Da blir det slutt på at aksjer selges av den type grunn som HH har. Den gode utviklingen i PHO aksjen er enda sterkere når man tar i betraktning av vi har HH dumping og stri med.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 11:12 5176

Det spiller vel ikke så stor roll hvem som kjøper eller selger. Er produktet bra nok så øker salget.Og myndigheter
og Medicare er i alle fall øverens om att blå/hvitt lys med cysview er beste behandling per idag. Så for vi hoppes att
det er dom som vet best. For meg er det i alle fall avgjørande.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 11:13 5170

Jeg er tilbøyelig til å tro at High Ses tok en stor inngang i PHO i håp om å gjøre en kjapp kule i etterkant av godkjent fase IIb for Cevira.
På den tiden drev bl. a Merlin en frenetisk hausse -og vervekanpanje for PHO døgnet rundt med lange og overbevisende innlegg.
I nesten hvert av innleggene ble Photocure sammenlignet med Algeta som trolig er Merlin sin eneste erobring på flere år.

Det er all grunn til å tro at den kjente forskeren og tidligere Gründeren og CEO i Photocure Vidar Hansson hvisket noen ord i øret på sin bror Herbjørn i High Seas før far og sønn Hansson raidet PHO som endte med en kjempepost i selskapet.

Da Cevira viste seg å ikke bli noen suksess i første omgang, og Hunter Hall fusjonerte med et annet selskap som hadde som policy å ikke eie aksjer i selskaper som Photocure, da var grunnlaget for for storstilt dumping av aksjer lagt.
Når dette kom Hanssons for øre, så er det ikke så merkelig at de pøste ut for å komme Hunter Hall i forkjøpet.

Dette tror jeg er den hele og fulle forklaringen til nedsalget fra High Seas for 2 år siden.

Selv har jeg bare vært langsiktig aksjonær fra begynnelsen av Juni 2018, men jeg har allikevel fulgt sporadisk med i PHO i nærmere 10 år.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 11:15 5159

Siste del av første setningen din tror jeg på. Men det var jeg allerede klar over da jeg skrev innlegget mitt;-))

Så kan du forsøke å vurdere hva du trodde i begynnelsen av mai...for fire mndr siden.

Bruk gjerne følgende innlegg som grunnlag for din vurdering.
focuss
08.05.2018 kl 10:33
1558
Skulle likt og visst om Hunter Hall nå er helt ute av Photocure. Tror egentlig ikke det da jeg tror deres rest med aksjer er overført til BNP Paribas som er en Australsk nom. konto. I tiden Hunter Hall drev sitt massive nedsalg var det et annet Australsk nomenee konto som holdt aksjene som ble solgt via DNB. Nå har det imidlertid ikke vært solgt aksjer fra BNP Paribas på lenge så det kan være HH som venter på en større kjøper

Btw...bare fra perioden mai til nå finner jeg sikkert tresifret antall innlegg der du skriver at HH er ute, eller like før. Uvirkelig nok, synes det som om du ennå tror det kun er HH som selger...
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Scoopfinder
19.09.2018 kl 11:21 5141

Personlig tror jeg det er langt viktigere at PHO kan tilby beste behandling av blærekreft enn hvem som eier aksjene :-)
På sikt spiller det ingen rolle om det Hunter Hall, Hansson eller N.N
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Computum
19.09.2018 kl 11:57 5063

Nå tror ikke jeg at det er Hunter Hall som har presset kursen ned den siste uken. Men de er en av flere som velger å selge ut når kjøperne ikke akkurat står i kø. Jeg skulle gjerne trodd på forklaringen til focuss, men finner det vanskelig. Først og fremst fordi at de fleste i aksjemarkedet ønsker å få best mulig betalt. Å selge seg ned i et selskap som står like foran et gjennombrudd med utsikter for store overskudd tror jeg ingen forvalter ville finne på. Ny profilering på porteføljen eller ikke. De har slitt med å selge i lang tid og kunne sikkert drøyet en stund til om de forventet bedre betaling.
Men jeg skulle selvfølgelig ønske jeg tok feil og at focuss har rett.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 12:09 5036

Skribenter på HO har forskjellige agendaer, men det kan vel ikke ha gått mange hus forbi at Photocure i sommer sparket 6 medarbeidere, deriblant CEO Kjetil Hestdal, og sporenstreks ga dem sluttpakker på tilsammen 13 mill, derav Hestdal 7 mill, og avskrev hele beløpet i Q2 2020.

Styreleder Egbergs kjøpte 12,500 aksjer over børs i sommer, antagelig som et signal om at nå er det store forandringer på gang.
Vi ser stadig stillingsannonser til salgskorpset i USA, og ved Q2 uttalte salgssjefen Bellete at de allerede hadde tatt 20% av markedet i Baltimore og Washington-regionen og legg merke til at dette hadde skjedd allerede den 08.08. 2018.
Hva kommer til da til å skje etter at fexiscope ble lansert i siste halvdel av mai 2018?
Dette gir oss en stor og berettiget forventning til fortsettelsen.

Når vi legger til at Cysview er giodkjent av FDA, -at selskapet har fått refusjonsordning som forventes betydelig forbedret fra 01.01. 2019, -at flere fremstående urologer i USA har uttalt seg i overbevisende vendinger om BLC med Cysview, -at det har kommet en glimrende fase III som slår fast at det er bare 0,01 promille av cellevekst i bæren som kan bli oversett av blått lys (må vel kunne kalles 100% detecting).

Når vi på toppen av alt dette kan legge til disse uttalelsene fra Styreleder og avgående CEO fra juni 2018:

-- 26/06-2018 15:02:12: (PHO) Photocure ASA: Kjetil Hestdal steps down as CEO


Oslo, Norway, 26 June 2018: Photocure ASA (OSE: PHO), announces today that President and Chief Executive Officer, Kjetil Hestdal, will step down effective 1 July 2018 as the company is entering a new growth phase with focus on global commercial development. The Board of Directors has initiated a search for his replacement and Chief Financial Officer Erik Dahl is appointed as interim CEO. Mr. Hestdal will be available to the company until 30 December 2018.

"Photocure has developed a leading position in the field of bladder cancer and is entering a period of accelerated growth, especially in the important U.S. market, were we have a strong commercial focus to leverage on the opportunities arising from the company's unique technology, products and excellent clinical results. Kjetil has been instrumental in developing the company to this stage with ambitions to become a leading bladder cancer company and we have jointly agreed that the time is right for a commercially experienced CEO to lead the company's next growth phase. I have enjoyed working with Kjetil and greatly appreciates his contributions to the company over two decades. We wish him all the best in his future endeavors", says Jan H. Egberts, Chairperson of the Board.

"As Photocure is entering a phase with vast growth opportunities and an ambition to expand the global commercial footprint, the timing is right to inform all stakeholders that I will not lead Photocure in the company's next era. I am proud of having been part of a company that has helped tens of thousands of bladder cancer patients in fighting their disease. Photocure is a great company with excellent people, world leading technology and products, and is perfectly positioned to be a true industry leader within the field of bladder cancer", says Kjetil Hestdal.

Og som ikke alt dette skulle være nok så har vi et 25 minutters intervju med Jònas Einarsson fra Radforsk, gründer og storaksjonær i Photocure.
Detter er krutt, så sett for all del av de første 25 minuttene av podkast nr 54 fra Radforsk.

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-54

Hvis noen på forumet kan finne et selskap på OSE med flere grunner til å kjøpe aksjen, så hadde det vært interessant å vite.
Da kjøper jeg meg opp i et slikt selskap.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 12:16 5016

Att HH har solgt seg kraftig ned er det vel ingen tvil om. Når nedsalget startet så solgte de via DNB. Det var i den tiden at vi kunne følge med på hvilket meglerhus som kjøpte og hvilket meglerhus som solgte. Det var da lett å følge med daglig hvor mange aksjer DNB solgte og anta det var HH siden deres beholdning minket og minket.

Så skjedde to ting omtrent samtidig. Det ble slutt på informasjonen fra OB om hvem kjøper var og hvem selger var. Samtidig ble nomenee kontoen som HH brukte borte og det skapte litt usikkerhet. Så dukket et nytt Austtralia fond opp og det ble da antatt at HH hadde skiftet nomenee konto. Det var sikker frustrerende for HH at det var så lett å identifisere at det var de som solgte da det presset prisen ned i tullete 22. Etter dette har jeg tenkt at PHO forvalteren til HH fått mandat til å bruke noe mer tid på å selge seg ut, eksempelvis ut året.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
19.09.2018 kl 12:21 5002

Sorry at jeg må spørre, men er PHO de eneste på markedet med Blue light? Sorry min uvitenhet, men her inne er det svært mange dyktige så de svarer sikkert selv om de er oppgitt over sånne som meg. Hilsen tidligere aksjonær i PHO som vurderer inngang igjen.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
ruda
19.09.2018 kl 12:27 4994

Ja, og nå er det en meget god inngang
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 12:28 4986

De er ikke alene om blålys, Olympus har også, men de er de eneste med Cysview og eneste som er FDA godkjent med kombinasjonen. Blålys uten Cysview har liten effekt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
ruda
19.09.2018 kl 12:28 4937

Ja, og nå er det en meget god inngang
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
19.09.2018 kl 12:39 4890

Takk for svar focuss. Så Olympus er overhodet ingen konkurrent for PHO. Er det ikke rart de har blålys som ikke fungerer uten Cysview? Hva er da vitsen for Olympus å ha blue light? Kan de bare legge ned selskapet sitt. Og så lurer jeg på hvorfor PHO kun skal få 20% av markedet i USA om de er alene om å ha noe som fungerer? Om PHO ikke har konkurranse fra andre og er desidert best i klassen så snakker vi vel støvsuging av hele markedet og 100% burde være oppnåelig? Det hadde vært noe det focuss!
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 12:53 4817

YNWA, of course they have competition. Almost all segments have competition. Nobody just walks in and takes 100% of a billion dollar market.

The PHO equipment doesn't install itself, it takes time. This will not be an overnight takeover of a market. They have been going for near 20 years now already. Slowly slowly catch the monkey
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
nikkers
19.09.2018 kl 12:55 4782

Her er det mange som nærmest må overbevise seg selv om at de ikke har gjort noe dumt gitt. Og det hver eneste dag !

I mellomtiden synker kursen og vil fortsette å synke til det kommer opplysninger fra selskapet igjen. Tipper det vil være kjøpsmuligheter et godt stykke ned på 40- tallet for dem som måtte ønske det. Selv venter jeg gledelig til forventninger erstattes med konkrete fakta.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 13:03 4736

We are all looking for concrete facts. What is needed is some SERIOUS volume.

It just strikes me as odd that if the future of PHO is such a nailed on certainty as many on here are utterly convinced of, why are the big boys at home and abroad not buying all they can at these price levels.

For a stock that cannot fail to go minimum 20x from today's price within a few years, only a damn fool would not be putting all they had into the stock.....

I got fat whilst meat was cheap.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
JosefK
19.09.2018 kl 13:12 4687


Nå skal jeg svare tullete på et keitete spørsmål:

nei. Det er tusenvis som lager blå lys. Til og med politi og brann korps bruker dem.

For å snevre det inn: innen diagnostikk er det også noen andre som gjør det. MEN med et annet kontrast medium.

Photocure er imidlertid alene om bruk av hexaminolevulinate HCl sammen med godkjent utstyr fra Karl Storz som emitterer blått lys på en spesiell bølgelengde.

Det er selvfølgelig ingen som kan legge beslag på denne bølgelengden. Så igjen:

Nei: også politi og brannkorps kan bruke dette lyset. Scenekunstnere også.

Men ikke med Karl Storz og hexaminolevulinate HCl.

Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 13:19 4668

Det er vel heller motsatt nikkers? Det er jo du som pröver å overbevise deg selv om hvor lur du er som ikke har kjöpt deg inn. Lykke til!!!
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
19.09.2018 kl 13:55 4591

Et keitete og tullete svar. Svar om du kan heller på om andre konkurrenter kan ha tilsvarende eller muligens enda bedre produkt en Cysview? Evt tror du om d kan komme en slik konkurrent i løpet av 3-6 mnd?
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
billionæren
19.09.2018 kl 13:56 4551

Jeg mener iallefall at det er gode sjanser for at selskapet skal lykkes i å tjene penger, basert på siste måneders hendelser og opplysninger fra selskapet og resultater.
ved 16,1 MNOK i inntjening på Cysview i Q2 gikk selskapet ca break even (fratrekt engangs omstruktureringskost 13 MNOK).
I Q1 og Q2 er det satt ut en del scopes som vi først nå vil se inntjening av pga tid fra installasjon til "full drift". Videre er det meldt om akselerende utsettingstakt av scopes. Det er pr. idag ca 140 scopes ute (oversikt på cysview.com + 40% ikke-registrert). En antakelse med noe økt utsettingstakt i Q3 og Q4 gir i størrelsesorden 180 scopes ved årsslutt (riktignok ikke alle i "full drift" pr. 1.1.19). Dvs da går man inn i Q1-2019 med 180stk * 8500kr/dose * 1,5 doser/uke * 13 uker = 30 MNOK inntjening i Q1. Forutsetter man NULL videre vekst i 2019, så blir det ca 55,6 MNOK i pluss for 2019 ((30 MNOK-16,1MNOK)*4). Forenklet sagt.

Dette virker for meg som et meget pessimistisk og urealistisk tilfellet. Likevel forsvarer det en aksjekurs omtrent tilsvarende dagens... P/E 20. Da kan man si at Photocure har misslykkes med salget i USA.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
nikkers
19.09.2018 kl 14:16 4488

hehe... Må gjerne tolke det dithen. Men det stemmer dårlig. Å bevare momentet uten kursdrivende opplysninger er vanskelig over tid. Mange vil se seg om etter andre targets når pilene begynner å peke nedover, Sånn er det nå i hvertfall svært ofte. Skjer det i pho blir jeg ikke overrasket etter denne massive oppgangen.

The lilywhites
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 14:45 4427

nikkers,
Et ynkelig og puslete forsøk på å prøve å drive enkelte til å selge.
Tror du burde innse at PHO er noe annet nå kontra tidligere. Er du smart så kjøper du deg inn nå før den reiser igjen, bare et velmenende tips.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 14:46 4384

Billionæren
For ordens skyld så hadde Pho inntekter i Q2 på 42,4 Mill Nok. Av dette kom 16,1 MillNok fra USA, en vekst på 56% fra Q2-17
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
billionæren
19.09.2018 kl 14:50 4322

Ja, jeg vet ikke.. Jeg sterk tro på det fundamentale. Om markedet ikke skulle se det slik, får meg til å undre på om jeg har oversett noe essensielt. Noe som skulle bråbremse veksten og frata PHO muligheten til å ta markedsandeler. Uten konkrete mørke skyer så synes jeg det er rart om den skulle sige til 40 kr og verdsette selskape til godt under 1mrd. Krysser fingrene. Det som skjer med kursen mellom nå og Q3 har liten betydning for meg, bortsett fra å eventuelt gå glipp av en hyggeligere inngang da..

Lagt til: dette var egentlig et svar til nikkers, men det ser ut som jeg svarer focuss. Mulig det er slik forumet fungerer..
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 14:57 4300

Føler meg svært trygg på at markedet ikke har fått med seg at markedet til PHO i USA har vokst fra 3 til 35 milliarder siden februar. Undres hva som ville skjedd om de sendte ut en børsmelding om det. Eller om et meglerhus hadde giddet å finne det ut og sendt ut en analyse med det grunnlaget. Samtidig presisert at Photocure er det eneste selskap som er FDA godkjent med det beste produktet i dette markedet.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 14:59 4231

Minner om denne fra q2 og den oppdaterte guidingen kan, jeg sier kan forbløffe mange her inne. Einarsson i Radforsk er hvertfall overbevist om at tidligere guiding er til de grader underdimensjonert.
Og da trenger en ikke være matematiker for å skjønne hva som vil skje med regnskapene framover.

Photocure believes that in order to increase market share in the U.S., continued investments in the U.S. commercial and medical infrastructure is required during 2018 and the company is fully funded for this market strategy. These investments will enable the company to drive the U.S. revenues in 2020 to a range of USD 20-25 million, however with upside potential driven by added reimbursement and penetration of the surveillance segment. The company will update the market on this outlook later in 2018 when there is better visibility of the effects of the new reimbursement and initial market response in the surveillance segment" says Dahl.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:22 4160

Seems to be developing a directly opposite pattern from previous weeks. Previously we started positive, sank during the day and then came on strong before close. Now it starts strong loses steam and sinks at the close.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:27 4136

Hei igjen nikkers. Du har rett i det at det har värt en nedgang, men jeg vil ikke si den er massiv. Jeg tror ikke at de siste dagers lille tilbakesteg kommer til å få fölger som videre nedgang av större slag. Jeg tror heller ikke at noen av oss som har lest oss opp om PHO og satt seg inn i mulighetene for framtiden, kommer til å få panikk. Her er det så altfor menge positive sider. Nedgangen skyldes i mine öyna at endel eiere har tatt ut fortjeneste, og det kan jeg godt forstå, uten at jeg ville gjort det om jeg hadde kunnet. Andre igjen mener kanskje at oppgangen har värt for massiv til at det er mer å hente. Der tar de, igjen i mine oyne, fryktelig feil Jeg anbefaler deg å lese deg opp, gjerne på gamle tråder, så tenker jeg du ser mulighetene du også. Uansett hva du enn velger, så lykke til. Heia Arsenal:)
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
19.09.2018 kl 15:27 4124

PHO snakker selv om These investments will enable the company to drive the U.S. revenues in 2020 to a range of USD 20-25 million. Så mener altså focuss og andre at kr 2000 pr aksje er innenfor rekkevidde. DVs ca 43 milliarder i børsverdi. Så om de har en revnue på ca 200mill i året skal selskapet prises til 43 MILLIARDER. Hva er det du ser focuss som ikke vi andre ser. Selv ikke PHO selv ser det du ser. Er det mulig du er for optimistisk? Du mener at selv med kun 6% markedsandel i USA forsvarer en aksjekurs på kr 500,-????!!!! Ja her er det bare å kjøpe seg inn folkens. Ingen konkurrenter å snakke om heller. Verken på kort eller lang sikt. Det vil heller ikke komme et krakk i markedet i løpet av 1-2 år heller. Mulig jeg venter til PHO har fått sitt gjennombrudd og krakket kommer. Da kan PHO være et supert alternativ.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Flottesen
19.09.2018 kl 15:30 4103

YNWA, olympus sine scope som har blålys kan også brukes med Cysview, men det er ikke lov i USA. I USA er det kombinasjonen Karl Storz scope og Cysview som har godkjenning og må brukes sammen. Men dersom altså noen jukser litt og bruker et Olympus-scope sammen med Cysview så virker det jo fint. Det brukes i Europa. Det er Olympus og Karl Storz som er konkurrenter, de må begge brukes i kombinasjon med Cysview.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:30 4095

Someone is dumping
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:33 4073

The Gunners. Do you class a 20% drop from the top to be en liten tilbakesteg? Let's hope so.

Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:36 4054

Slettet bruker skrev Someone is dumping
The power,
Dumper? du har seriøst et eller flere problemer. Det er omsatt drøye 10k aksjer siste timen.
Fryktelig å lese hvordan enkelte krisemaksimerer ved den minste bevegelse.

YNWA,
Du velger ut det i teksten som passer din agenda.
Du overså kanskje at selskapet vil komme med en oppdatert guiding senere i 2018?
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
billionæren
19.09.2018 kl 15:37 4031

YNWA
Om Pho tar 6 % markedsandel. Hva tror du aksjekursen havner på da? (15 mrd totalmarked, uttalt av Pho).
6 % er en omsetning på 900 MNOK..
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:41 4012

Thepower. Yes i do. I think that those who sell at these prices will regret will their decision for a very long time.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:41 4007

Eloquest, are you one of these traders who doesn't have real time:) ?

Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
focuss
19.09.2018 kl 15:50 3963

YNWA

Disse 20-25 mill USD er for TURBT markedet alene.
Hva er det jeg ser som du mener jeg er alene om å se? Jo jeg ser at dersom de oppnår en markedsandel i USA basert på 20% i TURBT og Surveillance markedet så vil de selge Cysview i USA for 3 milliarder. PHO har ingen gjeld men hvis vi forutsetter fryktelig konservativt at de har kostnader på 1 milliard,så har de 2 milliarder på bunnlinja. Med 21,5 millioner aksjer og P/E= 20 så gir det kr 1900 per aksje. Trenger ikke være Einstein for å se det.

Nå har jeg forøvrig nylig oppdaget at også initiell diagnose med BLC Cysview er inkludert i guidlines. Det øker markedet med 20 milliarder og PHO sin nødvendige markedsadel for å oppnå kurs 1900 reduseres til 8,5 %.

Så er det slik at der hvor det har vært satsing seriøst med organisasjon for å selge så har de markedsandeler fra 40 til 70%. I USA ser det ut som at BLC Cysview blir mottatt med applaus hos FDA, Medicare, BCAN, Sykehus, urologer og ikke minst pasienter.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 15:51 3906

Kan love deg at jeg har sanntid, men følger ikke fra minutt til minutt, da jeg er langsiktig.
Men etter ditt innlegg måtte jeg sjekke og dersom du kaller noen salg på tilsammen 5-8000 aksjer og 70-80 øre nedgang forbundet med det som dumping da har du ikke aksjer i dette selskapet. For slik handel og volatilitet har vært å registrere her så lenge jeg kan huske.
Dumping er noe helt annet enn at en småaksjonær eller to vil selge sine 2-3000 aksjer.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.09.2018 kl 16:00 3881

Dersom den nå stiger 60-70 øre regner jeg med at thepower varsler oss om at det er rally i PHO.
Redigert 21.01.2021 kl 05:20 Du må logge inn for å svare