Coloplast CMD

BIOTEC 18.09.2018 kl 19:32 3339

Coloplast havde i dag CMD. Jeg synes ikke, der er meget der tyder på et samarbejde mellem Biotec og Coloplast. Skal Biotec finde en samarbejdspartner, så tror jeg man skal kigge mod USA. Kræftforskningen og de mange gode resultater fra undersøgelser af Woulgan kan måske give Biotec en god aftale der.
Hvad tænker I?

Dersom noen hadde vært interessert i Biotec, eller noe av det Biotec kan tilby, ville de plukket opp alt sammen for lenge siden.

Det er ikke blitt gjort, noe det er en grunn til. Enkelt og greit, fraværende interesse.

Lien forsøkte enda til å GI BORT alt sammen. 2-3 år fikk S&N til å gjøre med Biotecs intellektuelle plattform hva de ønsket. Vederlagsfritt og helt uten forpliktelser. Det eneste de valgte å gjøre, var å putte alt i en plastpose og sende det i retur.

Noe det også var en grunn til. Enkelt og greit, uten interesse.
issis
18.09.2018 kl 21:28 3238

Jeg ville ikke avskrevet Coloplast. Uansett samarbeidspartner vil det kreve lang tids testing, noe som gjør at vi kan vente nyheter i slutten av oktober.
19.09.2018 kl 09:48 3110

Nej, de vil jo gerne have vækst på sårområdet. Woulgan er klinisk testet, i en grad, som man ikke ser hos lignende produkter. Det jeg dog hæftede mig ved er, at Coloplast ikke ser meget interessant på markedet pt.

Det jeg synes er interessant lige nu er:
1) Woulgan begynder forhåbentlig at sælge mere fremover.
2) Man har skabt et dry layer med SBG. Det er ikke færdigudviklet, men ligger klar.
3) Noget må ske. Ellers går pengekassen snart tom igen.
issis
19.09.2018 kl 11:03 3054

Mitt poeng er at de som skal inngå avtale med Biotec vil ha utført egne tester før produkter tas inn i "sortimentet". Dette er vanlig praksis uavhengig av hvilken dokumentasjon som foreligger . Dette tenker jeg vil ta 12-15 uker + periode for vurdering og beslutning. Ut fra når det først kom frem at Biotec søker større partner ad Woulgan (og tiden det tok før dette landet) tenker jeg at slutten av oktober er realistisk.

Jeg etterlyser en liten oppdatering fra selskapet vedr status for smørekorpset Lien utdannet.

Dere husker kanskje ennå fra perioden der mangel på utdannede smørere var det største hinderet og som skapte begrensinger for salgsveksten.

Det ville vært beroligende med informasjon som bekreftet at dette ikke lengre er et problem;-))
20.09.2018 kl 15:51 2850

Kreativiteten har, fra tid til anden, været stor i dette selskab. Sjældent når det har handlet om at skabe aktionærværdier.
rufus01
20.09.2018 kl 16:03 2834

Syns man bør holde seg for god til og gjøre narr av smørekurset. Regner med det var ganske så intensivt for de som deltok, og ikke minst lærerikt!
Corelli
20.09.2018 kl 16:04 2828

Coloplast brukes i hele helsevesen internationalt , stor business, woulgan er kun en lite lite nisje i sårhealing i visse tilfeller, kombi ser ut til å være mulig men det blir fortsatt en svært lite marked , og prisen er ikkje aktraktiv heller , en liten dråpe flere ganger er dyrt nok... ;-)
R_offe
20.09.2018 kl 18:07 2767

Corelli:
Når har det blitt utarbeidet en haug med case studies som konkluderer med at Woulgan reduserer totalkostnadene ved slike sårtyper signifikant.
Selvfølgelig er Woulgan ganske dyrt å benytte på mange andre områder.. De fleste sår gror jo av seg selv,, og i mange tilfeller helt gratis..
bravi
20.09.2018 kl 20:03 2711

Liens case studier er ikke noe verdt, det er helt klart, virker å være verdiløs dolumentasjon. Og da prøve å selge tuber til en pris som tilsvarer et fase 3 godkjent preparat uten å ha fase 3 godkjenning går ikke i hele tatt, det ser vi.
BioNord
20.09.2018 kl 21:21 2653

Ja der fikk vi meldingen som kanskje ikke var så uventet. ?
Devine ut og Finn Ketler med 14 års erfaring fra Coloplast inn.
Dette tror jeg til og med får Den tro tjener til å smile i skjegget....
Redigert 20.09.2018 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
Lothian
20.09.2018 kl 21:32 2632

Vel, vi får håpe at Ketler 1000-dobler salget i 2019...for det må til.

Vi hadde visse forventninger til Devine, men han har ikkje innfridd.

Lothian

Devine har vært ei fitte, han også. Ikke fått gjort noe som helst. Vel, med unntak av å heve bonus.
Men på den annen side, er det for å være presis, helt nøyaktig null personer i Biotec som har gjort seg fortjent til noe som helst.

De har vært en tragedie hele gjengen.

Og da inkluderer jeg også kjøttvekta av aksjonærene.

Selskapet har fått de aksjonærene det fortjener, og aksjonærene har fått det selskapet de har ønsket.

Hmmmm "kjøttvekta av aksjonærene" .
Dtt du er jo ikke en ubetydelig "kjøttvekt," når man tenker på antall aksjer......og hva annet enn å spre om seg av sarkasme har du bidratt med?
Kanskje venter du på muligheten til flere bilIig aksjer?
Ikke godt å vite hvorfor du fortsatt sitter så tungt lastet i Biotec Pharmacon....
Redigert 20.09.2018 kl 23:31 Du må logge inn for å svare

Alle disse negative innleggene bekrefter at det er forventninger til selskapet.. Hvorfor bruke tid på å snakke ned Biotec om man ikke har aksjer her ?
Ser fram til matnyttig info om ikke lenge, da tystnad er gull.
Ordbruken om selskapet går nå over i positive vendinger slik at vi får en opptur.
issis
21.09.2018 kl 07:31 2340

1-0 til Jørgensen . Den fyren har både hode og hale. Meget positivt
21.09.2018 kl 11:44 2200

En glædelig nyhed, der bestemt skaber helt nye scenarier. Desværre står der 0-1 til kursudviklingen. Sådan har det været før, men denne gang glæder jeg mig til at følge fortsættelsen.
Argus
21.09.2018 kl 11:57 2183

Ikke glem at Devine sannsynligvis måtte gå på grunn av dåprlig salg av Woulgan. Ja, og med hans talegaver, hvem skal klare å selge bedre enn han i UK og ellers? Devine var en dyktig salgsperson, men det hjalp åpenbart ikke.

Det er hele prosessen som har vært feil; Woulgan selger ikke uten de riktige testene og med store støttespillere.

Jeg lurer fortsatt på hvorfor Diabetesforeningen i Norge ikke anbefaler Woulgan. Medisinsk rådgiver som også er professor, uttalte for flere år siden at Biotec ikke kan vise til den rette testen. Det er vel fortsatt slik, og det betyr at man holder seg selv utenfor det beste markedet.
rufus01
21.09.2018 kl 12:27 2148

Diabetes foreningen bør legge gammelt grums til side, og se på den dokumentasjonen som faktisk foreligger på woulgan. De bør ikke minst begynne og tenke på norske diabetespasienter. Som vil få en mye bedre hverdag, dersom man benytter woulgan kontra standard behandling på diabetiske sår. Det har jeg uttallige eksempler på utfra de bare forsøkene jeg selv har utført og ikke minst tilbakemeldingene jeg har fått om woulgan. Som har vært utelukkende svært positiv
Argus
21.09.2018 kl 12:44 2125

Rufus01:

Det er nettopp slike forklaringer som du kommer med her, rufus01, som Biotec forgjeves har benyttet i alle år. Det holder ikke!

Man MÅ-MÅ-MÅ-følge de retningslinjer som er satt opp av myndigheter og bransjen, og ikke følge egne regler.

Jeg vet ikke hva Diabetesforeningen trenger nå, men sist så holdt ikke den dokumentasjonen som Biotec la frem. Biotec valgte å unngå å melde dette til aksjonærene, men undertegnede fikk den skriftlige bekreftelsen utlevert. Og la den ut på HO. Det ble det selvsagt mye rabalder av. Men det er slike blundere som ødelegger for et selskap og dets produkter.

Så, kjære Jørgensen: Vi som er begeistret for Woulgan og som ønsker at denne blir spredt til mange, mange flere; vi vil at du følger de regler som er nødvendige for å nå disse målene. Ikke ta snarveier lenger! Det lønner seg ikke.
Redigert 21.09.2018 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
rufus01
21.09.2018 kl 13:04 2099

Det er det som er så fantastisk frustrerende Argus. De har ett fantastisk produkt som de trodde ville selge seg nærmest selv er mitt inntrykk. Derfor har de tatt for lett på dokumentasjonen. Det er tragisk, men sånn er det. Men at ikke den norske diabetes foreningen ikke kan se igjennom fingrene med dette og heller gi produktet en sjanse på tross av. Det skjønner jeg ikke. Pasientene bør settes i fokus, og man bør til enhver tid benytte det produktet som fungerer best. Slik jeg ser det, er det ingenting som kan måle seg med woulgan.
Argus
21.09.2018 kl 13:06 2094

Diabetesforeningen har sine krav til dokumentasjon. Dersom npe skjer med en pasient, vil foreningen ha et enormt ansvar.
fisker65
21.09.2018 kl 13:20 2086

Argus nu ved vi jo ikke hvor meget Devine, har gået op i at skabe salg af Woulgan Biogel, meget tyder på, han ikke har anstrengt sig særligt meget, jo måske til at hive penge ud af Biotec, at selskabet er hvor det er, det kan vi takke de største aktionærer for, og endelig forsvinder S&N manden, og ind med en ny stærk person, som også kommer fra Coloplast, så mangler vi lige Børge også bliver skiftet ud, så begynder det at hjælpe på det, og jeg har stor tiltro til, at Jørgensen kommer til at lyfte Biotec op fra dynget visse herre har bragt det i.
rufus01
21.09.2018 kl 13:22 2079

Produktet har offentlig godkjenning, det er ikke der problemet ligger. Så jeg tror ikke Diabetesforeningen vil stå ansvarlig i så måte. Det vil i så fall være biotec og godkjenningmyndighet vil jeg tro. De har derimot ett ansvar ovenfor sine medlemer som sliter med vonde sår, lenger enn de trenger. Men for all del dette er ikke mitt fagområde, skjønner bare ikke hvorfor ikke salget kommer igang. Enten må de få på plass dokumentasjonen som markedet krever, ellers så kan vi risikere at woulgan forvinner som produkt. Noe som ville være tragisk både for pasienter og aksjonærer.

Flaggermusblod, tørket paddeskinn, askeavkok og annet heksebrygg har en meget begrenset plass i moderne (skole)medisin.

Det nytter ikke å legge fram «dokumentasjon» gjennom hundre års bruk for ulike kjerringråd, selv om «alle» vet det virker. Ei heller brukererfaringer fra anonyme sykepleiere, noe Lien brukte som sitt stjerneargument.

Ikke engang «ekspertuttalelser», det Lien kalte KOL, har videre tyngde innen medisin.

Det rangerer på laveste nivå av anbefalinger. Og der står Woulgan nå. Med mindre Jørgensen har gudebenådede taktiske egenskaper, ble det også Biotec sin skjebne.
Et eventyr uten lykkelig slutt.
fisker65
21.09.2018 kl 13:30 2068

Rufus01
Det er som med Cannabis i medicinsk brug der skal beviser til, og alle siger det, kun daværende ledelse i Biotec S.L og resten af gjænget, mente de havde nok, og igen da Lise Tarnow tilbød at køre et forsøg, for det skulle der til sagde hun også, det gad de ikke engang snakke med hende om, selv om Børge skrev han ville se på det, men gammel snak nu, men alle kræver dokumenteret beviser, og så må det til med mindre, de endelig sætter prisen ned, og smider WB ud i masse markedet, vi nærmer os vinter og mange vil få brug for WB til alene mundsår/herpes hvor det er meget effektivt, men lige nu for dyrt og helt ukendt,men det kan kun gå fremad nu med folk der vil noget. god weekend.
Redigert 21.09.2018 kl 13:31 Du må logge inn for å svare