WISeKey selected by the German health tech company Digid.


https://www.wisekey.com/press/wisekey-selected-by-the-german-health-tech-company-digital-diagnostics-ag-to-secure-its-digid-cantisense-sars-cov-2-test/

WISeKey cybersecurity and Identity Management is used to digitally certify and encrypt the data originated by a new type of sensor device from the German health tech company Digital Diagnostics AG that can be used for immediate tests for the new SARS coronavirus. The digid cantisense™ SARS-CoV-2 test becomes a pocket-sized laboratory and can be used in four steps anywhere on site by general practitioners, paramedics and nursing staff without much prior knowledge.
Redigert 14.09.2020 kl 23:15 Du må logge inn for å svare
Tuambeat
16.09.2020 kl 20:09 3817

PRINSIPPET FOR TESTEN
BIOSYNEX COVID-19 Ag BSS Test er en membranimmunokromatografi som bruker høysensitive monoklonale antistoffer for å påvise SARS-CoV-2 nukleokapsidproteiner i en nasofaryngeal vattpinne (NF). Teststrimmelen består av følgende deler: prøvepute, reagenspute, reaksjonsmembran og absorberende pute. Reagensputen inneholder det kolloidale gullkonjugatet med de monoklonale antistoffene mot SARS-CoV-2 nukleokapsidproteinet: reaksjonsmembranen inneholder sekundære antistoffer mot SARS-CoV-2 nukleokapsidproteinet. Hele stripen er festet i en plastinnretning. Når prøven er tilsatt til prøvebrønnen, oppløses de tørre konjugatene på reagensputen og migrerer sammen med prøven. Hvis SARS-CoV-2 antigen er til stede i prøven, vil SARS-CoV-2 monoklonale antistoffer som belegger testlinjeområdet (T) fange et kompleks dannet mellom SARS-CoV-konjugatet. 2 og viruset. Fraværet av T-linjen antyder et negativt resultat. Som en kontrollprosedyre vil det alltid vises en rød linje i kontrolllinjeområdet (C), noe som indikerer at riktig prøvevolum er lagt til og at membranabsorpsjonen har vært riktig.
engangs- og beskyttelsesbriller ved testing
prøver.
• Brukte tester, prøver og materiale potensielt
Forurenset må avhendes i henhold til lokal lovgivning.
• Fuktighet og temperatur kan ha en skadelig effekt på
resultater.
• Ekstraksjonsbufferen inneholder en løsning med konserveringsmiddel
(0,09% natriumazid). Hvis løsningen kommer i kontakt med huden eller
vaske dem med store mengder vann.
• Løsninger som inneholder natriumazid kan reagere annerledes
eksplosivt med bly- eller kobberrør. Bruk store mengder vann til å rengjøre løsninger som slippes ut i vasken.
• Ikke bytt ut eller bland komponenter fra forskjellige settpartier.
• Når du får en prøve med en nasopharyngeal vattpinne, bruk vattpinnen
leveres i settet.
• For å få nøyaktige resultater, bruk ikke prøver.
blodig utseende eller for slimete.
• Testenheten må ligge i beholderen
forseglet til bruk.
• vattpinnene, rørene og testenheten er for en enkelt
bruk.
6. OPPBEVARING OG STABILITET
• Settet kan oppbevares ved romtemperatur eller kjøles ned (2 og 30 ° C).
• Ikke frys noen av komponentene i testsettet.
• Ikke bruk testenheten eller reagensene etter testing.
Utløpsdato.
• Testenheter som har vært utenfor, skal kastes.
av den forseglede beholderen i mer enn 1 time.
7. INNSAMLING OG OPPBEVARING AV PRØVEN
Bruk nasopharyngeal vattpinnen som følger med settet:
1.Sett vattpinnen forsiktig inn i pasientens nesebor, og kom til overflaten av den bakre nasopharynx med den høyeste mengden utslipp ved visuell inspeksjon.
2.Tørk vattpinnen over overflaten av bakre nasopharynx. Vri vattpinnen flere ganger.
3. Fjern vattpinnen fra nesehulen.
4. Prøver bør analyseres så snart som mulig etter at de er tatt
å skaffe.
4. INNHOLDET I KITET
Leveres materiale
Buffer Test-kassetter
Sterile vattpinner
8.
1.Sett inn ekstraksjonsrøret i arbeidsstasjonen. Forsikre
Ekstrauksjonsrør Arbeidsstasjonsbrosjyre
PROSEDYRE FOR FORBEREDELSE AV PRØVEN
at røret forblir fast og når bunnen av
arbeidsstasjon.
2. Tilsett 0,3 ml (ca. 10 dråper) av prøveekstraksjonsbufferen
i ekstraksjonsrøret.
10 dråper
3.Sett vattpinnen i ekstraksjonsrøret som inneholder 0,3 ml ekstraksjonsbuffer.
4.Rull vattpinnen minst 6 ganger mens du presser hodet mot bunnen og siden av oppsamlingsrøret.
5. La vattpinnen ligge i oppsamlingsrøret i 1 minutt.
6.Kvis røret flere ganger med fingrene fra utsiden for å senke vattpinnen. Fjern vattpinnen. Den oppnådde løsningen brukes
Rue de Romont 29-31 Sveits Tlf: 026 552 51 52 FR Tlf: +33 3 88 78 78 87 Eksportkunder Tlf: +33 3 88 77 57 52
CH-1700 FRIBORG - Sveits Fax: +33 3 88 78 76 78 client.pro@biosynex.com export@biosynex.com www.biosynex.com
Material som kreves, men ikke levert
Klokke, tidtaker eller stoppeklokke
5. FORHOLDSREGLER
• Kun for profesjonell in vitro-diagnostikk. Ikke bruk etter utløpsdatoen.
• Ikke spis, drikk eller røyk i området der settene eller prøvene blir håndtert.
• Håndter prøver som om de inneholder smittsomme stoffer. Følg de etablerte forholdsregler mot mikrobiologiske farer under analysen, samt standardprosedyrene for riktig avhending av prøvene


Jeg vet ikke jeg.... er den..?

Er plass til flere tester i markedet det er det ingen tvil om. Life er priset svært lavt da det er teknologien og ikke cantisense i seg selv som vil gi selskapet vekst. Teknologien kan selges til selskap utover DD og den kan trolig benyttes til flere typer virus i fremtiden. Cantisense er en trigger kortsiktig og vil gi bevis på at teknologien fra life fungerer samt publisitet. Potensialet er enormt her.
bambuss
16.09.2020 kl 20:28 3832

Det geniale med cantisence er at papirarbeidet er gjort sammen med testing. Slik eg forstår det vil dette kunne gå rett i en database. Mye tid spart der vil eg tro

Er det nå det blir liv her igjen?
Mange som venter på nyheter av den rette sorten, DD må vel ha fått ett visst grunnlag nåpå de kliniske testene, det skorter jo ikke akkurat på tilfeller om dagen!!
Redigert 24.09.2020 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

Vil tro DD har sikret seg solide salgsavtaler da de kan gå ut med ca 10 mill dollar i kjøp av sikkerhetstjenestene til dette selskapet.

Bare å holde på aksjene, denne kommer til å gå de neste ukene nå. Her kommer det mest sannsynlig godkjenning i løpet av kort tid. Denne type test trengs sårt slik at folk ikke må holde seg i karantene og dermed påføre bedrifter store tap.

Det er klart att de vet mer enn de har sagt, de handler ikke for denne type beløp uten å se for seg betydelige inntekter. Man kan ikke forvente oppdateringer hver uke, men jeg tror det ville vært gøy.
Dakota
24.09.2020 kl 16:10 3050

LIFECARE og ClinLQ/OXFORD: CYBER sikkerhet er iallefall tatt på alvor.

Det virker som det ikke var så ille å få fylt på mer på 5,3. sterk avslutning, denne skal nok oppover de kommende ukene.

Hva skjedde på slutten? Etter å ikke ha vidt noe tegn til stigning hele dagen så spratt den opp siste kvarteret?
Kingen
24.09.2020 kl 17:11 2789

Det nærmer seg Oktober med stormskritt. Jammen tøff den som tør å stå utenfor fremover. Nå har forsåvidt LC guidet litt for optimistisk før, men denne gangen tror jeg de holder hva de lover. For såvidt ikke så farlig om godkjenning kommer i November.
Uansett, alt ligger til rette for godkjenning, og selgerene kommer til å rive av seg håret når dette skjer.
Redigert 24.09.2020 kl 17:13 Du må logge inn for å svare
ktk52
24.09.2020 kl 17:31 2698

Det er jo Wisekey som har sendt ut melding om inntekter på USD 10 mill. Da dette er et NASDAQ notert selskap, er jo det meldinger man ser alvorlig på, og må ha hold. Noen som har en ide om hva DD kan betale for disse tjenestene? Her bør man jo kunne regne seg baklengs til en omsetning i DD utifra prosentvis betaling.
Om man f.eks sier at de betaler 2%, vil det bety en omsetning hos DD på ca USD 500 mill. Vet ikke om det høres helt sprøtt ut, men noen med andre tanker?
bambuss
24.09.2020 kl 17:39 2659

Du estimerer ikke for høyt, høres nå fornuftig ut 👌

Nå treffer nok frykten for å stå utenfor når melding kommer, mange av de som har solgt de siste dagene i håp om å kjøpe inn billigere. Oktober nærmer seg hurtig nå, det gjelder å være posisjonert.

Norsk standard test som må på lab selger 1.2 millioner tester i uken så DD kan sikkert selge 10 mill i uken om de har kapasitet nok når den står klar til å ta over for standard 24 timers test.
Det er helt sikkert denne tryggheten som gjør at de kan garantere kjøp av sikkerhet for rundt 10 mill dollar i 2021

Leste denne nå, kan se ut som ett spennende prosjekt dette å få samlet all masseinfoen på en sikker plattform og deling til helsemyndigheter. Ser wisekey skal ha en webinar den 12 oct som omhandler dette, kunne vært interessant å fått med seg: WISeKey Webinar on AIoT and Cybersecurity in the COVID-19 Age: Cybersecurity, IoT, Security, Rapid Scalability and AI for Clinical Assays, Diagnostics and COVID Test Devices.
https://www.wisekey.com/wisekey-webinar/Redigert 24.09.2020 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
bambuss
24.09.2020 kl 20:29 2631

Når man går inn i materien ,det er da man skjønner omfanget av feilprisingen av Life.Tror snart eg må justere kursmålet på 50,- innen 2021 til 200,-
Tuambeat
24.09.2020 kl 20:33 2635

50 til jul bambuss. Jeg er enig. Men folk selger alt for lett.. ødelegger potensiale..
ktk52
24.09.2020 kl 21:45 2500

Det er jo bare de aller minste aksjonærene+Friele som selger. Ingen andre. Av de 50 største aksjonærene har kun Friele(Bech) solgt aksjer. Ingen fare. La de små selge seg ut på latterlige nivåer, så blir vi kvitt de som teller 10 øringer ganske raskt.

Her er det noen som enkelt har tradet og tjent 2-3% opptil flere ganger om dagen om de har gått for salg på 5,45 og kjøp på 5,30. Skulle ønske jeg klarte denslags.
bambuss
24.09.2020 kl 22:35 2359

Israel 204,690 +11,316 1,325 +40 Dem trenger gjerne gode tester selv. Onsdag 23.09.2020 hadde dem over 11000 nye tilfeller.

Det er nok behov for enorme mengder tester i lang tid fremover, så at det kommer flere som forøvrig også må gjennom et godkjenningsregime spiller en ubetydelig rolle. Dessuten er Cantisense unik da den fjerner behovet for for administrativt arbeid i etterkant, da dette linkes direkte opp mot en database. Flere er i dag hjemme i karantene i mange dager etter å ha testet seg, i påvente av svar. For gjerne kort tid etterpå være i nærheten av noen med symptomer og må repetere hele prosessen på nytt. Dette er kostbart for bedriftene og samfunnet. Hurtigtest som gir avklaring øyeblikkelig der svarene også samles inn direkte i et register er veien å gå for at samfunnet skal klare å gå rundt fremover, for corona og coronafrykt skal nok være med oss i lang tid. Selvsagt vil det komme flere kanskje tilsvarende tester på banen etterhvert, men det spiller nok mindre rolle for life sin del som uansett får vist frem teknologien sin gjennom Cantisense.

Innen 2021

Du tror seriøst at Life står i 200,- før vi ringer inn det nye året.
StevenG
25.09.2020 kl 08:03 1900

Er lov å drømme, men å være realist er bedre. Er nok bedre de som har nevnt mellom 14-45kr, avhengig av de forskjellige triggerne og medieomtale.
Kanskje vi kan få pekepinn på hvordan testen går, nå i helgen?
Brattis
25.09.2020 kl 08:26 1821

Vist teknologien lifecare sitter på er så god som det faktisk meiner, og produksjonkapasiteten er høy så kan vi faktisk begynne å drømme. Her ser det ut som at vi skal erstatte vanlige lab tester, Bare sammarbeidet med WISeKey viser at her er det alvor. Dette er ikkje ein jalla test, og kan nok ikkje sammenlignes med andre tester pr dags dato. Eg blir veldig overrasket om ikkje lifecare blir kjøpt opp rimlig fort etter at testen blir godkjent..

Panikken sprer seg i Europa.
Frankrike hadde 17 000 nye tilfeller i går.
Markedet vil være umettelig med tester som slipper lab verifisering.
bambuss
25.09.2020 kl 08:43 1773

." Cantisense er unik da den fjerner behovet for for administrativt arbeid i etterkant, da dette linkes direkte opp mot en database"
Det er vel grunnen til at denne teknologien skal sjekkes over, under ,inni ,sidelengs+ litt til .Dette blir et eventyr,😁
Tobias
25.09.2020 kl 08:51 1722

I neste uke er vi kommet til oktober. Tror flere vil posisjonere seg i forkant av melding .
Fin kjøpsanledning på disse nivåer.

Flott det- men nå må det komme snart

Jeg skjønner at big Pharma har sine klamme fingre langt opp i ræva på styre og stell, men når tusenvis dør hver dag så må myndighetene få opp farta

Sommel og fommel!

Ja jeg kan ikke skjønne annet enn att det må begynne å dra seg til for alvor nå. Noen føler de har ventet lenge, men i denne industrien så er noen mnd. egentlig ultrakort.
Noen sier att Cantisense kommer litt for sent, men når man ser seg rundt i verden nå så virker det som den skal komme til akkurat rett tid.
Jeg leser også att det er ny type svininfluensa på gang i Kina, som også kan bli en pandemi om man ikke får stoppet den. Enda en mulighet for Life sin teknologi kanskje?
OlavR
25.09.2020 kl 09:04 1720

Bare selskapet som presterer å kludre til en patentsøknad har nettverket til å produsere, markedsføre, selge og levere produktet sitt da 😉 konkurrerer med mangfoldig ganger større, proffe selskap som har billigere tester. Lykke til!