Videopresentasjonen fra QFUEL svarer på alle dine spørsmålHer vises bilder av raffineriet og samtidig forklares hva slags plast kan brukes, hvordan raffineriet fungerer, hva kan de produsere, hvor mye kan de få betalt for plasten, lønnsomheten i forhold til oljeraffineri og andre biodiesel produkter, deres fordeler i forhold til andre konkurenter, strategi ved plassering av fabrikker og mye mer
Partnere skal gjøre Quantafuels til verdens største innen plast resirkulering og har 90000 kunder rundt omkring i verden........

https://www.youtube.com/watch?v=Iikr6IQpgqY

Det beste kan være å få informasjon fra kilden enn å høre på kråke telegram! Man får mer info under 30 minutter enn 3 uker med bla bla prat på forumet.

Redigert 15.09.2020 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
SomSa
15.09.2020 kl 20:18 1467


Dersom alt fungerer kan aksjekursen være 300-500 om noen år i fremtiden. Om aksjen er billig eller dyrt/boble nå avgjør den enkelte selv.
Redigert 15.09.2020 kl 20:22 Du må logge inn for å svare

hørte igjennom denne,
Veldig informativ
blir å kjøpe mer i morgen.
Nanoq
15.09.2020 kl 21:23 1242

En veldig positiv og optimistik artikkel. Gratulerer til Bøhn for den gode og vellykede oppstarten, og ja, han gjør en veldig god jobb som CEO (bl.a. fordi han var positiv til å få BASF inn som storaksjonær og som teknisk partner og "supervisor" for mye i etableringsprosessen i Skive.)
AB20
15.09.2020 kl 21:49 1150

Noen som kan poste artikkelen på FA?
SomSa
15.09.2020 kl 23:25 958


Du må betale for å lese den ellers kan Hegnar kreve erstatning. Dette er det nye trikset for å få betalende kunder, først sies og skrives dritt og deretter +. E24 er ekspert på dette og prøver å melke mest mulig penger fra desperate småaksjonærer. Mens alle kunne lese/høre gratis om NAS på FA/hengar TV måtte man betale til E24.

Videoen forteller mer enn nok. Mange land har forpliktet seg til å bruke en vis mengde biodiesel. Med Quantafuels teknologi må vi si farvel til biodiesel fra palmeolje og svineriet, det samme gjelder tre.

Det som har noe å si er ikke kursen i morgen men om ett år eller no, tenk på ett tall over 100,-
Redigert 15.09.2020 kl 23:36 Du må logge inn for å svare

Takk til Somsa!

Den snutten skulle vært sendt til "Hegnar Bærepose" som ikke har peil overhodet og til "halvliteren Spettet" som ikke har tilegnet seg de nødvendige variablene for å kunne regne på caset ei heller har han fått med seg at de ikke skal produsere olje - når det er sagt så er det også skjedd mye siden Spettet uttalte seg både når det kommer til samarbeid med verdens største kjemikaliselskap BSF med 90.000 kunder. Også verdt å merke seg at det var flere store oljeaktører som fridde, men valget falt på BSF og det er gutter vi burde kunne anta kan regne .... ;)

Kort Oppsummert:

Det er jo helt helt genialt, fra 1 tonn plast så får man altså ut over 1000 liter (Nafta/Diesel/Marine Gas-oil) til sammenligning fra 2 tonn biomasse (Palmeolje ol) så får man ut knapt 1/3 del (300L biodiesel) og ikke minst så frigjør gassen som kommer under produksjon energi som de selv bruker (10% Metan/Propan) så energien til å drifte fabrikken/produksjonen er i så måte helt gratis som gir enda et fortrinn i tillegg får de overskuddsgass (90%) - og igjen de får betalt for å motta plasten.

Sammenlignet med andre så har de tatt hele prosessen et steg videre med deres teknologi som de er helt alene om i verden hvor andre stopper i prosessen med et urent produkt så har de en egen renseprosess (katalysator hydro cracking i gasform/hydro saturation - metning ) som gjennom økt renhet får sluttproduktet utvidede bruksområder og ikke minst premium pris.
Videre så er det bestemt at de (JV - 50/50 med Vitol) skal bygge storscala fabrikker basert på skive plattformen på lokasjoner de har raffineriene sine for å dra fordel av logistikk hub'n hvor de får 5x skive i en plant - da kan vi begynne å snakke om volum.

Mao, dette er svært nyttig informasjon og tall som gir mening som kaster et helt nytt lys over caset forklart på en enkel måte som de fleste kan forstå.

Her er det bare å laste for på dagens kursnivå blir vi neppe lenge hvor det i utgangspunktet er nærmest uforståelig at den befinner seg her nede, men slik er jo børs til tider så det er om og gjøre og benytte muligheten mens den ennå er der ... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Iikr6IQpgqY

En fortsatt fin kveld!
Redigert 16.09.2020 kl 01:07 Du må logge inn for å svare

Slettet
Redigert 16.09.2020 kl 07:42 Du må logge inn for å svare